- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.601
tatlı badem yağı..........
canım ben takım olarak bir tane hastane çıkışı koydum, ayrı olarak üç takım daha koydum, hani üzerini değiştirmek gerekir, doktor muayene ettikten sonra üzerini değiştirin diyor burada, oy üzden biraz fazla koydum, onun yanı sıra küçük bir yastık koydum, bez, ıslak mendil, biberon, emzik, birde şubebeği yatırdıkları yer varya hani yanımızda hastanede çok sert geliyor bana onun altına yaymak için yumuşak bir battaniye koydum, ekstradan iki battaniye koydum. şuan aklıma gelenler bunlar
canım ben takım olarak bir tane hastane çıkışı koydum, ayrı olarak üç takım daha koydum, hani üzerini değiştirmek gerekir, doktor muayene ettikten sonra üzerini değiştirin diyor burada, oy üzden biraz fazla koydum, onun yanı sıra küçük bir yastık koydum, bez, ıslak mendil, biberon, emzik, birde şubebeği yatırdıkları yer varya hani yanımızda hastanede çok sert geliyor bana onun altına yaymak için yumuşak bir battaniye koydum, ekstradan iki battaniye koydum. şuan aklıma gelenler bunlar
Yazdıklarına ilaveten ben de olurda burnu tıkanır diye burun aspiratörü, pişik olur diye pişik kremi, birde kış bebeği bunlar malum ayaklı tulumun içine de giydiricem bol bol çorap koydum bebişin çantasına
Yazdıklarına ilaveten ben de olurda burnu tıkanır diye burun aspiratörü, pişik olur diye pişik kremi, birde kış bebeği bunlar malum ayaklı tulumun içine de giydiricem bol bol çorap koydum bebişin çantasına
kızlarrr napıyosunuz ?????
son günler malum işler yoğun giremiyorummm
tuğba daha doğurmadın di mi kız ???
clemm senin kontroller nasıl gidiyor ???
papapa doktora gidicekti daha gelemedi iyilerdir inşallah :18:
kızlar benim bi hastaneye götürülecekler listem vardı unutmazsam cuma yazayım
bu arada bizim yarın doktor kontrolümüz var sonrasında da izin öncesi son bi kemeraltı turu yapıp eksiklikleri tamamlamam lazım bi daha çıkmamam evdeki işleri ancak ayarlarım
bi şey daha dicem kızlar izne çıkınca koca bi tencere sarma yapıp dondurma kaplarına koyup buzluğa atayım diyorum bi de börek yapıp atayım doğumdan sonra gelenlere ikram olur biz de hayatta boş olmazbaşka ne yapabilirim sizce ??
canım bende yapıcam sarma dediğin gibi poşetle poşetle at dolaba birde kurabiye yapabilirsin özelliklede kül kurabiyesi tavsiyemdir yap at kavanoza hiçbirşey olmaz cnm
bu arada bizim yarın doktor kontrolümüz var sonrasında da izin öncesi son bi kemeraltı turu yapıp eksiklikleri tamamlamam lazım bi daha çıkmamam evdeki işleri ancak ayarlarım
bi şey daha dicem kızlar izne çıkınca koca bi tencere sarma yapıp dondurma kaplarına koyup buzluğa atayım diyorum bi de börek yapıp atayım doğumdan sonra gelenlere ikram olur biz de hayatta boş olmazbaşka ne yapabilirim sizce ??
gözünüz aydın canım Allah gönlüne göre vermiş valla ohh analı babalı büyür artık sıpacık
senin görümceler tam oscarlık valla maşallah
rüzgarr açılınn biz geliyozzzz der gibi durmuş
hadi hayır haberlerle gel inşallah
yavrum süpersin
Annam ! Süper gözüküyon !!ççWalla benim iç karın büyükmüş teyzesi Oğluşum saklanıyo içerde ama bir yandanda cirit atıyo içerde..hahahah..:)))
MASSSSALLLAH ikinize deatta arın yigitte burun hamile de göbüş
tesekkurler kızlar ben resım koymasam topıkte resım yok cok tembelsınız hoc bırınızde gaza gelıp resım koymuyorsunuz valla!!!Meltem'cim maşallah çok hoş yaaa
canım karacıgerın gec calışması ıle alakalı bulasıcı degıl yenı dogan sarılıgı dogum sancısı baslamadan alınana yanı planlı sezeryanlarda daha sık goruluyorselam güzel annişler :))) önemli birşey soracağım dün eşim anlattı çalıştığı yerde 3 kişinin eşi doğum yaptı bebeklerin 3 ü de sarılık olmuş :26: tesadüfmü bu kadarı ? salgın falan olmasın ? korktum valla... büyüklere sorunca hemen sarı bez ört yüzüne diyolar inanmıyorum da öyle şeylere...sizin öneriniz yada duyduğunuz birşey varmı?
