- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.561
papapa hayırlı olsun eşinin işi canım benimmm çok sevindim senin adına
konu ya balıklama gireyimsezeryan isteyen ve mecburi sezeryan olacak arkadaşlar doğum sonrası hiç te kolay olmuyor üzülerek söylüyorum normal doğum da acı yı doğum öncesi çekiyorsun sezeryanda doğum sonrası ve inanın yanınıza sizi anlayacak birini istiyorsunuz ve utanmayacağınız mesela bana bizim gelin baktı gene o bakacak aynı yaştayız zaten hiçbirzaman gelin görüm ce olmadık hap kardeş arkadaş gibiyiz 10 yıldır da hep aynıyız sağolsun herşeyim le o ilgilendi özellik le en zoru wc olayı klozet olması benim en büyük şansım dı bide bizim ayşe yani gelinimiz benim dışım da 2 kiki ye daha baktı sezeryanlı doğum yapan hep der ben hiç nazlı değilmişim ve çok dirençliyim yani bana kolay bakılıyormuş ama bu sefer biraz naz yapayım
canım benim öyle düşünme zati çok küçük olacaklar kimse öyle kucağına çok fazla almayacaktır emin ol ayrıca baktın ki fazla alıyorlar güzelce bir dille söylersin bebek kucağa alışmasın diye biz bile almıyoruz dersin kucağa alışan bebek çok zor çünküüü
kızlar 34+1 inde resmını atıp ben kacıyorum addaaaaaaaa gıdıyos bıs oglusla aksama gorusurussssssssssssEki Görüntüle 588205
Günaydin kizlar
2 haftalik hasta izninden sonra bugun ise geri dondum ama yorgunluktan oluyorum
Butun gece yine bogazim yandi refluden ve inanin abartmiyorum ama tam 20 kez tuvalete kalktim
yani uykuya yer yoktu yine
geçti mi hastalığın?? yanlış hatırlamıyorsam bronşit vardı?
ben de uyuyamadım bütün gece, şimdi battaniyeyi çektim üzerime koltukta yatıyorum..
Canim Bronsit ve kaburga agrilarim gecti.. Ama bende agri bitmiyorki biri bitse digeri basliyor
Ben daha 4 hafta 3 gun calisacagim
yani son haftaya kadar eger erken dogum olmazsa.
Insallah sunata kadar beklemez ocak sonuna dogru dogururum da bebis de ben de rahat ederiz..
Turkiye ye donerim bir sureligine de annem torununa kavusma sevinci yasarken ben de dinlenmenin tadini cikaririm
Hos ben bebegi mincikliycam diye ne kendim uyurum ne de onu uyuturum buyuk ihtimalle ya neyse.
geçti mi hastalığın?? yanlış hatırlamıyorsam bronşit vardı?
ben de uyuyamadım bütün gece, şimdi battaniyeyi çektim üzerime koltukta yatıyorum..
doktorumu aradım, cumartesiden beri ishalim diye, yanındaki hemşireye söyledim, o da şaşırdı cumartesi burdaydınız o günden beri mi var diye. ben de akşamından beri var dedim. dün gece 4-5 defa tuvalete çıktım dedim. doktorum da gelsin bi tahlil yapalım demiş. 3 gibi gidicez eşimle..
isin diger bir tuhaf yani ise ben cok zor su icerim
tek bir bardak su icmedigim gunler coktur
nasil oluyorda gece boyu 20 defa tuvalete cikiyorum anlamadim...
