2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Benim açlık şekerim 110 dan aşağı düşmüyo bide insülin kullanıyorum göya.doktorlar bazen cidden abartıyolar.tabiki dikkat edelim ama abartmadan.ben 7 aydır o diyetisyenler yüzünden ne eziyet çektim.yeme yeme dediler yemedik sona aaaa kızın küçücük kaldı dediler dedim yuuhhhh başlicam diyetinize.artık kendim dikkat ediyorum bıktım falla.makineyi al en azından bişii yediğin zaman ölçersin kendin kontrol altında tuarsın.

oojjjjbullduuukkkk trakyalılar gibi oldu
kısss meltem nooduuu tuğba doğurdumuuu

siz bir sayfada kim önce doğuracak die liste yapmışsınız ama beni hesaba katmamışsınızen son 23 ocak demişti doktorum cuma gunu ne dicek bakalım
yok canım dogurmadı ama bugun gobegı asagı ınmıs galıba yemek yıyp gobek fotosu atacak bızde yorumlucaz fotoyu

oohhh ne güsel ben daha şeker işini hallaetmedim internetten sipariş vericem muhtemelen ama kapı süsü falan filan için son bi kez bende eminönü yapıcam eeen kısa zamanda

oohhh ne güsel ben daha şeker işini hallaetmedim internetten sipariş vericem muhtemelen ama kapı süsü falan filan için son bi kez bende eminönü yapıcam eeen kısa zamanda

kapı tülü alıcam kıza diorum ne kadar gider 10 metre dio eşim aynen bölegelinlik mi dikcen dio
kapı tülünün metresi 1.5 tl idi

ya bi düşsün tahlillerde falan göreyim sonra ben ona kafama göre bi düzenleme çekerim zaten

benımdı 3 saat 13 dk sonra safak 30

bende bugun gaza geldım acıkkkk ıkındım ryzgarı acık asagı ıttım :)bugun gokcede dahıl karnın ınmıs dedı arkadaslar bılemıyorummmm belkı 1. lik olmasada ılk 5i kaptırmam :)

yav arkadaş gelmişsiniz şubat anneleri topiğine ocak annesi halinizle şimdi de yok ilk 5te olacakmışsınız da bilmem ne diye hava atıyosunuz bu kadar olmaz yaa

bende bugun gaza geldım acıkkkk ıkındım ryzgarı acık asagı ıttım :)bugun gokcede dahıl karnın ınmıs dedı arkadaslar bılemıyorummmm belkı 1. lik olmasada ılk 5i kaptırmam :)
kızım doğal süreci olsun yapma öle şeyler
erkekler hiiiiç anlamıyo bu işlerden eşimde dehşete düşüyo bazen..bebek şekercilerinde 7 metre veriyolar bildiğim kadarıyla.
ben 3 mt aldım sadece dış kapının üstünden geçiricem gerek yok fazla tüllemeyebirde yatak odamın kapısına yapıcam ben
onuda şirinlerden yapıcam kendim

biz subat gorunumlu ocak annelerı olarak sızı fıtıl etmek ıcın ocak annelerı topıgınden geldık ıtıraf edıyoruzzz:) bebişlerimiz dgounca opup koklayıp hava atıcaz sızeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…