- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.541
kızlar lutfen kızmayın bana ama ; su ankı dusuncelerınız bebek dogunca degısıyor anane babane teyze hala kucagına aldıkca gururlanıyor hosunuza gıdıyor ben dogurdum onu dıyorsunuz bırde ozellıkle sezeryan sonrası yalnız kalmak degılde bebege bakacak bırı olsa dıye aranıyorsunuz:)
olma ıhtımalı varrrr uyumak ıstıyorsun en basıtı o zaman bebege kım bakacak bırde ne dersenız dıyın aglayan bebegı sustrumanın baska yolu yok kucagına alıp gezdırıp gaz cıkacak yada anne emzırcek e bu durumda anne sadece 1 ını yapabılır:)kucaklarına alsınlar ama kucakta tutmasınlar :)) 1-2 dakika yeter bence :)) bakalım bi de dediğin gibi olurmuş benim de :) lütfen kucağınıza alıp susturun şunuuuu diye ağlarmışım
kizlar face kullananlar bebe pasaja bakin carters diye bir marka getirtiyor amerikadan bayildim bennn
Bu arada haftaya 5 inde randevum olduğu halde sırf bebeğimi özledim diye dün acile gittim :))
mucizem ne güzel yazmışsın ayyy resmen gözümde canlandı herhali
ewet çok güzeldi ya kocam ve kardeşim delisin sen diyo :)) ewet öleyim kabul ediyorum dedim bende
ben kocamı şimdiden tembihliyorum zaten :)) bizim hastane odasının içerden bi kapısı var, senin özel doğum odana açılıyor. orda doğumunu yapıyorsun, bebişi hiç odadan çıkarmadan tartıp giydirip temizleyip kucağına veriyolar :)) dedim doğum normal olursa kimseye haber vermiyoruz bebek doğana kadar.. bağırırım çığlık atarım falan kimseye rezil olmayayım :)) sezaryen olursa da yine çağırmıyoruz dedim. bu kez de sen yürüyemiyosun bilmem ne diye bebek ağlar kucağına alırlar falan doğar doğmaz :)) bana kalsa kimse gelmesin ne önce ne de sonra ama işte alınırlar... emzirme ön şartım da var tabii :)) dedim ki bebek ağlayınca sen veriyosun kucağıma odadaki herkesi de çıkarıyosun biz oğluşumla başbaşa emişcez :))
kızlar lutfen kızmayın bana ama ; su ankı dusuncelerınız bebek dogunca degısıyor anane babane teyze hala kucagına aldıkca gururlanıyor hosunuza gıdıyor ben dogurdum onu dıyorsunuz bırde ozellıkle sezeryan sonrası yalnız kalmak degılde bebege bakacak bırı olsa dıye aranıyorsunuz:)
valla bende bu konuda Meltem' e hak veriyorum onlarında canı sonuçta zarar vercek halleri yokki( ne güzel bizim çocuklarımızı sevecekler boşver sakındığın göze çöp batarmış hiç sakınmayın kızlar
LEN DUYGULANDIRDIN BENİ ANLATTIKLARINI BEN DAHA 20 AY ÖNCE YAŞADIMBu arada haftaya 5 inde randevum olduğu halde sırf bebeğimi özledim diye dün acile gittim :)) ne yapcam ne dicem doktora diye kara kara düşündüm eşim diyoki dr um ben şimdi söle hadi ne dicen niye geldiniz dese adamD oynamıyo desem Meltemin dediği gibi öyle oynaktıki adam dicekki hiç durmuyo yerinde olmaz dedim gerçeği söylemeye karar verdim
Bebeğin kordonu dolanmıştı boynuna bugün çokda oynayınca acaba bidahamı doladı fln dedm tedirgin oldum deidm ama yinede özledim geldim diyemedim daha mantıklıydı en azından sonra dr.sırıttıbuyrun dedi baktı 2.200 gr.olmuş Meltem teyzesi rica ediyoruz kayıtlara alırsanız yeni kilomuzu 33+4 deyiz onuda belirteyim boyunu söylemedi bende sormadım:)) Sonra gizli bi iş çevirir gibi yenidoğan katına çıktım odaları merak ediyodum tabi yakalandık bebek hemşiresine deidm ki doğumumu burda yapıcam ama çok merak ediyorum odaları oda gezdiremem hepsi dolu ama bebeğinizin ilk doğduğu anda getirilip kilosunu ölçeceğimiz odayı fln göstereyim