2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
papapa hayırlı olsun eşinin işi canım benimmm çok sevindim senin adına

teşekkürler canım :)

annem, görümcem, eşim :)) çekinmeyeceğim 3 insan :)) ben de teyzeme bakmıştım sezaryenden sonra, hakikaten çok zordu.. benim de yüksek ihtimal sezaryen olacak ve evim basamaklı.. muhtemelen tek katta takılcam :)) ama ben genel anestezi istemiyorum ayılması çok zor oluyor..

yani dedim ya öyle saatlerce kucağında tutabilecek bi yeğenler var işte. onlar da çocuk.. ayy bakalım bi doğuralım da gerisi kolay :)) bi de aralık annelerinin lohusa dönemi diye bi topik var, anacım hepsi kaynanasıyla papaz olmuş nerdeyse :))

Günaydin kizlar
2 haftalik hasta izninden sonra bugun ise geri dondum ama yorgunluktan oluyorum
Butun gece yine bogazim yandi refluden ve inanin abartmiyorum ama tam 20 kez tuvalete kalktim
yani uykuya yer yoktu yine

geçti mi hastalığın?? yanlış hatırlamıyorsam bronşit vardı?
ben de uyuyamadım bütün gece, şimdi battaniyeyi çektim üzerime koltukta yatıyorum..

doktorumu aradım, cumartesiden beri ishalim diye, yanındaki hemşireye söyledim, o da şaşırdı cumartesi burdaydınız o günden beri mi var diye. ben de akşamından beri var dedim. dün gece 4-5 defa tuvalete çıktım dedim. doktorum da gelsin bi tahlil yapalım demiş. 3 gibi gidicez eşimle..

ben de uyuyamadım bütün gece, şimdi battaniyeyi çektim üzerime koltukta yatıyorum..

Canim Bronsit ve kaburga agrilarim gecti.. Ama bende agri bitmiyorki biri bitse digeri basliyor
Ben daha 4 hafta 3 gun calisacagim
yani son haftaya kadar eger erken dogum olmazsa.
Insallah sunata kadar beklemez ocak sonuna dogru dogururum da bebis de ben de rahat ederiz..
Turkiye ye donerim bir sureligine de annem torununa kavusma sevinci yasarken ben de dinlenmenin tadini cikaririm
Hos ben bebegi mincikliycam diye ne kendim uyurum ne de onu uyuturum buyuk ihtimalle ya neyse.

hepimizde öyle canım sıkıntının biri bitse diğeri başlıyor.. inşallah her şey gönlüne göre olur :) iyileşmene sevindim

isin diger bir tuhaf yani ise ben cok zor su icerim
tek bir bardak su icmedigim gunler coktur
nasil oluyorda gece boyu 20 defa tuvalete cikiyorum anlamadim...

Kızlar ishali ihmal etmeyin, ben geçen hafta ihmal ettim sonra 1 gece hastanede yatıp serum yedim suyumun miktarı artmadı Bol bol su iç bi de sade soda da kaybettiğin mineralleri geri kazanman açısından iyimiş..

isin diger bir tuhaf yani ise ben cok zor su icerim
tek bir bardak su icmedigim gunler coktur
nasil oluyorda gece boyu 20 defa tuvalete cikiyorum anlamadim...

canım o sıvıyı başka şeylerle alıyorsundur. çay-kahve-soda falan.. zaten iki damla da olsa tutamıyoruz ki artık..

Kızlar ishali ihmal etmeyin, ben geçen hafta ihmal ettim sonra 1 gece hastanede yatıp serum yedim suyumun miktarı artmadı Bol bol su iç bi de sade soda da kaybettiğin mineralleri geri kazanman açısından iyimiş..

canım dün düzeldi gibi oldu ben de geçti diye aramadım. ama gece hiç uyuyamadım karnım gurul gurul, alttan üstten gazımı tutamıyorum. gece 4-5 kere de su gibi yapınca bugün arayayım dedim. ama öyle pek önemsemedi gibi geldi doktorum. senin ishal yüzünden mi suyun azalmıştı? yanımda litrelik şişeyle geziyorum canım ama sadece bugün geri kalan 4 gün öyle pek dikkat etmedim su içmeye.. inşallah bişey çıkmaz. bi de işin enteresan tarafı sabahtan beri tuvalete çıkmadım, doktor tahlil istedi. inşallah o zamana kadar gelir de tahlil verebilirim.. bir de senin ishal nedenin ne çıktı?

Cok gecmis olsun.....
Neyse. Senin son haftalarin artik.. Az kaldi. Bebek geliyorrrr
hurrrraaa

Bana antibiyotik dokundu canım o yüzden ishal oldum sanırım, 2 gün umursamadım, 3. gün doktora gittim, suyum sızıo benim ama tam neden azaldığı net değil.. Bu arada ben de ishalden hastaneye yattım sabaha kadar tahlil veremedim rezil oldum ishalim geçti hastaneye yatınca

Cok gecmis olsun.....
Neyse. Senin son haftalarin artik.. Az kaldi. Bebek geliyorrrr
hurrrraaa

beklesin azıcık daha :)))

ben anlamadım ki neden oldu, cumartesi kayınvalidem hamsi yapmıştı, akşam ishal oldum dedim herhalde hamsiden.. zehirlenme falan olsa 24 saat sonra geçer ne bileyim istifra olur ateş olur. yok. sadece ishal.
acaba evde gelince buzdolabı poşetinin içine koysam da tahlil için onu götürsem diye düşünüyorum bi de sonuçta saatlerce hastanede kalıp yapamamak da var ki sabahtan beri tık yok :))

gözünüz aydın canım Allah gönlüne göre vermiş valla ohh analı babalı büyür artık sıpacık

senin görümceler tam oscarlık valla maşallah

kızlar 34+1 inde resmını atıp ben kacıyorum addaaaaaaaa gıdıyos bıs oglusla aksama gorusurussssssssssssEki Görüntüle 588205

rüzgarr açılınn biz geliyozzzz der gibi durmuş

hadi hayır haberlerle gel inşallah

ben genel anestezi yaptırmıştım onu zaten saati ayarlıyorlar ben gözümü odaya götürülürken açmıştım ama genel anestezi de kendine gelir gelmez o acı hissini yaşamaya başlıyorsun :18::18::18::18: ama gene genel anestezi yaptıracağım cesaret meselesi yani kuzum

selam güzel annişler :))) önemli birşey soracağım dün eşim anlattı çalıştığı yerde 3 kişinin eşi doğum yaptı bebeklerin 3 ü de sarılık olmuş :26: tesadüfmü bu kadarı ? salgın falan olmasın ? korktum valla... büyüklere sorunca hemen sarı bez ört yüzüne diyolar inanmıyorum da öyle şeylere...sizin öneriniz yada duyduğunuz birşey varmı?

canım ben kızım da hiç birşey yapmadım yani öyle sarı bez filan örtmedik şükürler olsun sarılık olmadı hata hiç ölçüm bile yapılmadı yani olacaksa olur hiçbirşeyle ilgisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…