- Konu Sahibi papatya3459
-
- #34.501
kızlarrr sırt çantamızı aldıkk pembeli ana kucağımızı aldıkkk:))
kim sormuştu geçen fisher price pembeli anakucağı dedin mi çıkar netten onu aldık. sandalye gibi de kullanılıyor 18 kiloya kadar kullanılıyor diğerleri 9 kiloya kadar..
kurduk da ablamızın bebeği yatıyor şu anda içinde:)
200 liraya 50 lira hediye çeki var jokerde aklınızda olsun...3lü ıslak mendil de alıp 200e tamamladık biz 50 liraya da şampuan falan alacağım olmazsa
tabi orda mustela yok ama sebamed alıveririm o da iyi nasılsa
ezell cantayı ana kucagını kaça aldın canımbende istiyorumda ana kucagı için erkenmı acep snramı alırız hemn dogunca kullanırmıyız ki :44: bidee ıslak mndıl hangı marka kullnacaksn sebamed sampuan carrefourda 500ml 25 tlydi en ucuzu orda gibi geldi de ben takım istıyorum hepsini sabunu yağı falan daha almadım yanii fiyat arastırıyorum
canım yaa anladım, haklısın kızmakta ilgilenmesi lazım ama onun tarafından da bakmak lazım kendi hayatına daldı demek ki o da, birde bazı erkekler çok önemsemez böyle şeyleri, benim babamda çok sever beni ilgilenir maddi anlamda destek olur ama konuştuğumuzda sağlığın yerinde mi der o kadar :) seni sevmediğinden değildir ilgisini çekmiyordur, neler duyuyoruz kendi çocuğuyla ilgilenmeyen karısıyla ilgilenmeyen eşler var, eşin yanında olsun seninle ilgilensin yeter o sana kimseye muhtaç etmesin Rabbim bizi onlardan başkayok canım ya, annem planladığımız tarihte gelemicekmiş, bütün işler bana kaldı, bebeğimin eşyaları da gelemiyo annem gelemeyince.
üstüne nerdeyse doğum yapcam babam hala bi hayırlı olsun demedi bugün zorla ağzından aldım. hiç sormuyosun, diyince ee soayım bari cinsiyeti ne demez mi?
çok üzüldüm. neden hiç sahiplenmiyo bilmiyorum... eşime de mahcup oluyorum...
hmm cnm gecmıs olsn öyle yap bosver ozman napcan senn ve bebişin saglıgı için kıloları takma simdilik dogumdan snra dikkat edersın amnıyon sıvısı neden fazla oluyomus benmde 26 şubat dogum cnm bakalım hayırlısı inş..
selam kızlar,haberleri izlerken söylediler şu izin mevzusunda 24 hafta yani 6 ay ücretli izin o kanun görüşülecekmiş.umarım bize yetişir de 2.dönem raporla uğraşmak zorunda kalmayız.
kim sormuştu geçen fisher price pembeli anakucağı dedin mi çıkar netten onu aldık. sandalye gibi de kullanılıyor 18 kiloya kadar kullanılıyor diğerleri 9 kiloya kadar..
200 liraya 50 lira hediye çeki var jokerde aklınızda olsun...3lü ıslak mendil de alıp 200e tamamladık biz 50 liraya da şampuan falan alacağım olmazsa
soonacıma doğum izni işini bi konuşalım kızlar yaaa..
şimdi büyük ihtimal çıkacak artık haberlere bile düştüğüne göre..ben çarşamba günü 34 haftalık olacağım tam olarak..
budurumda ayrılayım artık diyorum çalıştığımız boşa gidecek hep çünkü
yaz tatili gelecek sonuçta seminerlere gitsek de bişi olmaz 2 saatlik bişi
siz neler düşünüyorsunuz???
kızlar korselerinizi ayarladınızmı
medikallerde satılan bi ürün varmış biyerde okumuştum ama nasıl bişey olduğunu hatırlamıyorum ondan alıcam ben bulursam
merhaba..bahsettğin kişi benim sanırım,cevap vermek istedim..evet ben umutsuzca bebek arayan arkadaşlarımla yazıştığım bi sayfada yazıyorum..çok şükür Allahıma bana nasip etti.ama orda hala onlarlada görüşüyorum..ama baştan beri yazdığım sayfayı bu kadar sahiplenmedim ben..bu yolda çok fazla derdi olup yazan insanlar oluyo..sen hergün yazmıyosun diye cevapsız asla bırakmadım..çok tecrübe ettim çünkü 6 yıldır bu sayfalardayım..duyduğum herşeyi paylaştım anlattım..banada bi daha dönmeyen olmuştur ama inan bunu meselede yapmadım..yeterki birilerinin morali düzelsin bişey öğrensin...
