2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kızlar çok teşekkür ederim, tepkileriniz o kadar olumlu ki acaba konuşmasam mı diye düşünmeye bile başladım :))
sevtapcığım, sen söyleyince düşündüm ben de kaç tane mustafa tanıdıysam hep mülayim insanlardı :)) ben bu akşamı erteleyeyim bari :)

aynı durum bendede var hatta bir konu actım berat mı salihmi diye ama yinede kararsızım

bu isim konusu da zormuş hakikaten, ben de eşimle konuşurken sen hangi ismi istiyorsun derse kilitlenip kalacağım :)) beğendiğim alternatif bir isim de yok :)) bu gidişle rüyaya yatıcaz herhalde :))

bu isim konusu da zormuş hakikaten, ben de eşimle konuşurken sen hangi ismi istiyorsun derse kilitlenip kalacağım :)) beğendiğim alternatif bir isim de yok :)) bu gidişle rüyaya yatıcaz herhalde :))
canım stres yapma ben aylarca oğluma hıtap edemedım ama sırd ben degıl kımse edemedı halaları da dahıl hatta kucuk hala dodı dıye ısım takmıst evde dodı asagı dodı yukarı gezıyorduk ben ılk zamanlar cok uzuluyordum sonra onemsememeye basladım şimdide anlamı guzel bır ısım dıyorum ınsalah adı gıbıde bır ınsan olur

canım doğum gunun kutlu olsun yeni farkettim

hello baby e aklı olan gitmezdi bence saten zar zor ayakta duruyoruz oraya gidip itiş kakış milletle bişey olurdu mazallah:18::18::18:

canım benim sizinle konuşmak beni çok rahatlattı inan, iyi ki varsınız, iyi ki böyle bir forum var dertleşip paylaşabileceğimiz :) isim konusunda konuşmayı da erteleyeceğim biraz daha, bakalım belki de ısınırım. ay gerçekten iyi ki varsınız

canım doğum gunun kutlu olsun yeni farkettim

hello baby e aklı olan gitmezdi bence saten zar zor ayakta duruyoruz oraya gidip itiş kakış milletle bişey olurdu mazallah:18::18::18:

berrak tşk.ederim canımmm hello baby e valla ben gtcektim kocam götürse ama götürmedi kaldım :)))

sende iyiki varsın arkadaşım bencede çok güzel isim 2 side oyüzden aklını karıştırma kurup kurup :))

Ben de oğlumun poposunu hep pamuk ılık su ile temizledim. Denediğim tüm ıslak havlu vs. allerji yapmıştı. Hatta sonra bir de elektrikli fan ile kurutuyordum. Bezini sık değiştirsem de hemen pişik oluyordu. Pamuk, ılık su, elektrikli fan, popo için kremler hayatımızın bi parçası olmuştu. Ablam kızında hep ıslak havlu kullandı ilk 2 - 3 ay hariç. Hiç sıkıntı yaşamadılar. Aslında popo temizliği için ne yapılacağına bebişlerimiz karar veriyor galiba:))

meltemcim sen boyle dedikçe SALİH isminden soğudum:))neden söyleyemedin hiçmi beğenmiyordun yoksa k.pederinimi sevmiyordun canım?

Kızçeler biz çıkıyoruz iyi akşamlar dün birsürü misafirim vardı eşim süpris hazırlamış birsürü arkadaşımızı davet etmiş benm hbrm yokken sevindirik oldum valla :)) gece geç yattım bu akşamda babaannemize gidiyoruz yemeğe davet etmiş bizi ve benim çok uykum var hepinize tekrar teşekkür ederim hepinizi öptük :79::79::79::79:

isabet etmiş eşin götürmemeklebenimki pazara bile yollamıyor karnına çarparlar diepazarda alışveriş yaparken millet kendini kaybediyormuşşş da o yuzden yollamıyormuş

ohh hadi gözün aydın canım çok sevindim bi sorun çıkmamasına. hiç birimize bişey olmasın artıkkkk

valla kuzum okudum sanırım biri gitti ya da giden birinden haber aldı emin değilim ama indirim daha çok tekstil ürünlerinde gibi bişey okudum. o yüzden bişey kaybetmedin merak etme

meltemcim sen boyle dedikçe SALİH isminden soğudum:))neden söyleyemedin hiçmi beğenmiyordun yoksa k.pederinimi sevmiyordun canım?
yok canım allah rahmet eylesın esım 3 yasında ımıs babası oldugunde, benım hayalımde hep baska ısım vardı ama soyleyemedım esıme dılım baglandı uzemedım onu sadece ıcımde uhde kaldı o kadar aılesının soyleyememe sebebıde erken yasta babalarını kaybetmelerı ıdı baska bı surum yok yanı

isabet etmiş eşin götürmemeklebenimki pazara bile yollamıyor karnına çarparlar diepazarda alışveriş yaparken millet kendini kaybediyormuşşş da o yuzden yollamıyormuş
ay sorma bana da dolmusta gencecık kadınlar bıle yer vermedı ahımı aldılar ama onlar da hamıle olunca onlarada vermesınler

esıııııııııııııııııın senon kontorl ne zamandı yıne unuttum benım 5 ocak

olsun canım anlamı cok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…