Kızlar ishali ihmal etmeyin, ben geçen hafta ihmal ettim sonra 1 gece hastanede yatıp serum yedim suyumun miktarı artmadıBol bol su iç bi de sade soda da kaybettiğin mineralleri geri kazanman açısından iyimiş..
canım o sıvıyı başka şeylerle alıyorsundur. çay-kahve-soda falan.. zaten iki damla da olsa tutamıyoruz ki artık..
canım dün düzeldi gibi oldu ben de geçti diye aramadım. ama gece hiç uyuyamadım karnım gurul gurul, alttan üstten gazımı tutamıyorum. gece 4-5 kere de su gibi yapınca bugün arayayım dedim. ama öyle pek önemsemedi gibi geldi doktorum. senin ishal yüzünden mi suyun azalmıştı? yanımda litrelik şişeyle geziyorum canım ama sadece bugüngeri kalan 4 gün öyle pek dikkat etmedim su içmeye.. inşallah bişey çıkmaz. bi de işin enteresan tarafı sabahtan beri tuvalete çıkmadım, doktor tahlil istedi. inşallah o zamana kadar gelir de tahlil verebilirim.. bir de senin ishal nedenin ne çıktı?
canım o sıvıyı başka şeylerle alıyorsundur. çay-kahve-soda falan.. zaten iki damla da olsa tutamıyoruz ki artık..
canım dün düzeldi gibi oldu ben de geçti diye aramadım. ama gece hiç uyuyamadım karnım gurul gurul, alttan üstten gazımı tutamıyorum. gece 4-5 kere de su gibi yapınca bugün arayayım dedim. ama öyle pek önemsemedi gibi geldi doktorum. senin ishal yüzünden mi suyun azalmıştı? yanımda litrelik şişeyle geziyorum canım ama sadece bugüngeri kalan 4 gün öyle pek dikkat etmedim su içmeye.. inşallah bişey çıkmaz. bi de işin enteresan tarafı sabahtan beri tuvalete çıkmadım, doktor tahlil istedi. inşallah o zamana kadar gelir de tahlil verebilirim.. bir de senin ishal nedenin ne çıktı?
Cok gecmis olsun.....
Neyse. Senin son haftalarin artik.. Az kaldi. Bebek geliyorrrr
hurrrraaa
Bana antibiyotik dokundu canım o yüzden ishal oldum sanırım, 2 gün umursamadım, 3. gün doktora gittim, suyum sızıo benim ama tam neden azaldığı net değil.. Bu arada ben de ishalden hastaneye yattım sabaha kadar tahlil veremedim rezil oldum ishalim geçti hastaneye yatınca
Kızlar ishali ihmal etmeyin, ben geçen hafta ihmal ettim sonra 1 gece hastanede yatıp serum yedim suyumun miktarı artmadıBol bol su iç bi de sade soda da kaybettiğin mineralleri geri kazanman açısından iyimiş..[/
hafta sonu ishal ateş kusma şikayetiyle 1 gece hastanede yattım besin zehirlenmesi deidler ben öle zehirlencek bişi yemedim dedim dr um da sudan bile olabilr dedi ateşim yüksek olunca erken doğumdan korkup yatırldılar şimdi toparlanmaya çalışıorm ihmal etme ishalii
Kızlar ishali ihmal etmeyin, ben geçen hafta ihmal ettim sonra 1 gece hastanede yatıp serum yedim suyumun miktarı artmadıBol bol su iç bi de sade soda da kaybettiğin mineralleri geri kazanman açısından iyimiş..[/
hafta sonu ishal ateş kusma şikayetiyle 1 gece hastanede yattım besin zehirlenmesi deidler ben öle zehirlencek bişi yemedim dedim dr um da sudan bile olabilr dedi ateşim yüksek olunca erken doğumdan korkup yatırldılar şimdi toparlanmaya çalışıorm ihmal etme ishalii
canım işte benimki sadece ishal. ne ateş ne kusma( mikrobik bişey muhtemelen ve öğleden sonra tahlil vericem tuvaletim gelmiyo.. evde buzdolabı poşetine koysam olur mu ki, çünkü dün de böyle oldu sabah 8 de ve 9da yaptım sonra geceye kadar tuvalete çıkmadım. gece de acısını çıkardım..
