- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.641
:)) cnm ya sevindim valla
canım güle güle kullanın bende çok beğendim takımı kullanışlıda bişey yatağın kenarındaki geniş bölüme bezleri doldurdum ben iyiki bu takımı almışım diyorum resimleri bende çekmedim koyda gözümüz gönlümüz açılsın azcık
Bende çok beğendim çokta güzel oldu biliyosun bizim beşik farklı bi modeldi altında yatağı var ama bakmaya doyamaz oldum
bende daha foto çekemedim çekip koyucam en kısa zamanda..güzel günlerde kullanalım inşallaaahhh
Tuğba günaydın kuzum benide korkuttun şimdi neyi bekliyosun eşin falan yanındamı hemen gidin hastaneye Allah korusun nişan denilen olaymı yoksa buBenimde bikaç gündür adet sancısı gibi ağrılarım vardı bende aynı espriyi yaptım eşime ama korkuyorumda (
günaydın kuzularrrrrr 37. haftaya son 4 gün
ohh hadi gözün aydın canım çok sevindim kötü birşey olmamasına inşallah daha da artmaz da sıkıntısız atlatırsın bu süreci
geçmiş olsun kuzu dikkat et valla bende bel fıtığı var şu son 4 güne kadar o kadar rahatmışım ki şimdi her adım ayrı bir işkence valla bebek aşağı indikçe benim fıtığı zorluyo sanırım bakalım ne olacak
hadi gözün aydınngüle güle kullanın
sen yine muhakkak dr una git ama nişan ın daha koyu ve miktar olarak da fazla olması gerekiyor diye biliyorum ben
hoşgeldin canım nasıl gribin geçti mi ?
dayan dayan bak bende sanki daha dün aldım raporu ama bu hafta sonçok zor oluyor evet ama sonrasında bebişle vakit geçirmek paha biçilemez olacak
papapa senle hemen hemen aynı günlerdeyiz ben de aynı durumdayız, muz yiyorum geçsin diye bol bol su içiyorum perşembe gidince soracaktım hatta ama acaba bulunduğumuz haftadanmı ki diye düşündüm şimdi
maşallah kızınameltemcim 33+0 46 cm 2683 gr olmuş kızım
usg de 35+4 görünüyor
2 aydır kafası aşağıda normal doğum pozisyonuna tamamen girmiş dedi dr umuz bakalım artık hayırlısı olsun inş.
canımcım gecmıs ozetı su son 2 gundur cılemm ve tı-ugba dogurmak uzere ya 2012 son bebekelrı yada 2013 ılk bebeklerı olacaklar:)kızlarrr ben geldim...annemleri pzt günü ist a uğurladım maalesef ve aynı gün de hasta olmayı başardımbademciklerim şişti onun ağrısı boynuma boynumunki de başıma vuruyo 3 gündür kafayı yiycem bütün eklemlerimi çıkarıp yerine takmışlar gibi sanki o derece ağrım var dün de doktordaydık...kızımın suyunda azalma varmış ama sınırın altında değilmiş bol su içecekmişim ve soluma yatacakmışım...bi de eski tahlillerimi kontrol ederken şekerimi gördü...92 olması gerekirken 95 miş açlık kan şekerim ama sorun olmaz demişti doktorum ama bu sefer halamda falan da şeker var diyince risk grubuna aldı beni endokrinolojiye yolladı o da diyetisyene tabii ki...artık ben de diyetteyim anlayacağınız ama çok hafif bi diyet şekerim yüksek olmadığı için çok kısmadı yediklerim yetiyo yani...toplamda 14 kilo almışım.en son dr a gittiğimden beri 2 haftada 200 gr almışım ama bebiş 400 gr almış moralim çok bozuktu bikaç gündür hem hastalık hem de bebişin suyu ve şeker olayına ama yavaş yavaş moralimi düzeltmeye çalışıyorum bi de iyileşebilsem....allahtan kızçem iyi..ocak 9 da yine gidicem artık sıkı takibe alacakmış beni doktorum 10-15 günde bir çağırıcam önümüzdeki ay dedi...
meltem teyzesi 30+5 te kilomuz 1800 gr boyumuz 41.6 cm listeye eklersin yine...benden bu kadar şimdilik inşallah herkes iyidir çooook uzun zamandır giremediğim için okumaya acayip üşeniyorum geçmişi inşallah doğum yapan falan yoktur herkes bebişiyle 2013ü bekliyodur
canımcım gecmıs ozetı su son 2 gundur cılemm ve tı-ugba dogurmak uzere ya 2012 son bebekelrı yada 2013 ılk bebeklerı olacaklar:)
kızlarrr ben geldim...annemleri pzt günü ist a uğurladım maalesef ve aynı gün de hasta olmayı başardımbademciklerim şişti onun ağrısı boynuma boynumunki de başıma vuruyo 3 gündür kafayı yiycem bütün eklemlerimi çıkarıp yerine takmışlar gibi sanki o derece ağrım var dün de doktordaydık...kızımın suyunda azalma varmış ama sınırın altında değilmiş bol su içecekmişim ve soluma yatacakmışım...bi de eski tahlillerimi kontrol ederken şekerimi gördü...92 olması gerekirken 95 miş açlık kan şekerim ama sorun olmaz demişti doktorum ama bu sefer halamda falan da şeker var diyince risk grubuna aldı beni endokrinolojiye yolladı o da diyetisyene tabii ki...artık ben de diyetteyim anlayacağınız ama çok hafif bi diyet şekerim yüksek olmadığı için çok kısmadı yediklerim yetiyo yani...toplamda 14 kilo almışım.en son dr a gittiğimden beri 2 haftada 200 gr almışım ama bebiş 400 gr almış moralim çok bozuktu bikaç gündür hem hastalık hem de bebişin suyu ve şeker olayına ama yavaş yavaş moralimi düzeltmeye çalışıyorum bi de iyileşebilsem....allahtan kızçem iyi..ocak 9 da yine gidicem artık sıkı takibe alacakmış beni doktorum 10-15 günde bir çağırıcam önümüzdeki ay dedi...
