2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
çatlağı başlayan arkadaşlar maalesef yapacak hiç bişey yok...benim henüz karnımda 0 çatlak olmasına rağmen o salak şeyler göğüslerimde çıktı ve giderek artıyolar her gün kremlememe rağmen...yani üzgünüm ama çatlıycaksak çatlıycaz yapacak hiç bişey yok

berrak ve basakta cok tehlıkelı

ayyy hiç sorma benim aklıma gelmemişti ikisini de çok beğeniyodum ama eşim sağolsun hatırlattı yani

benim ergenlikten beri kalçamda göğüslerimde falan var ama çok belirgin değil. bunlar da öle olur umarım... dediğin gibi kısmett

bence de çıkmaz ama ne biliim psikolojik olsa gerek. benim koca da senin deyiminle dükkanı kapattı zaten ailecek korkuyoruz gümrük kapıları doktorun emrine kadar kapalı
sezon fınalı

yaaa melteme sordun ama ben atlıcam dayanamıcam. benim ilk çatlaklarım olmuş karnımın sol alt tarafında belli belirsiz kızarıklık morluk gibi... ağlamak istiyorummm

ağlama canı ağlama tek değilsin.bendede cok var kızımdan kalma.kızım masallah cok iri ve uzundu beni mahvetti birde gec doğdu iyice catladım

benim ergenlikten beri kalçamda göğüslerimde falan var ama çok belirgin değil. bunlar da öle olur umarım... dediğin gibi kısmett

bende hiç yoktu ama bebişe kadarmış...neyse iyice artıp kötü durmasın da az olunca zaten beyazlıyor ya çok belli olmaz bi süre sonra ama derinleşirse bilemem...

yanıııııııııııııııı

bebişlerimize feda olsun diycez napalım kader mahkumuyuz zaten bizim kız uzun süre göbek deliğinin çevresini zorladıktan sonra ordan çıkamayacağını anladı şimdi deri daha ince diye kenarlardan bastırıyo..hiç bi yer çatlamasa yanlardan çatlarım o kadar tekmeyle

he yaww benimkide yanlardan itekleyip duruyo. sağıma yattım mı sanırsın ki yatağı delecek ellerin karnı öne benimki yana genişliyo zaten. geoid oldum. kutuplardan basık ekvatordan şişkince

bence 3-6 daha iyiydi 6-9 u yaza giydiririz ancak o zaman da sıcak olacak..ama tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi

he yaww benimkide yanlardan itekleyip duruyo. sağıma yattım mı sanırsın ki yatağı delecek ellerin karnı öne benimki yana genişliyo zaten. geoid oldum. kutuplardan basık ekvatordan şişkince

ayyyyyynı ben sırf onu sevmek için hep sağıma yatıyodum ama artık soluma yatacakmışım bebişin suyu sağda toplanmış nasıl oluyosa anlamadım zaten bu sıvı yer değiştiremiyo mu niye bi yerde toplansın ki ilginç geldi :44: yani kısaca artık hep soluma yatmaya çalışıyorum

benım kı de gobek delıgımı acıl cıkıs kapısı sandı uzunca bı sure yenı uyandı yanlış cıkıs olduguna :)
canım ben bunun kırmızısının 0/3 unu adım cok guzel ck begendım ama cok kucuk 2 kere gıyemez ıyı yapmıssın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…