2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Lan oyca aydır konuşuyoruz ben seni niye sinoplu olarak biliyorum

yavru bak ben giresunluyum ama seni biliyorum sen izmirlisin

şimdi bişi dicem nerenle okudun leyn :))) al işte beni nasuıl dinlediğinde çıktı ortaya buarada gıcık şeyyy

ewet meltem izmirli hatta arnavut göçmenimiydi öle bişeydi sanki bi tarafı du bakalım tutcakmı aklımda öle kalmış

Lan onca aydır konuşuyoruz ben seni niye sinoplu olarak biliyorum

yavru bak ben giresunluyum ama seni biliyorum sen izmirlisin

Hee hee tabi sizden iyimi bilcem şekerlerr

sınem ordulu mucızem gıresunlu

benım karısık annem afyon babam bolu ben ızmırlıyım esımın annesı gıresun babası selanık esım ızmırlı
a sehrınden b sehrıne saatte 80 km ıle gıden bır arac

kız netten al gıtme basına bısey gelmesın yollarda

ya netten bı turlu begenemedım samsunda begensmtım ısık hızıyla gdp alıp gelırım:)

Cnm sen Ordu' da değilmiydin benim memlekete gidiyosun kapı süsü almaya

bıze cok yakn yavrum samsun buralarda bısı bulamıoz pekde genelde alısverısler samsundan

aslında gıresu lusun sen yanlış biliyon:)

:):):):):):):mucızem sınoplu sınem ordulu meltem ızmırlıyse otobustekı koltuk sayısı kactır?

selammmm hatunlar..nasılsınız bakalım..biraz geçmiş okudum..şükür herşey yolunda..herkes iyi..bebişler iyi..ohhh..süper bi gün..gökçe de gelmiş..hoşgelmiş...papapanın ishalinde sorun yokmuş..tuba hala doğurmamış..daha ne olsun ya..maşallah topiğimize..

selam kızlaaar nasılsınız....bizde oğluşla iyiyiz cok şükür...
size cok fazla isim sordum kararsızlıktan ve sonunda karar verdik...
MELİH isminde karar kıldık.iyi güzel şirin insan demek.
sonunda bi isimde hemfikir olduk eşimle

gunun muhtesem özeti derım ben buna:))))

ben hepınızı oper ve kacarım arkadascagırdı dondugumde kımse dogurmamış olsun plizzzzzzzz

kız taktınız giresuna samsun abi ne giresunu

tubilim balım sen hepden karıştırmışsın kız samsun çok güzel bayılıyorum ben memleketime sinemmm karıştırdın ortalığı leyn

gunun muhtesem özeti derım ben buna:))))

ben hepınızı oper ve kacarım arkadascagırdı dondugumde kımse dogurmamış olsun plizzzzzzzz

2 gündür ihmal ediyosun bizi farkındayız gözümüzden kaçmadı çabuk gelll

Son düzenleme:
kızlar hepinize merhaba. bugün de okulumuzu bitirp geldik çok şükür. kaldı 3 haftamız izne çıkmaya. 2 gündür çooook yoruluyorum ben ya. size bişey sormak istiyorum evde bebek şekeri yapacak arkadaşlar vardı ben de hazırlara baktım evde yapsam dedim sizden aldığım gazla. nette baktım ama pek öyle örnek bulamadım.yapmaya karar verdiğiniz şeker örneği varsa resimlerini yükleyebilir misiniz? bana da fikir olsun. ona göre yarın kemeraltına gidip alışveriş yapayım diyorum..şimdiden elinize kolunuza sağlık..

anammmm ben de çok yoruluyorum artık yaaa..35 haftalıkken ayrılayım izne diyorum bu durumda 2 haftam daha var..

bebek şekeri için ben minicik şeker kavanozları var nette aratsanız görürsünüz onlardan yapacağımdır.
onu istediğin gibi süsleyebilirsin işte orası sana kalmış canım.
içine de istediğin renk şeker koyabilirsin..

.....................

anam ne var karıştırdım ne olmuş şimdi bana sicilini döktürme hafızam iyidir ama hormonlar dan kaynaklı bişey oldu herhalde bebeğim

anam ne var karıştırdım ne olmuş şimdi bana sicilini döktürme hafızam iyidir ama hormonlar dan kaynaklı bişey oldu herhalde bebeğim

vay pekde iddialıyız kesin eski konuşmaları kaydettin

canım onlar nasıl ya kaça aldın içine şekermi koycan anlat hele

hehe süper olmuş yorum

len tamam kabul ediyorum birazcık karıştırdım ortalığı ne şimdi ne giresun filan diyorsun ne ayaksın memleketime laf yok gerçi eşten dolayı kimlikte kastamonu cide yazsada baba memleketim giresun bulancak anamıda es geçmeyim ordu merkez konuyu da güzel bi türküyle kapatayım

Oy bulancak

Dere boyu kavaklar deve boyu kavaklar
Açtı yeşil yapraklar açtı yeşil yapraklar
Ben yare doyamadım ben o yare doyamadım
Doysun kara topraklar doysun kara topraklar

Basmadan gel asmadan basmadan gel asmadan
Fistan giymiş basmadan fistan giymiş basmadan
Kalk gidelim sevdiğim kalk gidelim sevdiğim
Devriyeler basmadan devriyeler basmadan

Acem kızı çeçen kızı sen allar giy ben kırmızı
Çıkalım şu dağın başına sen gül topla ben nergisi
Hadi gülüm yandan yandan
Biz korkmayız ondan bundan biz korkmayız ondan bundan

Oy bulancak oy bulancak
Bu işler ne olacak bu iş nasıl olacak
Erkeklerin günahı biz erkeklerin günahı
Kız sizlerden sorulacak kız sizlerden sorulacak

Son düzenleme:
yok valla yavru kuşum dur yemek ten sonra msn geliyorum yazılı yap beni

seni var ya yiyerimmm

vay pekde iddialıyız kesin eski konuşmaları kaydettin

canım onlar nasıl ya kaça aldın içine şekermi koycan anlat hele

canım magnetten ziyade kavanoz daha moda artık. minicik böyle içine 2-3 tane şeker koyuyosun nazar boncuğu koyacağım ben. üstüne de ister etiket yapıştırıyorsun tasarlayıp ister başka bir süs

ben pembe kumaş aldım beyaz da tül aldım. tülün üstünde beyaz puanlar var. pembe organze kurdele aldım.
matbaadan da güzel bişiler yazıp bastırcas kartlara. kartı kurdelaya takıp kavanozun kapağına bezleri takcas reçel kavanozu gibi
yani altta pembe kumaş üstünde beyaz tül pembe kurdelayla bağlanmış, kurdelada da minik kart işte hoşgeldin falan yazan
içinde de şeker anlatabildim mi:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…