- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.761
günaydın anneler
yaa ben yüzüstü yatmayı össledimm... normalde çok yüzüstü yatmamama rağmen içimden bi ses dürtüyo resmen... eskiden yatağada atıverirdim kendimi şimdi ağır vasıta oldumkaplumbağa gibi yavaş yavaş döne döne yatıyorum
Ben hala yuz ustu yatiyorum arada bir....
hafif sagima ya da soluma donuk tabi...
günaydınn canlarrr :) ama ben her an yatabilirim gece uyuyamıyorum artık beşe kadar ağrılarla şimdide nasıl uykum var ters döndü günlerim yaa
doğru dedinn tatlımm yaaabundan sonra böyle olacak galiba alıştırman lazım kendini ya biz ne yapalım biz çalışanlarrrruykulu uykulu çalışmaya çalışıyoruzzzz 3 hafta daha çalışmam lazımmmm sonra izin yolu beni beklerrr
ben de arada yarım yüzüstü yatıyorum.. karnımın altına yastık koyunca o pozisyonda rahat ediyorum. bi de yastığımı yükselterek ya da oturarak uyumayı sevmeye başladım :))
kızlar biz geldik oğluşumla ay Allahımm aynı babası bizimki boyu 44.5 santim kilosu 1987 gr :)32+1 günlüğüz :) doktor ne kilolu ne zayıf herşey normal dedi doğum pozisyonunada gelmiş sıpamm :)
bu geçtiğimiz haftasonu çok sevdiğimiz dostlarımız ve onların tatlı melekleri bizdeydi çok güzel vakit geçirdik beraber ama yanlızca küçük yakışıklı meleğimiz boğulma tehlikesi atlattı ama şükür babası tecrübeliymiş hemen masaj yaptı ben ağladım durduumm içim gitti yavruşuma yakışıklı meleğimm yaaa ay Rabbimm hepimizin evlatlarını korusunn aminn ben bi elimde bezle yeri temizliyoodumm hemde ağlıyodum sonra arkadaşımın oğluşu ağladığımı görünce gangam style ı açtık ve bana karşı oynadı ağlama diye ama nasıl içim gitti nası korktum ona bişe olcak diye şükür Rabbimm korudu
bundan sonra böyle olacak galiba alıştırman lazım kendini ya biz ne yapalım biz çalışanlarrrruykulu uykulu çalışmaya çalışıyoruzzzz 3 hafta daha çalışmam lazımmmm sonra izin yolu beni beklerrr
Ben simdilik sadece yatiyorum. uyku yok... Dun hungur hungur agladim yine gece yeter artik ben 5 hafta bekleyemem diye..
Uykusuzluk belli bir sure sonra gercekten insanin psikolojisini fena bozuyor
ve bogazim nasil yaniyor anlatamam
surup, hap hicbiri yardimci olmuyor hele de son 3 gundur
tum su tuketimimi tamamen kestim 2 gundur yinede 15dk bir tuvaletteyim nasil oluyor anlamiyorum
Cay da icmiyorum
sirf gece tuvalete gitmemek icin sivi alimini kestim
banamisin demedi..
Bakalim haftaya cuma gunu doktor ne soyleyecek
insallah bebekgin suyundan kaybetmiyorumdur ama oyle olsa zaten tutamazdim herhalde. Oyle bir sorunum yok simdilik.
iyiyim canım sen nasılsın işi bırakmak için gün sayıyorum son 2günaydın sinem nasılsın
günaydın canımherkese gunaydın kıslarrrr sinem mınnakbebek:)
sen nasıl oldun agrı sancı kanama vs. vaemı bısey? bıde hazırmı cantan alısverısın
maşallahhh size annesi nazar nazar ne güzel bizimkinin dönmeye niyeti yok hala hoş dönsede kordon boynunda oldğu için normal doğum hayal oldu.Buarada kızlar yatakta dönerken dolanıyomuş kordon dönceğimiz zaman oturumumuza gelmemiz gerekiyormuş haberiniz ola.
bende uykuluyum ama çalışmak zorundayım( en büyük korkum evde hiç dinlenemeden doğuma gitmek nş.3 haftam bana kalır
dur daha bitanem doğuma daha en az beş hafta var o zamana kadar minik yaramazınn kordonu kendiliğinden atara bakmışınn inşallahh ve bakmışın dönmüş :) ama elbette hayırlısı olsun bitanemm bizde normal diyoruz ama belki son anda sezeryan olucam hiç belli değil bitanesibak bunu dediğinde iyi oldu bitanem yavaş döniyimm bidaha
kız netten al gıtme basına bısey gelmesın yollardasımdılık bısı yok ara ara hafıf agrılar gryo ama okadar cantalarım hazır da cumartesıye kadar dogurmazsam samsuna gıdıcem kapı susunu falan alıcam bı eksıgım o
sımdılık bısı yok ara ara hafıf agrılar gryo ama okadar cantalarım hazır da cumartesıye kadar
dogurmazsam samsuna gıdıcem kapı susunu falan alıcam bı eksıgım o
Cnm sen ordu' da değilmiydin benim memlekete gidiyosun kapı süsü almaya
kızlar bende soluma yatmaya çalışıyorumm ama bi bakıyorumm kendimi sırtüstü yatarken bulmuşum yada soldan yoruluyorum mecbur sağa yatıryorumm
dur daha bitanem doğuma daha en az beş hafta var o zamana kadar minik yaramazınn kordonu kendiliğinden atara bakmışınn inşallahh ve bakmışın dönmüş :) ama elbette hayırlısı olsun bitanemm bizde normal diyoruz ama belki son anda sezeryan olucam hiç belli değil bitanesibak bunu dediğinde iyi oldu bitanem yavaş döniyimm bidaha
benim de bebeğimin boynunda kordon vardı 28. haftada çıkarmıştı ama doktorum normal doğuma engel olmadığını söylemişti o zamanlar. kordon uzunluğu normalse bebeği sıkıntıya sokmazmış çok bebek dünyaya gelir boynunda kordonla demişti. sezeryan ya da normal doğumda bir kriter değil kordon dolanması dedi. ben de normal doğum yapamam diye üzülüyorum demiştim. bana bu şekilde açıkladı...:44:
yavrum sen sinoplu degilmisin
ama eminim sinopluydu
ama eminim sinopluydu
aslında gıresu lusun sen yanlış biliyon:)kız yok ben Samsunluyum anamda babamda Samsunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?