2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
korkma canım, bişey olmaz inşallah. yok mu bi arkadaşın falan sende kalabilecek? ben sana istersen özelden numaramı atayım, herhangi acil bi durum olursa adresi verirsin koşar gelirim.

az önce bir arkadaşımı aradım, gelirim dedi. ama o gelse nasıl olcak ehliyeti bile yok. of ne talihsizlik yaa.papapam saol canım bunu düşünmen bile büyük incelik.görev geçici ama ne kadar sürceği belli bile değil. eşinin hamile olduğunu bildikleri halde böyle vicdansızlar işte eşimin iş yeri ((saolun kızlar siz olmasanız burda ağlama krizine gircektim. 2. ailemsiniz gerçekten

canım ehliyeti olmasa bile allah korusun kötü bişey olursa taksi çağırır falan bişey yapar, çünkü insan panikle bişey yapamaz hale geliyor. arkadaşının gelmesi çok iyi olmuş. ben bişey olacağını düşünmüyorum ama yine de risk almamak gerek. eşinin iş yerine de pes yani! bu kadar mı düşüncesiz olunur ya ! bari kaç gün gideceğini söyleselermiş. bu işverenlerin bu halleri sinir eder adamı, işi veriyorum diye insanlıktan çıkıyor bazıları.

gunaydınn herkescıklere....

günaydın hamişler
hamilelik döneminde sacını boyatan varmı aranızda
8ci aydayız dün gitdim boya yaptırdım sacıma, zararı varmıdır acaba :26:
bilgi veriiin
bununla ılgılı okudugum sey boyayla ılgılı kesın bır sey yok zararı vardr yada yoktr dıe sadece rıske atmaya gerek yok yazıordu okudugum yerde

dogum gunun kutlu olsn mucızemmmmm

korkma canm bız varız:)

bu gecekı ruyamı anlatyrum anıden hastaneye gdyrum hatta baska doktora gtmek zorunda kalıorum kanamam varms buyuzden doktr mecbren sezeryana alıo ben uyandgmda bebegım yanmda bebegımı gordugum an gercek gıbı bı satıcı gelıo su humana cayından getryo (burda okucakmısım demkkı)ondan ıcyrum bebegımı emzryrum uyyo falan 2 gun hastanede kalcakmısım falan fılan canlı canlı yasadım oanlarıı

doğum yaklaştı ya endişeler çıkıyor bilinç altından :)) ben de dün gece ultrasona girdim rüyamda, bebeğimin midesinin içinde kocaman bi balık gördü doktor :)) oğlum kısmetiyle gelecek herhalde :) eşim de görmüş cuma günü, kırmızı saçları varmış kıvır kıvır, kucağına almış parmağını saçlarına dolaya dolaya oynuyormuş. rahmetli kayınpederim de oğluyla torununu izliyormuş :)

ben hastanede gelenlere cıkolata vermeye karar verdım snradan eve gelenlere bebek sekerı verıcem ama bebek sekerını ıcınde bebegımın resmı olan bebek cercevelı sekerlerden olsun ıstyrum bıyerde buldm dogumdan snra hemen bı foto oraya sıpars verıcem cıkolatada bıyerde buldum kendın dıs kabını tasarlıosun onune hosgeldın ısmını yazıosun arkasınada ben ve esımın ısmı gorsel karakterler falan cok hosuma gttı dun sıpars verdım

ekmek parası dicem direk benim eşimin de eskiden çalıştığı yer öyleydi. evlendikten 1 hafta sonra istanbul a göndermişlerdi 20 gün sonra ancak gelebilmişti napıcaksın yalnız olmaktan iyidir canım gelsin yine bi yanında can olur sana moral olur

biz evlendikten sonra ,6 ay ayrı kaldık eşimle bu iş yeri yüzünden. neyse bugünümüze şükür dediğin gibi ekmek parası

