2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Biz oğluma uzun zaman isim bulamadık. Erkek olduğunu öğrenen birkaç kişi Osman nasıl,napıyor diye sormaya başladı. Yakını Osman olanlar alınmasın 2-3 kişi tanımıştım Osman adında ve hiç sevmediğim bir isimdi(bahsettiğim Osmanlardan dolayı). Ama farkında olmadan biz de eşimle Osman demeye başladık oğluşa. Şakalaşırken falan aramızda adı Osman oldu. Doğduğunda bu isimi koyarsak yadırmaz ufaklık diyorduk artık. İnsan hangi isim olsa çocuğunda alışıyor galiba, bebeğin dünyaya gelince isim önemini yitiriyor sanırım. Gerçi bizimkinin adına doğuma 2 gün kala karar verdik ve Güneş oldu. Ama hiç sevmediğim Osmana bile çok alışmıştım,hatta o günden sonra bu isim hiç kötü gelmedi bana. Belki sen de kararını kesinleştisen alışırsın bu isime.

İsim konusunda haftalarca kafayı yemiş biri olduğum için hemen en son favori listemi paylaşayım :)

Erkek: Dora
Doruk
Kerem
Ozan
Çınar
Tolga
Demir
Derin

Kız: Hayat
Zeynep
Naz-lı
Bade
Dora
Rüya
Ela

slm kızlar hepinizi çok özledim kaç gündür
giremiyorum bi slm yazıp gidicem çünkü net eşime lazım
ama sonra girmeye çalışcam neler yaptınız çok merak ediyorum
100 sayfa okumak zor ama genel olarak bi göz atarım artık
hepinzi öptüm.

herkese iyi aksamlar
ben de bir haftadir giremedim nete. merakta kaldim neler konusuldu diye simdi yeni cicisleri yuklediniz mi ona bakicam. bu arada cuma gunu kontrolum vardi. oglusum 43 cm 1500 gr olmus

merhaba kızlar canım gittim ultrason çekti, herşey normal sadece karaciğer kanallarım genişlemiş o yapıyormuş sorunuda.. karaciğerin iflasından bahsetti dehiliyeci dedim, radyoloji uzmanına, gülümsedi burdan hiç öyle görünmüyor çok büyük bi sıkıntı yok hamilelikten dedi, karaciğer yağlanması fln yokmuş..perşembede bursa tıpa gidicem, birde orda baksınlar bakalım.. kan değerlerim yeniden ölçülmedi düştü mü düşmedi mi bilmiyorum ama hala kaşınıyorum..
ay bende iznikdeyim kimmiş monlar yaa bendde istiyorumm
istersen numaralarını bulabilirim?
sorumu görmediniz sanırım.ana kucagı aldınızmı ev tipi olanlardan ben cok kararsızım
ben aldım ev tipi, salonda mutfakta bizim yanımızda dururken otursun uyusun diye.. canım yaa ezele de sanada çok sevindim, inş böyle devam edersiniz sağlıklı şekilde, kimseye yaşatmasın Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi amin. doktor bu şekilde devam ederse hamileliğin sonuna kadar sorun çıkmaz normal şekilde doğurursun dedi, bebek büyüdükçe sorunu artırırsa sıkıntı olur dedi, inş artırmaz minik meleğim..

bu arada 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım.. 6 aylık izin çıkmadı ya ona yanarım, çok beklemiştim çıkacak diye..

İyi aksamlar kizlar. Bugun kendimi iyi hissetmiyorum. Sekerim hep dusuk seyretti. Basim cok agriyo, bi halsizlik var. Aksam artti iyice. Kocam yetisti saolsun.:2: dun islak kafayla disari cikmistik, sanirimnkokusu simdi cikiyo.

Bikac gundur de seyim agriyo ya. Ama kasiklarim degil boyle on taraf hani en ustu. Ordaki kemik sanki agriyan, genisliyo mu ne, ya da agirligin baskisindan mi acaba? Var mi benzerini yasayan?

bende kendimi hiç iyi hissetmedim bütün gün, uyanır uyanmaz hiç bişey yapmak istemedim.. aynı ağrı bende de var mesela ayakkabımı çıkarırken, halıyı ayağımla düzeltirken fln acıyo sanki.. dediğin gibi vajinada değil daha üstte bi ağrı

geçmiş olsun ıslak kafayla çıkmamalıydın:18::18::18:
bende gece yatarken rahat yatamıyorumkalça kemiklerimi sıkarak yatıyorum ağrı yapıyor ve işkence resmen hiç uyuyamıyorum yasabah namazına kalktım bir daha yatamadımcan sıkıntısından kahvaltı hazırladım erkenden

sana da geçmiş olsun

ayne ağrılar bendede var resmen orası zonkluyo bazaen kemiklerim ağrıyo ne bileyim ya kalça kemiklerim ağrıyo bu annelik ne zormuş yaaa

isim konusu konuşulmuş benimde favori isimlerim
kız---
elvin(kızıma vereceğimiz isim)
berra
ipek
defne

erkek---
eymen
ömer
mirza
arın

geçmiş olsun canım.bendede aynı ağrı vardı vajinamda varis cıktı küçük damarlar şişti ve cok agrıyo

işte aynen bu varis vardır canım içerilerde

işin zor... bu haldeyken kafanı yorma. çünkü bebeğin doğar doğmaz yeteri kadar bu mesele gündeminizde olacak. ne diyim inşlh eşin anlayış gösterip istediğin ismi koyarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…