- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.741
berrak ve basakta cok tehlıkelı
bakıyorum hemen kuzum saolllll
oyy inşallah 2-3 hafta daha dayanır canım yaa dua ediyorum valla hayırlısıyla vaktinde sağlıkla alalım kucaklarımıza. sen bol bol dinlen boşver ikramı falan hazır alırsın hiç de bişey olmaz valla bu halinle bi de bunlarla uğraşma
Arkadaşlar ben de Şubat annesi olacağım inşallah, çalıştığım için sadece yazdıklarınızı okuyabiliyorum ama hepinizi yakından tanıyor gibiyim :)
Geçen gün bir arkadaş sormuştu, yeni açılan hello baby mağazasına giden var mı diye, o yüzden yazmak istedim; ben gittim, sanırım açılış günü çok indirim varmış ama şu anda çok çok avantajlı olduğunu söyleyemem; henüz tam olarak da yerleşmemiş bir çok ürünün üstünde etiket fiyatı yok sürekli birilerini arayıp fiyat sormak gerekiyor. Bence bir kaç hafta sonra ziyaret edilirse daha düzenli olacaktır ama o zamana kadar yine e-bebek derim ben fiyat açısından bir fark göremedim bir çok üründe:)
Bu arada bir soru; cevaplarsanız çok sevinirim : Kızımın adına hala karar veremedim; Birce mi, Öykü mü? :)
Şimdiden hepinize kolay doğumlar dilerim. Mutlu huzurlu sağlıklı bebeklerinizi kucağınıza almanız nasip olsun inşallah
Sevgiler
Ayy berrak mutlaka foto koy yapınca örneği gördüm ama şirinler var bizim bebişin odasında oyüzden kapısındada olursa süper olurkızım doğal süreci olsun yapma öle şeyler
ben 3 mt aldım sadece dış kapının üstünden geçiricem gerek yok fazla tüllemeyebirde yatak odamın kapısına yapıcam ben
onuda şirinlerden yapıcam kendim
ayyy hiç yaramı deşme ben de çok özledim yüzüstü yatmayı yaa değerini bilememişim zamanındaya zaten vücudum da sağa yatınca daha rahat ediyo uyuyana kadar sola dönük yatıyorum uyanınca bi bakıyorum sağımdayım yastık falan da koyuyorum ama fırlatıp atıyorum gece farkında olmadan..elimde değil napayım bu kadar oluyo
slm kıslar bız sıan oglumla yuruyoruz bugun bebegımın tıny love snakucagı geldı bız cok sevdıkntavsıye ederızzzz
merhaba kizlar....
son bir haftadir uyku tutmuyor, sabah 5 lere kadar yatakta dönüp duruyorum. kizimda icimde sanki at kosturuyor bazen cok canimi yakiyor.
bugun ufak bir tehlike atlattik. bayagi korktuum. almanyadayim suan dogum icin geldim birde ablamin kinasiyla dügünü var. haliyle ew kalabalik yoruluyoruz bütün gün. üst katta kina icin hazirliklarimizi yaptiktan sonra ablamla merdivenlerden iniyorduk. tam ablam bana döndü kizim dikkat et ayagindaki terlikler kaygan düsersin dedi. bende kizdim ona o kadarda degil artik diye ablamin önüne dönmesiyle ayagimin kaymasi bir oldu. pervazda son anda tutundum ama belime inanilmaz bir agri girdi. hala ara ara agri giriyor. bakalim insallah bir sorun olmaz. belim ve kasiklarim cok sanci yapiyor. ama dayanilmiycak gibi degil. zaten bu bebegimde hep erkenb dogacak diye korkum wardi ama insallah öyle bir sorunla karsilasmayiz, bu rda olan hic bir arkadasimiz da böyle bir sorunla karsilasmaz insallah
hepinize tatli rüyalar bende uyuyabilirsem uyuyayim artik ama cok zor. sabah 7 de kalkacam kuaföre gidecez kina hazirliklari icin)))
gecmıs olsun dıkkat et ıyı eglencelermerhaba kizlar....
