- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.181
beğendiğine sevindim bende çok beğendi böyle söylenincede hemen anlaşılır dimi zorluk çekmeyiz
İyi aksamlar kizlar. Bugun kendimi iyi hissetmiyorum. Sekerim hep dusuk seyretti. Basim cok agriyo, bi halsizlik var. Aksam artti iyice. Kocam yetisti saolsun.:2: dun islak kafayla disari cikmistik, sanirimnkokusu simdi cikiyo.
Bikac gundur de seyim agriyo ya. Ama kasiklarim degil boyle on taraf hani en ustu. Ordaki kemik sanki agriyan, genisliyo mu ne, ya da agirligin baskisindan mi acaba? Var mi benzerini yasayan?
geçmiş olsun canım.bendede aynı ağrı vardı vajinamda varis cıktı küçük damarlar şişti ve cok agrıyo
Eki Görüntüle 586577 Eki Görüntüle 586578 Eki Görüntüle 586579 Eki Görüntüle 586580 Eki Görüntüle 586581 Eki Görüntüle 586582 Eki Görüntüle 586583 Eki Görüntüle 586584 Eki Görüntüle 586585 Eki Görüntüle 586586 Eki Görüntüle 586587 Eki Görüntüle 586588 Eki Görüntüle 586589 Eki Görüntüle 586590 Eki Görüntüle 586591 Eki Görüntüle 586592 Eki Görüntüle 586593 Eki Görüntüle 586594
herkese selaaamm..
kaç gündür giremedim nete bi türlü işten güçten geçmiş yapmak istedim baktım okumakla biticek gibi değil çok çene çalmışsınız yine
neyse eeeenn sonunda kavga dövüş odamızı teslim ettiler.odamızı yerleştirdik bi güsel olduuu bi güsel oldu odadan çıkasıım gelmiyocicilerinide yerleştirdik dolabı açıp habire kızımın cicilerine bakıyorum ya ne keyifli bişii bu yaa.bugünde doktora gittik kızım büyümüş kıpır kıpırdı çok datlıydı yine 2.150 gr olmuş
herkese selaaamm..
kaç gündür giremedim nete bi türlü işten güçten geçmiş yapmak istedim baktım okumakla biticek gibi değil çok çene çalmışsınız yine
neyse eeeenn sonunda kavga dövüş odamızı teslim ettiler.odamızı yerleştirdik bi güsel olduuu bi güsel oldu odadan çıkasıım gelmiyocicilerinide yerleştirdik dolabı açıp habire kızımın cicilerine bakıyorum ya ne keyifli bişii bu yaa.bugünde doktora gittik kızım büyümüş kıpır kıpırdı çok datlıydı yine 2.150 gr olmuş
iyi akşamlar kızlarr. herkesin ağrıları başlamış anlaşılan. benim de ya belim ağrıyo ya kasıklarım. bazen oturduğum yerden kalkarken kasıklarıma bişey saplanıyo ama saniyeler sürüyo geçiyo. doğurcaz doğurcaaz vücudumuz hazırlanıyobi de şu ahzımsızlık sorunumu çözsem. bi şişkinlik var midemde. sabahları çok rahatım ama bişeyler yiyince rahatsız ediyo
aç kalıcada halsizlik oluyo tabi... öle dengelemeye çalışıyom...
hadi gözün aydın olsun gule gule kullanın mobilyalarınızı
fotoğraf isterüüüük
Kızlar merhaba ,
bende kızıma isim bulamadım((
Ben de merak ettim aliyecim nasil anlasildi varis oldugu?geçmiş olsun canım.bendede aynı ağrı vardı vajinamda varis cıktı küçük damarlar şişti ve cok agrıyo
Ay hepsi cok guzel cok ciciler.Eki Görüntüle 586577 Eki Görüntüle 586578 Eki Görüntüle 586579 Eki Görüntüle 586580 Eki Görüntüle 586581 Eki Görüntüle 586582 Eki Görüntüle 586583 Eki Görüntüle 586584 Eki Görüntüle 586585 Eki Görüntüle 586586 Eki Görüntüle 586587 Eki Görüntüle 586588 Eki Görüntüle 586589 Eki Görüntüle 586590 Eki Görüntüle 586591 Eki Görüntüle 586592 Eki Görüntüle 586593 Eki Görüntüle 586594
herkese selaaamm..
bizdede bugun bebek arabasını kurma işi vardıeşim puseti oto koltugunu takıp çıkarmayı öğreniyordu baktım koridorda aşağı yukarı sürüyor hadi doğsunda sahile götüreyim arabasıyla dio
Erkeklere arabanin her turlusu keyifli geliyo yeter ki araba olsun
Kizlar tesekkurler cvp verdiginiz icin. Uzuldum sizde de olmasina ama rahatladim da bi yandan normal demek ki. Garip agri ama korkuttu, hic orasi agrimamisti.
Ben de merak ettim aliyecim nasil anlasildi varis oldugu?
Ay hepsi cok guzel cok ciciler.gule gule kullansin insallah.
Hadi gozunuz aydin burzucum. Bi ohh cekmissindir.gule gule yatsin kizin insallah.
ben çıktımsüt içip yatıcam bakalım uyuyacakmıyım sabah namazından beri uyumadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?