- 24 Ekim 2012
- 1.136
- 37
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.541
bende birkaç tane almıştım önceden olanlarla birlikte idare ediyorum işte, karnım ilk büyüdüğünde hamile olduğumu unutup dolaptan kıyafetleri çıkarıp giymeye kalkınca anlıyodum çok canım sıkılıyodu dolaba bakıp bakıp aynı şeyi alıyodum, şimdi artık dolaba hiç bakmıyorum azaten 3 tane hangisi kolaydaysa giy çıkayyy sormaa cnm ya bıktım aynı kaban önünün birazı kapalı göbek kısmı acıkta üstüne aynı şalı tak panco gibi pantolon desen aynı karizma falan kalmadı yanıdogumdan snra yenılenmemız lazım alısverıs cılgınlıgı baslayacak gibi çok özledım ya kıyafet almayı hamıle kıyafetı almadım öncekilerle idare ediyorum bndan snrada gerek olmaz die almıyorum zaten bebişime alırken hasret gideriyorum işte
tamm cnm sagol sabaha aldm randevuyu kan vercem zaten tsh hormonu yüksek çıkıyo hep böle kontrole gidiyorum eşim götürcekmısokadar söylendım bugun kaydım düşüyodum diee oda ben götürürüm dedi zahmet olcak ama :26:
o da iyi fikirmiş, benimkilerde tombul değilki onların eskisini kullansam, annemin var aslında bi tane ama benim göbek ondan da dışarı taşarmeltemin karnı gibi aynı
kız rahmetli kaynanamın kaşe mantosu bana göre daraltıldıtemizlenmesi lazım bebekler olduktan sonra iyice kaycak karizmalarımız
benimde tsh kontrol altında tutuluyoren son cuma gunu gittim bir daha ki kontrolum doğumdan önce gel dedi:18::18:az kaldı valla [/QUO gecmıs olsn cnm ben bayadır gidiyorum ilaç vermeye gerek yok diyo ayda bir gel diyo işte bakalım yarın nasıl cıkcak inş. dogumdan snra düzelir bu hormonlar
benimde belimden düşüyo hamlie pantolonuhamile pantolunuda giymiorum sıkıyor die altıma uzun tayt üstüne penye pantolon giyiyorum ama acilen mantonun temizlenmesi lazım haftaya kontrole bu havada nasıl giderim donarım:18:eşimi sıkıştırayım ben
Ay sorma benimki de bi alem, sabah tartıştık, baktım beni metroya bırakıyor. Bu havada işe bırakmayacak mısın şu havaya bak dedim, neymiş trafik onun dengesin bozuyormuşDengeni sevsinler, benim dengem aylardır bozuk dedim karnımı işaret ederek, öfleye pöfleye bıraktı işe. Ne garip davranıyorlar bazen. Biz söylemeden onların düşünmesi lazım ama anlamıyorlar halden. Düşmenin bizi ne kadar korkuttuklarını hesap edemiyorlar, gerçi benimki akşam yanımda deneyimledi durumu, artık bişey diyemez
Aynen ya o kadar sıkıldım ki hep aynı şeyleri giymekten. İki hamile pantolonum, 3 hamile bluzum var. Döndür döndür giy. Bazen tüm hafta aynı şeyi giydiğim oluyor. Doğum sonrası alışveriş yapmak istesem de sadece 16 hafta maaş alacağımızı düşününce fazla heveslenme diyorum kendi kendime. İnsan kendi kazanınca rahat harcıyor da, koca parası ile rahat alışveriş yapılmıyor bence.bende birkaç tane almıştım önceden olanlarla birlikte idare ediyorum işte, karnım ilk büyüdüğünde hamile olduğumu unutup dolaptan kıyafetleri çıkarıp giymeye kalkınca anlıyodum çok canım sıkılıyodu dolaba bakıp bakıp aynı şeyi alıyodum, şimdi artık dolaba hiç bakmıyorum azaten 3 tane hangisi kolaydaysa giy çıkyeşil kazak üstüne mor atkı fln oluyo bazen rezillik
benim durum o kadar vahım yaniiiii:) orneklere konu olacak kadaro da iyi fikirmiş, benimkilerde tombul değilki onların eskisini kullansam, annemin var aslında bi tane ama benim göbek ondan da dışarı taşarmeltemin karnı gibi aynı
iringecmıs olsn cnm ben bayadır gidiyorum ilaç vermeye gerek yok diyo ayda bir gel diyo işte bakalım yarın nasıl cıkcak inş. dogumdan snra düzelir bu hormonlar
saol canım..tsh kontrolune ben hamile kalmadan önce başladım her ay kontrol ediliyor değerlerim ona göre ilacımın dozu arttırılıyordusenin değer kaç mesela:26::26:
Aynen ya o kadar sıkıldım ki hep aynı şeyleri giymekten. İki hamile pantolonum, 3 hamile bluzum var. Döndür döndür giy. Bazen tüm hafta aynı şeyi giydiğim oluyor. Doğum sonrası alışveriş yapmak istesem de sadece 16 hafta maaş alacağımızı düşününce fazla heveslenme diyorum kendi kendime. İnsan kendi kazanınca rahat harcıyor da, koca parası ile rahat alışveriş yapılmıyor bence.
bi taraftan seçeneklerin bu kadar az olması sabah işe giderken hazırlanma süresini yarıya indiriyor, yani rahat bir tarafı da yok değil
cnm eskı sonuclarıma bakım dedim arıyorum demnden berı bulamadım nereye koydum acaba bide dr gelirken eskı sonuclarıda getir diyo napcam ben yaa bulamassam :18::18:
hastane lab.sonuçlarını webden görebilirsen ordan dene derim ben öyle yapıorum
cnm cok sagol ya buldum sonucları FT3 5,36....FT4 0,812......TSH 1,19 ...ekim ayı sonucları... önceden kanım cok iyiymiş kan sonuclarınada baktımda şimdi 10 larda hep ozamn 12 falanmıs ferrum içiyorum bigün 2 tane bigün 1 tane olarak dedi dr.. senın kan düzeyin nasıl
tsh ın iyiymiş..kan değerlerime bakıldı ama ne diye geçiyor test adı yani bilmiorumama kan hapı bana da verdi doktorum içiorum..
Tekirdağ'dan herkezee karlı öpücüklerrrşimdi gün'üm den geldim iyi oldu valla evde uyu uyu mayışmıştım iyice :)) kar yağınca kaban muhabbeti açılmış, sormayın valla bende çoğunuz gibi önceki kabanımı giyip üzerime büyük şal ımı doluyorum..eşim alalım demişti ama ne gerek var..çalışanlar için olabilirde evdeyim zaten hele şimdiden sonra doktordan doktora dışarı çıkıcam da ohooo :)))) kaldı şuracıkta 1,5 ay cıkk :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?