- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.061
korkma canım, bişey olmaz inşallah. yok mu bi arkadaşın falan sende kalabilecek? ben sana istersen özelden numaramı atayım, herhangi acil bi durum olursa adresi verirsin koşar gelirim.
sakin ol canım neden bişey olsun Allah ın izniyle bişey olmaz sakin ol. yalnız kalmaktan korkma. sadece bi kaç günlüğüne mi ? geçici olarak mı ? çok tedirgin olacaksan yakın bi arkadaşın falan yok mu ? onu çağırsan ? ya da sen gitsen ?
Günaydın Desica,
Sıkma canını arkadaşların dediği gbi hiç kimsen yokmu yakınında biyerde çağır kalsın yanında topu kökü 2 gün korkma dua et yeter nerde yaşıyosun çokmu güvensiz biyer kaldığın yer?
az önce bir arkadaşımı aradım, gelirim dedi. ama o gelse nasıl olcak ehliyeti bile yok. of ne talihsizlik yaa.papapam saol canım bunu düşünmen bile büyük incelik.görev geçici ama ne kadar sürceği belli bile değil. eşinin hamile olduğunu bildikleri halde böyle vicdansızlar işte eşimin iş yeri((saolun kızlar siz olmasanız burda ağlama krizine gircektim. 2. ailemsiniz gerçekten
bununla ılgılı okudugum sey boyayla ılgılı kesın bır sey yok zararı vardr yada yoktr dıe sadece rıske atmaya gerek yok yazıordu okudugum yerdegünaydın hamişler
hamilelik döneminde sacını boyatan varmı aranızda
8ci aydayız dün gitdim boya yaptırdım sacıma, zararı varmıdır acaba :26:
bilgi veriiin
Günaydın, iyi haftalar geçmişi hiç okuyamadım bugün yoğun olucağım için okuyamıcamda muhtemelen hepinize iyi haftlar diliyorum kızlar bugün bir yaşı daha bitiriyorum ama üzülmüyorum yaşlanıyorum diye artık anne oluyorum ilk kez bi doğum gününü 2 kişilik yaşıyorum bebeğimle beraber oldğum için bu doğum günüm bana ayrı bi mutluluk verdi hüzünden öte :)) Annesine en güzel hediyeyi tekmeleriyle veriyor benim oğlum Seni verene binlerce kez şükürler olsun oğlum iyi ki varsın...
günaydın kızlarrr
çok canım sıkkın. güne can sıkıcı bir haberle başladım. eşimi görev için konyaya yolluyorlar. böyle bir zamanda olacak iş mi. annem taaa Balıkesirde oturuyo.ev taşıyolardı bir de.en erken perşembe günü gelebiliyo. ben napcam 2 gün tek başıma of ağlamak istiyorum. hemen dudağımdan uçuk çıktı yaa((ya başıma bişey gelirse
bu gecekı ruyamı anlatyrum anıden hastaneye gdyrum hatta baska doktora gtmek zorunda kalıorum kanamam varms buyuzden doktr mecbren sezeryana alıo ben uyandgmda bebegım yanmda bebegımı gordugum an gercek gıbı bı satıcı gelıo su humana cayından getryo (burda okucakmısım demkkı)ondan ıcyrum bebegımı emzryrum uyyo falan 2 gun hastanede kalcakmısım falan fılan canlı canlı yasadım oanlarıı
az önce bir arkadaşımı aradım, gelirim dedi. ama o gelse nasıl olcak ehliyeti bile yok. of ne talihsizlik yaa.papapam saol canım bunu düşünmen bile büyük incelik.görev geçici ama ne kadar sürceği belli bile değil. eşinin hamile olduğunu bildikleri halde böyle vicdansızlar işte eşimin iş yeri((saolun kızlar siz olmasanız burda ağlama krizine gircektim. 2. ailemsiniz gerçekten
biz evlendikten sonra ,6 ay ayrı kaldık eşimle bu iş yeri yüzünden. neyse bugünümüze şükür dediğin gibi ekmek parasıekmek parası dicem direkbenim eşimin de eskiden çalıştığı yer öyleydi. evlendikten 1 hafta sonra istanbul a göndermişlerdi 20 gün sonra ancak gelebilmişti napıcaksın yalnız olmaktan iyidir canım gelsin yine bi yanında can olur sana moral olur
benimde ilaç mumessili arkadaş humana yerine hipp marka diede çay varmış onu önerdi hatta numunelerden bir kaç tane verdihastaneye yanımda götürcem
benim doktorum gunde 1 tane içebilirsin demişti canım istediğinde içiorum vallaçaya da gelince çok severim kendilerini diyetisyen sabahki sütümü kesip çay verdi içiorum bende
canım moralini bozmak istemem ama benimki 29 haftada 1 800 gramdı.ama belki yapısı minyondur takma kafana
kızlar ne dicem
ben bebişe ıslak mendil alırken primanın normal almışım yenidoğan felan yazmıyor üstünde bişey olurmu acaba onu kullansam
ah cnm yaa o korkular herkesde var galıba benm ikinci dogumum olcak ama yinede o korkuları yasıyorum sezeryan olursam anestesi olucak ya bişey olursa diyorum normal olursam nasıl dogurcam diyorum bi sürü seyler yanı dogum yaklastıkca bu korkular da normal galiba herkeste varmıs tek olmadıgım için birazda olsa içim rahatlıyo benm gibi yasayanlarda var die düşünüyorum iyiki burdasınız siz ya kimseye anlatamadıklarımı sizinle paylasıyorum ALLAH razı olsn iyiki varsınız sizi seviyorumm
burdada 80-90a geliyolar bende duyunca şaşırdım ama 5 liraçok güzel demi?
