- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.781
kız yok ben samsunluyum anamda babamda samsunlu
aslında gıresu lusun sen yanlış biliyon:)
Lan oyca aydır konuşuyoruz ben seni niye sinoplu olarak biliyorum
yavru bak ben giresunluyum ama seni biliyorum sen izmirlisin
Lan onca aydır konuşuyoruz ben seni niye sinoplu olarak biliyorum
yavru bak ben giresunluyum ama seni biliyorum sen izmirlisin
Hee hee tabi sizden iyimi bilcem şekerlerr
sınem ordulu mucızem gıresunluşimdi bişi dicem nerenle okudun leyn :))) al işte beni nasuıl dinlediğinde çıktı ortaya buarada gıcık şeyyy
ewet meltem izmirli hatta arnavut göçmenimiydi öle bişeydi sanki bi tarafı du bakalım tutcakmı aklımda öle kalmış
kız netten al gıtme basına bısey gelmesın yollarda
Cnm sen Ordu' da değilmiydin benim memlekete gidiyosun kapı süsü almaya
gunun muhtesem özeti derım ben buna:))))selammmm hatunlar..nasılsınız bakalım..biraz geçmiş okudum..şükür herşey yolunda..herkes iyi..bebişler iyi..ohhh..süper bi gün..gökçe de gelmiş..hoşgelmiş...papapanın ishalinde sorun yokmuş..tuba hala doğurmamış..daha ne olsun ya..maşallah topiğimize..
sınem ordulu mucızem gıresunlu
benım karısık annem afyon babam bolu ben ızmırlıyım esımın annesı gıresun babası selanık esım ızmırlı
a sehrınden b sehrıne saatte 80 km ıle gıden bır arac
ya netten bı turlu begenemedım samsunda begensmtım ısık hızıyla gdp alıp gelırım:)
bıze cok yakn yavrum samsun buralarda bısı bulamıoz pekde genelde alısverısler samsundan
:):):):):):):mucızem sınoplu sınem ordulu meltem ızmırlıyse otobustekı koltuk sayısı kactır?
gunun muhtesem özeti derım ben buna:))))
ben hepınızı oper ve kacarım arkadascagırdı dondugumde kımse dogurmamış olsun plizzzzzzzz
şimdi bişi dicem nerenle okudun leyn :))) al işte beni nasuıl dinlediğinde çıktı ortaya buarada gıcık şeyyy
ewet meltem izmirli hatta arnavut göçmenimiydi öle bişeydi sanki bi tarafı du bakalım tutcakmı aklımda öle kalmış
.....................
anam ne var karıştırdım ne olmuş şimdi bana sicilini döktürmehafızam iyidir ama hormonlar dan kaynaklı bişey oldu herhalde bebeğim
anammmm ben de çok yoruluyorum artık yaaa..35 haftalıkken ayrılayım izne diyorum bu durumda 2 haftam daha var..
bebek şekeri için ben minicik şeker kavanozları var nette aratsanız görürsünüz onlardan yapacağımdır.
onu istediğin gibi süsleyebilirsin işte orası sana kalmış canım.
içine de istediğin renk şeker koyabilirsin..
ya netten bı turlu begenemedım samsunda begensmtım ısık hızıyla gdp alıp gelırım:)
bıze cok yakn yavrum samsun buralarda bısı bulamıoz pekde genelde alısverısler samsundan
:):):):):):):mucızem sınoplu sınem ordulu meltem ızmırlıyse otobustekı koltuk sayısı kactır?
kız taktınız giresuna samsun abi ne giresunu
tubilim balım sen hepden karıştırmışsınkız samsun çok güzel bayılıyorum ben memleketime sinemmm karıştırdın ortalığı leyn
2 gündür ihmal ediyosun bizi farkındayız gözümüzden kaçmadı çabuk gelll
vay pekde iddialıyızkesin eski konuşmaları kaydettin
yok valla yavru kuşum dur yemek ten sonra msn geliyorum yazılı yap beni
hehe süper olmuş yorum
len tamam kabul ediyorum birazcık karıştırdım ortalığı ne şimdi ne giresun filan diyorsun ne ayaksın memleketime laf yok gerçi eşten dolayı kimlikte kastamonu cide yazsada baba memleketim giresun bulancak anamıda es geçmeyim ordu merkez konuyu da güzel bi türküyle kapatayım
Oy bulancak
Dere boyu kavaklar deve boyu kavaklar
Açtı yeşil yapraklar açtı yeşil yapraklar
Ben yare doyamadım ben o yare doyamadım
Doysun kara topraklar doysun kara topraklar
Basmadan gel asmadan basmadan gel asmadan
Fistan giymiş basmadan fistan giymiş basmadan
Kalk gidelim sevdiğim kalk gidelim sevdiğim
Devriyeler basmadan devriyeler basmadan
Acem kızı çeçen kızı sen allar giy ben kırmızı
Çıkalım şu dağın başına sen gül topla ben nergisi
Hadi gülüm yandan yandan
Biz korkmayız ondan bundan biz korkmayız ondan bundan
Oy bulancak oy bulancak
Bu işler ne olacak bu iş nasıl olacak
Erkeklerin günahı biz erkeklerin günahı
Kız sizlerden sorulacak kız sizlerden sorulacak
vay pekde iddialıyızkesin eski konuşmaları kaydettin
canım onlar nasıl ya kaça aldın içine şekermi koycan anlat hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?