2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ahh canm cok gecmıs olsunn ıcını ferah tut bısı olmaz ama meltemın dedıgı gıbı doktoruna gıt ıcn bır rahatlar hıc deglse

bu arada lavanta keselerıne 50 adet 175 tl+ lohusa tacı hedıye fıyat verdı bebeklı olana

bende bi site buldum çok ucuz geldi bana canım ya.hatta gidip dolaşıp almayı düşünüyordum.yol parasına vereceğim parayı kargoya vereyim.elie gelsin daha iyi.bi göz atın isterseniz.

bebek şekeri malzemeleri
genel malzemeler
çikolata ve şekerler
nikah şekeri malzemeler(tüller.çiçekler,kurdelalar)

bölümlerine bi bakın derim.hatta hepsine bakın bence

mini cam kavanozlar 105 adet 45 tl

http://www.google.com.tr/imgres?img...20&um=1&hl=tr&sa=N&gbv=2&tbm=isch&um=1&itbs=1

Son düzenleme:
yılbasında arenaya tan gelıyormus ben cok severım kendısını bı kac ay once de dedım esıme dogurmadan tana gıdelım dıye fıyatıda uygun ama yılbasında cesaretım yok esımın ablası da yılbası ıcın otel bakmıs kusadasında ona da gıtmeye cesaretım yok yollarda dogurmaktan korkuyorum

sende son durum ne canım?

Aynı canım ya bugün de suyum değişmedi, az önce kahverengi akıntım oldu, eşim gelince yine acil yolları göründü bize.. Ama artık o kadar alıştım ki baya rahatım sıfır stres :)

Bu arada meltem ne yılbaşı yahu gitme biyerlere senin haftan da ileri nerdeyse doğurucaz senin gözün gezmekte :)

canım face te bugun ssvd dıye bır grup var bırısı 3cm su ıle haftalarca dogum yapmamış ve 38. haftada dogum yapmıs
senınle bdt mız arasında 2 gun car canım benımde normalde 5 subat

ahahaha meltem hepberaber gidelim mi orda karnımızı tuta tuta göbek atarız:)))

ben kayınvalemlere gidip yayılmayı planlıyorum valla hiç olmazsa kızım eğlensin
2 ocak kızımın doğumgünü, doğum da yaklaşıyor falan hiç yılbaşı moduna giremedim

clemm adın neydi canımcım yaa? doğurma dur bayatlamaz onlar hemencik:)

cedi fiyatlar çok uygunmuş cidden
şimdi kayınvaldem ben gider alırım dedi kavanozları..onun gidip alması her durumda daha karlı bizim için

ay meltem resmen doğumlar falan konuşur olduk cidden çok şükür bugünlerimize kızlarrrrrr

cetvelimizi görünce çok hoşuma gitti artık doğsa da kendini kurtarırmış bebişlerimiz:)

aranızda en aceleci benim sanırım:18:herşeyimiz hazır bizim doğum cantası falan hatta bir ara prova yapmak lazım hastaneye gider gibi
meltemcim sanirım 2. yi normal doğum düşünüyosun yılbası partisi falan

yok yok aceleci değilsin arkadaşlarım bile bana hazırla artık diyorlar durmadan:) ki en telaşeli benimdir sözdeeee
ben de kalkayım da minnak çamaşırlardan yıkayım bi postaaaaa

bugun nette kampanya vardı 55 tl ye valla gıdıp bıstro kapatırmısız koca göbeklerle:)))ordanda doguma

aslında fena olmaz :)
benım cantaya konacaklar hazırda canta olayı yok daha:)

ewet çok ucuz fiyatları görünce siprişleri hazırlamaya başladım bile ben

benm de hazır canm hatta gecende doktora gderken attık cantaları arabaya provamızda tamam yanı
bu arada ismimize yorum yapmadınız MELİH olceeeeeeeeeek
cok guzel ısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…