2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Bebek bakım ürünlerinden hangisini alalım diye uzmana sormuşlar oda müstela ve sebamedi çok övmüş,bilginize

Bebek bakım ürünlerinden hangisini alalım diye uzmana sormuşlar oda müstela ve sebamedi çok övmüş,bilginize
hımm müstelayı hiç duymadım sebamed bebiş için varmı dır ki :44: kimyasal degilse onlardan alırız digerlerıne cok güvenemıyorum bu konuda çok marka var :26::26:

kusura bakma yeni gördüm yazınıben ziyarete gelenlere vericem saten pek kimsemiz yok az yaptım o yuzdenmevlüt eğer yaparsam bunun daha üstünü olmalı bu kutucukların üstünde dua gibi kuran yazısı vardaha üstün olarak kuran dağıtalım bari diorum eşimeçünki ben ona bebekli emzikli figür al dedim neymiş onlar plastik atılırmış gitmiş bu porselenlerden almış
kendi düşüncek artık mevlutü

ben şampuan olarak sebamed 500 ml lik aldım 19 tl fiyatıda herkese duyruluren iyisi o çevremdekilerde bu markayı kullanıolarbirde sebamedin bebek ürünleri var pişik kremi-bebe yağı vs...

birde amcamların sattıkları bir ürün var %100 doğal onun bebek şampuanını hediye edeceklermiş bana onuda alırım yeter şimdilik

Son düzenleme:

hımm müstelayı hiç duymadım sebamed bebiş için varmı dır ki :44: kimyasal degilse onlardan alırız digerlerıne cok güvenemıyorum bu konuda çok marka var :26::26:
sebaed mustela ve bubchen

yanıı mevlütte daha güzeli olsn pilastıge karsı bi kocan var ne güzel herşey porselen olsun 500 ml. 19 tl biraz pahalı gibi ama napalım alcaz mecbur bebiş için bence sadece sampuan hediye etmesınler ya takımını versınler bir yıl yetsin yanı

kız en ucuzu oo fiyathediye hediyedir napalım ne verirlerseevet eşim sevmez pek plastike şeyleri

meltemm sen hanıgısı aldın canımm dalınde kimyasal vardır dimi :18::18: ne alcamızıda bilmiyoz yaa kıyafetlerı için yumusatıcı deterjanı falan ne alcan fikir vern banada iyisinden alim
canım ben her 2 oglusa da bubchen aldım dıgerlerını kullanmadım kıyaslayamam o yuzden
deterjan dalın yumusatıcıda dalın aldım ama parfum kokusu rahatsız ettı yıkadım utuledım hala parfum kokuyor o yuzden muallaktayım utulemesem 1 kere deterjansız durulucam yanı yenı sabun tozuda makınemı bozmustu cesaret edemedım mullak yanoı bende o konu

tamm cnm sagol katkısız bişey yokkı ama genelde kokmayan daha saglıklı deterjan olarak amway ürünleri öyleydi benm zamanımda

şişştttt sen şöleeeeeeeeeee 2 sayfa felan geriye git bakimmmmmmşekerlerimize bak bakalımmm

mustelayı duyarsın artık çokca canım..hatta bebiş büyüyüp yaz gelince falan güneş kreminde en iyisi yine mustelanın.sebamedden falan bir tık daha iyi ama fiyat sormadım ben çok uçuksa sebamed veya bübchen de alınabilir. ama dalin johnson falan ilk yıl için no no nooo diyorum ben..

kızlar şekerlerin hepsine bayılıyorum yaa elinize emeğinize sağlık..ne güzel bunları konuşur olduk en zevkli şeyler bunlarrr:)

bir de bebek çantası olarak nıke tan spor çantası falan alayım diyorum ben. bir de deri büyük bi çanta alırım klasik kıyafetler için bitti gitti

dun gorumcem bana dokcers tan postacı canta almıs ben cok begendım cok kullanıslı baya gozu var bbek ıcın rahat olucak doye dusunuyprum

meltemmm kuzum ben yumuşatıcı evime sokmuyorum artık kendimize bile kullanmıyorum değil bebeğe kullanmak..son suda aldığı için en zararlı şeylerden biriymiş..sabun tozuyla yıkadım şimdi astım mi gibiler valla..ama sabun tozunda da parfüm içerir yazıyo hac şakirin de dalinin de ona üzgünüm.. aradım taradım kızım zamanındaki katkısızından bulamadım...koku varsa kimyasal vardır zati...
bübchen ben hiç kullanmadım ama kullananlar memnun hep duyduğum..

tamm cnm sagol katkısız bişey yokkı ama genelde kokmayan daha saglıklı deterjan olarak amway ürünleri öyleydi benm zamanımda

amway in bebek deterjanı var mıymış? varsa alınabilir aslında..

teşekkurler canımhemde ne zevkli gule oynaya yapıorum eşim gelince görüyor o kadar hoşuna gidiyor kişimdiden bebek eşyaları oyuncakları evde yer etmeye başladı insan çok garip oluyor duygulanıyor ya

spor çanta iyi fikir bence...çanta olarak benimde buyuk çantalarım var artık esksi gibi küçük çantalar kullanılmıyor o yuzden sıkıntım yokchicconun bebek arabasını almıştık içinden hediye anne için bebek bakım çantası çıktı oda yeter bana

dun gorumcem bana dokcers tan postacı canta almıs ben cok begendım cok kullanıslı baya gozu var bbek ıcın rahat olucak doye dusunuyprum

kaç para acep? güzel olur aslında o da..
eşim de kızımda hep benim deri çantam vardı onu taşımak zorunda kalıyordu bu sefer kendine sırt çantası alacakmış öyle diyii

kızlar telsiz alanınız oldumu:26::26:
biz e bebekdeki wewell marka telsizi almayı düşünüoruz indirimdeymiş 169 tl fiyatıyarın doktor kontrolum var çıkışta gidip alalım diyor eşim

bende öyle düşünüyorum bebek çantası kullanmıcam oğlumun vardı ama dedigin gibi spor canta daha iyi olur hem elde tutmak için hemde sırt için varmıs ama bakmadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…