2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ben ben ben.. hemde 2aydan beri hala devam ediyooo...

herkese selaaamm..
kaç gündür giremedim nete bi türlü işten güçten geçmiş yapmak istedim baktım okumakla biticek gibi değil çok çene çalmışsınız yine
neyse eeeenn sonunda kavga dövüş odamızı teslim ettiler.odamızı yerleştirdik bi güsel olduuu bi güsel oldu odadan çıkasıım gelmiyo cicilerinide yerleştirdik dolabı açıp habire kızımın cicilerine bakıyorum ya ne keyifli bişii bu yaa.bugünde doktora gittik kızım büyümüş kıpır kıpırdı çok datlıydı yine 2.150 gr olmuş

iyi akşamlar kızlarr. herkesin ağrıları başlamış anlaşılan. benim de ya belim ağrıyo ya kasıklarım. bazen oturduğum yerden kalkarken kasıklarıma bişey saplanıyo ama saniyeler sürüyo geçiyo. doğurcaz doğurcaaz vücudumuz hazırlanıyo bi de şu ahzımsızlık sorunumu çözsem. bi şişkinlik var midemde. sabahları çok rahatım ama bişeyler yiyince rahatsız ediyo
aç kalıcada halsizlik oluyo tabi... öle dengelemeye çalışıyom...

hadi gözün aydın olsun gule gule kullanın mobilyalarınızı

fotoğraf isterüüüük

selaammm.. ya benimde ağrılarım çok fena popom bile ağrıyo kasıklarım zaten daha beter bugün sordum doktora bebiş yerleştirmiş kafayı kasığıma oohh değme keyfine anası kıvransın dursun hazımsızlık sorunu bendede var hemde çok fena öğlen yediğim akşama kadar midemde duruyo resmen en sonunda kusuyorum ve hiç öğütülmeden çıkıyo yemek yemeyince bende çok rahatım ama şekerim hopp düşmese sanırım doğurana kadar bölee devam edicek:44::44:

hadi gözün aydın olsun gule gule kullanın mobilyalarınızı

Ayyy sağol canım benim yaa.çok güsel oldu odamıs berrak teyzesii cicileride yerleşincee bakmaya doyamaz oldum.sabah kalkar kalkmaz odaya koşuyorum herşeye bi bakıyorum önce sona işime gücüme bakıorum

bizdede bugun bebek arabasını kurma işi vardıeşim puseti oto koltugunu takıp çıkarmayı öğreniyordubaktım koridorda aşağı yukarı sürüyorhadi doğsunda sahile götüreyim arabasıyla dio

Kizlar tesekkurler cvp verdiginiz icin. Uzuldum sizde de olmasina ama rahatladim da bi yandan normal demek ki. Garip agri ama korkuttu, hic orasi agrimamisti.

geçmiş olsun canım.bendede aynı ağrı vardı vajinamda varis cıktı küçük damarlar şişti ve cok agrıyo
Ben de merak ettim aliyecim nasil anlasildi varis oldugu?
Ay hepsi cok guzel cok ciciler. gule gule kullansin insallah.

Hadi gozunuz aydin burzucum. Bi ohh cekmissindir. gule gule yatsin kizin insallah.

Sağol canım benim yaa vallaa oohhh çektiim üzüerimden yük kalktı resmen çok stres yapmıştım.annemle ablam sağolsun yerleştirdiler odayıda eksikleirde tamamladımmı süper olcak.bide kendi çantamı hazırlarsam eksik kalmicak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…