- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.081
hastane çıkışını güle güle kullan canım güzel günlerde fotosunu çekte bizde görelim
ay bilmiyorum artık ayaklarımı ellerimi benim bebiş ters duruyormuş doktorum öyle dedibakalım ne zaman dönecek tontişkommmm
sol kaburgama birşey oldu galiba çatladımı acabaçok ağrıyor kızlarrrrr
kıss kadın gelicekmiş zaten ne temizliği bırak yapsın kadın hamilelere doğumda kullanmak için enerji gelirmiş kadınlarda onu temizlik yaparak değerlendirirmiş hep sana da doğum enerjisi gelmesin
ay aynı durumdayız benim de son pazartesim ama tek fark benim iş hayatım sona eriyoriş yerinde doğum izninden önceki son pazartesi
evet canım arkadaşa geliyolar, istersen numarasını alabilirim
Kızlar bişey söyleyeceğim, biz eşimle daha evlenmeden bebek ismi konusu açılmıştı, o da hem kayınpederimin hem kendinin ismi olsun dedi, ben de tamam demiş bulundum ortada fol yok yumurta yok, sonra yine biz daha evlenmeden kayınvalideme söyledi. bu arada ben kayınpederimi hiç tanımadım. şimdi bu isim konusunda kafayı yicem, eşime de bişey söyleyemiyorum. herkes bütün arkadaşlar akrabalar dahil daha doğmadan ismiylle hitap ediyorlar ama ben alışamıyorum. ben eşime bile ismiyle hitap etmedim hiç o yüzden tuhaf geliyo oğlumu o isimle çağırmak. bir de ikisi de eski isim. off nasıl konuşcam napcam bilmiyorum. her gün bunu düşünüyorum ağlayacak duruma geldim. eşimle konuşamıyorum kırılır üzülür diye sonuçta herkes o ismi koyacağımızı düşünüyor.
isim ne merak ettim
canım yaaa cok üzüldüm...isimler cok kötü değil ama bence eşinle konuşmayı denemelisin cok daha orjinal isimler var
ne için verdin canım? bi problem yok dimi?
karacıger enzımleerıne bakılcak canımhumana still tea canım o çay.. ben kızımda günde 3 bardak içiyordum..sütü arttırıyordur herhalde içmesem farksız olur muydu bilmem.. ama şu var ter kokusu yaptırıyor orası kesin.
içinde baharatlar falan var...bebiş gazlı olursa da rezene ve kimyon tohumunu demleyip onları içmek iyi geliyor..bebişe bir şey içirmiyoruz biz içiyoruz onlar sütümüzden zaten alıyor...
ÇOk teşekkür ederim Esincim
Aminnn Meltem hep beraber diyelim ben çok alıştım hepinize.Canım sen ne için verdin kan ?
ben visco alıcam canım Sevi Bebe Kitty Oyun Parkı Minderi / Yatak - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.comarkadaşlar oyun parklarına nasıl yatak alınacak? Sünger, visco bikaç çeşit var.Hangisi olmalı
aynı seylerı bende yasadım canım aylarca adıyla seslenemedım oğluma ama alıstım sonraböyle evde oğluma seslenir gibi duvarlara sesleniyorum sonra sinirlerim boşalıyo, ağlamaya başlıyorum. eşimi de kırmak istemiyorum bi yerde herkes biliyo konulacak ismi, gurur meselesi de olacak.. off ne yapsam yaa
gunaydınn herkescıklere....
bununla ılgılı okudugum sey boyayla ılgılı kesın bır sey yok zararı vardr yada yoktr dıe sadece rıske atmaya gerek yok yazıordu okudugum yerde
dogum gunun kutlu olsn mucızemmmmm
sağolll bitanem :))
korkma canm bız varız:)
bu arada Mutlu ,nice nice yaşlar dilerim eşinle ,bebeğinle..iyiki doğmuşsun
esin humana nasıl ter yapıyo dediydin dimii.
hani pastırma yersin de sonra terde kokar ya humana da biraz ööle kokuyo
içinde baharatlar falan var o yüzden sanırım
ama süt olacaksa yemişim kokusunuuuu
mucizem nice yıllaraaaaa yeni yaşın da meleğin sağlıkla kollarına gelsin inşallah canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?