- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.521
huuuu huuuuu biiizz geldiikkk
hoşgeldinnnnete bağlanamıyorum bende gıcık oldum bağlantıya
ZEYSEMİNA çok geçmiş olsun inşallah korkulan olmaz ,sorunsuz geçiri sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
canım çok geçmiş olsun doktorlar herşeyi abartarak söylemeye bayılırlar zatenn, çoğunun hasta psikolojisiden anladıkları yok, olacak olan en kötü şeyi en baştan söylüyorlar, bak arkadaş sana anlatmış, ne güzel sende sağ salim eminim bebeğini kucağına alacaksın merak etme
teşekkür ederim kızlar hepinizeoff çok üzüldüm canım inşallah düzelir birşey olmaz inşallah mübarek günler dualarımız seninle
selammmmm izmirde cok soguk bugunmerhaba kızlar, burasıda karlı bugün ve hava çok soğuk...
berrak teşekkür ederim canım
teşekkür ederim kızlar hepinize
ezel cevap yazdım canım sana
huuuu huuuuu biiizz geldiikkk
eve zor attım kendimi bende, ay bide kabanımın önü kapanmıyo, siz ne giyiyosunuz kızlar? yeni kaban alsam 2 ay için değmez almasam üşüyeceğim, bi tane panço almıştım kaşe ama o da bacaklarımı örtmüyo..selammmmm izmirde cok soguk bugun
cnm gecmıs olsn bende oğlumu okula götürrken kaydım bugun cok tehlıkelı yarın okul yokmus cok sevındım kendım için yanıama yinede okul baslıcak ve ben götürüp getircem dikkatli olmak lazım sende dikkatlı ol kaymayan çizmeler var lastık olanlar ondan al cnm ben yarn doktora gidicektm devlet hst.. tahlıl için yarın doktorlara izin yoktur dimi bi bilgin varmı
geçmiş olsun canım düşmüşsün, dikkat edelim yaa, dengelerimiz iyice bozuldu, her yer buz kar, gerçi yaz olsada düşebiliriz vücudumuzun dengesi bozuldu çünküHayır canım idari izin sadece engelli ve gebelere. Doktorlar yine görev başında. Hatta hava koşullarına bağlı bayağı sakin oluyor hastaneler böyle günlerde. Ama yine de mesai erken biter, cuma günü de olunca. Erkenden git, erkenden dön derim. Geçe kalma.
eve zor attım kendimi bende, ay bide kabanımın önü kapanmıyo, siz ne giyiyosunuz kızlar? yeni kaban alsam 2 ay için değmez almasam üşüyeceğim, bi tane panço almıştım kaşe ama o da bacaklarımı örtmüyo..
bu arada düşme tehlikesi atlatanlar olmuş bende kardan dolayı az daha düşüyordum zor kurtardım, öğretmenler odası okulun dışında prefabrik bi baraka gibi bişeyderse giderken şemsiyeyle fln geçiyoruz okula hastalanmam inş bu soğuklarda, bazı tenefüslere çıkmıyorum öğrencilerle kanka oldum iyice
bende alsaymışım keşke, kaban için şimdi merkeze gitmek lazım netten de alamamki olur mu olmaz mı karnımla :) bende yün şalı atkı gibi boynuma geçirip karnımı örtüyorum iyice sonra kabanımı giyiyorum ama yinede soğuk oluyo üşüyo karnımCanım benim karnım çok büyük olduğu için ben bir ay önce aldım, adil ışktan 46 beden bi kaşe kaban,önümü kapatabiliyorum, onu giyiyorum. 79 lira verdim, normalde hamile kaban ve mantoları çok pahalı çünkü. Üstüme de aynen panço gibi bi pelerin alıyorum, anca öyle ısınabiliyorum.
eve zor attım kendimi bende, ay bide kabanımın önü kapanmıyo, siz ne giyiyosunuz kızlar? yeni kaban alsam 2 ay için değmez almasam üşüyeceğim, bi tane panço almıştım kaşe ama o da bacaklarımı örtmüyo..
bu arada düşme tehlikesi atlatanlar olmuş bende kardan dolayı az daha düşüyordum zor kurtardım, öğretmenler odası okulun dışında prefabrik bi baraka gibi bişeyderse giderken şemsiyeyle fln geçiyoruz okula hastalanmam inş bu soğuklarda, bazı tenefüslere çıkmıyorum öğrencilerle kanka oldum iyice
Canım benim karnım çok büyük olduğu için ben bir ay önce aldım, adil ışktan 46 beden bi kaşe kaban,önümü kapatabiliyorum, onu giyiyorum. 79 lira verdim, normalde hamile kaban ve mantoları çok pahalı çünkü. Üstüme de aynen panço gibi bi pelerin alıyorum, anca öyle ısınabiliyorum.
aman üşümede kirli olsun boşver, zaten çizildi bütün karızmamız, ben her gün başka kıyafet giyerdim okula giderken fln şimdi bütün hafta aynı şeyi giyip duruyorum mecburenvalla benim manto kuru temizlemeye verilecek hala verilecek kış geldidaraltılmıştı bana göre ama yinede buyukdu tam bu zamana göre ama bu seferde temizlenmedi hep eşimin yuzune bugun yarın bugun yarın kış kapıya geldi
Hayır canım idari izin sadece engelli ve gebelere. Doktorlar yine görev başında. Hatta hava koşullarına bağlı bayağı sakin oluyor hastaneler böyle günlerde. Ama yine de mesai erken biter, cuma günü de olunca. Erkenden git, erkenden dön derim. Geçe kalma.
kız rahmetli kaynanamın kaşe mantosu bana göre daraltıldıaman üşümede kirli olsun boşver, zaten çizildi bütün karızmamız, ben her gün başka kıyafet giyerdim okula giderken fln şimdi bütün hafta aynı şeyi giyip duruyorum mecburendoğumdan sonra karizmayı düzeltmek zor olacak gibi duruyor
tamm cnm sagol sabaha aldm randevuyu kan vercem zaten tsh hormonu yüksek çıkıyo hep böle kontrole gidiyorum eşim götürcekmısokadar söylendım bugun kaydım düşüyodum diee oda ben götürürüm dedi zahmet olcak ama :26:
Sağol berrakcım, gerçekten zor, daha da bugün bizin başhekimle rapor istiyorum diye konusmustum. Gerek yok, eger gelemezsen ara haber ver, biz ayarlariz birseyler dedi ki bu olay geldi basima. Yarin biz gebelere tatil olmasaydi da gitmeyecektim, kafaya koymustum. Neyse, son bi hafta kaldı. Sonra doğum izni inşallah. Bu havalarda 37. Haftayı zorlayamayacağım. 32 oldu mu ben kaçar.geçmiş olsun Allah beterinden saklasın çok zor bu havalarda gidip gelmek
aman üşümede kirli olsun boşver, zaten çizildi bütün karızmamız, ben her gün başka kıyafet giyerdim okula giderken fln şimdi bütün hafta aynı şeyi giyip duruyorum mecburendoğumdan sonra karizmayı düzeltmek zor olacak gibi duruyor
o da iyi fikirmiş, benimkilerde tombul değilki onların eskisini kullansam, annemin var aslında bi tane ama benim göbek ondan da dışarı taşarkız rahmetli kaynanamın kaşe mantosu bana göre daraltıldıtemizlenmesi lazım bebekler olduktan sonra iyice kaycak karizmalarımız
benimde tsh kontrol altında tutuluyoren son cuma gunu gittim bir daha ki kontrolum doğumdan önce gel dedi:18::18:az kaldı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?