- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.161
canım benim sizinle konuşmak beni çok rahatlattı inan, iyi ki varsınız, iyi ki böyle bir forum var dertleşip paylaşabileceğimiz :) isim konusunda konuşmayı da erteleyeceğim biraz daha, bakalım belki de ısınırım. ay gerçekten iyi ki varsınız
ay sorma bana da dolmusta gencecık kadınlar bıle yer vermedı ahımı aldılar amaonlar da hamıle olunca onlarada vermesınler
esıııııııııııııııııın senon kontorl ne zamandı yıne unuttum benım 5 ocak
kızlar....
ya benim gibi henüz isim bulamayan var mı peki? :) ya bizim isim sayfamız yok mu??? belki fikir olurdu bana, sizin bebişlerinizin isimleri.... çok kararsızım hiçbir ismi yakıştıramıyorum...............................
canım gittim ultrason çekti, herşey normal sadece karaciğer kanallarım genişlemiş o yapıyormuş sorunuda.. karaciğerin iflasından bahsetti dehiliyeci dedim, radyoloji uzmanına, gülümsedi burdan hiç öyle görünmüyor çok büyük bi sıkıntı yok hamilelikten dedi, karaciğer yağlanması fln yokmuş..perşembede bursa tıpa gidicem, birde orda baksınlar bakalım.. kan değerlerim yeniden ölçülmedi düştü mü düşmedi mi bilmiyorum ama hala kaşınıyorum..kızlar doktora gittim çoook şükür tahliller iyi dedi.
losyonu sür kaşıntılar için geçmezse ağızdan ilaç veririz dedi
dün losyonu sürmeyim dedim gece yine çok kaşındım bundan sonra her gün süreceğim düzenli naapayım artık.
zeysima sen de kontrole gidecekmişsin hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canım
karaciğer alt batın üst batın bişiler diyorlar o filmleri ben de çektirmiştim kızımda
istersen numaralarını bulabilirim?ay bende iznikdeyim kimmiş monlar yaa bendde istiyorumm
ben aldım ev tipi, salonda mutfakta bizim yanımızda dururken otursun uyusun diye..sorumu görmediniz sanırım.ana kucagı aldınızmı ev tipi olanlardan ben cok kararsızım
canım yaa ezele de sanada çok sevindim, inş böyle devam edersiniz sağlıklı şekilde, kimseye yaşatmasın Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizi amin. doktor bu şekilde devam ederse hamileliğin sonuna kadar sorun çıkmaz normal şekilde doğurursun dedi, bebek büyüdükçe sorunu artırırsa sıkıntı olur dedi, inş artırmaz minik meleğim..kızlar dr dan geldım sonuclarımı 14 kısı arasından zorlukla gosterebıldım2bucuk yıldırı bozuk olan karacıger degerım kı en son 3 aylık hamıleyken yaptrımıstım kotuydu , paşam duzeltmıs ılk defa alt ast degerlerım ıyı cıktı kanım normal sevıyenın altında malesef kırmızı et tuketmem gerekıyormus
bende kendimi hiç iyi hissetmedim bütün gün, uyanır uyanmaz hiç bişey yapmak istemedim.. aynı ağrı bende de var mesela ayakkabımı çıkarırken, halıyı ayağımla düzeltirken fln acıyo sanki.. dediğin gibi vajinada değil daha üstte bi ağrıİyi aksamlar kizlar. Bugun kendimi iyi hissetmiyorum. Sekerim hep dusuk seyretti. Basim cok agriyo, bi halsizlik var. Aksam artti iyice. Kocam yetisti saolsun.:2: dun islak kafayla disari cikmistik, sanirimnkokusu simdi cikiyo.
Bikac gundur de seyim agriyo ya. Ama kasiklarim degil boyle on taraf hani en ustu. Ordaki kemik sanki agriyan, genisliyo mu ne, ya da agirligin baskisindan mi acaba? Var mi benzerini yasayan?
İyi aksamlar kizlar. Bugun kendimi iyi hissetmiyorum. Sekerim hep dusuk seyretti. Basim cok agriyo, bi halsizlik var. Aksam artti iyice. Kocam yetisti saolsun.:2: dun islak kafayla disari cikmistik, sanirimnkokusu simdi cikiyo.
Bikac gundur de seyim agriyo ya. Ama kasiklarim degil boyle on taraf hani en ustu. Ordaki kemik sanki agriyan, genisliyo mu ne, ya da agirligin baskisindan mi acaba? Var mi benzerini yasayan?
bende kendimi hiç iyi hissetmedim bütün gün, uyanır uyanmaz hiç bişey yapmak istemedim.. aynı ağrı bende de var mesela ayakkabımı çıkarırken, halıyı ayağımla düzeltirken fln acıyo sanki.. dediğin gibi vajinada değil daha üstte bi ağrı
İyi aksamlar kizlar. Bugun kendimi iyi hissetmiyorum. Sekerim hep dusuk seyretti. Basim cok agriyo, bi halsizlik var. Aksam artti iyice. Kocam yetisti saolsun.:2: dun islak kafayla disari cikmistik, sanirimnkokusu simdi cikiyo.
isim konusu konuşulmuş benimde favori isimlerim
kız---
elvin(kızıma vereceğimiz isim)
berra
ipek
defne
erkek---
eymen
ömer
mirza
arın
elvin ismini ilk kez duydum baktım anlamıda guzelmiş
bende kendimi hiç iyi hissetmedim bütün gün, uyanır uyanmaz hiç bişey yapmak istemedim.. aynı ağrı bende de var mesela ayakkabımı çıkarırken, halıyı ayağımla düzeltirken fln acıyo sanki.. dediğin gibi vajinada değil daha üstte bi ağrı
Kızlar bişey söyleyeceğim, biz eşimle daha evlenmeden bebek ismi konusu açılmıştı, o da hem kayınpederimin hem kendinin ismi olsun dedi, ben de tamam demiş bulundum ortada fol yok yumurta yok, sonra yine biz daha evlenmeden kayınvalideme söyledi. bu arada ben kayınpederimi hiç tanımadım. şimdi bu isim konusunda kafayı yicem, eşime de bişey söyleyemiyorum. herkes bütün arkadaşlar akrabalar dahil daha doğmadan ismiylle hitap ediyorlar ama ben alışamıyorum. ben eşime bile ismiyle hitap etmedim hiç o yüzden tuhaf geliyo oğlumu o isimle çağırmak. bir de ikisi de eski isim. off nasıl konuşcam napcam bilmiyorum. her gün bunu düşünüyorum ağlayacak duruma geldim. eşimle konuşamıyorum kırılır üzülür diye sonuçta herkes o ismi koyacağımızı düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?