- 24 Mayıs 2010
- 611
- 1
- 296
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #33.861
benm de hazır canm hatta gecende doktora gderken attık cantaları arabaya provamızda tamam yanı
cok guzel ısmı
:))) tugbaaaaaaaaaaaaa sende son durum ne konum durum bıldırın arada ayollll
bak kadınlara dogumdan once bır enerjı gelırmıs benden soylemesıııııııeskısınden daha ıyı durumdayım sankı:):):)ya bugun ara ara sancım oldu ama gectı sureklı degıldı olece beklyrum pazartesı doktor kontrolu var ogune kadar dayanırım umarım suan ıtıbaryle vucudum dınc bakalım dogum sancısını bılemyrum bugunden berı onu soryrum herkese fılmlerde kadınlar sancısı gelnce avaz avaz bagryo ole gdyo hastaneye ole olcak dıe beklıodum ama degılms heralde adet agrısının sıklasmıs halı olcakmıs galıba
bi kaç tur dolanmış kordonla bile normal doğum yapan çokmuş. hatta ben doktor değiştirdim 2.si de öyle dedi kordonla çok normal doğum yaptırıyoruz sen kafana takma onu dedi. ertesi hafta çıkardı benim velet...inşallah canım ya ben ümidimi yitirdim gerçi ama hrşeyin hayırlısı tabi deidğin gibi. Ağzından bal damlıyo valla
Aybüke benimkine uzun fln demedi aslında bir kez dolamış 2-3 kez dolayınca bekletmeden hemen alıyolarmış doğuma ama 1 kez olunca tehlike arz etmiyo sadece normal doğum yapamazsın dedi gerçi ben bebek hareket edince bile telaşlandım Allah korusun tabi yine ama acaba kordon boynunu sıktıda onamı debeleniyo diye kurdum kurdum kafamda
canım ben keçe düşünüyorum bikaç model topladım yollim sana hemmencikkızlar hepinize merhaba. bugün de okulumuzu bitirp geldik çok şükür. kaldı 3 haftamız izne çıkmaya. 2 gündür çooook yoruluyorum ben ya. size bişey sormak istiyorum evde bebek şekeri yapacak arkadaşlar vardı ben de hazırlara baktım evde yapsam dedim sizden aldığım gazla. nette baktım ama pek öyle örnek bulamadım.yapmaya karar verdiğiniz şeker örneği varsa resimlerini yükleyebilir misiniz? bana da fikir olsun. ona göre yarın kemeraltına gidip alışveriş yapayım diyorum..şimdiden elinize kolunuza sağlık..
Eki Görüntüle 589846 kızlar ben böyle bişey mi yapsam acaba dedim bi tane ördüm nasıl olcak diye pek bi hoşuma gitti siz ne dersiniz? size de danışmak istedim. oan göre gidip yarın kemeraltından malzemelerini alayım diyorum
bak kadınlara dogumdan once bır enerjı gelırmıs benden soylemesııııııı
deluuuuuuuuuuu sımdı gelmese son 29 gelecek yanıııııııhadı bee allahhımm gelecek yanı bu kızzz ....
valla ben ılk hamıleleıgımde hıcbısey yasamadım tecrubesızım bu konudatecrubelılerden su ınternette yazanlar dısında dogumun yaklastıgı nasıl anlasılır fıkır versenız ya bıraz
sagol cnm yarın okula gitmiycem zaten dinlenicem birazhemde süper anlattın güzelde bişey olcağa benzer aslında bende yapabilirmiyim ama ilk etapta kavanozları bulmam lazım bide maliyetli oluyomu
off çok geçmiş olsun nefesimi tutarak okudum valla okdr yakın olabilirmi diye şaşırdım.Neyseki dr.rahatlatmış seni en azından dinlen bence bugün(
Saatlerdir doktordayım yok ameliyat bitmesi bekle yok sıra bekle tam 4 saat
Bugun sabah okulda alaturka tuvalete bir oturdum ki tam temizlenicem vajinanın sag ve solunda iki koca şişlik anam dedim kafası bu kadar da mı asagıda. İzin aldım doktor ameliyattaydı ebeye gösterdim. Canım yandı zaten birde kendini kasma diyolar o kadar parmagı sokup bisey yok dedi ebe 10 cm yakın yukarıda kafası bak dokunuyorum falan dedi ama sen yinede bir doktora göster dedi sorumluluk almak istemedi sanırım. Bekle bekle 3 de muayene oldum anca doktor da soktu elini baktı biseyin yok o eline gelen idrar kesendir dedi. yaaaa zaten o çatala oturunca çıkmıyorki çömelince oluyor baya da bir kafa gibi yani ama idrar kesemmiş neyseki. ÖFFF ya yoruldum canım yandı vs hic benim gibi birsey gelen var mı eline aranıozda yoksa bir benimmi idrar kesem böyle:18:
merhabalarr
bugun oturdum nihayet şekerleri bitirdimayyy bitmicek sandım birde benimki 35 adet ama kutucukların içlerini tek tek sildim badem şekeri koyucam die insanlar temiz temiz yesinler
işte yaptığım şekerden örnek size valla resim pek iyi çıkmadı kutucukun resmi çok sarı çıkmış o kadar sarı değil aslında
Eki Görüntüle 589999 Eki Görüntüle 590000
Ayy içimi rahatlattın bende kendimi alien gibi görmeye basladımdı. Aynen az kaldı sabırcnm korkma aynı şekil bendede varbende ilkten cok korktum bune ya dedim dogurcammı napcam bebegın kafası sandım gercekten bide kabızlık sorunun varsa dahada büyüyo rahim aşşa iniyo ben cok ayakta durunca yorulunca wc de cok oturunca öle oluyo snra geciyo zaten cnm bide agrısı yokmu cok fena dayancaz artık az kaldı cnm
Eline saglık canım cok güzel olmus bende örgüden yapıyorum yarısı bitti 100 tane olacak toplam bi ara fotolarını cekip koyayım bendemerhabalarr
bugun oturdum nihayet şekerleri bitirdimayyy bitmicek sandım birde benimki 35 adet ama kutucukların içlerini tek tek sildim badem şekeri koyucam die insanlar temiz temiz yesinler
işte yaptığım şekerden örnek size valla resim pek iyi çıkmadı kutucukun resmi çok sarı çıkmış o kadar sarı değil aslında
Eki Görüntüle 589999 Eki Görüntüle 590000
waww süper olmuslarr kalanlarıda bana yollabende yapcamda becerebilirimiym acepp bide isim yazdırdınmı matbaada yoksa ölemı vercen cnmm
Eline saglık canım cok güzel olmus bende örgüden yapıyorum yarısı bitti 100 tane olacak toplam bi ara fotolarını cekip koyayım bende
tecrubelılerden su ınternette yazanlar dısında dogumun yaklastıgı nasıl anlasılır fıkır versenız ya bıraz
tamam yollarımay bak o ayrıntıyı yazmayı unuttum yazıyı ben pc den çıkarıcam guzel bir söz yazayım diorum artkın hafta sonu kardeşlerimle bulurum onu birde tarih yazılmıyor değilmi :26:ne zaman doğacağı belli değil bebişin
subar 2013 tarihgünü yok arkk.. da öle yapmıstı önceden yaptı kız napsın yada dogunca kalemle yazarsın hemn çaktırmadan
kardeşimde öle demişti tarihi kalemle yazarız diyebakalım napcaz:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?