- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.701
o kadar ıkınmaya cıkmaz heralde:26::26::26:sen dikişlerin var da korkuyon ben sanki çocuğu iterim falan gibi geliyo. kabız olsam öle kalırım allah korusun... Ikınamıyom ya aşşağıya baskı yapıyo bebiş:18:
berrak ve basakta cok tehlıkelı
o kadar ıkınmaya cıkmaz heralde:26::26::26:
çatlağı başlayan arkadaşlar maalesef yapacak hiç bişey yok...benim henüz karnımda 0 çatlak olmasına rağmen o salak şeyler göğüslerimde çıktı ve giderek artıyolar her gün kremlememe rağmen...yani üzgünüm ama çatlıycaksak çatlıycaz yapacak hiç bişey yok
ayyy hiç sorma benim aklıma gelmemişti ikisini de çok beğeniyodum ama eşim sağolsun hatırlattı yani
beeenn varıım hemen kremlennn walla bi kaç çizik çatladım kaşınırken...
ewet büyüdükçe arttı cünkü tabı snra çatlak olarak kalıcak malesef inş. cok olmazcanım karnın büyüdüğü ve derin gerildiği için kaşınıyo
çatlağı başlayan arkadaşlar maalesef yapacak hiç bişey yok...benim henüz karnımda 0 çatlak olmasına rağmen o salak şeyler göğüslerimde çıktı ve giderek artıyolar her gün kremlememe rağmen...yani üzgünüm ama çatlıycaksak çatlıycaz yapacak hiç bişey yok
ayyy hiç sorma benim aklıma gelmemişti ikisini de çok beğeniyodum ama eşim sağolsun hatırlattı yani
sezon fınalıbence de çıkmaz ama ne biliim psikolojik olsa gerek. benim koca da senin deyiminle dükkanı kapattı zatenailecek korkuyoruz gümrük kapıları doktorun emrine kadar kapalı
yaaa melteme sordun ama ben atlıcam dayanamıcam. benim ilk çatlaklarım olmuş karnımın sol alt tarafında belli belirsiz kızarıklık morluk gibi... ağlamak istiyorummm
benim ergenlikten beri kalçamda göğüslerimde falan var ama çok belirgin değil. bunlar da öle olur umarım... dediğin gibi kısmett
benım durumu sen bılıyon 2 eksık 3 fazla farketmes ama baska bı yerımde yokbende hiç yoktu ama bebişe kadarmış...neyse iyice artıp kötü durmasın da az olunca zaten beyazlıyor ya çok belli olmaz bi süre sonra ama derinleşirse bilemem...
benım durumu sen bılıyon 2 eksık 3 fazla farketmes ama baska bı yerımde yok
yanıııııııııııııııı
sezon fınalı
bebişlerimize feda olsun diycez napalım kader mahkumuyuzzaten bizim kız uzun süre göbek deliğinin çevresini zorladıktan sonra ordan çıkamayacağını anladı şimdi deri daha ince diye kenarlardan bastırıyo..hiç bi yer çatlamasa yanlardan çatlarım o kadar tekmeyle
iyi akşamlar kızlar
berrak kapı süsün çok hoşçok beğendim sen kendin hazırlıycaksın sanırım
malzemeleri nerden temin ettin
http://www.unnado.com/urun/detay/MTkwMDIx kızlar bunun 6-9 ayıı aldım fazlamı büyük olur sizce 3-6 daha mı iyi olurduki
walla ben uyardım dedim 50 gün şimdiden 30-40 gün de lohusalıkta en az 2 buçuk ay var... emin misin? yok ya o kadar çok mu dedi garibim ama yine de finishhh
he yaww benimkide yanlardan itekleyip duruyo. sağıma yattım mı sanırsın ki yatağı delecekellerin karnı öne benimki yana genişliyo zaten. geoid oldum. kutuplardan basık ekvatordan şişkince
benım kı de gobek delıgımı acıl cıkıs kapısı sandı uzunca bı sure yenı uyandı yanlış cıkıs olduguna :)bebişlerimize feda olsun diycez napalım kader mahkumuyuzzaten bizim kız uzun süre göbek deliğinin çevresini zorladıktan sonra ordan çıkamayacağını anladı şimdi deri daha ince diye kenarlardan bastırıyo..hiç bi yer çatlamasa yanlardan çatlarım o kadar tekmeyle
canım ben bunun kırmızısının 0/3 unu adım cok guzel ck begendım ama cok kucuk 2 kere gıyemez ıyı yapmıssıniyi akşamlar kızlar
berrak kapı süsün çok hoşçok beğendim sen kendin hazırlıycaksın sanırım
malzemeleri nerden temin ettin
http://www.unnado.com/urun/detay/MTkwMDIx kızlar bunun 6-9 ayıı aldım fazlamı büyük olur sizce 3-6 daha mı iyi olurduki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?