2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Teşekkür ederim canımm

kızlarrr ben geldim...annemleri pzt günü ist a uğurladım maalesef ve aynı gün de hasta olmayı başardım bademciklerim şişti onun ağrısı boynuma boynumunki de başıma vuruyo 3 gündür kafayı yiycem bütün eklemlerimi çıkarıp yerine takmışlar gibi sanki o derece ağrım var dün de doktordaydık...kızımın suyunda azalma varmış ama sınırın altında değilmiş bol su içecekmişim ve soluma yatacakmışım...bi de eski tahlillerimi kontrol ederken şekerimi gördü...92 olması gerekirken 95 miş açlık kan şekerim ama sorun olmaz demişti doktorum ama bu sefer halamda falan da şeker var diyince risk grubuna aldı beni endokrinolojiye yolladı o da diyetisyene tabii ki...artık ben de diyetteyim anlayacağınız ama çok hafif bi diyet şekerim yüksek olmadığı için çok kısmadı yediklerim yetiyo yani...toplamda 14 kilo almışım.en son dr a gittiğimden beri 2 haftada 200 gr almışım ama bebiş 400 gr almış moralim çok bozuktu bikaç gündür hem hastalık hem de bebişin suyu ve şeker olayına ama yavaş yavaş moralimi düzeltmeye çalışıyorum bi de iyileşebilsem....allahtan kızçem iyi..ocak 9 da yine gidicem artık sıkı takibe alacakmış beni doktorum 10-15 günde bir çağırıcam önümüzdeki ay dedi...

meltem teyzesi 30+5 te kilomuz 1800 gr boyumuz 41.6 cm listeye eklersin yine...benden bu kadar şimdilik inşallah herkes iyidir çooook uzun zamandır giremediğim için okumaya acayip üşeniyorum geçmişi inşallah doğum yapan falan yoktur herkes bebişiyle 2013ü bekliyodur

canımcım gecmıs ozetı su son 2 gundur cılemm ve tı-ugba dogurmak uzere ya 2012 son bebekelrı yada 2013 ılk bebeklerı olacaklar:)

slm kızlar geceden berı ne kadar birikmiş geçmiş okuyamadım hepsini gözlerım acıdı yanı sabah giremedım şimdide çamasır ascam oğlumun ödevını yaptırcam sizede bi bakım dedim ben cıkıyorum yine iş bitmiyo ki dayanamam gelirim birazdan

Gökçecim hoşgeldiinn..Annenler için Allah kavuştursun diyorum hastalığın içinde çok çok geçmiş olsun.havalar çok fena dikkat et kendine ve bebişine.bol bol dinlen en iyisi.şekere gelince sende bizim gibi çok şekerliler kısmınamı dahil oldun şekerin çok yüksek değil ama dikkat etmkete fayda var kuzunda maşallaah büyümüş.sana giremediğin günlerin özetini geçmek isterdim ama bende doğru dürüst giremez oldum bu ara ama bildiğim tek şey kimse henüz doğurmadı

ojjjjjjjjjjj geldınız beaaaaaaa
saolasınn
hoşgördüüükkk..ne alışverişine gittin senn?bu kadar yoruldun

bebek şekerine tül kurdela badem şekeri eva sunger vs.aldım
bebişe ateş ölçer aldık geçenlerde bahsetmiştim uzaktan tutarak ölçüyor artı oda sıcaklığını su sucaklığınıda ölçüyor

eminönüne bu son gidişimdi kapanışı yaptım :)

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım annenlere de Allah kavuştursun inş.

çok sağol canım...yaa çok az yüksekmiş zaten doktorum da söyledi ailende olmasa dikkate almam dedi ama maalesef var...endokrinolog biraz çatlak çıktı sanki çok acayip yüksekmiş gibi hergün 3 defa ölçeceksin makina alıp falan diye ama almadım da ölçmiycem de...zaten önümüzdeki hafta kan ve idrar tahlili yaptırmak için gidicem açlık-tokluk kan şekerlerim ölçülecek..o zaman belli olur diyetin işe yarayıp yaramadığı...diyetisyen bu diyet sana fazla bile ama en azından son 2 ay çok kilo almazsın o yüzden veriyorum dedi önümüzdeki hafta da yüksek çıkarsa o zaman makineyi alıp takip etmeye başlarım

hadi yaa daha da baya vardı aslında ama...neyse nası olsa artık bebişler aşağı yukarı çıkmaya hazır eskisi gibi panik olmaya gerek yok...görcez bakalım kim önce doğuracak :)

geçmiş olsun canım annenlere de Allah kavuştursun inş.

sağol canım ikisi için de

siz bir sayfada kim önce doğuracak die liste yapmışsınız ama beni hesaba katmamışsınızen son 23 ocak demişti doktorum cuma gunu ne dicek bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…