son bir haftadir uyku tutmuyor, sabah 5 lere kadar yatakta dönüp duruyorum. kizimda icimde sanki at kosturuyor bazen cok canimi yakiyor.
bugun ufak bir tehlike atlattik. bayagi korktuum. almanyadayim suan dogum icin geldim birde ablamin kinasiyla dügünü var. haliyle ew kalabalik yoruluyoruz bütün gün. üst katta kina icin hazirliklarimizi yaptiktan sonra ablamla merdivenlerden iniyorduk. tam ablam bana döndü kizim dikkat et ayagindaki terlikler kaygan düsersin dedi. bende kizdim ona o kadarda degil artik diye ablamin önüne dönmesiyle ayagimin kaymasi bir oldu. pervazda son anda tutundum ama belime inanilmaz bir agri girdi. hala ara ara agri giriyor. bakalim insallah bir sorun olmaz. belim ve kasiklarim cok sanci yapiyor. ama dayanilmiycak gibi degil. zaten bu bebegimde hep erkenb dogacak diye korkum wardi ama insallah öyle bir sorunla karsilasmayiz, bu rda olan hic bir arkadasimiz da böyle bir sorunla karsilasmaz insallah
hepinize tatli rüyalar bende uyuyabilirsem uyuyayim artik ama cok zor. sabah 7 de kalkacam kuaföre gidecez kina hazirliklari icin)))
ıyı hadı gozun aydın bahaneyle oglunu gordun sendegünaydın kızlar, dün doktora gittim. evde gelmeyen şey hastaneye gider gitmez geldi allahtan :)) örneği verdim, mikroskobik incelemede bişey çıkmadı. bugün de kültür sonuçları çıkacakmış. bebişe de baktık suyu gayet iyi. bu hafta sonu poz vermemişti bize, yine eli kafanın yanındaydı yüzünü göremedik. ama keyfi yerindeymiş. ishal kesici bir ilaç verdi onu kullanıyorum. bir de mide yanmalarım için renue şurup verdi.
bunu okuyunca aklıma bi fıkra geldi..
adamın biri partiye gidiyor. bi kızla tanışıyor ama adamın isim hafızası iyi değil. kıza adını soruyor, kız da başak diyor. başak başak başak... aklımda kalması için bi çağrışım yapayım, başka bi şeye benzeteyim diyor :)) neyse daha sonra yine kızlar karşılaşıyor. selam verecek ama kızın adı neydi?? düşün düşün... en sonunda naber yaprak diyor :))
evet yaaaaaaa ama allahtan az kaldı bugun safak 30günaydın anneler
yaa ben yüzüstü yatmayı össledimm... normalde çok yüzüstü yatmamama rağmen içimden bi ses dürtüyo resmen... eskiden yatağada atıverirdim kendimi şimdi ağır vasıta oldumkaplumbağa gibi yavaş yavaş döne döne yatıyorum
gecmıs olsun dıkkat et ıyı eglenceler
ıyı hadı gozun aydın bahaneyle oglunu gordun sende
evet yaaaaaaa ama allahtan az kaldı bugun safak 30
sen nasıl oldun agrı sancı kanama vs. vaemı bısey? bıde hazırmı cantan alısverısıngunaydınn...dun aksam bı foto cekemedım once makınayı bı turlu calstramadım telefondanda hc bellı olmadı gıcık oldum bıraktım son ayda hep bana cocugun hareketlerı azalır dıorlardı benmkı tersıne costu herkes gıder mersıne benım kız gıdıo tersıne:)
gunaydınn...dun aksam bı foto cekemedım once makınayı bı turlu calstramadım telefondanda hc bellı olmadı gıcık oldum bıraktım son ayda hep bana cocugun hareketlerı azalır dıorlardı benmkı tersıne costu herkes gıder mersıne benım kız gıdıo tersıne:)
Günaydın kızlar
herkese gunaydın kıslarrrr sinem mınnakbebek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?