sizin sayfanıza her zaman yazmıyorum ama sohbetlerinizi takip ediyorum..ortak noktamız aynı haftalarda olmamız..
zaten sağolsun arkadaşlar cevap yazmış..
neyse..sende sağol yinede..bu kadar önemseyeceğini düşünmemiştim..
sağlıklı doğumlar..
yabancı film mi cnm tvdemıydı yoksa CD sı falanmı bide nası bişey anlat merk ettım şimdik özetini yani
Slm hamilecikler...2 gündür gezmelerdeydim ama burnumdan geldi yine...
off kafam çok bozuk yaa oturdum ağladım geçmiyo yine...
sizde ne var ne yok?
kızlar korselerinizi ayarladınızmı
medikallerde satılan bi ürün varmış biyerde okumuştum ama nasıl bişey olduğunu hatırlamıyorum ondan alıcam ben bulursam
hayrdr dıcektımkı acıklamıssın sıkma canını canm yaSlm hamilecikler...2 gündür gezmelerdeydim ama burnumdan geldi yine...
off kafam çok bozuk yaa oturdum ağladım geçmiyo yine...
sizde ne var ne yok?
bende öyle düşünüyorum.. kendimi yormadan sık sık sileyim.. deterjan kokudan iyidir.. yani sonradan duru suyla kat kat silerim yeterki koku gitsin...
canım ne kadar sürüyor bu koku.. ev dandini oldu.. bebeğin beşiği aldıklarımız salonun ortasında öylece bekliyor....
ya banyo ürünlerinde dün konuştuğum satıcı kadın bana bübchen önerdi en iyisi o istersen netten içeriğini falan araştır dedi.zaten ben de ya bübchen ya da sebamed alacam daha almadım bezi içinde küçük bir prima alacam bakacam alerji falan yapmazsa ona devam edecem.
Kızlar kendim örüp süslediğim mevlitte dagıtacagım magnetler, birde hastane için aldıgım şekerlerin fotolarını koyuyorum. Begenirsiniz umarımEki Görüntüle 591882 Eki Görüntüle 591883 Eki Görüntüle 591884 Eki Görüntüle 591885
Birde mevlitte bebek kurabiyeleri yapıcam normalde siparişle yapıyordum eskiden, kendi bebegime yapmasam ayıp olur büyüyünce sormaz mı ama
çok tatlı olmuşlar nasıl uğraştın canım maşallah sanaKızlar kendim örüp süslediğim mevlitte dagıtacagım magnetler, birde hastane için aldıgım şekerlerin fotolarını koyuyorum. Begenirsiniz umarımEki Görüntüle 591882 Eki Görüntüle 591883 Eki Görüntüle 591884 Eki Görüntüle 591885
Birde mevlitte bebek kurabiyeleri yapıcam normalde siparişle yapıyordum eskiden, kendi bebegime yapmasam ayıp olur büyüyünce sormaz mı ama
biz dedemize küstük. nasıl gönlümüzü alır bilmemcanım yaa..böyle durumlarda ne desek boş heralde..anlaşılan çok kırılmışsın..bi de böyle hamileyken ve hormonlar tavan yapmışken haklısın ne diyeyim..ama bu acını unutturacak unutturmasa bile hafifletecek vee şu an içinde büyümeye devam eden bir meleğin var..bol bol onu düşün..
