2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

kaç para acep? güzel olur aslında o da..
eşim de kızımda hep benim deri çantam vardı onu taşımak zorunda kalıyordu bu sefer kendine sırt çantası alacakmış öyle diyii
Amway guzelde meret cok pahalı bacım yaaaw
bılmıyorum kı sormadım yarın gelecek sorarım hastane cantasına ıslak mendıl koyayım mı nasıl temızlıcez altını bebegın ben evde ılık su ve pamuk yapıcam ama hastanede bılemedım :26:

kızlar telsiz alanınız oldumu:26::26:
biz e bebekdeki wewell marka telsizi almayı düşünüoruz indirimdeymiş 169 tl fiyatıyarın doktor kontrolum var çıkışta gidip alalım diyor eşim

bebişi nerde dinlicen ben alsamda evın içinde duyulur sesi zaten ev büyük degil ki malesef

biz e bebekdeki wewell marka telsizi almayı düşünüoruz indirimdeymiş 169 tl fiyatıyarın doktor kontrolum var çıkışta gidip alalım diyor eşim
ben kraft aldım cok da guzel bebek aglayınca ekranında aglayan bebel cıkıyor:)

bebişi nerde dinlicen ben alsamda evın içinde duyulur sesi zaten ev büyük degil ki malesef

evdebiizm ev buyuk 200 metrekarebir koridor var upuzunbirde melodisi felan varmış müzik dinletiliormuş vs..eşim daha çok istiyor ben biraz bekleyelim dedim ama bakalım yarın napcaz:26:

bana kuzen kraft ın telsizi verdi bilmem nasıldır en basit modellerden sanırım

bende öyle düşünüyorum bebek çantası kullanmıcam oğlumun vardı ama dedigin gibi spor canta daha iyi olur hem elde tutmak için hemde sırt için varmıs ama bakmadım daha

bulursan link koy hemi canım:)

amway bitmek bilmiyo ama meltem yaa..bulaşık makinası tableti fırın temizleyicisi falan ççok iyi diyolar ben henüz almadım loc kullanıyorum ama..temizlikte direk onu kullanıyorum o da kokusuz:)) bebiş ürünleri olduğunu hiç duymaıydım ama..

ıslak mendil koyarım ben hastane çantasına yaa orda su pamuk nerden bulcas sonuçta illa ki kullanılır canım

ben amway yaptım gecen sene snra bıraktım ama ürünlerini hala kullanıyorum sipariş verim sizede izmire kargoylaa gelsın bebiş için özel ürün yok ama kimyasal degil zaten deterjanları kokmuyo bile

ben de kızımda bu mantıkla almadım ama aslında çok lazım.. misafir falan geliyor yaa kapat kapıyı için rahat. gittiğin yerlerde memlekette falan da aynı şekilde.. ha bebiş seste uyanmaz o zaman bilemem..almak şart değil tabi ama olursa da güzel bişi telsiz:)
hele bana geldiği gibi beleş geliyorsa daha da süper:))

kemeraltından almıs Yarın sorayım fıyatını da yerını de resmını de cekerım , cakmada olabılır o bılır cunku orjınale yakın cakmaların yerını

kız beğendiysen yerini de sorarım ama bu gece ne çok soru sordum dimi

ben amway yaptım gecen sene snra bıraktım ama ürünlerini hala kullanıyorum sipariş verim sizede izmire kargoylaa gelsın bebiş için özel ürün yok ama kimyasal degil zaten deterjanları kokmuyo bile

burda bulamazsak aklımızda olsun canım:)

koyarım cnm link ayy o loc a bayılıyorum ya o benm canım canım onsuz olmuyo yanı hepsi ayrı güzel tabıde o baska bende

koyarım cnm link ayy o loc a bayılıyorum ya o benm canım canım onsuz olmuyo yanı hepsi ayrı güzel tabıde o baska bende

evet yaaa her imdadıma yetişiyor loc valla..geçen kızım yatağımıza gelip bir güzel de sulamış yatağı, onu bile locla sildim mis gibi ne koku kaldı ne bişi...

fırın temizliyicisini de acayip güzel diyorlar onu merak ediyorum çok

bende cok soru sordum bu gece belim sırtım ağrıdı oturmaktan gidimde yatim bari önce bişeyler atıstırayım da karnım acıktı yine demn yedım güya size iyi sohbetler hayırlı geceler kızlar

çenem açıldı gece gece:)

yatıyorum ben dizi izlices eşimle..iyigeceler diyoruz hepinizee

bu arada bu benim küçük cadı ablasını uyutunca coşuyor karnımda..biri uyuyunca biri başlayacak anlaşılan

kızlar ben çıkıyorummmm
yatayım ben erken kalkıcam çünkiiiiii yarın bebişi görücemmmtabiii suratsız asistan doktor ekranı bana çevirirseeegeçen çevirmedi ya:18::18:ama bu seferde öle yapsın dicem çevir bende bakcam die
öptümmm hoşçakalınnnn

aynen oğlum ıslatıyo ben loc luyorum yatagıı fırın temızleyici yağlar için süper köpürtüyo yağları snra yıkıyosun aspratörü falan herseyi bide yapsam öyle duruyo dogum temizliğini bekliyorum napimm

ay bi gidemedım yaa berrak nie göstermıyolar ki ya özel hast degilmi devlette olsa göstermelerı lazım yanı bencede söle cevirsinler biz gün sayıyoz görmek için onlar görüyoo

çok güzelmiş güle güle kullan
eşime de gösterdim o da çok beğendi ama sırt çantası takmış kafasına..eeee beraber gezince taşıyan o haklı da aslında:))
bu arada gunahını aldım orjınalmıs :) ben de esımle kullanırız dıye bu renk aldım:) sırt olanı da varmıs gorumcem alırken arayıp sordu ben yan ıstedım bebek kucagındayken tel anahtar cıkarması rahat olsun dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…