- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.201
ohh hadi gözün aydın canım çok sevindim bi sorun çıkmamasına. hiç birimize bişey olmasın artıkkkk
valla kuzum okudum sanırım biri gitti ya da giden birinden haber aldı emin değilim ama indirim daha çok tekstil ürünlerinde gibi bişey okudum. o yüzden bişey kaybetmedin merak etme
Eki Görüntüle 586577 Eki Görüntüle 586578 Eki Görüntüle 586579 Eki Görüntüle 586580 Eki Görüntüle 586581 Eki Görüntüle 586582 Eki Görüntüle 586583 Eki Görüntüle 586584 Eki Görüntüle 586585 Eki Görüntüle 586586 Eki Görüntüle 586587 Eki Görüntüle 586588 Eki Görüntüle 586589 Eki Görüntüle 586590 Eki Görüntüle 586591 Eki Görüntüle 586592 Eki Görüntüle 586593 Eki Görüntüle 586594
herkese selaaamm..
kaç gündür giremedim nete bi türlü işten güçten geçmiş yapmak istedim baktım okumakla biticek gibi değil çok çene çalmışsınız yine
neyse eeeenn sonunda kavga dövüş odamızı teslim ettiler.odamızı yerleştirdik bi güsel olduuu bi güsel oldu odadan çıkasıım gelmiyocicilerinide yerleştirdik dolabı açıp habire kızımın cicilerine bakıyorum ya ne keyifli bişii bu yaa.bugünde doktora gittik kızım büyümüş kıpır kıpırdı çok datlıydı yine 2.150 gr olmuş
kızlar gunaydınn cok erken bır saat kımsecıkler yok ama 6 dan berı ayaktayım ve endıselıyım tuvaletım geldı kalktım herzamankı gıbı peceteye sılınce acık renkte kan geldı bıkac kere sılınce cok az mıktarda geldı snra ped koyup yatım bakım dedım 1 saat snra baktım bısı yok ama ıcımı kemırdı saat 9 olsa doktoru arayp gıdıcm bakalm ne dcek bu sırada kızımn hareketlerını takıp ettım herzamankı gıbı hareket edıo yalnz adet agrısı gıbı agrılarım var hatta 2 gun once cenemde sıvılce bıle cıktı dalga gecmstım adet olcam heralde dıe sımdı bu kan neyın nesı catlıcam ya 35+2 gunlugum bugun bebek bukadar erken gelıor olablr mı
:)) cnm ya sevindim valla
canım güle güle kullanın bende çok beğendim takımı kullanışlıda bişey yatağın kenarındaki geniş bölüme bezleri doldurdum ben iyiki bu takımı almışım diyorum resimleri bende çekmedim koyda gözümüz gönlümüz açılsın azcık
Tuğba günaydın kuzum benide korkuttun şimdi neyi bekliyosun eşin falan yanındamı hemen gidin hastaneye Allah korusun nişan denilen olaymı yoksa buBenimde bikaç gündür adet sancısı gibi ağrılarım vardı bende aynı espriyi yaptım eşime ama korkuyorumda (
kızlar gunaydınn cok erken bır saat kımsecıkler yok ama 6 dan berı ayaktayım ve endıselıyım tuvaletım geldı kalktım herzamankı gıbı peceteye sılınce acık renkte kan geldı bıkac kere sılınce cok az mıktarda geldı snra ped koyup yatım bakım dedım 1 saat snra baktım bısı yok ama ıcımı kemırdı saat 9 olsa doktoru arayp gıdıcm bakalm ne dcek bu sırada kızımn hareketlerını takıp ettım herzamankı gıbı hareket edıo yalnz adet agrısı gıbı agrılarım var hatta 2 gun once cenemde sıvılce bıle cıktı dalga gecmstım adet olcam heralde dıe sımdı bu kan neyın nesı catlıcam ya 35+2 gunlugum bugun bebek bukadar erken gelıor olablr mı
tuğba suyun fln gelmedi dimi kiminin azda olsa gelirmiş ya kuzum hiç vakit kaybetme hbr ver bizede çokda korkutma kendini arkadaşımla knştum şimdide bebek çok oynuyosa ondanda olabilir dedi sakin ol
bızım doktor gecen hafta ızne ayrılmstı sımdı 9 olnca hastaneyı arıcam geldımı dıe ya bu nısan olayı nası bısı nette baknyrum ama tam nası bısı anlayamadım
Biz oğluma uzun zaman isim bulamadık. Erkek olduğunu öğrenen birkaç kişi Osman nasıl,napıyor diye sormaya başladı. Yakını Osman olanlar alınmasın 2-3 kişi tanımıştım Osman adında ve hiç sevmediğim bir isimdi(bahsettiğim Osmanlardan dolayı). Ama farkında olmadan biz de eşimle Osman demeye başladık oğluşa. Şakalaşırken falan aramızda adı Osman oldu. Doğduğunda bu isimi koyarsak yadırmaz ufaklık diyorduk artık. İnsan hangi isim olsa çocuğunda alışıyor galiba, bebeğin dünyaya gelince isim önemini yitiriyor sanırım. Gerçi bizimkinin adına doğuma 2 gün kala karar verdik ve Güneş oldu. Ama hiç sevmediğim Osmana bile çok alışmıştım,hatta o günden sonra bu isim hiç kötü gelmedi bana. Belki sen de kararını kesinleştisen alışırsın bu isime.
