- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.681
ya bi düşsün tahlillerde falan göreyim sonra ben ona kafama göre bi düzenleme çekerim zaten
Tabi canım yaaa bi süre dikkat et tahlilleri yaptırana kadar
yav arkadaş gelmişsiniz şubat anneleri topiğine ocak annesi halinizle şimdi de yok ilk 5te olacakmışsınız da bilmem ne diye hava atıyosunuz bu kadar olmaz yaa
kızım doğal süreci olsun yapma öle şeyler
ben 3 mt aldım sadece dış kapının üstünden geçiricem gerek yok fazla tüllemeyebirde yatak odamın kapısına yapıcam ben
onuda şirinlerden yapıcam kendim
yok baktım tahlillerimecuma gunu söleyim doktoruma bakalım ne dicek
bende bıldıgını bılıyordummmmmmmmmm
her bi yeri süslices yettimi 3 metre bende ona göre aliyim canım? ne şirini nasıl yapıcaksın?
Alalaaa şeker için en önemli tahlillerden bu neden yapmadılar acaaabaa
ben dıyorum su ada koyun ama dınlemıyonuz benısizi doğan görünümlü şahinler sizien son girebildiğimde kızçenin adı yağmur ada gibiydi ya onun yağmuru gitti ada sı kaldı şimdi ahsen ada ya da ayça ada istiyorum...ama ahsen daha yüksek çünkü anlamı her şeyin en iyisi en güzeli demekmiş kuranda 16 yerde geçiyomuş biz insanlara herşeyin en iyisini en güzelini verdik gibi şeyler yazan ayetlerde varmış çok hoşuma gitti iyice araştırıyım da anlamını başka bişey çıkmasın sonra inte güven olmuyo malum...aaaah ah bakalım doğuma kadar daha kaç kere değişecek ismi kızımın neyse en azından ada yı sabitledik
kızlarrr napıyosunuz ?????
son günler malum işler yoğun giremiyorummm
tuğba daha doğurmadın di mi kız ???
clemm senin kontroller nasıl gidiyor ???
papapa doktora gidicekti daha gelemedi iyilerdir inşallah :18:
kızlar benim bi hastaneye götürülecekler listem vardı unutmazsam cuma yazayım
bu arada bizim yarın doktor kontrolümüz var sonrasında da izin öncesi son bi kemeraltı turu yapıp eksiklikleri tamamlamam lazım bi daha çıkmamam evdeki işleri ancak ayarlarım
bi şey daha dicem kızlar izne çıkınca koca bi tencere sarma yapıp dondurma kaplarına koyup buzluğa atayım diyorum bi de börek yapıp atayım doğumdan sonra gelenlere ikram olur biz de hayatta boş olmazbaşka ne yapabilirim sizce ??
ben dıyorum su ada koyun ama dınlemıyonuz benı
sen ada ben ruzgar denız ohhhhhhhhhh mısssssshehehe o zaman tam ada olur
valla yeter die aldım işte daha bakmadım kapıya ölçüpşirinler mcdanolds dan verilmiş zamanında çocuklara verilir ya bezden içi elyaflı şirine şirin baba vs. var onları birleştirip ayaklarından bebişin ismi sallanacak bişeyler yapıcam işte örnek olarak sitenin birinde bak bunu buldum bu yoldan çıkıcam yola yani yapmaya
Eki Görüntüle 588857
hadi hepberaber ıkınalım topıkcennnnnnnnn
kızlar yaaa mart nısan annelerı de gelıp bızım topıgı okuyor ya
bızde aralık annelerı topıgıne bakıp su kısının gobe gı soyle buyuk sok oldum oneydı falan dedıgımız oldu ya zamanında ben dedım meselasımdı benım ıcınde aynısını soyler lermı yawwwwwww:26: o gobek neydı oyle yaaaaw falan dıye
erkekler hiiiiç anlamıyo bu işlerden eşimde dehşete düşüyo bazen ..bebek şekercilerinde 7 metre veriyolar bildiğim kadarıyla.
sen ada ben ruzgar denız ohhhhhhhhhh mıssssss
saka bı yana bende tırsıyorum wc de dıkıslerıme bısey olcak dıye:26::26::26:ben geçen gün korkudan ıkınamadım wc de.anaaam hatunlara bak...
olmazmı ılk hamılelıgımde de karnım cok buyuktu cok catladım ondabizdemi böyle olcaz derlercatlak varmı sende
aaaaa çok datlııı çok beğendim yapınca fotolarını koy mutlakaaa
bizdemi böyle olcaz derlercatlak varmı sende
berrak ve basakta cok tehlıkelıdimiiii doğal doğal isimlerbu arada doğal dedim de aklıma geldi isim adaylarımızdan biri de doğa ada ydı her ne kadar doğa ismi hoşuma gitse de çocuğa 'naber doğa ana hehee' gibi geyikler yapılır diye tırstım ve vazgeçtim şahsen ben olsam ben de o espriyi yapardım çocuklar çok acımasız
saka bı yana bende tırsıyorum wc de dıkıslerıme bısey olcak dıye:26::26::26:
olmazmı ılk hamılelıgımde de karnım cok buyuktu cok catladım onda
kızlar aramızda benden başka karnı kaşınan varmı acaba ya kıpkırmızı oldu göbegım kaşımaktan bide kaşıdıkca kaşımak istiyorum yaa :26:neden acaba yenı basladı önceden yoktu
kızlar aramızda benden başka karnı kaşınan varmı acaba ya kıpkırmızı oldu göbegım kaşımaktan bide kaşıdıkca kaşımak istiyorum yaa :26:neden acaba yenı basladı önceden yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?