dedi kilosunu, boyunu aldıkları odayı gösterdi mini bir küvezde alıp getirceğiz ameliyathaneden bebeğinizi dedi göstredi burda vücut sıcaklığını sağlıycağız falan kıyafetlerini isticez sizden ayy Allahım gözlerimi kocaman açtım hemşireyi dinlyorum sonrasında yanınıza getirceğiz miniğinizi hemşirelerimiz gelip size emzirme eğitimi vercek nasıl tutacağınızı normalse 1 gün, sezeryan olursa 2 gün misafir edicez sizi hastanemizde dedi.Sonra başka nişan gelmesini, su gelmesini fln anlattı ikisi birden geldiğinde hiç vakit kaybetmeyin deid bu aralar sancınız olursa mutlaka hemen gelin ama 37.hafta gibi fln artık her sancıda gelmeyin boşuna sunni sancı almayın suyunuzu ve sancıların sıklaşmasını bekleyin dedi.Bununlada bitmedi tşk.ettik hemşireye yeni doğum yapmış birinin odasına ziyaretçileri geliyodu bende bakabilirmiyim geçmiş olsun merak ediyorum odaları deidm jkadında buyrun dedi bikaç saat önce doğmuş minik meleği gördüm bembeyazdı maşallah yumuk yumuk elleri vardı öyle güzel uyuyoduki arada bir sıçrıyodu uykusunda kızla muhabbet ettim kolaymıydı dediğimde pırt diye çıktı inş.sizinde öle olur fln deid çok güzel bi akşamdı yaaa amma uzatmışım kusura bakmayın kızlar
yok valla ne gelen var ne gidenolan benim müdüre olacak valla ama ben elimden geleni yaptım daha ne yapayım o değil üzülüyorum da 7 senenin emeği var ya bilmeyen biri gelir mahvederse diye ama yapacak bişey yok tabi
hehe
günaydın canım valla iyi bizim öğrenim durumumuz bitti sen ne yaptın geldimi kız cuma ya son 2 gün
günaydın kızlar
sinem seninle aynı kaderi paylaşıyoruz bende yılbaşından sonra işe gelmiycem benimde iş hayatım sona eriyo çok üzülüyorum bi yandanda sıcacık evimde oturcam diye seviniyorum nolcak bakalım
BENDE KIZIM DA ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM İŞTEN AYILIRKEN HATA O ZAMAN GEÇİCİ Bİ DURUMDU AMA ŞİMDİ GENE ÜZÜLÜYORUM AMA ÇALIŞAN ANNE OLMAK ÇOK ZOR Bİ BAYANIN ÇALIŞMASI DA ÇOK GÜZEL ARADA KALDIM SÖYLE ANLATAYIM İŞE GERİ GELDİĞİM DE KIZIM 5 AYLIKTI ŞUANA 20 AYLIK 15 AY OLMASINA RAĞMEN HALA BAZI SABAHLAR AĞLARIM ONU BIRAKIYORUM DİYE AMA ÇALIŞMAYA DA MECBURDUM ÇÜNKÜ EV KREDİSİ İÇİN ŞİMDİ İSTESEM DE ÇALIŞAMAYACAĞIM İKİSİ DE ÇOK KÜÇÜK VE TAM BAKIM ZAMANI YANİ OĞLUM KIZIMIN KADERİ OLDU ONLARLA EVDE OLMAK FİKRİ BİLE BENİ DÜNYANIN EN MUTLU İNSANI YAPIYOR
olma ıhtımalı varrrr uyumak ıstıyorsun en basıtı o zaman bebege kım bakacak bırde ne dersenız dıyın aglayan bebegı sustrumanın baska yolu yok kucagına alıp gezdırıp gaz cıkacak yada anne emzırcek e bu durumda anne sadece 1 ını yapabılır:)
çok da umrumda valla !! insan istemiyor paylaşmak.. ya ben teyzemden biliyorum kız doğurdu kayınvalidesi kucağından indirmedi bebeği. ay bi sinir oldum. küçücük bebek, öpmeye kıyamazsın. haldur huldur kucaklarda !! kızcağız da o haliyle sinir küpü olmuştu. bi de evine gelmez mi !! hayır eve geldi bari temizlik yemek yap.. kız sezaryenli, neymiş bebeğe kayınvalidesi bakacakmış geri kalan işleri o yapacakmış.. off ne insanlar var
