2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

aynen bu alamadıklarımızın acısını çıkarıcaz ozamann şubat 10-14 arası canım az kaldı valla cumartesi kontrolum var daha net belli olur hangi tarih ve nasıl olacağı..:))

aynen bu alamadıklarımızın acısını çıkarıcaz ozamann şubat 10-14 arası canım az kaldı valla cumartesi kontrolum var daha net belli olur hangi tarih ve nasıl olacağı..:))

2 hafta var cnm aramızda ama benm kız başı assada duruyo erkenmı dogurcam napcam hayırlısı inş.. benm kontrole 2 hafta var normal mı sezeryanmı sennkı benm oğlum normal oldu kızımda normal dedi dr bi aksilik olmassa inş..

film izledim geldim kızlar
bloom kardeşler diye bi film tavsiye ederim komik ve değişik bi film :) hızlı hazırlanma konusuna sonuna kadar katılıyorum ne giyeceğim zaten belli hiç düşünmeden giy gitsin.. önceden olsa akşamdan düşünürdüm ne giyeceğimi
benim durum o kadar vahım yaniiiii:) orneklere konu olacak kadar
ya bu kaban ısınden bende dertlıyım bugun gobuum cok usudu ust beden ıyı ama gobek ımkansı kapanmaz xl degıl xll alsam yıne gobek kapanmaz!!!!!!!
senikini herkes gördü nasılsa anlatması kolay oluyor evet örneklere konuyuz canım biz fırlayan göbekler

kızlar yaa benim karnım çok sertleşiyo zaman zaman, bazen saatte 4-5 kereyi geçiyor, ağrısız ama sadece sertleşiyo geçiyo sonra, sizde de böyle bişey varmı? daha öncede kasılıyodum ama önemsemiyodum şimdi şu rahatsızlığım çıkınca şüphelenmeye başladım..

çatlak dışında sennle aynıymışız sevindim:)))

aynı durum bendede var özellikle eğildiğimde bebek kaskatı kesiliyo gibi oluyor inş normaldir :18:
bu arada bebeğine oda yapanlar çok güzel aydınlatmalar ilgilenirseniz http://www.butikbebe.com/urunlist/1620/1597/aybutik

en korktuğum şey bu kadar taşıdık inşlh bişi olmadan kucağımıza alırız sanada çok çok geçmş olsun...

benim durup dururken oluyor öyle hemende geçmiyo 3-4 dakika sürüyo
evet evet aynı şekilde oluyo dr.mu arasam normal bunlar kanaman yoksa suyun gelmediyse gelme diyo adam yaa biraz rahat bi adam kontrolede 2 hafta var hee bide son kontrolde ilçede old. için yetişememkten korktuğumu söyledim ilk doğumun öyle kolay kolay doğmaz merak etme dedi:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…