2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
merhaba kizlar....
son bir haftadir uyku tutmuyor, sabah 5 lere kadar yatakta dönüp duruyorum. kizimda icimde sanki at kosturuyor bazen cok canimi yakiyor.
bugun ufak bir tehlike atlattik. bayagi korktuum. almanyadayim suan dogum icin geldim birde ablamin kinasiyla dügünü var. haliyle ew kalabalik yoruluyoruz bütün gün. üst katta kina icin hazirliklarimizi yaptiktan sonra ablamla merdivenlerden iniyorduk. tam ablam bana döndü kizim dikkat et ayagindaki terlikler kaygan düsersin dedi. bende kizdim ona o kadarda degil artik diye ablamin önüne dönmesiyle ayagimin kaymasi bir oldu. pervazda son anda tutundum ama belime inanilmaz bir agri girdi. hala ara ara agri giriyor. bakalim insallah bir sorun olmaz. belim ve kasiklarim cok sanci yapiyor. ama dayanilmiycak gibi degil. zaten bu bebegimde hep erkenb dogacak diye korkum wardi ama insallah öyle bir sorunla karsilasmayiz, bu rda olan hic bir arkadasimiz da böyle bir sorunla karsilasmaz insallah
hepinize tatli rüyalar bende uyuyabilirsem uyuyayim artik ama cok zor. sabah 7 de kalkacam kuaföre gidecez kina hazirliklari icin)))

günaydın kızlar, dün doktora gittim. evde gelmeyen şey hastaneye gider gitmez geldi allahtan :)) örneği verdim, mikroskobik incelemede bişey çıkmadı. bugün de kültür sonuçları çıkacakmış. bebişe de baktık suyu gayet iyi. bu hafta sonu poz vermemişti bize, yine eli kafanın yanındaydı yüzünü göremedik. ama keyfi yerindeymiş. ishal kesici bir ilaç verdi onu kullanıyorum. bir de mide yanmalarım için renue şurup verdi.

berrak ve basakta cok tehlıkelı

bunu okuyunca aklıma bi fıkra geldi..

adamın biri partiye gidiyor. bi kızla tanışıyor ama adamın isim hafızası iyi değil. kıza adını soruyor, kız da başak diyor. başak başak başak... aklımda kalması için bi çağrışım yapayım, başka bi şeye benzeteyim diyor :)) neyse daha sonra yine kızlar karşılaşıyor. selam verecek ama kızın adı neydi?? düşün düşün... en sonunda naber yaprak diyor :))

günaydın anneler

yaa ben yüzüstü yatmayı össledimm... normalde çok yüzüstü yatmamama rağmen içimden bi ses dürtüyo resmen... eskiden yatağada atıverirdim kendimi şimdi ağır vasıta oldum kaplumbağa gibi yavaş yavaş döne döne yatıyorum

Günaydınnn sonunda bitirdim okumayı yorumlara başlayalım :))

rica ederim bitanem

o bendim arkadaşım teşekkür ederim dün akşam gittim bende hello baby mağazasına ayy bi düzen kuramamışlar ne hayallerle gittim birsürü şey alırım nsl olsa indirimli fln diye ama ne indirimi piyasadan hiç farkı yok hattta bazı ürünlerde dahada üstünde etiketler yok sistem yok. Yok Allah yok .

Buarada öykü ismi güzel bencede

Ayy berrak mutlaka foto koy yapınca örneği gördüm ama şirinler var bizim bebişin odasında oyüzden kapısındada olursa süper olur

bende öleyim Gökçe ya akşam solda yatıyorum sabah ooooo sağımdayım anasını ağlatıyorum valla :))
kuzum geçmiş olsun dikkat et, annenide göndermişsin Allah kavuştursun tekrar.

slm kıslar bız sıan oglumla yuruyoruz bugun bebegımın tıny love snakucagı geldı bız cok sevdıkntavsıye ederızzzz

dün akşam oyun parkı ve tiny love arasında gitim geldim ve kararsız kaldım bırakıp geldim hiçbişey almadan acayip canım sıkılıd zatn nasıl altı çok incemi paketi açmadı herifler çıldırttı beni kullanışlımı bilgi ver kuzumix bana.

çok geçmiş olsun arkadaşım dikkat et Allah korusun en çok korktuğum şeylerden biride merdivende kaymak 50:

gecmıs olsun dıkkat et ıyı eglenceler
ıyı hadı gozun aydın bahaneyle oglunu gordun sende

evet yaaaaaaa ama allahtan az kaldı bugun safak 30

gunaydınn...dun aksam bı foto cekemedım once makınayı bı turlu calstramadım telefondanda hc bellı olmadı gıcık oldum bıraktım son ayda hep bana cocugun hareketlerı azalır dıorlardı benmkı tersıne costu herkes gıder mersıne benım kız gıdıo tersıne:)

sen nasıl oldun agrı sancı kanama vs. vaemı bısey? bıde hazırmı cantan alısverısın

Burada da ayni... Aman bende bir degisiklik yok aslinda en basindan beri asiri hareketli.. simdi tek farki artik canimi yakiyor bazi haraketleri. Sanki turnaklariyla karnimi ciziyor gibi.. Birde tamamen asagilara indigi icin o haraket ettikce benim tuvalete kosasim geliyor :)

kızlar biz geldik oğluşumla ay Allahımm aynı babası bizimki boyu 44.5 santim kilosu 1987 gr :) 32+1 günlüğüz :) doktor ne kilolu ne zayıf herşey normal dedi doğum pozisyonunada gelmiş sıpamm :)

bu geçtiğimiz haftasonu çok sevdiğimiz dostlarımız ve onların tatlı melekleri bizdeydi çok güzel vakit geçirdik beraber ama yanlızca küçük yakışıklı meleğimiz boğulma tehlikesi atlattı ama şükür babası tecrübeliymiş hemen masaj yaptı ben ağladım durduumm içim gitti yavruşuma yakışıklı meleğimm yaaa ay Rabbimm hepimizin evlatlarını korusunn aminn ben bi elimde bezle yeri temizliyoodumm hemde ağlıyodum sonra arkadaşımın oğluşu ağladığımı görünce gangam style ı açtık ve bana karşı oynadı ağlama diye ama nasıl içim gitti nası korktum ona bişe olcak diye şükür Rabbimm korudu

günaydınn canlarrr :) ama ben her an yatabilirim gece uyuyamıyorum artık beşe kadar ağrılarla şimdide nasıl uykum var ters döndü günlerim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…