2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Yazdıklarına ilaveten ben de olurda burnu tıkanır diye burun aspiratörü, pişik olur diye pişik kremi, birde kış bebeği bunlar malum ayaklı tulumun içine de giydiricem bol bol çorap koydum bebişin çantasına

sağolun kızlar çıktı alayımda bende bunlardan akşam ekliim bari çantamıza

evet doğru burun aspiratörü ve pişik kremini unuttum mesela, ama ayaklı tulum, çorap, iç zıbınlarını da koydum, haa birde gögüs ucu çıkartıca koyacağım daha almadım, ama alınca onuda mutlaka koyacağım.

kızlarrr napıyosunuz ?????
son günler malum işler yoğun giremiyorummm

tuğba daha doğurmadın di mi kız ???
clemm senin kontroller nasıl gidiyor ???
papapa doktora gidicekti daha gelemedi iyilerdir inşallah :18:

kızlar benim bi hastaneye götürülecekler listem vardı unutmazsam cuma yazayım

bu arada bizim yarın doktor kontrolümüz var sonrasında da izin öncesi son bi kemeraltı turu yapıp eksiklikleri tamamlamam lazım bi daha çıkmamam evdeki işleri ancak ayarlarım

bi şey daha dicem kızlar izne çıkınca koca bi tencere sarma yapıp dondurma kaplarına koyup buzluğa atayım diyorum bi de börek yapıp atayım doğumdan sonra gelenlere ikram olur biz de hayatta boş olmaz başka ne yapabilirim sizce ??

canım bende yapıcam sarma dediğin gibi poşetle poşetle at dolaba birde kurabiye yapabilirsin özelliklede kül kurabiyesi tavsiyemdir yap at kavanoza hiçbirşey olmaz cnm

canım bende yapıcam sarma dediğin gibi poşetle poşetle at dolaba birde kurabiye yapabilirsin özelliklede kül kurabiyesi tavsiyemdir yap at kavanoza hiçbirşey olmaz cnm

kül kurabiyesi ne onu bilmiyorum ben

normal cevizli kurabiye biliyorum o çok uzun süre dayanıyo onu annem ben hastaneye gidince yapar arkamdan gelir dediydim

Sağol canım, aynı gidiyor her gün elimde pijamalarımla gidiyorum acil yatırırsa fln diye aynen geri dönüyorum :) Suyum 5.5 civarıydı bugün, 5in altına düşmeden bişi yapmıcam dedi, istirahat işte doğana kadar yatıcam sanırım, allahtan erkenci davranıp bütün işlerini halletmiştim bebeğin..

Bu arada şu kurabiyeyi annem de söyledi, uzun süre bozulmuomuş gelenlere ikram etmek için mantıklı, bi de tuzlu versiyonunu bulsak ooh mis :)

yavrum süpersin

Annam ! Süper gözüküyon !!ççWalla benim iç karın büyükmüş teyzesi Oğluşum saklanıyo içerde ama bir yandanda cirit atıyo içerde..hahahah..:)))

MASSSSALLLAH ikinize de atta arın yigitte burun hamile de göbüş

Meltem'cim maşallah çok hoş yaaa
tesekkurler kızlar ben resım koymasam topıkte resım yok cok tembelsınız hoc bırınızde gaza gelıp resım koymuyorsunuz valla!!!
canım karacıgerın gec calışması ıle alakalı bulasıcı degıl yenı dogan sarılıgı dogum sancısı baslamadan alınana yanı planlı sezeryanlarda daha sık goruluyor

bakıyorum hemen kuzum saolllll
oyy inşallah 2-3 hafta daha dayanır canım yaa dua ediyorum valla hayırlısıyla vaktinde sağlıkla alalım kucaklarımıza. sen bol bol dinlen boşver ikramı falan hazır alırsın hiç de bişey olmaz valla bu halinle bi de bunlarla uğraşma

kızlar şimdilik kaçıyorum ben yarın giremem heralde kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın öpüyoruz oğluşla hepiniziiiiii

Arkadaşlar ben de Şubat annesi olacağım inşallah, çalıştığım için sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum ama hepinizi yakından tanıyor gibiyim :)

Geçen gün bir arkadaş sormuştu, yeni açılan hello baby mağazasına giden var mı diye, o yüzden yazmak istedim; ben gittim, sanırım açılış günü çok indirim varmış ama şu anda çok çok avantajlı olduğunu söyleyemem; henüz tam olarak da yerleşmemiş bir çok ürünün üstünde etiket fiyatı yok sürekli birilerini arayıp fiyat sormak gerekiyor. Bence bir kaç hafta sonra ziyaret edilirse daha düzenli olacaktır ama o zamana kadar yine e-bebek derim ben fiyat açısından bir fark göremedim bir çok üründe:)

Bu arada bir soru; cevaplarsanız çok sevinirim : Kızımın adına hala karar veremedim; Birce mi, Öykü mü? :)

Şimdiden hepinize kolay doğumlar dilerim. Mutlu huzurlu sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza almanız nasip olsun inşallah

Sevgiler

Kızlar cevaplarınız için sağolun..yazıp çıkmak zorunda kaldım gittim biraz çarşı , pazar yaptım...2 saat gezdim geldim, 4 saat uyudum süper performans :)))) hastane çantasına da ne koymam gerektiğini doktora sorduğumda aldığım yanıt -bir sana birde bebeğe gecelik tamam- dedi bakakaldım ...bezler falan veriliyormuş..öyle de olsa yedek kıyafet falan almadan olmaz.... ben işimi kış tutayımda yaz gelirse bahtıma :)))))

ÖYKÜ cok naif güzel bir isim

Selam kızlar,bayağıdır giremedim ya ablamın okul işleri vardı nette bilgisayarcı olunca bana kaldı onla uğraşıyorum.neyse cumartesi gittik oğluşumu gördük bize gülümsedi dr amcası resmini çıkardı cd ye yazdı ayyy çook mutlu olduk babasıyla,2300gr olmuş kuzucum o da iyi bende iyiyim çalışır raporu da aldım öyle yane bir paylaşayım dedim ama halen ne çanta aldım ne de konacakları ayarladım gevşekliği atamadım bir türlü üzerimden.

yok canmm dogurmadım beklemedeyım:)valla bende dolma sarmıstım attım buzluga borek falan annem poğacayıda yapar bıldgmz pogaca atar buzluga olede yapablrsn
bencede oyku cok guzell

oyku derım bende

az once kardesımle karnıma bakalm dedık kardesımm sastı kaldıı aaa senn karnın baya asagı ınms dedı bende baktım hakıkaten ole gogsumun altı bosaldı bacakları falan gobek delıgımn cevresınde artık gelıomukı ayyy tırsmaya basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…