- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.801
Saatlerdir doktordayım yok ameliyat bitmesi bekle yok sıra bekle tam 4 saat
Bugun sabah okulda alaturka tuvalete bir oturdum ki tam temizlenicem vajinanın sag ve solunda iki koca şişlik anam dedim kafası bu kadar da mı asagıda. İzin aldım doktor ameliyattaydı ebeye gösterdim. Canım yandı zaten birde kendini kasma diyolar o kadar parmagı sokup bisey yok dedi ebe 10 cm yakın yukarıda kafası bak dokunuyorum falan dedi ama sen yinede bir doktora göster dedi sorumluluk almak istemedi sanırım. Bekle bekle 3 de muayene oldum anca doktor da soktu elini baktı biseyin yok o eline gelen idrar kesendir dedi. yaaaa zaten o çatala oturunca çıkmıyorki çömelince oluyor baya da bir kafa gibi yani ama idrar kesemmiş neyseki. ÖFFF ya yoruldum canım yandı vs hic benim gibi birsey gelen var mı eline aranıozda yoksa bir benimmi idrar kesem böyle:18:
canım magnetten ziyade kavanoz daha moda artık. minicik böyle içine 2-3 tane şeker koyuyosun nazar boncuğu koyacağım ben. üstüne de ister etiket yapıştırıyorsun tasarlayıp ister başka bir süs
ben pembe kumaş aldım beyaz da tül aldım. tülün üstünde beyaz puanlar var. pembe organze kurdele aldım.
matbaadan da güzel bişiler yazıp bastırcas kartlara. kartı kurdelaya takıp kavanozun kapağına bezleri takcas reçel kavanozu gibi
yani altta pembe kumaş üstünde beyaz tül pembe kurdelayla bağlanmış, kurdelada da minik kart işte hoşgeldin falan yazan
içinde de şeker anlatabildim mi:)))
Saatlerdir doktordayım yok ameliyat bitmesi bekle yok sıra bekle tam 4 saat
Bugun sabah okulda alaturka tuvalete bir oturdum ki tam temizlenicem vajinanın sag ve solunda iki koca şişlik anam dedim kafası bu kadar da mı asagıda. İzin aldım doktor ameliyattaydı ebeye gösterdim. Canım yandı zaten birde kendini kasma diyolar o kadar parmagı sokup bisey yok dedi ebe 10 cm yakın yukarıda kafası bak dokunuyorum falan dedi ama sen yinede bir doktora göster dedi sorumluluk almak istemedi sanırım. Bekle bekle 3 de muayene oldum anca doktor da soktu elini baktı biseyin yok o eline gelen idrar kesendir dedi. yaaaa zaten o çatala oturunca çıkmıyorki çömelince oluyor baya da bir kafa gibi yani ama idrar kesemmiş neyseki. ÖFFF ya yoruldum canım yandı vs hic benim gibi birsey gelen var mı eline aranıozda yoksa bir benimmi idrar kesem böyle:18:
kızlar slm hergün okuyorum sizi ama misafirler felan derken geçmiş yapıp yatıyorumm ben 31 haftalık oldum bugün miğdem bulanıyo hatta sabah kahvaltı yapamadım küçük bi kase yoğurt yedim 2 dilim ekmekle ve hemen istifra ettim sonra üşüdüm uyumusm kalkınca yine devam ediyodu peynir ekmek yedi ama geçmiyo bu hafalarda miğdesi bulanan var mı yaa neden olur ki bende hamileliğim boyunca hiç bulantı ,kusma olmadı
hemde süper anlattın güzelde bişey olcağa benzer aslında bende yapabilirmiyim ama ilk etapta kavanozları bulmam lazım bide maliyetli oluyomu
off çok geçmiş olsun nefesimi tutarak okudum valla okdr yakın olabilirmi diye şaşırdım.Neyseki dr.rahatlatmış seni en azından dinlen bence bugün(
kızlar slm hergün okuyorum sizi ama misafirler felan derken geçmiş yapıp yatıyorumm ben 31 haftalık oldum bugün miğdem bulanıyo hatta sabah kahvaltı yapamadım küçük bi kase yoğurt yedim 2 dilim ekmekle ve hemen istifra ettim sonra üşüdüm uyumusm kalkınca yine devam ediyodu peynir ekmek yedi ama geçmiyo bu hafalarda miğdesi bulanan var mı yaa neden olur ki bende hamileliğim boyunca hiç bulantı ,kusma olmadı
daha da onemlısı bu ınsanların ne ısı var o tobusteya netten bı turlu begenemedım samsunda begensmtım ısık hızıyla gdp alıp gelırım:)
bıze cok yakn yavrum samsun buralarda bısı bulamıoz pekde genelde alısverısler samsundan
:):):):):):):mucızem sınoplu sınem ordulu meltem ızmırlıyse otobustekı koltuk sayısı kactır?