o konuda haklısın canım benım kendı aılem pek gelmez zaten bız gıderız genelde orta 2 ye gıden bır erkek kardesım var onu bırakamıyor annem dogumda da sadece hastaneye gelır kızkardesım zaten esınden dolayı yalnız bı yere gıtmez kayınvalıdem gelse benım ona bakmam gerekecek kı ben bakamam sana dedı gecen hafta ıstıyorsan benım evıme gel burda bakayım dedı aynı sokaktayız bu arada , ben de yok sagol almayayım dedım gorumcemler 2 sıde donusumlu ızıın alacaklar ısten bana ve ruzgara bakmak ıcınben bi rüya gördüm yazmıştım buraya iki gün önce, ultrasonda bebeğimin midesinin içinde kocaman bi balık vardı diye :)) o rüya çıktı oğlum kısmetiyle geliyor :)) eşimin doğumda ve sonrasında hep bizimle olsun diye çok dua ettim. şimdi çalıştığı iş haftanın 5 günü 8:30-18:30. ama dün bi iş görüşmesine gitti, anlaşmayı imzalamış :)) eşim inşaat mühendisi, anlaştığı şirketin de şantiyede ruhsat problemi varmış. yani 1 ocak itibariyle hem ruhsat işi hallolana kadar evde (1-2 ay) hem de maaşını alacak :)) hem de çalışırken de mesai saatleri esnek :)) annem 2 hafta kalsa yeter yani gerisini kocişimle hallederiz biz.. bi de evde ne kadar yakının olsa da birinin sürekli kalması düzenini bozuyor. annemler iki gün geldi ben sinir küpü oldum babamla kardeşime çok kırıldım. yani ben hamileyim L koltuğun bi tarafına babam bi tarafına kardeşim yattı.. annem kkoltuğun ayak ucuna oturdu biz de eşimle koltuğun pufuna( 2 gün geçmek bilmedi, gezmeye gidiyoruz birlikte babamla kardeşim çocuk gibi hadi eve gidelim hadi eve gidelim.. en sonunda anahtarı verdik iyi siz gidin diye.. kardeşim de gidecekleri sabah kahvaltıda ne zaman gidicez ne zaman gidicez... bunu diyen çocuk 20 yaşında ! doğumdan sonra da aynı şey olursa sinir küpü olurum ben. ki kaç kez babama ima ettim, baba uykun geldiyse ben yukarıya yatağı hazırladım falan,, yok burda tv karşısında kestircem dedi. ki bu cümleyi kaç kez söyledim. o yüzden doğuma gelsinler ama problem çıkarmadan çok da kalmadan gitsinler istiyorum :)) biliyorum bi çoğunuz bana kızacaksınız anne-baba hakkında öyle denir mi diye, ama annem ve eşim dışında kimse düşünmedi beni..
ben bi rüya gördüm yazmıştım buraya iki gün önce, ultrasonda bebeğimin midesinin içinde kocaman bi balık vardı diye :)) o rüya çıktı oğlum kısmetiyle geliyor :)) eşimin doğumda ve sonrasında hep bizimle olsun diye çok dua ettim. şimdi çalıştığı iş haftanın 5 günü 8:30-18:30. ama dün bi iş görüşmesine gitti, anlaşmayı imzalamış :)) eşim inşaat mühendisi, anlaştığı şirketin de şantiyede ruhsat problemi varmış. yani 1 ocak itibariyle hem ruhsat işi hallolana kadar evde (1-2 ay) hem de maaşını alacak :)) hem de çalışırken de mesai saatleri esnek :)) annem 2 hafta kalsa yeter yani gerisini kocişimle hallederiz biz.. bi de evde ne kadar yakının olsa da birinin sürekli kalması düzenini bozuyor. annemler iki gün geldi ben sinir küpü oldum babamla kardeşime çok kırıldım. yani ben hamileyim L koltuğun bi tarafına babam bi tarafına kardeşim yattı.. annem kkoltuğun ayak ucuna oturdu biz de eşimle koltuğun pufuna( 2 gün geçmek bilmedi, gezmeye gidiyoruz birlikte babamla kardeşim çocuk gibi hadi eve gidelim hadi eve gidelim.. en sonunda anahtarı verdik iyi siz gidin diye.. kardeşim de gidecekleri sabah kahvaltıda ne zaman gidicez ne zaman gidicez... bunu diyen çocuk 20 yaşında ! doğumdan sonra da aynı şey olursa sinir küpü olurum ben. ki kaç kez babama ima ettim, baba uykun geldiyse ben yukarıya yatağı hazırladım falan,, yok burda tv karşısında kestircem dedi. ki bu cümleyi kaç kez söyledim. o yüzden doğuma gelsinler ama problem çıkarmadan çok da kalmadan gitsinler istiyorum :)) biliyorum bi çoğunuz bana kızacaksınız anne-baba hakkında öyle denir mi diye, ama annem ve eşim dışında kimse düşünmedi beni..
