2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

her bi yeri süslices yettimi 3 metre bende ona göre aliyim canım? ne şirini nasıl yapıcaksın?

yok baktım tahlillerimecuma gunu söleyim doktoruma bakalım ne dicek

Alalaaa şeker için en önemli tahlillerden bu neden yapmadılar acaaabaa

bende bıldıgını bılıyordummmmmmmmmm

sizi doğan görünümlü şahinler sizi en son girebildiğimde kızçenin adı yağmur ada gibiydi ya onun yağmuru gitti ada sı kaldı şimdi ahsen ada ya da ayça ada istiyorum...ama ahsen daha yüksek çünkü anlamı her şeyin en iyisi en güzeli demekmiş kuranda 16 yerde geçiyomuş biz insanlara herşeyin en iyisini en güzelini verdik gibi şeyler yazan ayetlerde varmış çok hoşuma gitti iyice araştırıyım da anlamını başka bişey çıkmasın sonra inte güven olmuyo malum...aaaah ah bakalım doğuma kadar daha kaç kere değişecek ismi kızımın neyse en azından ada yı sabitledik

her bi yeri süslices yettimi 3 metre bende ona göre aliyim canım? ne şirini nasıl yapıcaksın?

Alalaaa şeker için en önemli tahlillerden bu neden yapmadılar acaaabaa

valla yeter die aldım işte daha bakmadım kapıya ölçüpşirinler mcdanolds dan verilmiş zamanında çocuklara verilir ya bezden içi elyaflı şirine şirin baba vs. var onları birleştirip ayaklarından bebişin ismi sallanacak bişeyler yapıcam işte örnek olarak sitenin birinde bak bunu buldumbu yoldan çıkıcam yola yani yapmaya

ben dıyorum su ada koyun ama dınlemıyonuz benı

Aynen bizde de öyle canım, bi de kurabiye falan olur tamamdır.

aaaaa çok datlııı çok beğendim yapınca fotolarını koy mutlakaaa

bizdemi böyle olcaz derlercatlak varmı sende

sen ada ben ruzgar denız ohhhhhhhhhh mıssssss

dimiiii doğal doğal isimler bu arada doğal dedim de aklıma geldi isim adaylarımızdan biri de doğa ada ydı her ne kadar doğa ismi hoşuma gitse de çocuğa 'naber doğa ana hehee' gibi geyikler yapılır diye tırstım ve vazgeçtim şahsen ben olsam ben de o espriyi yapardım çocuklar çok acımasız

berrak ve basakta cok tehlıkelı

saka bı yana bende tırsıyorum wc de dıkıslerıme bısey olcak dıye:26::26::26:

olmazmı ılk hamılelıgımde de karnım cok buyuktu cok catladım onda

sen dikişlerin var da korkuyon ben sanki çocuğu iterim falan gibi geliyo. kabız olsam öle kalırım allah korusun... Ikınamıyom ya aşşağıya baskı yapıyo bebiş:18:

kızlar aramızda benden başka karnı kaşınan varmı acaba ya kıpkırmızı oldu göbegım kaşımaktan bide kaşıdıkca kaşımak istiyorum yaa :26:neden acaba yenı basladı önceden yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…