2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

saol canım inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız cicilerimizi babamız hafta sonu ist da eğitimdeydi bize ciciler almış onlarla birlikte bunuda çeker koyarım
döner canım belli olmaz son anda bile dönebilir dönmeyebilirde bizim bi yakınımız 2. çocuğu hiç dönmedi dönmediği gibi cinsiyetinide göstermedi hiç doğunca öğrendiler kızları olduğunu

sol kaburgama birşey oldu galiba çatladımı acaba çok ağrıyor kızlarrrrr

canım bana da cumartesi kontrolde ebe sordu buraların da ağrıyo mu diye, hayır dedim. rahim büyüdükçe ağrırmış :)) normal yani :)

kıss kadın gelicekmiş zaten ne temizliği bırak yapsın kadın hamilelere doğumda kullanmak için enerji gelirmiş kadınlarda onu temizlik yaparak değerlendirirmiş hep sana da doğum enerjisi gelmesin

anladım ki o kadar da enerji gelmemiş bebişin dolabını sildim nefes nefese kaldım şimdi moladayım :)) sadece dolapları düzelticem o kadar bugünlük yeter :)) bi de çamaşır attım zaten bunları yapana kadar pilim biter :)) yok yook doğum enerjisi değil bu oğlum sağolsun kıpır kıpır hiç telaşlandırmıyor anasını

anam ne çok kaynatmışınız haftasonu misafirlerim çok sevdiğimiz dostlarımız ve tatlı oğluşları bizdeydi girmedim nete o yüzden ama maşallahh sayfalar jetgil ailesi gibi :) okuyımm dedimm yok anamm okuyamıcammm

Kızlar bişey söyleyeceğim, biz eşimle daha evlenmeden bebek ismi konusu açılmıştı, o da hem kayınpederimin hem kendinin ismi olsun dedi, ben de tamam demiş bulundum ortada fol yok yumurta yok, sonra yine biz daha evlenmeden kayınvalideme söyledi. bu arada ben kayınpederimi hiç tanımadım. şimdi bu isim konusunda kafayı yicem, eşime de bişey söyleyemiyorum. herkes bütün arkadaşlar akrabalar dahil daha doğmadan ismiylle hitap ediyorlar ama ben alışamıyorum. ben eşime bile ismiyle hitap etmedim hiç o yüzden tuhaf geliyo oğlumu o isimle çağırmak. bir de ikisi de eski isim. off nasıl konuşcam napcam bilmiyorum. her gün bunu düşünüyorum ağlayacak duruma geldim. eşimle konuşamıyorum kırılır üzülür diye sonuçta herkes o ismi koyacağımızı düşünüyor.

isim ne merak ettim

kızlar kızlaaaaar ana kucagı aldınızmı ben cok kararsızım alıp almamakta ne yapayım kullanışlı olurmu

böyle evde oğluma seslenir gibi duvarlara sesleniyorum sonra sinirlerim boşalıyo, ağlamaya başlıyorum. eşimi de kırmak istemiyorum bi yerde herkes biliyo konulacak ismi, gurur meselesi de olacak.. off ne yapsam yaa

canım yaaa cok üzüldüm...isimler cok kötü değil ama bence eşinle konuşmayı denemelisin cok daha orjinal isimler var

arkadaşlar merhaba ,

32. hafta çalışabilir raporumu aldım, muhasebe dept. verdim. Onların ssk ya bildirmesi gerekiyor mu raporu, yoksa
sadece çalışamaz raporu alınca 37. hafta raporunu bildirmeleri yeterli mi?
Ona göre uyarıda bulunacağım muhasebeciye.

canım yaaa cok üzüldüm...isimler cok kötü değil ama bence eşinle konuşmayı denemelisin cok daha orjinal isimler var

konuşursam kırılır diye çok korkuyorum, doğduktan sonra alışır mıyım isme onu da bilmiyorum. sadece kayınpederimin ismini koysak o zaman derim ki yanına da ben kendi seçtiğim ismi koyayım. ama diğeri de eşimin ismi. ya ilerde çocuğum o ismi sevmezse bana neden daha güzel bi isim koymadınız derse diye korkuyorum aslında.

ne için verdin canım? bi problem yok dimi?

karacıger enzımleerıne bakılcak canım

arkadaşlar oyun parklarına nasıl yatak alınacak? Sünger, visco bikaç çeşit var.Hangisi olmalı
ben visco alıcam canım Sevi Bebe Kitty Oyun Parkı Minderi / Yatak - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
böyle evde oğluma seslenir gibi duvarlara sesleniyorum sonra sinirlerim boşalıyo, ağlamaya başlıyorum. eşimi de kırmak istemiyorum bi yerde herkes biliyo konulacak ismi, gurur meselesi de olacak.. off ne yapsam yaa
aynı seylerı bende yasadım canım aylarca adıyla seslenemedım oğluma ama alıstım sonra

selam kızlar
nasılsınız inşallah herkes iyidir biz de iyi sayılırız kızımla
artık zorlanıyoruz ama idare ediyoruz hepiniz öpüldünüz

bu arada Mutlu ,nice nice yaşlar dilerim eşinle ,bebeğinle..iyiki doğmuşsun

desica tşk.ederim sende daha fazla canını sıkma yanında bi nefes olsun yeter

aminnnn ezelll sağol bitanem

kızlar bakarmısınız ne okudum içimiz kıpır, kıpır bi çoğumuzun ama dikkat etmemiz lazım ben çok üzüldüm

İsimsiz yayınlayabilirmisiniz
Merhaba 35 haftalık hamileyken bebeğim karnımda öldü çok üzgünüm . Dekoplan halk arasında emzikten düşme deniyor . Benzer durum yaşayıp hamile kalan varmı ? Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız . Tecrübelerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…