bugün temizlik damarım tuttu yaa, dip köşe temizlik yapasım var kendimi frenliyorum yorulmayayım diye, çarşamba kadın gelecek ne de olsa diyorum ama oturamıyorum, bi enerji bi enerji allah bozmasın dolap içlerini düzenleyeyim bari, halı- koltuk falan silesim var :)) inanılmaz gaza geldim :)

benimde ilaç mumessili arkadaş humana yerine hipp marka diede çay varmış onu önerdi hatta numunelerden bir kaç tane verdihastaneye yanımda götürcem

hipp yoktu kızım zamanında.. hipp in kavanoz mamaları doğal demişlerdi arada ondan yediriyordum bunu da soruşturayım o zaman

benim doktorum gunde 1 tane içebilirsin demişti canım istediğinde içiorum vallaçaya da gelince çok severim kendilerinidiyetisyen sabahki sütümü kesip çay verdiiçiorum bende

diyetisyene bak beee her hamileye lazım cinsinen ne güzel:)

canım moralini bozmak istemem ama benimki 29 haftada 1 800 gramdı.ama belki yapısı minyondur takma kafana

canım senin bebiş önden gidiyordur minyon değil tam haftasına uyumlu çıkıyor çünkü...benim 29da 1700lerdeydi prof tam haftasında gelişimi gayet güzel demişti maşallah

kızlar ne dicem

ben bebişe ıslak mendil alırken primanın normal almışım yenidoğan felan yazmıyor üstünde bişey olurmu acaba onu kullansam

valla ben olsam onu sonra kullanırdım..UNİBABY ISLAK PAMUK aldım ben. kızımda 2 sene onu kullandım ne 40ı çıkması. ama evdeyken de daima ya su ve pamuk ya da direk yıkama işine giriştim..alerjik bir çocuk olmasına rağmen hiç de pişik yaşamadık.
kimyasallar parabenler şunlar bunlar hiç gerek yok bence

ay bende de var korku yaa..ilk doğumumda niye korkuyolar derdim hiç korkmadım tek bebeğim sağlıklı olsun şu bu derdindeydim. doğumum kötü de geçmedi maşallah.. ama bunda korkuyorum yaaa...bir de kızım var yaa Allah korusun onu bırakıp doğuma girme fikri ürkütüyor beni

ben de çorap dışında makinadan çıkan her şeyi ütülerim. o hastalık bulaştı mı geçmiyor canım malesef:) ütüsüz bir şeyi üzerime geçiresim gelmiyor benim asla

çok geçmiş olsun canım kontrol ettir mutlaka. bir şey çıkmayacaktır bence ama

canım benim eşim de istanbul a gitti kayınvaldemler gelelim dediler ben bahane buldum ki 5 yaşında kızım da var..bir şey olmaz sıkma hiç canını telefon denen alet var bişi olsa ararız direk ki daha o dönemlere gelmedik

esin humana nasıl ter yapıyo dediydin dimii.
hani pastırma yersin de sonra terde kokar ya humana da biraz ööle kokuyo
içinde baharatlar falan var o yüzden sanırım
ama süt olacaksa yemişim kokusunuuuu

mucizem nice yıllaraaaaa yeni yaşın da meleğin sağlıkla kollarına gelsin inşallah canım..

kızlar doktora gittim çoook şükür tahliller iyi dedi.
losyonu sür kaşıntılar için geçmezse ağızdan ilaç veririz dedi
dün losyonu sürmeyim dedim gece yine çok kaşındım bundan sonra her gün süreceğim düzenli naapayım artık.

zeysima sen de kontrole gidecekmişsin hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım
karaciğer alt batın üst batın bişiler diyorlar o filmleri ben de çektirmiştim kızımda

doğum günün kutlu olsun canım eşinle bebişinle ve sevdiklerinle birlikte nice güzel senelere inşallah

kıss kadın gelicekmiş zaten ne temizliği bırak yapsın kadın hamilelere doğumda kullanmak için enerji gelirmiş kadınlarda onu temizlik yaparak değerlendirirmiş hep sana da doğum enerjisi gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…