- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.321
bebek sekerı ıcın malzeme sıparısı vermstım dun bugun pat dıe geldıı bu kargolar da pek hızlandı canmm karnın sertlesmesı kafama cok takılır oldu bugunde oleydım uffff cok rahatsz olyrum bu durumdan lohusa serbetı ıcınde tepsı ve bardak suslıcem bıtırım benmkılerınde resımlerını atıcam
nıye sasırdın kız ben 83 luyum oğlum 2003lu 2. oglum daaaaaaaaaaaaaaaa 2013 lü:)19 muuu hemen oldumu beee normal doğummuydu anlatsana meraklandım akşam akşam aklıma soktun nedim sanaaaa nedim, bende varya dr. gitmicem de bir eşim var allahımmm biyerim agrısa hemen gitcez uyuzzzz benim dr. alerjim varyaaa insan 28 yıldır hiç dr. gitmiyince allaha şükür ciddi bir sağlık sorunum olmadı hiç korkunç geliyolar yaa bana =))) bildiğin çocuk gibiyim yaaaa dr götürüyo diye ağlıcam bölee =)) bide ben anne olcam ya ya =)
canım tugba nasıl yapıcak bılmem ama aktarlarda kızamık sekerı dıye satılıyor onu az suda erıtıp ıstedıgın tatda sulandırıyorsun karanfıl ve tarcın kaynatıp ekleyenlerde varlohusa şerbetini ne zamn ikram edıceksn cnm mevlütte mi yoksa dogumdan snramı bide kim yapcak nasıl yapıldıgını biliyomusun bendemı yapsam acep
bızım apartmandakıler nemruttur 9 senedır oturuyorum kımseye ne gıtmıslıgım var nede gelmıslıklerı kımse kımseye mecbr olamsa selam bıle vermez kayınvalıdem yakın zaten aynı sokaktayı esım gotururu sabah
oyle deme zeytın yagını ebeler cok kullanırmıs dogumda eskıden epızyo gerekmeden dogum yaparmıs hamıleler sımdı dopal dogum falan yaz google a yardımcı ebeler doulalar yanı zeytınaygı masajı yapıyor perıne bolgesıne
Meymenetsizler desene ıyyyy kaç günlük dünya çekilsinler kabuklarına incileri dökülür bir slm verseler.
Allah seni iyi etsin meltem dopal doğum arıyorum google da =)))))))))) vay beee daha neler ögrencem yağın önemi var yani.
Ped niye koycaz anacım =)))) bide doğuma giderken zeytinyağı öggg ama duayı ezberlemeye çalışcam yaaa.
:))))))))))) hızlı yazayım dıye yanlış yazıyorum sen duzeltıver:)Meymenetsizler desene ıyyyy kaç günlük dünya çekilsinler kabuklarına incileri dökülür bir slm verseler.
Allah seni iyi etsin meltem dopal doğum arıyorum google da =)))))))))) vay beee daha neler ögrencem yağın önemi var yani.
nıye sasırdın kız ben 83 luyum oğlum 2003lu 2. oglum daaaaaaaaaaaaaaaa 2013 lü:)
19 muuu hemen oldumu beee normal doğummuydu anlatsana meraklandım akşam akşam aklıma soktun nedim sanaaaa nedim, bende varya dr. gitmicem de bir eşim var allahımmm biyerim agrısa hemen gitcez uyuzzzz benim dr. alerjim varyaaa insan 28 yıldır hiç dr. gitmiyince allaha şükür ciddi bir sağlık sorunum olmadı hiç korkunç geliyolar yaa bana =))) bildiğin çocuk gibiyim yaaaa dr götürüyo diye ağlıcam bölee =)) bide ben anne olcam ya ya =)
yanı yasıtlarım gezıp tozarken ben oğlusumu pıspıslıyordum :)ah ah ben böle geç evlendim size göre galba hemende çocumuz olunca =))) ya ya ya ne güzel ama maşallah yaaa 2 şer tane çocuklarınız olcak inş.
