2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bende birkaç tane almıştım önceden olanlarla birlikte idare ediyorum işte, karnım ilk büyüdüğünde hamile olduğumu unutup dolaptan kıyafetleri çıkarıp giymeye kalkınca anlıyodum çok canım sıkılıyodu dolaba bakıp bakıp aynı şeyi alıyodum, şimdi artık dolaba hiç bakmıyorum azaten 3 tane hangisi kolaydaysa giy çık yeşil kazak üstüne mor atkı fln oluyo bazen rezillik

Ay sorma benimki de bi alem, sabah tartıştık, baktım beni metroya bırakıyor. Bu havada işe bırakmayacak mısın şu havaya bak dedim, neymiş trafik onun dengesin bozuyormuş Dengeni sevsinler, benim dengem aylardır bozuk dedim karnımı işaret ederek, öfleye pöfleye bıraktı işe. Ne garip davranıyorlar bazen. Biz söylemeden onların düşünmesi lazım ama anlamıyorlar halden. Düşmenin bizi ne kadar korkuttuklarını hesap edemiyorlar, gerçi benimki akşam yanımda deneyimledi durumu, artık bişey diyemez

o da iyi fikirmiş, benimkilerde tombul değilki onların eskisini kullansam, annemin var aslında bi tane ama benim göbek ondan da dışarı taşar meltemin karnı gibi aynı

hamile pantolunuda giymiorum sıkıyor diealtıma uzun tayt üstüne penye pantolon giyiyorumama acilen mantonun temizlenmesi lazım haftaya kontrole bu havada nasıl giderim donarım:18:eşimi sıkıştırayım ben

hamile pantolunuda giymiorum sıkıyor diealtıma uzun tayt üstüne penye pantolon giyiyorumama acilen mantonun temizlenmesi lazım haftaya kontrole bu havada nasıl giderim donarım:18:eşimi sıkıştırayım ben
benimde belimden düşüyo hamlie pantolonu oyun oynarken donunu yukarı çeken çocuklar gibi ders anlatırken durup çekiştiriyorum çocuklar gülüyolar halime

iringecmıs olsn cnm ben bayadır gidiyorum ilaç vermeye gerek yok diyo ayda bir gel diyo işte bakalım yarın nasıl cıkcak inş. dogumdan snra düzelir bu hormonlar [/QUOTE]

saol canım..tsh kontrolune ben hamile kalmadan önce başladım her ay kontrol ediliyor değerlerim ona göre ilacımın dozu arttırılıyordusenin değer kaç mesela:26::26:

Son düzenleme:

ewet o bence ders olmus ona bundan snra öfleyemez heralde ama bnlar öfler yine ya onlar hep haklı evde bazen unutuyo heralde hamıle oldugumu öyle cok üstüme gelip bişey diyince ben hamıleyııımmm diye bagırıyorum farkında degilsn galiba diyorum oda hemn sen hamılesın gezemessın dısarı cıkamassın kendıne cekiyo bide oğlumun derslerıyle cok ugrasıyorum 1. sınıfa basladı adam yatıyo tv izliyo ben saatlerce ders calıstırıyorum yazık yanı dimi

Aynen ya o kadar sıkıldım ki hep aynı şeyleri giymekten. İki hamile pantolonum, 3 hamile bluzum var. Döndür döndür giy. Bazen tüm hafta aynı şeyi giydiğim oluyor. Doğum sonrası alışveriş yapmak istesem de sadece 16 hafta maaş alacağımızı düşününce fazla heveslenme diyorum kendi kendime. İnsan kendi kazanınca rahat harcıyor da, koca parası ile rahat alışveriş yapılmıyor bence.
bi taraftan seçeneklerin bu kadar az olması sabah işe giderken hazırlanma süresini yarıya indiriyor, yani rahat bir tarafı da yok değil

o da iyi fikirmiş, benimkilerde tombul değilki onların eskisini kullansam, annemin var aslında bi tane ama benim göbek ondan da dışarı taşar meltemin karnı gibi aynı
benim durum o kadar vahım yaniiiii:) orneklere konu olacak kadar
ya bu kaban ısınden bende dertlıyım bugun gobuum cok usudu ust beden ıyı ama gobek ımkansı kapanmaz xl degıl xll alsam yıne gobek kapanmaz!!!!!!!

