2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

mustafa çok çok güzel bir isim. hangisi eşinin adı bilmiyorum ama kayınpederin konusunda birşey diyemem hayatta değilmiş . ben sadece babaların oğullarına kendi isimlerini koyabilmelerine karşıyım halamın damadı da aynı şeyi yapmıştı ben hala inadına adıyla seslenmem çocuğa sonuna can eklediler ben sadece can diyorum.
bence ne yap et konuş. kendine bir isim seç ya biliyorum konuşmuştuk falan ama ... ismi benim çok hoşuma gitti. şu isim olayını bir daha mı konuşsak falan de. kabul etmeyecekse yine etmeyecek ama en azından bütün ömrün boyunca konuşsa mıydım demezsin.

muhasebecin zaten biliyordur bence yani aslında personel birimi bildiriyor sgk ya

kızlar kızlaaaaar ana kucagı aldınızmı ben cok kararsızım alıp almamakta ne yapayım kullanışlı olurmu

ben ev tipi düşünüyorum ama çok kararsızım bilmiyorum

arkadaşlar oyun parklarına nasıl yatak alınacak? Sünger, visco bikaç çeşit var.Hangisi olmalı
ben almadım annem pamuk yatak yaptı bebişee

yaaaaa okumayın böyle şeyler Allah korusunnn yaaa
rabbim sağsalim sağlıkla aldırsın kucaklarımıza hayırlı uzun ömürler versin evlatlarımıza

sanırım bu akşam konuşucam bu isim konusunu, doğru söylüyorsun canım en azından içimde kalmaz,
meltemcim dediğin gibi inşallah ben de alışırım. çok taktım sanırım ben buna.. kısmetiyle gelirmiş bebişler, sağlıkla doğsun da ne yapalım gerisi önemli değil.

yaaaaa okumayın böyle şeyler Allah korusunnn yaaa
rabbim sağsalim sağlıkla aldırsın kucaklarımıza hayırlı uzun ömürler versin evlatlarımıza

esin ben çok korkuyorum canım biliyosun dimi benimkide kordonu boynuna dolamıştı her an korkuyla yaşıyorum bişey olcak diye (

papapa isim konusun da eşine diye bilirsin ben de şu ismi istiyorum ayhan veya mustafa nın birini iptal edin hem senin istediğin olur hemde eşinin bizde eşim karışmıyor isim konusuna kızımızın adını eşim koymuştu ama gene ortak karar vermiştik bunu da senin istediğin olsun dedi bende kendi anneme jest yapmak istediğim için annemin babasının adını koyacağım dedemi hiç tanımam 3 defa filan gördüm ama çok iyi bi insanmış annem de babasına çok düşkünmüş ve ailede kimin erkek bebeği olsa söylerdi annem babamın adını koyun diye ama bana hiç demedi daha oğlumun olacağını bilmeden karar verdim nasip olursa ABDULLAH EYMEN koyacağız ismini kimileri diyo aman sakın koyma filan diye ama benim içim den öyle geçtiği için kendim istediğim için koyacağım

esin ben çok korkuyorum canım biliyosun dimi benimkide kordonu boynuna dolamıştı her an korkuyla yaşıyorum bişey olcak diye (

biliyorum kuzum ben de çok korkuyorum ama Allah a emanetler. bol bol dua etmekten ve dikakt etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok Rabbim hiç birimize evlat acısı yaşatmasın. böyle şeyleri düşünmemeye çalış ben de bi ara takmıştım. ne kadar düşünürsen o kadar kötü oluyor insan

kızımda kullanmadım ama diyorum bizim yanımızdayken onda yatar normalde beşiği odasında

valla ben gündüzleri kendi odasında, geceleri yatak odamızdaki park yatakta yatırmayı düşünüyorum. doktorlar gece ile gündüz aynı yerde uyutmayın diyorlar çünkü. inşallah yapabilirim. ev tipi ana kucağını da uyanık olduğu zamanlarda yanımızda rahat etmesi için istiyorum ama bakalım daha karar veremedim

ben de bu şekilde konuşmayı düşünüyorum canım ama akışına bırakıcam eğer hemen tamam demezse ısrar etmeyeceğim. sonuçta böyle bir konuda birbirimizi kırmaya gerek yok. bi yandan da şükrediyorum babasının ya da kendinin uzun ve tuhaf isimleri yok diye :)) abdül, abdi, memiş falan o zaman hayat memat meselesi olurdu, cinayet sebebi

aynen yavrum

( off içim sıkıntı dolu Allahım hayırlara çıkarsın sağ salim gelsinler artık niye bu kadar daraldım ben hareketde etmiyo öle deli deli (

ay beni doğum korkusu sardı napcam yaaaaa..... akşam vajinayı mıncıklıyordu anaaaammm geliyo mu dedim :) git gittttt gelme sakın ay ben korkarım diyorum :)))9

Merhaba kızlar yaklaşık üç gündür falan giremiyorumm valla geçmişi okumaya çalışıyorum ama onar sayfa atlaya atlayaaaa başlamadan bir merhaba diyeyim dedim. Umarım herkez iyidir sıkıntı yoktur

uyumuşum beeennnnn dinlendim bi güzell
ev tipi anakucağı ben alacağım fisher price inkini..bi gidip de alamadık bu hafta onu da halledelim

kızlar hacı şakir sabun tozu aldım ben ama içinde parfüm var onun. dalinin sabın tozunda da vardı.
kızıma eskiden kullandığım direk sabun tozuydu kokusuz parfümsüz. alan var mı aldıysa hangi marketten yazabilir miiii?
yıkamadım daha çamaşırlarını belki ondan bulurum diye

maşallah canımm bebeğin kilosu bencegayet iyi, bende içiyorum artık kahve hiç içmiyordum bu zaman kadar, humana çayını hastanedeki hemşire dedi bana doğumdan önce içmeye başla, faydasını muhakkak göreceksin demişti.

ay beni doğum korkusu sardı napcam yaaaaa..... akşam vajinayı mıncıklıyordu anaaaammm geliyo mu dedim :) git gittttt gelme sakın ay ben korkarım diyorum :)))9

yalnız değilsin canım, doğum yaklaştıkça hepimizi sarıyor korkular ( oraları kurcalamayı pek seviyorlar şekerim, hareket etmezse gelmesinden kork :))

( off içim sıkıntı dolu Allahım hayırlara çıkarsın sağ salim gelsinler artık niye bu kadar daraldım ben hareketde etmiyo öle deli deli (

benim de bi ara olmuştu o efkar basmaları sona yaklaştıkça sık sık tekrarlıyo sanırım doğum korkusundan yani doğrabilecek miyim ? başarabilecek miyim korkusundan.
bebişin hareketlerine gelince öyle bi anları bi anlarını tutmuyor. bir de bir yerde okumuştum büyüdükçe yerleri daraldığı için eskisi kadar sık hareket edemiyorlarmış sanırım ama vurdular mı göçertiyorlar orası ayrı konu
sakin ol mucizem la havle çek bol bol birşey olmayacak inşallah

ne arıyorlarsa orada bana da oluyo sık sık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…