- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.581
Ben soyle bisey duydum eskiden cok sık olurmuş sarılık o zamanlar annenin ilk sutu emzirilmezmis,o ilk süt verilirse sarılıgda engellermis ben aklımda böyle kaldı,birde erken doğan bebeklerde sarılık olma ihtimali yüksekmis bunuda doktorum söylediselam güzel annişler :))) önemli birşey soracağım dün eşim anlattı çalıştığı yerde 3 kişinin eşi doğum yaptı bebeklerin 3 ü de sarılık olmuş :26: tesadüfmü bu kadarı ? salgın falan olmasın ? korktum valla... büyüklere sorunca hemen sarı bez ört yüzüne diyolar inanmıyorum da öyle şeylere...sizin öneriniz yada duyduğunuz birşey varmı?
ben genel anestezi yaptırmıştım onu zaten saati ayarlıyorlar ben gözümü odaya götürülürken açmıştım ama genel anestezi de kendine gelir gelmez o acı hissini yaşamaya başlıyorsun :18::18::18::18: ama gene genel anestezi yaptıracağım cesaret meselesi yani kuzum
evet canım doğru biliyorsun ben yazmayı unuttum emzirmek sarılık ta çok önemli ve o ilk gelen süt çok koruyucu ben çok sanslıydım sütüm hemen geldi ve kızım da tutabildi 6 ay emmenin dışında hiç birşey vermedim o kadar fark ediyorki emen çocukla emmeyen mesela dilimi ısırayım kızım şuan 20 aylık daha anibiyotik kullanmadık arkadaşımın oğlu emmedi çocuk sürekli hasta ve iğne filan oluyorBen soyle bisey duydum eskiden cok sık olurmuş sarılık o zamanlar annenin ilk sutu emzirilmezmis,o ilk süt verilirse sarılıgda engellermis ben aklımda böyle kaldı,birde erken doğan bebeklerde sarılık olma ihtimali yüksekmis bunuda doktorum söyledi
ben de geneli sevmiyorum hayatından bir bölüm yok oluyor :)) aslında bi yandan da korkuyorum ya hissedersem diye ama genel anesteziden iyi diye düşünüyorum :)
geç geliyo biraz unnadoda canım. ama geliyo yani sonuçta hiç gelmediği olmadı bugüne kadar bende. acilse unnadodan almıcan. alıp aldığını unutcan gelince sevincen
benim de yok sanki, acaba sadece kalkan kullansak hem yara olmaz hem de göğüs ucu yerine geçmez mi? belki de emebilir ama bilmiyom??? napim ki acaba
canım elite dimi bu benimkne çok benziyor çok kullanışlı
kızlar canım deli gibi tatlı istiyoooooooooooorrrrrrrrr..... karnım taş gibi azıcık fazla yesem nefes alamıyorum... uyuyamıyorum yatakta dönemiyorum.... kasıklarım adetli gibi sancıyor arada birrrrr... bir de bugün tansiyonum mu düştü ne başım döndü.... velhasılı bunlar normal mi... bir de canım sabun istiyor.... sürekli kokluyorum, yiyesim geliyor :)))) offffff....
ha bu arada eşim dün rüyasında ezan okumuş. herkes ayaklanmış :) baktım tabirlerinden biri tutukluysa cezasının biteceğine yazıyor, çok şaşırdım. az önce aradı bugün de nas suresini okumuş, demişler sen başından sonuna okudun bağıra bağıra korkarsın diye dürtmedik... baktım orda da dileklerin gerçekleşeceğine kötülüklerden korunmaya diyor... adam erdi mi noldu :)))) töbe töbeeee.. off ocaktaki yasayı bekliyoruz bakalım... oğlumun resmini götürdüm ona... çok sevmiş :)))
karnınızdaki bebeğin hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz??:26:
Kızlar bugün çok kötüyüm gün içinde gayte iiyiydm akşam üzeri ishal ve mide bulantısı başladı .İshal çok fena su gelio artık. Karnımın sesi dışardan duuluo oğluşumda rahatsz oıldu galiba devamlı hareket halinde. Neyapmalıym sizce acile gidiyimmi? 15DK DA BİR LAVABODAYM. bOL SU İÇİORM MUZ YİYORUM NE YAPIM YARDM EDİN??
kızlar 34+1 inde resmını atıp ben kacıyorum addaaaaaaaa gıdıyos bıs oglusla aksama gorusurussssssssssssEki Görüntüle 588205
kızlar 34+1 inde resmını atıp ben kacıyorum addaaaaaaaa gıdıyos bıs oglusla aksama gorusurussssssssssssEki Görüntüle 588205
canım düzenli olarak pıt pıt yapıyor bir süresonra geçiyor.
evet canım elit markası
ewet canım aynısı bende kırmızı aldım çokda hoşuma gidiyor peki buna bebek kıyafetlerinimi koycaz hastaneye giderken?
evet canım ben koydum bile hastane için bebeşimin çantası olarak hazırladım.
ay ne güzel bende 2 takım hastane çıkışı koydum aslında bez koycam başka ne koycamki
tatlı badem yağı..........kızlarrrr çatlak oluşmaması için acı badem yağı mı tatlı badem yağı mu kullanmamız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?