iringecmıs olsn cnm ben bayadır gidiyorum ilaç vermeye gerek yok diyo ayda bir gel diyo işte bakalım yarın nasıl cıkcak inş. dogumdan snra düzelir bu hormonlar

saol canım..tsh kontrolune ben hamile kalmadan önce başladım her ay kontrol ediliyor değerlerim ona göre ilacımın dozu arttırılıyordusenin değer kaç mesela:26::26:[/QUOTE]

cnm eskı sonuclarıma bakım dedim arıyorum demnden berı bulamadım nereye koydum acaba bide dr gelirken eskı sonuclarıda getir diyo napcam ben yaa bulamassam :18::18:

saol canım..tsh kontrolune ben hamile kalmadan önce başladım her ay kontrol ediliyor değerlerim ona göre ilacımın dozu arttırılıyordusenin değer kaç mesela:26::26:

cnm eskı sonuclarıma bakım dedim arıyorum demnden berı bulamadım nereye koydum acaba bide dr gelirken eskı sonuclarıda getir diyo napcam ben yaa bulamassam :18::18:[/QUOTE]

hastane lab.sonuçlarını webden görebilirsen ordan dene derim ben öyle yapıorum

aynen ne giyicemiz bellı bende önceden gec hazırlanırken şimdi hemn giyiniyorum koca parasına katılıyorum cnm bende cok rahat degilim o konuda sınırlıyız yanı o kendı belirler bende o fiyata uyarım aşmam yanı ama kac aydır almıyoruz dogumdan snra limiitleri aşmaya hakkımız var dimi bu seferde bebişe bez alırız hayatım sen kendıne snra kıyafet alırsın der kesın

cnm eskı sonuclarıma bakım dedim arıyorum demnden berı bulamadım nereye koydum acaba bide dr gelirken eskı sonuclarıda getir diyo napcam ben yaa bulamassam :18::18:

hastane lab.sonuçlarını webden görebilirsen ordan dene derim ben öyle yapıorum[/QUOTE]

iyi fikir hemn bakım ben

Son düzenleme:
hastane lab.sonuçlarını webden görebilirsen ordan dene derim ben öyle yapıorum

cnm cok sagol ya buldum sonucları FT3 5,36....FT4 0,812......TSH 1,19 ...ekim ayı sonucları... önceden kanım cok iyiymiş kan sonuclarınada baktımda şimdi 10 larda hep ozamn 12 falanmıs ferrum içiyorum bigün 2 tane bigün 1 tane olarak dedi dr.. senın kan düzeyin nasıl

tsh ın iyiymiş..kan değerlerime bakıldı ama ne diye geçiyor test adı yani bilmiorumama kan hapı bana da verdi doktorum içiorum..

Tekirdağ'dan herkezee karlı öpücüklerrr şimdi gün'üm den geldim iyi oldu valla evde uyu uyu mayışmıştım iyice :)) kar yağınca kaban muhabbeti açılmış, sormayın valla bende çoğunuz gibi önceki kabanımı giyip üzerime büyük şal ımı doluyorum..eşim alalım demişti ama ne gerek var..çalışanlar için olabilirde evdeyim zaten hele şimdiden sonra doktordan doktora dışarı çıkıcam da ohooo :)))) kaldı şuracıkta 1,5 ay cıkk :))

iyi geceler kızlarr
ablamız uyudu biz de uykuya hazırlanıyoruz hepinizi öpüyoruz

sorunsuz bir güne uyanalım inşallah çoook mutlu olalım hepimiz...

sabredelim dogumdan snra en güzellerini alırız ozman kabana da gerek kalmaz zaten lohusalık dönemı derken bahar için kıyafet alırız artık bebişlerimizle birlikte inş.. senn subatın kacına geliyo dogum 1,5 ay az kalmıs benm daha var 26 subatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…