2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bu arada söylemeyi unuttum, benim doktorun önünde küçük not kağıdında doğuracaklar listesi olur hep, orda kendi ismimi gördüm, beni de almışlar doğuracaklar listesine :)) doktorum da bak burda ne var dedi, ebeler seni de yazmış dedi heyecanlandım :)

anammmmm az kaldı bacımmmm hiç sorma çantalarınız falan hazır dimi hazır edin ben daha geceliklerimi yıkayacağımmm

anammmmm az kaldı bacımmmm hiç sorma çantalarınız falan hazır dimi hazır edin ben daha geceliklerimi yıkayacağımmm

oğluşun bütün eşyaları hazır canım ama benim geceliklerin terziye uğraması gerek :) boydan kısalacaklar, ondan sonra yıkanacak ütülenecek falan filan. inşallah terziyi de bu hafta hallederim :) valla az kaldı, zaman geçmek bilmiyodu şimdi de geçmesin istiyorum valla :)) korkuyorum da azıcık :)

ben daha gecelik alıcam :)) siz yine detaylara inmişsiniz oğlumun eşyaları yıkanıp ütülendi çantasında yer aldı ama bana dair ortada hiçbişeyi hazırlamadım şaka maka bişi kalmadı :))

anammmm valla hiç sormayın benimde gecelikler yıkanacak bebişe gene dayanamadım hafta sonu birkaç birşey aldım onlar yıkanacak çantam hazırlanacak bakalım birşey kalmadı heyecan dorukta

haftasonu bebişin eksiklerini tamamladık çok şükür
bi kaldı doğum çantasının hazırlanması

günaydın canlarr hafta sonu bi girdim bi çıktım salak oldum topikte valla

saol canım, yok annem izmirde, şimdi haftasonu eşim ilgilenir de ptesi annem gelsin, kayınvalidem burda ama insanın böyle zamanda annesi gibisi yok
clemm nasılsın ? var mı bi gelişme ? geldi mi annen merak ettim :26:

zeysima nasıl oldun merak ettim tansiyon da iyiymiş ama dr a bir sor belki kullandığın ilaçla ilgilidir. bi de doktora gidicektin bugün gelir gelmez yaazzz merak ederimm

kasım annelerini okurken bu çaydan çok bahsediyolardı işe yaradığını söylüyorlardı..
humana still tea canım o çay baya işe yarıyormuş ama aşırı tatlıymış arkadaşım önce rezene ve ısırganı dene dedi. eğer az olursa içersin dedi. bakalım ben de öyle yapıcam.

mutlu saglıklı yaslar canım bebısınle

meltemcim kan verecektin, geçmiş yapamadım canım, ne için verdin, sonuçları çıktı mı?
verdım canım snucunu ogleden sonra alıcam

günaydın kızlarrr
çok canım sıkkın. güne can sıkıcı bir haberle başladım. eşimi görev için konyaya yolluyorlar. böyle bir zamanda olacak iş mi. annem taaa Balıkesirde oturuyo.ev taşıyolardı bir de.en erken perşembe günü gelebiliyo. ben napcam 2 gün tek başıma of ağlamak istiyorum. hemen dudağımdan uçuk çıktı yaa ((ya başıma bişey gelirse

korkma canım, bişey olmaz inşallah. yok mu bi arkadaşın falan sende kalabilecek? ben sana istersen özelden numaramı atayım, herhangi acil bi durum olursa adresi verirsin koşar gelirim.

sakin ol canım neden bişey olsun Allah ın izniyle bişey olmaz sakin ol. yalnız kalmaktan korkma. sadece bi kaç günlüğüne mi ? geçici olarak mı ? çok tedirgin olacaksan yakın bi arkadaşın falan yok mu ? onu çağırsan ? ya da sen gitsen ?

Günaydın Desica,
Sıkma canını arkadaşların dediği gbi hiç kimsen yokmu yakınında biyerde çağır kalsın yanında topu kökü 2 gün korkma dua et yeter nerde yaşıyosun çokmu güvensiz biyer kaldığın yer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…