kuzum tahlillerinin temiz çıkmasına sevindim :)) inşallah sorunsuz devam eder :))bu arada 32. hafta çalışabilir raporumu da aldım.. 6 aylık izin çıkmadı ya ona yanarım, çok beklemiştim çıkacak diye..
İyi aksamlar kizlar. Bugun kendimi iyi hissetmiyorum. Sekerim hep dusuk seyretti. Basim cok agriyo, bi halsizlik var. Aksam artti iyice. Kocam yetisti saolsun.:2: dun islak kafayla disari cikmistik, sanirimnkokusu simdi cikiyo.
Bikac gundur de seyim agriyo ya. Ama kasiklarim degil boyle on taraf hani en ustu. Ordaki kemik sanki agriyan, genisliyo mu ne, ya da agirligin baskisindan mi acaba? Var mi benzerini yasayan?
işin zor... bu haldeyken kafanı yorma. çünkü bebeğin doğar doğmaz yeteri kadar bu mesele gündeminizde olacak. ne diyim inşlh eşin anlayış gösterip istediğin ismi koyarsınız...
tuğbacım o bende 4. ayımda olmuştu, doktora koştum hemen açık pembe gelmişti hatta oradan mı geldi diye kulak çubuğu sokup bakmıştım. doktor o zaman iiçin tabii, önemsememişti. rahim ağzında yara falan varsa ya da cinsel ilişkide zorladıysan olur demişti.kızlar gunaydınn cok erken bır saat kımsecıkler yok ama 6 dan berı ayaktayım ve endıselıyım tuvaletım geldı kalktım herzamankı gıbı peceteye sılınce acık renkte kan geldı bıkac kere sılınce cok az mıktarda geldı snra ped koyup yatım bakım dedım 1 saat snra baktım bısı yok ama ıcımı kemırdı saat 9 olsa doktoru arayp gıdıcm bakalm ne dcek bu sırada kızımn hareketlerını takıp ettım herzamankı gıbı hareket edıo yalnz adet agrısı gıbı agrılarım var hatta 2 gun once cenemde sıvılce bıle cıktı dalga gecmstım adet olcam heralde dıe sımdı bu kan neyın nesı catlıcam ya 35+2 gunlugum bugun bebek bukadar erken gelıor olablr mı
bende nasıldı bılıomusun once nokta gıbı hatta acaba dedım etımde tars olan bıyer mı var esımı uyandrdım baktrdım dısında bısı yok dedı snra bıdaha sılınce seffaf akıntının ıcınde pembemsı cok az kan vardı snrasndada dahada gelmedı neyse gıdıcem bırazdan zaten du bakalım nolcak
Günaydın kızlar ben geldimçalışabilir raporumu da aldım geldim son bir ay
dayanıcam ve çalıştığım 5 haftayı kızımla hasret gidereceğim günlerime ekliycem.hoşgeldin canım :) inatla çalışacağım diyorsun yani :)) işkolik hatun
dayanıcam ve çalıştığım 5 haftayı kızımla hasret gidereceğim günlerime ekliycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?