canım bi araştırma yapılmış özellikle ülke şartları geliştikçe, kullanılan deterjan çeşidi ve miktarı arttıkça alerji de ona bağlı olarak artıyormuş, şu anda gelişmiş ülkelerdeki vakalar afrika ülkelerinin bile çok çok üstündeymiş, yani mikroplar tamamen ölünce bize daha zararlı oluyorlar, vücudumuzun onlara da ihtiyacı var, kilotlarını ütüle yeter diğerlerine uğraşma hiç, tabi buruşuk giyilemeyecek şeyleride ütülersin tamamdır, ilerde üç erkekle ütü mü biter ayol
nefesim burun etlerimden çok tıkanıyo. son günlerde düzensiz kalp atışı ve baş dönmesi, fenalık musallat oldu bana. tansiyonum herzamanki gbi çok düşük değil 10 -6 çıkıyor. ama kalpten korkuyorum . bizim ailede kalp hast. genetik. hem normal hem sezaryenden korkar oldum.. Allahım yardım eder inş. hiç keyfim yok. kardiyolog yolları göründü galiba bana. bir dr. holter takalım demişti ben ihmal ettim iyi halt ettim.
günaydın kızlarrr
çok canım sıkkın. güne can sıkıcı bir haberle başladım. eşimi görev için konyaya yolluyorlar. böyle bir zamanda olacak iş mi. annem taaa Balıkesirde oturuyo.ev taşıyolardı bir de.en erken perşembe günü gelebiliyo. ben napcam 2 gün tek başıma of ağlamak istiyorum. hemen dudağımdan uçuk çıktı yaa((ya başıma bişey gelirse
Kizlar yikayip kullanmaktansa, ebebekte baby & me marka bi mendil var. Yenidoganlar icin. Hatta kiz ve erkek bebek icin ayri ayri. %100 Pamuklu bez, tamamen steril saf su ile islatilmis. Hicbir katki maddesi icermiyor. Ben ondan aldim. Prima premium careinkinden cok daha saf icerikli ve suyu kaynatip ilitip pamukla silip pamuk parcalarini poposundan temizlemekten fln daha pratik geldi. Yilbasina kadar kampanyasi var. Web sitesinden bakin derim magaza bulundugunuz yerde yoksa.
ayy canım bende bunu sorucaktım size bende bundan aldım e bebekte birisi paket paket alıyodu kampanyası vardı bende aldım sonra internette araştırdım bununla ilgili pek bişey bulamamıştım hep uni baby den bahsetmişler bende çelişkiye düştüm acaba unibabymi alsam diye ama sende katkısız yazınca uni babyi gerek görmedim
kızlar şimdi kargocu unnadodan aldığım minimouslu hastane çıkışını getirdi
sol kaburgama birşey oldu galiba çatladımı acabaçok ağrıyor kızlarrrrr
Günaydın, iyi haftalar geçmişi hiç okuyamadım bugün yoğun olucağım için okuyamıcamda muhtemelen hepinize iyi haftlar diliyorum kızlar bugün bir yaşı daha bitiriyorum ama üzülmüyorum yaşlanıyorum diye artık anne oluyorum ilk kez bi doğum gününü 2 kişilik yaşıyorum bebeğimle beraber oldğum için bu doğum günüm bana ayrı bi mutluluk verdi hüzünden öte :)) Annesine en güzel hediyeyi tekmeleriyle veriyor benim oğlum Seni verene binlerce kez şükürler olsun oğlum iyi ki varsın...
bebiş ayaklarını falan dayamıştır belki canım
bugün temizlik damarım tuttu yaa, dip köşe temizlik yapasım var kendimi frenliyorum yorulmayayım diye, çarşamba kadın gelecek ne de olsa diyorum ama oturamıyorum, bi enerji bi enerji allah bozmasındolap içlerini düzenleyeyim bari, halı- koltuk falan silesim var :)) inanılmaz gaza geldim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?