Yemeğe Dair Herşey: Kül Kurabiye
esincim bak burda var tarif yanımda değil ezberimdede yok ama müthiş bir lezzet baymıyo adamı ve hiçbirşey olmuyor kavanozda muhafaza ettiğin sürece. google görsellere yaz görceksin kuzum
neyse ben çıktım iyi akşamlar herkese
oyy inşallah 2-3 hafta daha dayanır canım yaa dua ediyorum valla hayırlısıyla vaktinde sağlıkla alalım kucaklarımıza. sen bol bol dinlen boşver ikramı falan hazır alırsın hiç de bişey olmaz valla bu halinle bi de bunlarla uğraşmaSağol canım, aynı gidiyor her gün elimde pijamalarımla gidiyorum acil yatırırsa fln diye aynen geri dönüyorum :) Suyum 5.5 civarıydı bugün, 5in altına düşmeden bişi yapmıcam dedi, istirahat işte doğana kadar yatıcam sanırım, allahtan erkenci davranıp bütün işlerini halletmiştim bebeğin..
Bu arada şu kurabiyeyi annem de söyledi, uzun süre bozulmuomuş gelenlere ikram etmek için mantıklı, bi de tuzlu versiyonunu bulsak ooh mis :)
Arkadaşlar ben de Şubat annesi olacağım inşallah, çalıştığım için sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum ama hepinizi yakından tanıyor gibiyim :)
Geçen gün bir arkadaş sormuştu, yeni açılan hello baby mağazasına giden var mı diye, o yüzden yazmak istedim; ben gittim, sanırım açılış günü çok indirim varmış ama şu anda çok çok avantajlı olduğunu söyleyemem; henüz tam olarak da yerleşmemiş bir çok ürünün üstünde etiket fiyatı yok sürekli birilerini arayıp fiyat sormak gerekiyor. Bence bir kaç hafta sonra ziyaret edilirse daha düzenli olacaktır ama o zamana kadar yine e-bebek derim ben fiyat açısından bir fark göremedim bir çok üründe:)
Bu arada bir soru; cevaplarsanız çok sevinirim : Kızımın adına hala karar veremedim; Birce mi, Öykü mü? :)
Şimdiden hepinize kolay doğumlar dilerim. Mutlu huzurlu sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza almanız nasip olsun inşallah
Sevgiler
bencede oyku cok guzellArkadaşlar ben de Şubat annesi olacağım inşallah, çalıştığım için sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum ama hepinizi yakından tanıyor gibiyim :)
Geçen gün bir arkadaş sormuştu, yeni açılan hello baby mağazasına giden var mı diye, o yüzden yazmak istedim; ben gittim, sanırım açılış günü çok indirim varmış ama şu anda çok çok avantajlı olduğunu söyleyemem; henüz tam olarak da yerleşmemiş bir çok ürünün üstünde etiket fiyatı yok sürekli birilerini arayıp fiyat sormak gerekiyor. Bence bir kaç hafta sonra ziyaret edilirse daha düzenli olacaktır ama o zamana kadar yine e-bebek derim ben fiyat açısından bir fark göremedim bir çok üründe:)
Bu arada bir soru; cevaplarsanız çok sevinirim : Kızımın adına hala karar veremedim; Birce mi, Öykü mü? :)
Şimdiden hepinize kolay doğumlar dilerim. Mutlu huzurlu sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza almanız nasip olsun inşallah
Sevgiler
oyku derım bendeArkadaşlar ben de Şubat annesi olacağım inşallah, çalıştığım için sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum ama hepinizi yakından tanıyor gibiyim :)
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?