- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.661
çok sağol canım...yaa çok az yüksekmiş zaten doktorum da söyledi ailende olmasa dikkate almam dedi ama maalesef var...endokrinolog biraz çatlak çıktı sanki çok acayip yüksekmiş gibi hergün 3 defa ölçeceksin makina alıp falan diye ama almadım da ölçmiycem de...zaten önümüzdeki hafta kan ve idrar tahlili yaptırmak için gidicem açlık-tokluk kan şekerlerim ölçülecek..o zaman belli olur diyetin işe yarayıp yaramadığı...diyetisyen bu diyet sana fazla bile ama en azından son 2 ay çok kilo almazsın o yüzden veriyorum dediönümüzdeki hafta da yüksek çıkarsa o zaman makineyi alıp takip etmeye başlarım
oojjjjbullduuukkkktrakyalılar gibi oldu
kısss meltem nooduuu tuğba doğurdumuuu
yok canım dogurmadı ama bugun gobegı asagı ınmıs galıba yemek yıyp gobek fotosu atacak bızde yorumlucaz fotoyusiz bir sayfada kim önce doğuracak die liste yapmışsınız ama beni hesaba katmamışsınızen son 23 ocak demişti doktorum cuma gunu ne dicek bakalım
saolasınn
bebek şekerine tül kurdela badem şekeri eva sunger vs.aldım
bebişe ateş ölçer aldık geçenlerde bahsetmiştim uzaktan tutarak ölçüyor artı oda sıcaklığını su sucaklığınıda ölçüyor
eminönüne bu son gidişimdi kapanışı yaptım :)
oohhh ne güsel ben daha şeker işini hallaetmedim internetten sipariş vericem muhtemelen ama kapı süsü falan filan için son bi kez bende eminönü yapıcam eeen kısa zamanda
yok canım dogurmadı ama bugun gobegı asagı ınmıs galıba yemek yıyp gobek fotosu atacak bızde yorumlucaz fotoyu
bizim şekerleri bir daha kontrol edecekler mi merak ettim:26::26:
benımdı 3 saat 13 dk sonra safak 30
Ben nerdeyse 2 haftada bi tahlil yaptırıyorum..hemoglobin a1c 5.7 geldi een son
bende bugun gaza geldım acıkkkk ıkındım ryzgarı acık asagı ıttım :)bugun gokcede dahıl karnın ınmıs dedı arkadaslar bılemıyorummmm belkı 1. lik olmasada ılk 5i kaptırmam :)meltemmmmmm benim 28 gun o zaman:18::18::18::18:
kapı tülü alıcam kıza diorum ne kadar gider 10 metre dio eşim aynen bölegelinlik mi dikcen dio
kapı tülünün metresi 1.5 tl idi
Benim açlık şekerim 110 dan aşağı düşmüyo bide insülin kullanıyorum göya.doktorlar bazen cidden abartıyolar.tabiki dikkat edelim ama abartmadan.ben 7 aydır o diyetisyenler yüzünden ne eziyet çektim.yeme yeme dediler yemedik sona aaaa kızın küçücük kaldı dediler dedim yuuhhhh başlicam diyetinize.artık kendim dikkat ediyorum bıktım falla.makineyi al en azından bişii yediğin zaman ölçersin kendin kontrol altında tuarsın.
bende bugun gaza geldım acıkkkk ıkındım ryzgarı acık asagı ıttım :)bugun gokcede dahıl karnın ınmıs dedı arkadaslar bılemıyorummmm belkı 1. lik olmasada ılk 5i kaptırmam :)
geçen tahlil yapmışlardı bi bakayım bu dediğin değer varmı
kızım doğal süreci olsun yapma öle şeylerbende bugun gaza geldım acıkkkk ıkındım ryzgarı acık asagı ıttım :)bugun gokcede dahıl karnın ınmıs dedı arkadaslar bılemıyorummmm belkı 1. lik olmasada ılk 5i kaptırmam :)
ben 3 mt aldım sadece dış kapının üstünden geçiricem gerek yok fazla tüllemeyeerkekler hiiiiç anlamıyo bu işlerden eşimde dehşete düşüyo bazen ..bebek şekercilerinde 7 metre veriyolar bildiğim kadarıyla.
biz subat gorunumlu ocak annelerı olarak sızı fıtıl etmek ıcın ocak annelerı topıgınden geldık ıtıraf edıyoruzzz:) bebişlerimiz dgounca opup koklayıp hava atıcaz sızeeeeeya bi düşsün tahlillerde falan göreyim sonra ben ona kafama göre bi düzenleme çekerim zaten
yav arkadaş gelmişsiniz şubat anneleri topiğine ocak annesi halinizle şimdi de yok ilk 5te olacakmışsınız da bilmem ne diye hava atıyosunuz bu kadar olmaz yaa
Bak bakalımm vardır muhtemelen
hadi hepberaber ıkınalım topıkcennnnnnnnnkızım doğal süreci olsun yapma öle şeyler
ben 3 mt aldım sadece dış kapının üstünden geçiricem gerek yok fazla tüllemeyebirde yatak odamın kapısına yapıcam ben
onuda şirinlerden yapıcam kendim
biz subat gorunumlu ocak annelerı olarak sızı fıtıl etmek ıcın ocak annelerı topıgınden geldık ıtıraf edıyoruzzz:) bebişlerimiz dgounca opup koklayıp hava atıcaz sızeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?