2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ben soyle bisey duydum eskiden cok sık olurmuş sarılık o zamanlar annenin ilk sutu emzirilmezmis,o ilk süt verilirse sarılıgda engellermis ben aklımda böyle kaldı,birde erken doğan bebeklerde sarılık olma ihtimali yüksekmis bunuda doktorum söyledi

ben de geneli sevmiyorum hayatından bir bölüm yok oluyor :)) aslında bi yandan da korkuyorum ya hissedersem diye ama genel anesteziden iyi diye düşünüyorum :)

evet canım doğru biliyorsun ben yazmayı unuttum emzirmek sarılık ta çok önemli ve o ilk gelen süt çok koruyucu ben çok sanslıydım sütüm hemen geldi ve kızım da tutabildi 6 ay emmenin dışında hiç birşey vermedim o kadar fark ediyorki emen çocukla emmeyen mesela dilimi ısırayım kızım şuan 20 aylık daha anibiyotik kullanmadık arkadaşımın oğlu emmedi çocuk sürekli hasta ve iğne filan oluyor

ben de geneli sevmiyorum hayatından bir bölüm yok oluyor :)) aslında bi yandan da korkuyorum ya hissedersem diye ama genel anesteziden iyi diye düşünüyorum :)

valla cesaret olayı canım ben cesaret edemiyorum

valla takıntı haline geldi habire uç kontrolü yapıyorum:) acaba çıkar mı diye, alacağım ben bir tane denemekte fayda var,

ay canım sabun nasıl canın çekti :) kokla sürekli miss gibi ohhhh. Eşin bencede ermiş canımm. İnşallahhhh rüya tabirinde yazılanlar gerçek çıkarr kavuşursun bir an önce

canım patates ye bol bol. Ama benim ilk tercihim doktora gitmen olur, bir arkadaş böyle son aylarda ishal olmuştu geçen sene doktor hastaneye yatırdı iki gün, sonra çıktı. Su kaybı çok olduğundan bence doktora gitmelisin, yani en azından bilgisi olsun.

ay ne güzel bende 2 takım hastane çıkışı koydum aslında bez koycam başka ne koycamki

canım ben takım olarak bir tane hastane çıkışı koydum, ayrı olarak üç takım daha koydum, hani üzerini değiştirmek gerekir, doktor muayene ettikten sonra üzerini değiştirin diyor burada, oy üzden biraz fazla koydum, onun yanı sıra küçük bir yastık koydum, bez, ıslak mendil, biberon, emzik, birde şubebeği yatırdıkları yer varya hani yanımızda hastanede çok sert geliyor bana onun altına yaymak için yumuşak bir battaniye koydum, ekstradan iki battaniye koydum. şuan aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…