ben bi rüya gördüm yazmıştım buraya iki gün önce, ultrasonda bebeğimin midesinin içinde kocaman bi balık vardı diye :)) o rüya çıktı oğlum kısmetiyle geliyor :)) eşimin doğumda ve sonrasında hep bizimle olsun diye çok dua ettim. şimdi çalıştığı iş haftanın 5 günü 8:30-18:30. ama dün bi iş görüşmesine gitti, anlaşmayı imzalamış :)) eşim inşaat mühendisi, anlaştığı şirketin de şantiyede ruhsat problemi varmış. yani 1 ocak itibariyle hem ruhsat işi hallolana kadar evde (1-2 ay) hem de maaşını alacak :)) hem de çalışırken de mesai saatleri esnek :)) annem 2 hafta kalsa yeter yani gerisini kocişimle hallederiz biz.. bi de evde ne kadar yakının olsa da birinin sürekli kalması düzenini bozuyor. annemler iki gün geldi ben sinir küpü oldum babamla kardeşime çok kırıldım. yani ben hamileyim L koltuğun bi tarafına babam bi tarafına kardeşim yattı.. annem kkoltuğun ayak ucuna oturdu biz de eşimle koltuğun pufuna( 2 gün geçmek bilmedi, gezmeye gidiyoruz birlikte babamla kardeşim çocuk gibi hadi eve gidelim hadi eve gidelim.. en sonunda anahtarı verdik iyi siz gidin diye.. kardeşim de gidecekleri sabah kahvaltıda ne zaman gidicez ne zaman gidicez... bunu diyen çocuk 20 yaşında ! doğumdan sonra da aynı şey olursa sinir küpü olurum ben. ki kaç kez babama ima ettim, baba uykun geldiyse ben yukarıya yatağı hazırladım falan,, yok burda tv karşısında kestircem dedi. ki bu cümleyi kaç kez söyledim. o yüzden doğuma gelsinler ama problem çıkarmadan çok da kalmadan gitsinler istiyorum :)) biliyorum bi çoğunuz bana kızacaksınız anne-baba hakkında öyle denir mi diye, ama annem ve eşim dışında kimse düşünmedi beni..
senin görümceler tam oscarlık valla maşallaho konuda haklısın canım benım kendı aılem pek gelmez zaten bız gıderız genelde orta 2 ye gıden bır erkek kardesım var onu bırakamıyor annem dogumda da sadece hastaneye gelır kızkardesım zaten esınden dolayı yalnız bı yere gıtmez kayınvalıdem gelse benım ona bakmam gerekecek kı ben bakamam sana dedı gecen hafta ıstıyorsan benım evıme gel burda bakayım dedı aynı sokaktayız bu arada , ben de yok sagol almayayım dedım gorumcemler 2 sıde donusumlu ızıın alacaklar ısten bana ve ruzgara bakmak ıcın
kızlar 34+1 inde resmını atıp ben kacıyorum addaaaaaaaa gıdıyos bıs oglusla aksama gorusurussssssssssssEki Görüntüle 588205
hadi hayır haberlerle gel inşallahdoktorumu aradım, cumartesiden beri ishalim diye, yanındaki hemşireye söyledim, o da şaşırdı cumartesi burdaydınız o günden beri mi var diye. ben de akşamından beri var dedim. dün gece 4-5 defa tuvalete çıktım dedim. doktorum da gelsin bi tahlil yapalım demiş. 3 gibi gidicez eşimle..
annem, görümcem, eşim :)) çekinmeyeceğim 3 insan :)) ben de teyzeme bakmıştım sezaryenden sonra, hakikaten çok zordu.. benim de yüksek ihtimal sezaryen olacak ve evim basamaklı.. muhtemelen tek katta takılcam :)) ama ben genel anestezi istemiyorum ayılması çok zor oluyor..
selam güzel annişler :))) önemli birşey soracağım dün eşim anlattı çalıştığı yerde 3 kişinin eşi doğum yaptı bebeklerin 3 ü de sarılık olmuş :26: tesadüfmü bu kadarı ? salgın falan olmasın ? korktum valla... büyüklere sorunca hemen sarı bez ört yüzüne diyolar inanmıyorum da öyle şeylere...sizin öneriniz yada duyduğunuz birşey varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?