2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba kızlar, burasıda karlı bugün ve hava çok soğuk...
berrak teşekkür ederim canım
ZEYSEMİNA çok geçmiş olsun inşallah korkulan olmaz ,sorunsuz geçiri sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
off çok üzüldüm canım inşallah düzelir birşey olmaz inşallah mübarek günler dualarımız seninle
teşekkür ederim kızlar hepinize
ezel cevap yazdım canım sana

selammmmm izmirde cok soguk bugun
eve zor attım kendimi bende, ay bide kabanımın önü kapanmıyo, siz ne giyiyosunuz kızlar? yeni kaban alsam 2 ay için değmez almasam üşüyeceğim, bi tane panço almıştım kaşe ama o da bacaklarımı örtmüyo..
bu arada düşme tehlikesi atlatanlar olmuş bende kardan dolayı az daha düşüyordum zor kurtardım, öğretmenler odası okulun dışında prefabrik bi baraka gibi bişey derse giderken şemsiyeyle fln geçiyoruz okula hastalanmam inş bu soğuklarda, bazı tenefüslere çıkmıyorum öğrencilerle kanka oldum iyice

Son düzenleme:

Hayır canım idari izin sadece engelli ve gebelere. Doktorlar yine görev başında. Hatta hava koşullarına bağlı bayağı sakin oluyor hastaneler böyle günlerde. Ama yine de mesai erken biter, cuma günü de olunca. Erkenden git, erkenden dön derim. Geçe kalma.

geçmiş olsun canım düşmüşsün, dikkat edelim yaa, dengelerimiz iyice bozuldu, her yer buz kar, gerçi yaz olsada düşebiliriz vücudumuzun dengesi bozuldu çünkü

Canım benim karnım çok büyük olduğu için ben bir ay önce aldım, adil ışktan 46 beden bi kaşe kaban,önümü kapatabiliyorum, onu giyiyorum. 79 lira verdim, normalde hamile kaban ve mantoları çok pahalı çünkü. Üstüme de aynen panço gibi bi pelerin alıyorum, anca öyle ısınabiliyorum.

bende alsaymışım keşke, kaban için şimdi merkeze gitmek lazım netten de alamamki olur mu olmaz mı karnımla :) bende yün şalı atkı gibi boynuma geçirip karnımı örtüyorum iyice sonra kabanımı giyiyorum ama yinede soğuk oluyo üşüyo karnım

valla benim manto kuru temizlemeye verilecek hala verilecek kış geldidaraltılmıştı bana göre ama yinede buyukdu tam bu zamana göre ama bu seferde temizlenmedi hep eşimin yuzunebugun yarın bugun yarın kış kapıya geldi

geçmiş olsun Allah beterinden saklasın çok zor bu havalarda gidip gelmek

Son düzenleme:
aman üşümede kirli olsun boşver, zaten çizildi bütün karızmamız, ben her gün başka kıyafet giyerdim okula giderken fln şimdi bütün hafta aynı şeyi giyip duruyorum mecburen doğumdan sonra karizmayı düzeltmek zor olacak gibi duruyor

tamm cnm sagol sabaha aldm randevuyu kan vercem zaten tsh hormonu yüksek çıkıyo hep böle kontrole gidiyorum eşim götürcekmıs okadar söylendım bugun kaydım düşüyodum diee oda ben götürürüm dedi zahmet olcak ama :26:

kız rahmetli kaynanamın kaşe mantosu bana göre daraltıldı temizlenmesi lazım bebekler olduktan sonra iyice kaycak karizmalarımız

benimde tsh kontrol altında tutuluyoren son cuma gunu gittim bir daha ki kontrolum doğumdan önce gel dedi:18::18:az kaldı valla

Son düzenleme:
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın çok zor bu havalarda gidip gelmek
Sağol berrakcım, gerçekten zor, daha da bugün bizin başhekimle rapor istiyorum diye konusmustum. Gerek yok, eger gelemezsen ara haber ver, biz ayarlariz birseyler dedi ki bu olay geldi basima. Yarin biz gebelere tatil olmasaydi da gitmeyecektim, kafaya koymustum. Neyse, son bi hafta kaldı. Sonra doğum izni inşallah. Bu havalarda 37. Haftayı zorlayamayacağım. 32 oldu mu ben kaçar.

ben almıstım bı mont 1-2 ay once XXL:):) sımdı aynen onu falan kapanmıo az kaldıı sabredelım

ayyy sormaa cnm ya bıktım aynı kaban önünün birazı kapalı göbek kısmı acıkta üstüne aynı şalı tak panco gibi pantolon desen aynı karizma falan kalmadı yanı dogumdan snra yenılenmemız lazım alısverıs cılgınlıgı baslayacak gibi çok özledım ya kıyafet almayı hamıle kıyafetı almadım öncekilerle idare ediyorum bndan snrada gerek olmaz die almıyorum zaten bebişime alırken hasret gideriyorum işte

o da iyi fikirmiş, benimkilerde tombul değilki onların eskisini kullansam, annemin var aslında bi tane ama benim göbek ondan da dışarı taşar meltemin karnı gibi aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…