2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
:))) tugbaaaaaaaaaaaaa sende son durum ne konum durum bıldırın arada ayollll

eskısınden daha ıyı durumdayım sankı:):):)ya bugun ara ara sancım oldu ama gectı sureklı degıldı olece beklyrum pazartesı doktor kontrolu var ogune kadar dayanırım umarım suan ıtıbaryle vucudum dınc bakalım dogum sancısını bılemyrum bugunden berı onu soryrum herkese fılmlerde kadınlar sancısı gelnce avaz avaz bagryo ole gdyo hastaneye ole olcak dıe beklıodum ama degılms heralde adet agrısının sıklasmıs halı olcakmıs galıba

bak kadınlara dogumdan once bır enerjı gelırmıs benden soylemesııııııı

bi kaç tur dolanmış kordonla bile normal doğum yapan çokmuş. hatta ben doktor değiştirdim 2.si de öyle dedi kordonla çok normal doğum yaptırıyoruz sen kafana takma onu dedi. ertesi hafta çıkardı benim velet...
Sen normal mi istiyodun kii?
canım ben keçe düşünüyorum bikaç model topladım yollim sana hemmencik

annemler benim kuzenime de yaptı böle patikler. renk renk iplerden patikler ördüler.kurdele nazar boncuğu ve isim eklediler süper olduu çok cici bence

Eklentiler

• $DSCF3992.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 51
  • $ac8445499acc48d3a45d7e76ce88aff4_300.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $33-530x397.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $60609_423814624339606_1872922309_n.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $389331_357969997590736_1853789910_n.webp
    22 KB · Görüntüleme: 47
  • $545703_413958645325204_1398843794_n.webp
    97,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $600556_381730615214674_1525677515_n.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 37
sagol cnm yarın okula gitmiycem zaten dinlenicem biraz

merhabalarr

bugun oturdum nihayet şekerleri bitirdimayyy bitmicek sandım birde benimki 35 adetama kutucukların içlerini tek tek sildim badem şekeri koyucam dieinsanlar temiz temiz yesinler
işte yaptığım şekerden örnek size valla resim pek iyi çıkmadı kutucukun resmi çok sarı çıkmış o kadar sarı değil aslında

cnm korkma aynı şekil bendede var bende ilkten cok korktum bune ya dedim dogurcammı napcam bebegın kafası sandım gercekten bide kabızlık sorunun varsa dahada büyüyo rahim aşşa iniyo ben cok ayakta durunca yorulunca wc de cok oturunca öle oluyo snra geciyo zaten cnm bide agrısı yokmu cok fena dayancaz artık az kaldı cnm

waww süper olmuslarr kalanlarıda bana yolla bende yapcamda becerebilirimiym acepp bide isim yazdırdınmı matbaada yoksa ölemı vercen cnmm

Ayy içimi rahatlattın bende kendimi alien gibi görmeye basladımdı. Aynen az kaldı sabır

Eline saglık canım cok güzel olmus bende örgüden yapıyorum yarısı bitti 100 tane olacak toplam bi ara fotolarını cekip koyayım bende

waww süper olmuslarr kalanlarıda bana yolla bende yapcamda becerebilirimiym acepp bide isim yazdırdınmı matbaada yoksa ölemı vercen cnmm

tamam yollarımay bak o ayrıntıyı yazmayı unuttum yazıyı ben pc den çıkarıcamguzel bir söz yazayım diorum artkın hafta sonu kardeşlerimle bulurum onubirde tarih yazılmıyor değilmi :26:ne zaman doğacağı belli değil bebişin

tecrubelılerden su ınternette yazanlar dısında dogumun yaklastıgı nasıl anlasılır fıkır versenız ya bıraz

cnm önce adet sancısı gibi sancın oluyo arada bir girer benm yarım saatte bir kasık agrım oluyodu snra o yarım saatten 20 dk 20den 10 dakka derkn dakıkaları azalarak sık sık sancı girer 5 dakka da bir girdigi zamn doktora gitmek daha mantıklı ben saat tutmustum öyle gitmiştim bi gün öyle sancı cektım 8 de gidip 11 de dogum yapmıstım aslında sancıyı evde cekiceksın yoksa sunı sancı falan verıyolar bide sancıdan önce su leke yada kan gelir snra sancı baslar... bakalım önce neyle baslıcaz hayırlısı olsun inş. cnm hepimiz için

subar 2013 tarih günü yok arkk.. da öle yapmıstı önceden yaptı kız napsın yada dogunca kalemle yazarsın hemn çaktırmadan

kardeşimde öle demişti tarihi kalemle yazarız diyebakalım napcaz:26::26:

olabilir aslnda hiç subat 2013 falan yazdırma güzel bi söz yazdr azcıkta üstte bosluk bırak kagıdın orayada kalemle yazarsn bütün tarihi.. bidee sen bu şekelrlerı ziyarete gelenlere vercen dimi mevlüt de ne dagıtcan :44: bişey daha sorcamm ah şu merakk şampuan aldnmı bebişe bugun baktm ben dalın iyi gibi geldı ya pişik kremı sabunu herseyi takım var ama dalin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…