nası gırdıyse oleee cıkacak dımıayy alemsınyabende tam tersı bişey olsun hemn doktora kosarım eşim geçer bişi olmaz der bende panık atakta var doktor görünce rahatlıyorum benm normal dogum oldu 6 ay snra hamıle kaldm işte 18 yasında evlenmıstım yanı evde cektım sancıyı gittiğimde 3 cm acılmıstı snra dogurdum işte RABBIM kolaylıgını verıyo cnm korkma korksanda korkmasanda içerdeki çıkacak sonunda sıkıldı çocuk yanı biraz dısarıyı görsün dimi bol bol dua et cnm ozamn tek yardımcımız ALLAH hayırlısını versn inş.. dogurunca sende yazarsn böle
yanı yasıtlarım gezıp tozarken ben oğlusumu pıspıslıyordum :)
nası gırdıyse oleee cıkacak dımı
ewt ama pede koymasan nasıl olacak ki
aynı konusma bıde de oluyor ben son cıktıktan sonra kesılıyor dıye bılıyorum bebek dogunce bekletmeden ıkınmaya devam ettırıyor galıba dr lar plesenta da cıksın dıyeay allahta sizi güldürsün ne güldüm yaaa irinnn, meltemmm =))) meltem paylaşımın çok güzeldi be aklım şu sonda kaldı son çıkmadan bebek kordonu kesilmezmiş yaaa hastanede dikkat ediyolarmıki yaaaa?
Eşim böle belim agrısın yada karnım filan dioki sıkıldı oda haklı napsın dio, çemkiriyorum sana nakil yapalım bi taşı =)))
ewet ya benm aklımda sona takıldı eş oluyo heralde son dedikleri de hast.. önce göbek kesılmıyomu snrada eş çıkartılıyoda ben hiç hatrlamıyom ya nasıl cıkattılar die :44::44: ebeler aklımı karıstırdı bide legene doguruyolarmıs baya degişik yöntemler var oturarak dogum resmen şimdiki lohusalar gezmyee bile cıkıyo ya 15 günlük beişle gördum gecen biri alısverıs yapıyodu :26: bizde gezermıyız ki
es son plesenta hepsı aynı , bu arada ben farazı konusuyorum normal dogurmadımkı sız daha ıyı bılcenız :)ewet ya benm aklımda sona takıldı eş oluyo heralde son dedikleri de hast.. önce göbek kesılmıyomu snrada eş çıkartılıyoda ben hiç hatrlamıyom ya nasıl cıkattılar die :44::44: ebeler aklımı karıstırdı bide legene doguruyolarmıs baya degişik yöntemler var oturarak dogum resmen şimdiki lohusalar gezmyee bile cıkıyo ya 15 günlük beişle gördum gecen biri alısverıs yapıyodu :26: bizde gezermıyız ki
Kizlar anneme geldim bu sabah ama burnumdan geldi cunki bel agri yine basladi(((((((((
Sanirim bebekin agirligindan oluyor bu agrilar((((((((
Cikiyorum hepiniz kendinize iyi bakin dua edin bana olurmu?hatta babama bile okuttum kendimi(((((rabbim korusun bizi.....
zaten kaka yapmıyorlar cıs yapıyorlar oda amnıyo sıvısının ıcıne ve sonra o suyu ıcıyorlar tekrar ısıyolar kısır dongu yanı:) eger kakasını yaparsa tehlıkelı o zaman mıdesı yıkanıyor beebgın dogumdan hemen sonra40 çıkmadan evden çıkmayın diolar ama son bize göre eşi galba yaa aklıma ne takıldı bebeklerimiz tuvaletini neye yapıo yaaa? eş'e dimi mi? =)) yakında dr. olcam
40 çıkmadan evden çıkmayın diolar ama son bize göre eşi galba yaa aklıma ne takıldı bebeklerimiz tuvaletini neye yapıo yaaa? eş'e dimi mi? =)) yakında dr. olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?