meltem teyzesi 30+5 te kilomuz 1800 gr boyumuz 41.6 cm listeye eklersin yine...benden bu kadar şimdilik inşallah herkes iyidir çooook uzun zamandır giremediğim için okumaya acayip üşeniyorum geçmişi inşallah doğum yapan falan yoktur herkes bebişiyle 2013ü bekliyodur
merhabalar
nihayet alışverişimi yapıp geldimve çok yoruldum bugun uyuya kalmışım
ojjjjjjjjjjj geldınız beaaaaaaaherkese selaaamm.biz geldik kızımlaa
hoşgeldinizzz
saolasınnojjjjjjjjjjj geldınız beaaaaaaa
hoşgördüüükkk..ne alışverişine gittin senn?bu kadar yoruldun
çilemmmm suyu 5.5 e dusmus 5 olunca doguma alacak dr onun bdt 7 subattı yanlış hatırlamıyorsam tugbanın da 27 ocaktı bdt ama onun da nısan gıbı bısey geldı rahım agzı ıncelmıs galıba dr hazırlıklı ol demısanam cidden mi? ama ama niye ki?
kızlarrr ben geldim...annemleri pzt günü ist a uğurladım maalesef ve aynı gün de hasta olmayı başardımbademciklerim şişti onun ağrısı boynuma boynumunki de başıma vuruyo 3 gündür kafayı yiycem bütün eklemlerimi çıkarıp yerine takmışlar gibi sanki o derece ağrım var dün de doktordaydık...kızımın suyunda azalma varmış ama sınırın altında değilmiş bol su içecekmişim ve soluma yatacakmışım...bi de eski tahlillerimi kontrol ederken şekerimi gördü...92 olması gerekirken 95 miş açlık kan şekerim ama sorun olmaz demişti doktorum ama bu sefer halamda falan da şeker var diyince risk grubuna aldı beni endokrinolojiye yolladı o da diyetisyene tabii ki...artık ben de diyetteyim anlayacağınız ama çok hafif bi diyet şekerim yüksek olmadığı için çok kısmadı yediklerim yetiyo yani...toplamda 14 kilo almışım.en son dr a gittiğimden beri 2 haftada 200 gr almışım ama bebiş 400 gr almış moralim çok bozuktu bikaç gündür hem hastalık hem de bebişin suyu ve şeker olayına ama yavaş yavaş moralimi düzeltmeye çalışıyorum bi de iyileşebilsem....allahtan kızçem iyi..ocak 9 da yine gidicem artık sıkı takibe alacakmış beni doktorum 10-15 günde bir çağırıcam önümüzdeki ay dedi...
Gökçecim hoşgeldiinn..Annenler için Allah kavuştursun diyorum hastalığın içinde çok çok geçmiş olsun.havalar çok fena dikkat et kendine ve bebişine.bol bol dinlen en iyisi.şekere gelince sende bizim gibi çok şekerliler kısmınamı dahil oldunşekerin çok yüksek değil ama dikkat etmkete fayda var kuzunda maşallaah büyümüş.sana giremediğin günlerin özetini geçmek isterdim ama bende doğru dürüst giremez oldum bu ara ama bildiğim tek şey kimse henüz doğurmadı
ojjjjjjjjjjj geldınız beaaaaaaa
çilemmmm suyu 5.5 e dusmus 5 olunca doguma alacak dr onun bdt 7 subattı yanlış hatırlamıyorsam tugbanın da 27 ocaktı bdt ama onun da nısan gıbı bısey geldı rahım agzı ıncelmıs galıba dr hazırlıklı ol demıs
geçmiş olsun canım annenlere de Allah kavuştursun inş.
siz bir sayfada kim önce doğuracak die liste yapmışsınız ama beni hesaba katmamışsınızçilemmmm suyu 5.5 e dusmus 5 olunca doguma alacak dr onun bdt 7 subattı yanlış hatırlamıyorsam tugbanın da 27 ocaktı bdt ama onun da nısan gıbı bısey geldı rahım agzı ıncelmıs galıba dr hazırlıklı ol demıs
oojjjjbullduuukkkktrakyalılar gibi oldu
kısss meltem nooduuu tuğba doğurdumuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?