zaten eşimin babası yok. biraz babalık etsin isterdim sadece. babam için çok şeye katlandım ben ama kimse fedakarlık yapmıyo ben niye yapıyorsam. nefret ediyorum bu merhametimden aşırı fedakarlığımdan...canım yaaa üzme kendını ağlamabenm babamda sevnmedı ki napim şimdi ağlımı olsun herks yerınde iyi saglıklı olsunda bazen sorar öyle nasılsın die iyi derim karnımı görmesınden bile çekiniyorum yaa utanıyorum ne bilim niye böyle işte annenle boşandılar mı cnm belki ikinci karısı seviyelı olmasını istiyodur dedem de evlendı ikinciyle anneme teyzeme eskisi gibi davranmıyo nie böle değişiyolar acaba sen şimdi alıngansın duygusalsın bende öyleyım herşeye üzülüyorum sinirlenıyorum dogumdan snra rahatlıcaz inş.. hem bebişlerimiz bize moral olcak cnm sen düşünme öyle seyler
ben de sadece sarılmak isterdim...seninki toprağın altında da sarılamıyosun. allah rahmet eylesin. ya ben niye mahrum kalıyorummm? amaan ne diyim ki ne desem boşşşcanım bu ara biz de duygusalız çok takıyoruz her şeyi
baban illa ki seviyordur ama sevgisini senin istediğin gibi gösteremiyordur
benim babam vefat edeli 2 yıl olacak mayıs ayında..baen kızdığım olurdu ki çok düşkündü bizlere
şimdi o kızdığım zamanları düşününce kendimden soğuyorum öyle özledim ki onu bi kerecik sarılmak isterdim sadece...
canım yaa anladım, haklısın kızmakta ilgilenmesi lazım ama onun tarafından da bakmak lazım kendi hayatına daldı demek ki o da, birde bazı erkekler çok önemsemez böyle şeyleri, benim babamda çok sever beni ilgilenir maddi anlamda destek olur ama konuştuğumuzda sağlığın yerinde mi der o kadar :) seni sevmediğinden değildir ilgisini çekmiyordur, neler duyuyoruz kendi çocuğuyla ilgilenmeyen karısıyla ilgilenmeyen eşler var, eşin yanında olsun seninle ilgilensin yeter o sana kimseye muhtaç etmesin Rabbim bizi onlardan başka
öyle tabiki ama benim hayatımda babmın yeri çok başkaydı. çok şeyden vazgeçtim onun için. ama baban dahil kimse yapmıyomuş bu kadar fedakarlık onu anladım. ama ben eşşeğim bu kadar kendinden verirsen sonunda niye onlar yapmıyo diye oturur ağlarsın
soonacıma doğum izni işini bi konuşalım kızlar yaaa..
şimdi büyük ihtimal çıkacak artık haberlere bile düştüğüne göre..ben çarşamba günü 34 haftalık olacağım tam olarak..
budurumda ayrılayım artık diyorum çalıştığımız boşa gidecek hep çünkü
yaz tatili gelecek sonuçta seminerlere gitsek de bişi olmaz 2 saatlik bişi
siz neler düşünüyorsunuz???
Kızlar kendim örüp süslediğim mevlitte dagıtacagım magnetler, birde hastane için aldıgım şekerlerin fotolarını koyuyorum. Begenirsiniz umarımEki Görüntüle 591882 Eki Görüntüle 591883 Eki Görüntüle 591884 Eki Görüntüle 591885
canım yaa anladım, yaptıklarının karşılığını mutlaka alırsın o konuda hiç şüphen olmasınöyle tabiki ama benim hayatımda babmın yeri çok başkaydı. çok şeyden vazgeçtim onun için. ama baban dahil kimse yapmıyomuş bu kadar fedakarlık onu anladım. ama ben eşşeğim bu kadar kendinden verirsen sonunda niye onlar yapmıyo diye oturur ağlarsın
walla güzelim ben de pek giremedim..geçmişi okuduğum kadarıyla da herkes iyi..konuşulan konular ise: ağrılar..sızılar..uykusuz geceler..kilolar..alışverişler..nstler..ben de dahil hemen hepimiz yarın doğuracak gibi hissediyoruz..kızlar çokyoğun olduğum ve halaizne ayrılamadığım için çok takılamıyorum forumda ama merak ediyorum herkesiyidir umarım bizde de heyecan dorukta artık 3.5 haftamız kaldı:)
cnm ben iki hafta sonra ayrılmayı düşünüyorum ki zaten
şuanda 35. haftamdayım hesapladım iki hafta sonra ocağın 14ünden
itibaren 24 hafta sayınca tam temmuzun başına denk geliyo yani
bütün seminer flan bile bitmiş oluyo o zaman raporla flan da hiç uğraşmıcaz yani
eğer sen de çarşambaya ayrılırsan temmuza 10 gün kala flan
iznin bitiyo istersen idare edersin stersen bi 10 günlük raporla o işi de çözersin
inşallah hemen 24 hafta izni verirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?