- Konu Sahibi papatya3459
-
- #32.561
sabredelim dogumdan snra en güzellerini alırız ozman kabana da gerek kalmaz zaten lohusalık dönemı derken bahar için kıyafet alırız artıkbebişlerimizle birlikte inş.. senn subatın kacına geliyo dogum 1,5 ay az kalmıs benm daha var 26 subatta
yok ben başta zeki mile gidiyodum ama 5. ayda orhan yanara geçtim akademia hospital
hakan boyar osm di sanırım ismini duymuştum iyi bi doktor
aynen bu alamadıklarımızın acısını çıkarıcaz ozamannşubat 10-14 arası canım az kaldı valla cumartesi kontrolum var daha net belli olur hangi tarih ve nasıl olacağı..:))
kızlar marks and spencer da relax mode da pentıde pıjama ve polar pıjamalarda sabahlıklarda guzel ındırımler var[/Q ....ben kendıme bişey almadım da polar alsam mı diye düşünüyorum çokmu kalın olur gecen bi ark.. şahinler katalogu getrmıstı ordan baktım ama ellemeden kumasını bilmedende alınmazkı katalogtan :44::44: önden düğmeli pijamalar hastane için iyiymıs emzırmesı kolaymıs onlara bakarım belkı
nem yarın cekeyım resmını gor, bende ustten dugmelı krem rengı ınce bır body ıstıyorumkızlar marks and spencer da relax mode da pentıde pıjama ve polar pıjamalarda sabahlıklarda guzel ındırımler var[/Q ....ben kendıme bişey almadım da polar alsam mı diye düşünüyorum çokmu kalın olur gecen bi ark.. şahinler katalogu getrmıstı ordan baktım ama ellemeden kumasını bilmedende alınmazkı katalogtan :44::44: önden düğmeli pijamalar hastane için iyiymıs emzırmesı kolaymıs onlara bakarım belkı
walla ben de çok zorlanıyorum..herşey işkence gibi geliyor...
hızlı hazırlanma konusuna sonuna kadar katılıyorumAynen ya o kadar sıkıldım ki hep aynı şeyleri giymekten. İki hamile pantolonum, 3 hamile bluzum var. Döndür döndür giy. Bazen tüm hafta aynı şeyi giydiğim oluyor. Doğum sonrası alışveriş yapmak istesem de sadece 16 hafta maaş alacağımızı düşününce fazla heveslenme diyorum kendi kendime. İnsan kendi kazanınca rahat harcıyor da, koca parası ile rahat alışveriş yapılmıyor bence.
bi taraftan seçeneklerin bu kadar az olması sabah işe giderken hazırlanma süresini yarıya indiriyor, yani rahat bir tarafı da yok değil
senikini herkes gördü nasılsa anlatması kolay oluyorbenim durum o kadar vahım yaniiiii:) orneklere konu olacak kadar
ya bu kaban ısınden bende dertlıyım bugun gobuum cok usudu ust beden ıyı ama gobek ımkansı kapanmaz xl degıl xll alsam yıne gobek kapanmaz!!!!!!!
33+3 sısko paaaaaaaaaaaattessssssssss ben:)
walla kızlar biraz tuhaf ama..22 kilo aldım..hemen hepsi göbeğimde ve totomda...(yani etraftan öyle diyolar)..daha 5 aylıktım..doğuracak gibi duruyosun diyolardı..doktor bile şoka girmişti..buna rağmen sıfır çatlak...doktor bile geçen ay gittiğimde şaşırdı..aaa hiç çatlamamışsın dedi..dediğiniz gibi çatlayacağı varsa çatlıyo.. arko nem haftada 3 kere ya sürdüm ya sürmedim..
şubat sonunda kızım olucak nasipse ismi didem irem olucak şuan 7.aydayım 13 kılo aldım normal dogum dusunuyorum ..
Bu kız hamileliğinde 28 kilo alıp 6 ayda 34 kilo vermiş.. bebeği 16 aylıkmış hala da emziriyomuş sütü azalmamış.. takip etmek isteyenlere;
Eski Kiloma Dönüyorum | Diyet Sözcüğü Ağız Alışkanlığıdır, Benimkisi Sağlıklı Tıkınmak!
Bugün kafayı kilo ve çatlaklarımla bozdum sanırım :)
kızlar yaa benim karnım çok sertleşiyo zaman zaman, bazen saatte 4-5 kereyi geçiyor, ağrısız ama sadece sertleşiyo geçiyo sonra, sizde de böyle bişey varmı? daha öncede kasılıyodum ama önemsemiyodum şimdi şu rahatsızlığım çıkınca şüphelenmeye başladım..
slm cnm ben hiç nst ye girmedım kacıncı ayda baslıyo acaba 30+3 oldm 33.haftamda kontrolum var bakalım belkı ozman alır nst ye :44:
Kızlar selam,
bu karlı istanbul gününde en çok korktuğum şey başıma geldi; dünyanın yolunu aşıp iş dönüşü evime ulaşmışken oturduğum sitenin önünde kardan buz tutmuş bi yere ayağımı bastım ve eşimin koluna girmiş olmama rağmen birlikte yeri öptük. Popomun üstüne oturdum yere, korkudan başladım ağlamaya, susamadım bir süre. Etraftan hemen kaldırdılar içecek birşeyler verdiler vs. Eve geldim hemen tuvalete koştum, kanama filan var mı diye. Yoktu ama rahat edemedim hemen doktorumu aradım. İlk sorduğu şey karnını bir yere çarptın mı oldu, hayır popomun üstüne dedim. O zaman büyük ihtimal birşey yoktur, rahat ol, istirahat et, bebeğin hareketlerine dikkat et, kıpırdamadığını ya da bir yere toplanır gibi olduğunu, hareketlerin azaldığını, ağrın ya da kanaman olduğunu düşünürsen, ya da için rahat etsin istiyordsan en yakın hastaneye git, ultrasonda baktır dedi. Hemen bi parça çikolata yedim ve uzandım soluma, dakikalar geçmek bilmedi ama Allah'a şükür kızım hareket etti, şu anda bunları yazarken de kıpırdadığını hissediyorum.
çok korktum kızlar, bildiğiniz gibi değil. Allah kimseye yaşatmasın. Eşim beni koruyamadığı için çok üzüldü, kendine çok kızdı vs. Hani başka zaman olsa gidip mutlaka ultrasonda da baktırırdım ama hava öyle kötü ki evden cıkmak düsüncesi korkutuyor yine aynı şey olacak diye. Eğer Allah korusun sizin de başınıza gelirse nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilmeniz için paylaştım. Lütfen çok dikkat edin adımlarınıza, mümkün olduğunca evden çıkmayın.
güzel haber, yarın istanbul'da kamuda çalışan memurlar idari izinli sayılacak. Öğretmen arkadaşlara duyurulur.
benim durup dururken oluyor öyle hemende geçmiyo 3-4 dakika sürüyoaynı durum bendede var özellikle eğildiğimde bebek kaskatı kesiliyo gibi oluyor inş normaldir :18:
bu arada bebeğine oda yapanlar çok güzel aydınlatmalar ilgilenirseniz http://www.butikbebe.com/urunlist/1620/1597/aybutik
benim durup dururken oluyor öyle hemende geçmiyo 3-4 dakika sürüyo
evet evet aynı şekilde oluyo dr.mu arasam normal bunlar kanaman yoksa suyun gelmediyse gelme diyo adam yaa biraz rahat bi adambenim durup dururken oluyor öyle hemende geçmiyo 3-4 dakika sürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?