- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.881
hımm müstelayı hiç duymadım sebamed bebiş için varmı dır ki :44: kimyasal degilse onlardan alırız digerlerıne cok güvenemıyorum bu konuda çok marka var :26::26:Bebek bakım ürünlerinden hangisini alalım diye uzmana sormuşlar oda müstela ve sebamedi çok övmüş,bilginize
olabilir aslnda hiç subat 2013 falan yazdırma güzel bi söz yazdr azcıkta üstte bosluk bırak kagıdın orayada kalemle yazarsn bütün tarihi.. bidee sen bu şekelrlerı ziyarete gelenlere vercen dimi mevlüt de ne dagıtcan :44: bişey daha sorcamm ah şu merakkşampuan aldnmı bebişe bugun baktm ben dalın iyi gibi geldı ya pişik kremı sabunu herseyi takım var ama dalin olurmu
Bebek bakım ürünlerinden hangisini alalım diye uzmana sormuşlar oda müstela ve sebamedi çok övmüş,bilginize
sebaed mustela ve bubchenhımm müstelayı hiç duymadım sebamed bebiş için varmı dır ki :44: kimyasal degilse onlardan alırız digerlerıne cok güvenemıyorum bu konuda çok marka var :26::26:
kusura bakma yeni gördüm yazınıben ziyarete gelenlere vericem saten pek kimsemiz yok az yaptım o yuzden mevlüt eğer yaparsam bunun daha üstünü olmalı bu kutucukların üstünde dua gibi kuran yazısı var daha üstün olarak kuran dağıtalım bari diorum eşime çünki ben ona bebekli emzikli figür al dedim neymiş onlar plastik atılırmış gitmiş bu porselenlerden almış
kendi düşüncek artık mevlutü
ben şampuan olarak sebamed 500 ml lik aldım 19 tl fiyatıda herkese duyruluren iyisi o çevremdekilerde bu markayı kullanıolar birde sebamedin bebek ürünleri var pişik kremi-bebe yağı vs...
birde amcamların sattıkları bir ürün var %100 doğal onun bebek şampuanını hediye edeceklermiş bana onuda alırım yeter şimdilik
hımm müstelayı hiç duymadım sebamed bebiş için varmı dır ki :44: kimyasal degilse onlardan alırız digerlerıne cok güvenemıyorum bu konuda çok marka var :26::26:
sebaed mustela ve bubchen
yanıı mevlütte daha güzeli olsn pilastıge karsı bi kocan var ne güzelherşey porselen olsun 500 ml. 19 tl biraz pahalı gibi ama napalım alcaz mecbur bebiş için bence sadece sampuan hediye etmesınler ya takımını versınler bir yıl yetsin yanı
canım ben her 2 oglusa da bubchen aldım dıgerlerını kullanmadım kıyaslayamam o yuzdenmeltemm sen hanıgısı aldın canımm dalınde kimyasal vardır dimi :18::18: ne alcamızıda bilmiyoz yaa kıyafetlerı için yumusatıcı deterjanı falan ne alcan fikir vern banada iyisinden alim
canım ben her 2 oglusa da bubchen aldım dıgerlerını kullanmadım kıyaslayamam o yuzden
deterjan dalın yumusatıcıda dalın aldım ama parfum kokusu rahatsız ettı yıkadım utuledım hala parfum kokuyor o yuzden muallaktayım utulemesem 1 kere deterjansız durulucam yanı yenı sabun tozuda makınemı bozmustu cesaret edemedım mullak yanoı bende o konu
hımm müstelayı hiç duymadım sebamed bebiş için varmı dır ki :44: kimyasal degilse onlardan alırız digerlerıne cok güvenemıyorum bu konuda çok marka var :26::26:
çok begendım kiiiiiiii ,çok begendım kiiiiiiii,çok begendım kiiiiiiii,şişştttt sen şöleeeeeeeeeee 2 sayfa felan geriye git bakimmmmmmşekerlerimize bak bakalımmm
dun gorumcem bana dokcers tan postacı canta almıs ben cok begendım cok kullanıslı baya gozu var bbek ıcın rahat olucak doye dusunuyprummustelayı duyarsın artık çokca canım..hatta bebiş büyüyüp yaz gelince falan güneş kreminde en iyisi yine mustelanın.sebamedden falan bir tık daha iyi ama fiyat sormadım ben çok uçuksa sebamed veya bübchen de alınabilir. ama dalin johnson falan ilk yıl için no no nooo diyorum ben..
kızlar şekerlerin hepsine bayılıyorum yaa elinize emeğinize sağlık..ne güzel bunları konuşur olduk en zevkli şeyler bunlarrr:)
bir de bebek çantası olarak nıke tan spor çantası falan alayım diyorum ben. bir de deri büyük bi çanta alırım klasik kıyafetler için bitti gitti
canım ben her 2 oglusa da bubchen aldım dıgerlerını kullanmadım kıyaslayamam o yuzden
deterjan dalın yumusatıcıda dalın aldım ama parfum kokusu rahatsız ettı yıkadım utuledım hala parfum kokuyor o yuzden muallaktayım utulemesem 1 kere deterjansız durulucam yanı yenı sabun tozuda makınemı bozmustu cesaret edemedım mullak yanoı bende o konu
tamm cnm sagol katkısız bişey yokkı ama genelde kokmayan daha saglıklı deterjan olarak amway ürünleri öyleydi benm zamanımda
mustelayı duyarsın artık çokca canım..hatta bebiş büyüyüp yaz gelince falan güneş kreminde en iyisi yine mustelanın.sebamedden falan bir tık daha iyi ama fiyat sormadım ben çok uçuksa sebamed veya bübchen de alınabilir. ama dalin johnson falan ilk yıl için no no nooo diyorum ben..
kızlar şekerlerin hepsine bayılıyorum yaa elinize emeğinize sağlık..ne güzel bunları konuşur olduk en zevkli şeyler bunlarrr:)
bir de bebek çantası olarak nıke tan spor çantası falan alayım diyorum ben. bir de deri büyük bi çanta alırım klasik kıyafetler için bitti gitti
dun gorumcem bana dokcers tan postacı canta almıs ben cok begendım cok kullanıslı baya gozu var bbek ıcın rahat olucak doye dusunuyprum
mustelayı duyarsın artık çokca canım..hatta bebiş büyüyüp yaz gelince falan güneş kreminde en iyisi yine mustelanın.sebamedden falan bir tık daha iyi ama fiyat sormadım ben çok uçuksa sebamed veya bübchen de alınabilir. ama dalin johnson falan ilk yıl için no no nooo diyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?