2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Saatlerdir doktordayım yok ameliyat bitmesi bekle yok sıra bekle tam 4 saat
Bugun sabah okulda alaturka tuvalete bir oturdum ki tam temizlenicem vajinanın sag ve solunda iki koca şişlik anam dedim kafası bu kadar da mı asagıda. İzin aldım doktor ameliyattaydı ebeye gösterdim. Canım yandı zaten birde kendini kasma diyolar o kadar parmagı sokup bisey yok dedi ebe 10 cm yakın yukarıda kafası bak dokunuyorum falan dedi ama sen yinede bir doktora göster dedi sorumluluk almak istemedi sanırım. Bekle bekle 3 de muayene oldum anca doktor da soktu elini baktı biseyin yok o eline gelen idrar kesendir dedi. yaaaa zaten o çatala oturunca çıkmıyorki çömelince oluyor baya da bir kafa gibi yani ama idrar kesemmiş neyseki. ÖFFF ya yoruldum canım yandı vs hic benim gibi birsey gelen var mı eline aranıozda yoksa bir benimmi idrar kesem böyle:18:

neyse ki bişi yokmuş canım.
ben hiç anlamadım öyle bişeye dikkat etmedim daha doğrusu

hemde süper anlattın güzelde bişey olcağa benzer aslında bende yapabilirmiyim ama ilk etapta kavanozları bulmam lazım bide maliyetli oluyomu

off çok geçmiş olsun nefesimi tutarak okudum valla okdr yakın olabilirmi diye şaşırdım.Neyseki dr.rahatlatmış seni en azından dinlen bence bugün (

kızlar slm hergün okuyorum sizi ama misafirler felan derken geçmiş yapıp yatıyorumm ben 31 haftalık oldum bugün miğdem bulanıyo hatta sabah kahvaltı yapamadım küçük bi kase yoğurt yedim 2 dilim ekmekle ve hemen istifra ettim sonra üşüdüm uyumusm kalkınca yine devam ediyodu peynir ekmek yedi ama geçmiyo bu hafalarda miğdesi bulanan var mı yaa neden olur ki bende hamileliğim boyunca hiç bulantı ,kusma olmadı

ahh canım bende birtek bende var zanettim benim zaten ilk üç ay vardı, sonra geçti ama iki gündür midem alt üst olmuş durumda, dün gece iki kere kalkıp kalkıp istifra ettim, acaba üşüttüm mü diye düşündüm. Ama demekki olacak sona doğru

maliyetli sayılmaz aslında canım.. yani alacağın şekere vs göre değişir..kumaş 10 cm. e 10 cm. lik bişi yetiyo.. kavanozlar desen nette bile satılıyo 100 tanesi 50 lira mı ne diyodu eşim unuttum tam olarak. matbaa kartlara ne isteyecek bir tek onu bilmiyorum

dönem dönem iştahım kesiliyor benim de midem hafiften bulanıyor ama ilk 3-4 ay korkunç bulandı benim midem

daha da onemlısı bu ınsanların ne ısı var o tobuste

gezdım gordum geldımmmmmmmmmm
cok yakın arkadasım ıstanbula tasındı kankam yanı ona sıparıs vermıstım kapı susunu havuzlu handan halletmıs o ısıde sagolsun sımdı sıra sekerlerde benım gozum bu keselerde ama cok malıyetlı olacak yaa

canım soyle bırsey galıba bahsettıgın

mrb kızlar..bugün güne kötü başladım maalesef sabah uyandığımda elimi yüzümü yıkamak için banyoya girmiştim çıkarken ayağım kaydı düştüm karnımı korudum bi yere değmedi çok şükür dizimin üzerine düştüm ama korkusu yetti..ayağım çok kötü üzerine basamıyorum ama bebeğime bişey olmasın da razıyım ayağımın incinmesine..karnım yere değmediği için doktora da gitmedim gitse miydim acaba diye düşündüm durdum akşama kadar

cok gecmıs olsun karnını carpmadıysan bısey olmaz ama bebek hareketlerını de say ıcıne sınmıyorsa dr a gıt doguma 2/3 gun kala bende aynı sekılde dusmustum

çok teşekkür ederim meltem..bebeğim hareket ediyo ama insanın aklına kurt düşecek ya illa acaba hergün mü böyleydi acaba daha mı az hareket ediyo diye içim içimi kemiriyo..inş bişey olmamıştır sizce gitmeli miyim doktora..

canım bız ne desek olmaz gıtme derım allah korusun bısey olur vıcdan azabı cekerım sonra ıcıne sınmıyorsa bı gıt gorun

haklısın canım hiç bişe olmasa bile kafam rahatlasın diye gitseydim keşke akşama kadar düşündüm gitsem mi diye..çok şükür karnıma bi darbe falan almayınca gitmiyim dedim..

ay süper bayıldım keselere ben süs olayından yırtım kuzenle aynı zaman da doğum yapmıştık onun oğlu oldu geçen akşam o getirdi kapı süsü tülü takı yastığı sepet ela da hepsinden almıştım şimdi koymaya yer bulamıyorum evimde büyük ama çok abartmıştım hastaneye ayrı dış kapıya ayrı oda kapısına ayrı 3 tane kapı süsü almıştık

canım soyle bırsey galıba bahsettıgınEki Görüntüle 589809

anam bu kavanozlar dan ben de tonla var kavanoz mamalarından kalma dip not çok iğrenç tadı var o yüzden ben hiç almazdım annem gizli gizli alıyormuş boşları da stok yapmış

geçmiş olsun canım rabbim korumuş sizi

canım bunlar o boyda degıl ama 3 tane badem sekerı alıyor en fazla

ay valla güzelmiş yaa ekonomikde matbaa çok istemez kuzum ona takılma

:)))aferin sana çıkcaz anca geldin.bunlar çok güzel meltem yaaa

geçmiş olsunn

oyy meltem bunlara da bayıldımm..bu bebekler tanesi 50 kuruştan satılıyor çınarlı hastanesinin orda bir yerde..alacaksan tam adını vereyim de aklında olsun..kendin yaparsan çok maliyetli olmaz

canım soyle bırsey galıba bahsettıgınEki Görüntüle 589809

genelde böyle yapılıyor kavanozlar bundan evet canım..ama ben bunu reçel kavanozu gibi bezle saracağım kapaklarını böyle fuşya pembe üzerine puantiyeli tül ve pembe kurdele..çok güzel gözüküyor o zaman..yapayım da resmini koyayım buraya

ayy canım çok geçmiş olsun karnın değmediyse bence de bişi olmaz ama sen en iyisini bilirsin yine de

ohhh ne güzel pembe süs varsa bana da yollayın:)) bende süs yok yaa üniversite hastanesinde doğum yapacam zati eve bi denecik alayım bari kusur kalmıyim:))

kız kavanoz maması bunun 2 katı ve hiç estetik bişi değil o:)) bunlar minik şeker koymalık.. bize biri verdi bir de içine incir reçeli koymuş ev yapımı o da çok orjinal bir fikir bakın aklınızda olsun.. bal koyanlar bile var..ben şeker ve nazar boncuğu koyacağım..pembe beyaz şeker koyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…