gezdım gordum geldımmmmmmmmmmkız taktınız giresuna samsun abi ne giresunu
tubilim balım sen hepden karıştırmışsınkız samsun çok güzel bayılıyorum ben memleketime sinemmm karıştırdın ortalığı leyn
2 gündür ihmal ediyosun bizi farkındayız gözümüzden kaçmadı çabuk gelll
canım soyle bırsey galıba bahsettıgınmaliyetli sayılmaz aslında canım.. yani alacağın şekere vs göre değişir..kumaş 10 cm. e 10 cm. lik bişi yetiyo.. kavanozlar desen nette bile satılıyo 100 tanesi 50 lira mı ne diyodu eşim unuttum tam olarak. matbaa kartlara ne isteyecek bir tek onu bilmiyorum
dönem dönem iştahım kesiliyor benim de midem hafiften bulanıyor ama ilk 3-4 ay korkunç bulandı benim midem
cok gecmıs olsun karnını carpmadıysan bısey olmaz ama bebek hareketlerını de say ıcıne sınmıyorsa dr a gıt doguma 2/3 gun kala bende aynı sekılde dusmustummrb kızlar..bugün güne kötü başladım maalesef sabah uyandığımda elimi yüzümü yıkamak için banyoya girmiştim çıkarken ayağım kaydı düştüm karnımı korudum bi yere değmedi çok şükür dizimin üzerine düştüm ama korkusu yetti..ayağım çok kötü üzerine basamıyorum ama bebeğime bişey olmasın da razıyım ayağımın incinmesine..karnım yere değmediği için doktora da gitmedim gitse miydim acaba diye düşündüm durdum akşama kadar
canım bız ne desek olmaz gıtme derım allah korusun bısey olur vıcdan azabı cekerım sonra ıcıne sınmıyorsa bı gıt gorunçok teşekkür ederim meltem..bebeğim hareket ediyo ama insanın aklına kurt düşecek ya illa acaba hergün mü böyleydi acaba daha mı az hareket ediyo diye içim içimi kemiriyo..inş bişey olmamıştır sizce gitmeli miyim doktora..