evet işte çok gıcık bi durum eşimin bi yakınının bebeği oldu bebek daha 15 günlük benim kayınvalide dışardan geldi hemen kucakladı çocuğu bana sinir geldi bi damla çocuk dışardan geldin sonuçta sonra görümce kucakladı en sonunda dayanamadım yatırın yerine rahatla yatsın çocuk dedimde öyle bıraktılar ben başkasının çocuğuna dokunmaya bile çekinirim
inşallah doğurunca bende o moda girerim canım yoksa şimdiden düşündükçe kafayı yiyiyorum napçam diye
canım aslında ben kayınvalidemden eminim pek kucağına almaz, alsa da ya bana vermek için alır ya da sıkıntısını gidermek için. görümcem de iki dakika tutar sevmek için ki 3 çocuk büyütmüş anlar yani. ama eşimin yeğenleri kesin alır kucaklarına biri 17 biri 15 biri 11 yaşında.. işte o zaman küplere binerim gibi geliyor. benim teyzemin kayınvalidesi resmen kucağında gezdiriyordu akşama kadar. uyusa da uyansa da sanki annesi o. hep onun kucağındaydı. benim sinir olacağım nokta o olur. sıkıntısı falan varsa ve ben ve eşim yetemiyorsak tabii kucaklasınlar. ama öyle görmemiş gibi saatlerce kucakta olursa o zaman zılgıtı basarım
günaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl
LEN DUYGULANDIRDIN BENİ ANLATTIKLARINI BEN DAHA 20 AY ÖNCE YAŞADIMOANA GİTTİM VE NASİP OLURSA TEKRAR YAŞAYACAĞIM
BENDE KENDİMİ BU YÜZDEN ÇOK SIKTIM 9 SENEDİR BURADAYIM VE TEK BAŞIMAYIM BÜRODA BİDE KULLANDIĞIM ÇİZİM PROĞRAMINI BENDEN BAŞKA KİMSE BİLMİYORDU YANİ BOŞ VEREMİYORUM BURASI BENİM AİLEM GİBİ OLDU
BENDE KIZIM DA ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM İŞTEN AYILIRKEN HATA O ZAMAN GEÇİCİ Bİ DURUMDU AMA ŞİMDİ GENE ÜZÜLÜYORUM AMA ÇALIŞAN ANNE OLMAK ÇOK ZOR Bİ BAYANIN ÇALIŞMASI DA ÇOK GÜZEL ARADA KALDIM SÖYLE ANLATAYIM İŞE GERİ GELDİĞİM DE KIZIM 5 AYLIKTI ŞUANA 20 AYLIK 15 AY OLMASINA RAĞMEN HALA BAZI SABAHLAR AĞLARIM ONU BIRAKIYORUM DİYE AMA ÇALIŞMAYA DA MECBURDUM ÇÜNKÜ EV KREDİSİ İÇİN ŞİMDİ İSTESEM DE ÇALIŞAMAYACAĞIM İKİSİ DE ÇOK KÜÇÜK VE TAM BAKIM ZAMANI YANİ OĞLUM KIZIMIN KADERİ OLDU ONLARLA EVDE OLMAK FİKRİ BİLE BENİ DÜNYANIN EN MUTLU İNSANI YAPIYOR
:))) oyy kıyamaz sana kankin duygusala bağladınmı hemen?
o konuda haklısın canım benım kendı aılem pek gelmez zaten bız gıderız genelde orta 2 ye gıden bır erkek kardesım var onu bırakamıyor annem dogumda da sadece hastaneye gelır kızkardesım zaten esınden dolayı yalnız bı yere gıtmez kayınvalıdem gelse benım ona bakmam gerekecek kı ben bakamam sana dedı gecen hafta ıstıyorsan benım evıme gel burda bakayım dedı aynı sokaktayız bu arada , ben de yok sagol almayayım dedım gorumcemler 2 sıde donusumlu ızıın alacaklar ısten bana ve ruzgara bakmak ıcın
çok sevindim canım Allah gönlüne göre vermiş yeni işi hayırlı olsun eşinin bebek kısmetiyle gelirmişya sizinkide gelmiş.haklısın canım biraz dikkat etmeleri gerekti doğuma annen gelsin sadece kardeşin ve baban gelmesin yine sinir ederler seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?