- 24 Mayıs 2010
- 611
- 1
- 296
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.101
Kızlar bişey söyleyeceğim, biz eşimle daha evlenmeden bebek ismi konusu açılmıştı, o da hem kayınpederimin hem kendinin ismi olsun dedi, ben de tamam demiş bulundum ortada fol yok yumurta yok, sonra yine biz daha evlenmeden kayınvalideme söyledi. bu arada ben kayınpederimi hiç tanımadım. şimdi bu isim konusunda kafayı yicem, eşime de bişey söyleyemiyorum. herkes bütün arkadaşlar akrabalar dahil daha doğmadan ismiylle hitap ediyorlar ama ben alışamıyorum. ben eşime bile ismiyle hitap etmedim hiç o yüzden tuhaf geliyo oğlumu o isimle çağırmak. bir de ikisi de eski isim. off nasıl konuşcam napcam bilmiyorum. her gün bunu düşünüyorum ağlayacak duruma geldim. eşimle konuşamıyorum kırılır üzülür diye sonuçta herkes o ismi koyacağımızı düşünüyor.
arkadaşlar merhaba ,
32. hafta çalışabilir raporumu aldım, muhasebe dept. verdim. Onların ssk ya bildirmesi gerekiyor mu raporu, yoksa
sadece çalışamaz raporu alınca 37. hafta raporunu bildirmeleri yeterli mi?
Ona göre uyarıda bulunacağım muhasebeciye.
kızlar kızlaaaaar ana kucagı aldınızmı ben cok kararsızım alıp almamakta ne yapayım kullanışlı olurmu
ben almadım annem pamuk yatak yaptı bebişeearkadaşlar oyun parklarına nasıl yatak alınacak? Sünger, visco bikaç çeşit var.Hangisi olmalı
kızlar bakarmısınız ne okudum içimiz kıpır, kıpır bi çoğumuzun ama dikkat etmemiz lazım ben çok üzüldüm
İsimsiz yayınlayabilirmisiniz
Merhaba 35 haftalık hamileyken bebeğim karnımda öldü çok üzgünüm . Dekoplan halk arasında emzikten düşme deniyor . Benzer durum yaşayıp hamile kalan varmı ? Ne kadar zaman sonra hamile kaldınız . Tecrübelerinize ihtiyacım var
yaaaaa okumayın böyle şeyler Allah korusunnn yaaa
rabbim sağsalim sağlıkla aldırsın kucaklarımıza hayırlı uzun ömürler versin evlatlarımıza
ben almayacagım canım
esin ben çok korkuyorum canım biliyosun dimi benimkide kordonu boynuna dolamıştı her an korkuyla yaşıyorum bişey olcak diye(
kızımda kullanmadım ama diyorum bizim yanımızdayken onda yatar normalde beşiği odasında
papapa isim konusun da eşine diye bilirsin ben de şu ismi istiyorum ayhan veya mustafa nın birini iptal edin hem senin istediğin olur hemde eşinin bizde eşim karışmıyor isim konusuna kızımızın adını eşim koymuştu ama gene ortak karar vermiştik bunu da senin istediğin olsun dedi bende kendi anneme jest yapmak istediğim için annemin babasının adını koyacağım dedemi hiç tanımam 3 defa filan gördüm ama çok iyi bi insanmış annem de babasına çok düşkünmüş ve ailede kimin erkek bebeği olsa söylerdi annem babamın adını koyun diye ama bana hiç demedi daha oğlumun olacağını bilmeden karar verdim nasip olursa ABDULLAH EYMEN koyacağız ismini kimileri diyo aman sakın koyma filan diye ama benim içim den öyle geçtiği için kendim istediğim için koyacağım
ben de bu şekilde konuşmayı düşünüyorum canım ama akışına bırakıcam eğer hemen tamam demezse ısrar etmeyeceğim. sonuçta böyle bir konuda birbirimizi kırmaya gerek yok. bi yandan da şükrediyorum babasının ya da kendinin uzun ve tuhaf isimleri yok diye :)) abdül, abdi, memiş falano zaman hayat memat meselesi olurdu, cinayet sebebi
sorumu görmediniz sanırım.ana kucagı aldınızmı ev tipi olanlardan ben cok kararsızım
biliyorum kuzum ben de çok korkuyorum ama Allah a emanetler. bol bol dua etmekten ve dikakt etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok Rabbim hiç birimize evlat acısı yaşatmasın. böyle şeyleri düşünmemeye çalış ben de bi ara takmıştım. ne kadar düşünürsen o kadar kötü oluyor insan
valla ben gündüzleri kendi odasında, geceleri yatak odamızdaki park yatakta yatırmayı düşünüyorum. doktorlar gece ile gündüz aynı yerde uyutmayın diyorlar çünkü. inşallah yapabilirim. ev tipi ana kucağını da uyanık olduğu zamanlarda yanımızda rahat etmesi için istiyorum ama bakalım daha karar veremedim
bende içiyorum çay kahve bile içiyorum bazen walla bi zararı yoktur ya içiyorum yani bebeğimde 31+3 de 2150 grandı yani maşallah kahve düşük kilolu yapar derler ama maşallah normalde kilosu
bu arada kızlar humana çayı varmış süt artırıcı duydunuzmu baya bi süt yapıyomuş doğumdan sonra şerbetlere tatlılara gerek yok bence bu çayı içsek gayet kalitelide sütümüz olurmuş eczacı bi arkadaş dedi
ay beni doğum korkusu sardınapcam yaaaaa..... akşam vajinayı mıncıklıyordu anaaaammm geliyo mu dedim :) git gittttt gelme sakın ay ben korkarım diyorum :)))9
( off içim sıkıntı dolu Allahım hayırlara çıkarsın sağ salim gelsinler artık niye bu kadar daraldım ben hareketde etmiyo öle deli deli (
ay beni doğum korkusu sardınapcam yaaaaa..... akşam vajinayı mıncıklıyordu anaaaammm geliyo mu dedim :) git gittttt gelme sakın ay ben korkarım diyorum :)))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?