ay süper bayıldım keselere ben süs olayından yırtım kuzenle aynı zaman da doğum yapmıştık onun oğlu oldu geçen akşam o getirdi kapı süsü tülü takı yastığı sepet ela da hepsinden almıştım şimdi koymaya yer bulamıyorum evimde büyük ama çok abartmıştım hastaneye ayrı dış kapıya ayrı oda kapısına ayrı 3 tane kapı süsü almıştıkdaha da onemlısı bu ınsanların ne ısı var o tobuste
gezdım gordum geldımmmmmmmmmm
cok yakın arkadasım ıstanbula tasındı kankam yanı ona sıparıs vermıstım kapı susunu havuzlu handan halletmıs o ısıde sagolsun sımdı sıra sekerlerdeEki Görüntüle 589804 benım gozum bu keselerde ama cok malıyetlı olacak yaa
canım soyle bırsey galıba bahsettıgınEki Görüntüle 589809
mrb kızlar..bugün güne kötü başladım maalesef sabah uyandığımda elimi yüzümü yıkamak için banyoya girmiştim çıkarken ayağım kaydı düştüm karnımı korudum bi yere değmedi çok şükür dizimin üzerine düştüm ama korkusu yetti..ayağım çok kötü üzerine basamıyorum ama bebeğime bişey olmasın da razıyım ayağımın incinmesine..karnım yere değmediği için doktora da gitmedim gitse miydim acaba diye düşündüm durdum akşama kadar
canım bunlar o boyda degıl ama 3 tane badem sekerı alıyor en fazlaay süper bayıldım keselere ben süs olayından yırtım kuzenle aynı zaman da doğum yapmıştık onun oğlu oldu geçen akşam o getirdi kapı süsü tülü takı yastığı sepet ela da hepsinden almıştım şimdi koymaya yer bulamıyorum evimde büyük ama çok abartmıştım hastaneye ayrı dış kapıya ayrı oda kapısına ayrı 3 tane kapı süsü almıştık
anam bu kavanozlar dan ben de tonla var kavanoz mamalarından kalma dip not çok iğrenç tadı var o yüzden ben hiç almazdım annem gizli gizli alıyormuş boşları da stok yapmış
maliyetli sayılmaz aslında canım.. yani alacağın şekere vs göre değişir..kumaş 10 cm. e 10 cm. lik bişi yetiyo.. kavanozlar desen nette bile satılıyo 100 tanesi 50 lira mı ne diyodu eşim unuttum tam olarak. matbaa kartlara ne isteyecek bir tek onu bilmiyorum
dönem dönem iştahım kesiliyor benim de midem hafiften bulanıyor ama ilk 3-4 ay korkunç bulandı benim midem
daha da onemlısı bu ınsanların ne ısı var o tobuste
cok yakın arkadasım ıstanbula tasındı kankam yanı ona sıparıs vermıstım kapı susunu havuzlu handan halletmıs o ısıde sagolsun sımdı sıra sekerlerdeEki Görüntüle 589804 benım gozum bu keselerde ama cok malıyetlı olacak yaa
geçmiş olsunnmrb kızlar..bugün güne kötü başladım maalesef sabah uyandığımda elimi yüzümü yıkamak için banyoya girmiştim çıkarken ayağım kaydı düştüm karnımı korudum bi yere değmedi çok şükür dizimin üzerine düştüm ama korkusu yetti..ayağım çok kötü üzerine basamıyorum ama bebeğime bişey olmasın da razıyım ayağımın incinmesine..karnım yere değmediği için doktora da gitmedim gitse miydim acaba diye düşündüm durdum akşama kadar
daha da onemlısı bu ınsanların ne ısı var o tobuste
canım soyle bırsey galıba bahsettıgınEki Görüntüle 589809
mrb kızlar..bugün güne kötü başladım maalesef sabah uyandığımda elimi yüzümü yıkamak için banyoya girmiştim çıkarken ayağım kaydı düştüm karnımı korudum bi yere değmedi çok şükür dizimin üzerine düştüm ama korkusu yetti..ayağım çok kötü üzerine basamıyorum ama bebeğime bişey olmasın da razıyım ayağımın incinmesine..karnım yere değmediği için doktora da gitmedim gitse miydim acaba diye düşündüm durdum akşama kadar
ay süper bayıldım keselere ben süs olayından yırtım kuzenle aynı zaman da doğum yapmıştık onun oğlu oldu geçen akşam o getirdi kapı süsü tülü takı yastığı sepet ela da hepsinden almıştım şimdi koymaya yer bulamıyorum evimde büyük ama çok abartmıştım hastaneye ayrı dış kapıya ayrı oda kapısına ayrı 3 tane kapı süsü almıştık
anam bu kavanozlar dan ben de tonla var kavanoz mamalarından kalma dip not çok iğrenç tadı var o yüzden ben hiç almazdım annem gizli gizli alıyormuş boşları da stok yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?