- 24 Mayıs 2010
- 611
- 1
- 296
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.141
ben aldım canım ev tipi olanlardan hani tv falan izlerken yanımızda onun içinde yatarr
mustafa eşimin adı :)))) ayrıca peygamberimizin (sav) ismi... kaç tane mustafa tanıdıysam hep iyi huyludur... çok sevdiğim bir isim... benim eşimin adı olmasa tereddütsüz koyardım... adıyla yaşasın kuzucukk...
kızlar....
ya benim gibi henüz isim bulamayan var mı peki? :) ya bizim isim sayfamız yok mu??? belki fikir olurdu bana, sizin bebişlerinizin isimleri.... çok kararsızım hiçbir ismi yakıştıramıyorum...............................
canım stres yapma ben aylarca oğluma hıtap edemedım ama sırd ben degıl kımse edemedı halaları da dahılbu isim konusu da zormuş hakikaten, ben de eşimle konuşurken sen hangi ismi istiyorsun derse kilitlenip kalacağım :)) beğendiğim alternatif bir isim de yok :)) bu gidişle rüyaya yatıcaz herhalde :))
kızlar doktorum şu haberi paylaşmış facesindesezeryan olacaklar dikkate alsınlar bilginiz olsun bende gidince sorucam ne dicek bakalım:26:
Sezaryen olmuş anneler dikkat! - Güncel Haberler
haklısın kuzum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha dayanalım :))
Buarada cumartesi hello baby e giden oldumu haberin varmı Esin? Ben geçmiş yapmadım ya bugün merak ediyorum gerçekten çok uygunmuymuş tv de bile gösterdiler hamişler saatlerce kuyruklarda kalmışlar ama kimsede mızmızlanmıyodu buyüzden :)) yani herkes halinden memnundu indirimler okdr cezbetmişki milleti
Biz Can Buğra verdik ismini oğlumuzun teyzeleri :))
canım stres yapma ben aylarca oğluma hıtap edemedım ama sırd ben degıl kımse edemedı halaları da dahılhatta kucuk hala dodı dıye ısım takmıst evde dodı asagı dodı yukarı gezıyorduk ben ılk zamanlar cok uzuluyordum sonra onemsememeye basladım şimdide anlamı guzel bır ısım dıyorum ınsalah adı gıbıde bır ınsan olur
canım doğum gunun kutlu olsun yeni farkettim
hello baby e aklı olan gitmezdi bencesaten zar zor ayakta duruyoruz oraya gidip itiş kakış milletle bişey olurdu mazallah:18::18::18:
canım benim sizinle konuşmak beni çok rahatlattı inan, iyi ki varsınız, iyi ki böyle bir forum var dertleşip paylaşabileceğimiz :) isim konusunda konuşmayı da erteleyeceğim biraz daha, bakalım belki de ısınırım. ay gerçekten iyi ki varsınız
Ben de oğlumun poposunu hep pamuk ılık su ile temizledim. Denediğim tüm ıslak havlu vs. allerji yapmıştı. Hatta sonra bir de elektrikli fan ile kurutuyordum. Bezini sık değiştirsem de hemen pişik oluyordu. Pamuk, ılık su, elektrikli fan, popo için kremler hayatımızın bi parçası olmuştu. Ablam kızında hep ıslak havlu kullandı ilk 2 - 3 ay hariç. Hiç sıkıntı yaşamadılar. Aslında popo temizliği için ne yapılacağına bebişlerimiz karar veriyor galiba:))benim bir arkadaşım var oğlu nerdeyse iki yaşında daha hiç ıslak mendil kullanmamış, su pamukk bu da bana çok takıntılı geliyor, o kadarda değil diyorum, yani daha nelerden alıyor çouklar mikrobu vs. öyle değilmi
canım stres yapma ben aylarca oğluma hıtap edemedım ama sırd ben degıl kımse edemedı halaları da dahılhatta kucuk hala dodı dıye ısım takmıst evde dodı asagı dodı yukarı gezıyorduk ben ılk zamanlar cok uzuluyordum sonra onemsememeye basladım şimdide anlamı guzel bır ısım dıyorum ınsalah adı gıbıde bır ınsan olur
berrak tşk.ederim canımmm hello baby e valla ben gtcektim kocam götürse ama götürmedi kaldım :)))
sende iyiki varsın arkadaşım bencede çok güzel isim 2 side oyüzden aklını karıştırma kurup kurup :))
evet evet ben dedıydım
kızlar dr dan geldım sonuclarımı 14 kısı arasından zorlukla gosterebıldım2bucuk yıldırı bozuk olan karacıger degerım kı en son 3 aylık hamıleyken yaptrımıstım kotuydu , paşam duzeltmıs ılk defa alt ast degerlerım ıyı cıktı kanım normal sevıyenın altında malesef kırmızı et tuketmem gerekıyormus
haklısın kuzum yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az daha dayanalım :))
Buarada cumartesi hello baby e giden oldumu haberin varmı Esin? Ben geçmiş yapmadım ya bugün merak ediyorum gerçekten çok uygunmuymuş tv de bile gösterdiler hamişler saatlerce kuyruklarda kalmışlar ama kimsede mızmızlanmıyodu buyüzden :)) yani herkes halinden memnundu indirimler okdr cezbetmişki milleti
yok canım allah rahmet eylesın esım 3 yasında ımıs babası oldugunde, benım hayalımde hep baska ısım vardı ama soyleyemedım esıme dılım baglandı uzemedım onu sadece ıcımde uhde kaldı o kadar aılesının soyleyememe sebebıde erken yasta babalarını kaybetmelerı ıdı baska bı surum yok yanımeltemcim sen boyle dedikçe SALİH isminden soğudum:))neden söyleyemedin hiçmi beğenmiyordun yoksa k.pederinimi sevmiyordun canım?
ay sorma bana da dolmusta gencecık kadınlar bıle yer vermedı ahımı aldılar amaisabet etmiş eşin götürmemeklebenimki pazara bile yollamıyor karnına çarparlar die pazarda alışveriş yaparken millet kendini kaybediyormuşşş da o yuzden yollamıyormuş
esıııııııııııııııııın senon kontorl ne zamandı yıne unuttum benım 5 ocakohh hadi gözün aydın canım çok sevindim bi sorun çıkmamasına. hiç birimize bişey olmasın artıkkkk
valla kuzum okudum sanırım biri gitti ya da giden birinden haber aldı emin değilim ama indirim daha çok tekstil ürünlerinde gibi bişey okudum. o yüzden bişey kaybetmedin merak etme
ay sorma bana da dolmusta gencecık kadınlar bıle yer vermedı ahımı aldılar amaonlar da hamıle olunca onlarada vermesınler
esıııııııııııııııııın senon kontorl ne zamandı yıne unuttum benım 5 ocak
yok canım allah rahmet eylesın esım 3 yasında ımıs babası oldugunde, benım hayalımde hep baska ısım vardı ama soyleyemedım esıme dılım baglandı uzemedım onu sadece ıcımde uhde kaldı o kadar aılesının soyleyememe sebebıde erken yasta babalarını kaybetmelerı ıdı baska bı surum yok yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?