2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım yaa anladım, haklısın kızmakta ilgilenmesi lazım ama onun tarafından da bakmak lazım kendi hayatına daldı demek ki o da, birde bazı erkekler çok önemsemez böyle şeyleri, benim babamda çok sever beni ilgilenir maddi anlamda destek olur ama konuştuğumuzda sağlığın yerinde mi der o kadar :) seni sevmediğinden değildir ilgisini çekmiyordur, neler duyuyoruz kendi çocuğuyla ilgilenmeyen karısıyla ilgilenmeyen eşler var, eşin yanında olsun seninle ilgilensin yeter o sana kimseye muhtaç etmesin Rabbim bizi onlardan başka

canım bi sebebi yok daha doğrusu bilmiyorlar.şeker çıkabilir dediler.çok şükür şekerim yok.ama erken doğum riski nedeniyle iğne yapılıyor her hafta.sonuna kadar dayanır inş bebişim.ama bu kilolarda psikolojimi mahvetti benim.hareketlerde çok zorlanıyorum çünkü.

selam kızlar,haberleri izlerken söylediler şu izin mevzusunda 24 hafta yani 6 ay ücretli izin o kanun görüşülecekmiş.umarım bize yetişir de 2.dönem raporla uğraşmak zorunda kalmayız.

ayyy evet ben de duydum..olacak olacak..merak etme..

canım benim güle güle kullan aldıklarını..gelelim izin işine..ben de çok beklemiştim çıkar diye..çıkmadı..mecbur çalışabilir aldım..şu an 36.haftadayım..gitti giden..boşuna çalıştık walla..ama napalım..bu hafta zaten doktor bana çalışamaz raporu verecekti..üzülüyodum 2 haftam yanacak diye..ucundan kıyısından yakaladım galiba..darısı hepinizin aşına..seminer dönemi mi...ohoooo oooooo..dur ya..daha..bi gelelim oralara..o zaman düşünürüz..zaten heralde o dönem biraz bunalmış oluruz..dışarı çıkmak için de bahane olur..ben de lisedeyim..bizim de sınavlar oluyo..dediğin gibi 1-2 saat bişi..giderim heralde..

kızlar korselerinizi ayarladınızmı
medikallerde satılan bi ürün varmış biyerde okumuştum ama nasıl bişey olduğunu hatırlamıyorum ondan alıcam ben bulursam

cnm ben de almayı düşünüyorum ama medikalden değil normal
bi kompedan flan gibi bi yerden alcam daha önceden vardı ama
çok sıkıyodu acaba onu kulanabilirmyim bilmiyorum yani yeni doğum
yapmış olucaz o kadar sert sıkı bişey zarar verir mi onu da tam bilmiyorum

geçmiş olsun ama benim söylediğim şeyin senin söylediğinle pek alakası yok yani
sen tek değilsin daha öncede yaptılar soru sorup cevaplarını alıp gidiyolar
biraz önce de yazdım kullanılmış gibi hissediyorum, tamam o kişinin o an bi sorusu olabilir
tabiki yardımcı olup cevap veriyoruz ama daha sonra biz bi soru sormak istediğimizde
o kişiler burda olmuyo bilmiyorum ne kadar anlatabildim ama eğer bi paylaşım olacaksa karşılıklı olmalı
diye düşünüyorum, ayrıca bu sadece sana özel değildi çok kişi bunu yapıyo.

yabancı film mi cnm tvdemıydı yoksa CD sı falanmı bide nası bişey anlat merk ettım şimdik özetini yani

yabancı bi film cnm ama türkçe dublajı da var şimdi isimlerini hatırlamıyorum
ama baya ünlü oyuncular oynuyo biri jennifer lopez, hamile kalan, hamile kalamayan evlat edinmeye çalışan
bebeğini kaybeden bi kaç bayandan bahsediyo yani hamilelik olayını baya her yönüyle ele almış
doğumları flan da var ve özellikle babaları bi harika kendilerini babalığa alıştırıyolar flan mutlaka izlemelisin

Slm hamilecikler...2 gündür gezmelerdeydim ama burnumdan geldi yine...
off kafam çok bozuk yaa oturdum ağladım geçmiyo yine...
sizde ne var ne yok?

cnm hayırdır ne oldu?

kızlar korselerinizi ayarladınızmı
medikallerde satılan bi ürün varmış biyerde okumuştum ama nasıl bişey olduğunu hatırlamıyorum ondan alıcam ben bulursam

korse ne ıcın dogumdan snra kullanmayamı

Slm hamilecikler...2 gündür gezmelerdeydim ama burnumdan geldi yine...
off kafam çok bozuk yaa oturdum ağladım geçmiyo yine...
sizde ne var ne yok?
hayrdr dıcektımkı acıklamıssın sıkma canını canm ya

bız kurduktan 1 hafta snra falan gıtmıstı butun cekmeceler kapaklar acık durdu hatta ondan snra temızledık

ya banyo ürünlerinde dün konuştuğum satıcı kadın bana bübchen önerdi en iyisi o istersen netten içeriğini falan araştır dedi.zaten ben de ya bübchen ya da sebamed alacam daha almadım bezi içinde küçük bir prima alacam bakacam alerji falan yapmazsa ona devam edecem.

Kızlar kendim örüp süslediğim mevlitte dagıtacagım magnetler, birde hastane için aldıgım şekerlerin fotolarını koyuyorum. Begenirsiniz umarım

Birde mevlitte bebek kurabiyeleri yapıcam normalde siparişle yapıyordum eskiden, kendi bebegime yapmasam ayıp olur büyüyünce sormaz mı ama

aynen..bübchen düşünüyorum..belki chicco da olabilir..babanemiz de küçük bi prima almış..senin dediğin gibi deneyip göreceğiz...

çok tatlı olmuşlar nasıl uğraştın canım maşallah sana

Son düzenleme:
kızlar çokyoğun olduğum ve halaizne ayrılamadığım için çok takılamıyorum forumda ama merak ediyorum herkesiyidir umarım bizde de heyecan dorukta artık 3.5 haftamız kaldı:)

cnm ben iki hafta sonra ayrılmayı düşünüyorum ki zaten
şuanda 35. haftamdayım hesapladım iki hafta sonra ocağın 14ünden
itibaren 24 hafta sayınca tam temmuzun başına denk geliyo yani
bütün seminer flan bile bitmiş oluyo o zaman raporla flan da hiç uğraşmıcaz yani
eğer sen de çarşambaya ayrılırsan temmuza 10 gün kala flan
iznin bitiyo istersen idare edersin stersen bi 10 günlük raporla o işi de çözersin
inşallah hemen 24 hafta izni verirler.

valla 6 aylık hamileyken basladımdı günde 10 tane falan ördüm öyle kendimi yormadan canım sıkıldıkça toplam 100 tane oldu yeter sanırım aile ve okuldaki arkadaşlara dagıtıcam zaten

canım yaa anladım, yaptıklarının karşılığını mutlaka alırsın o konuda hiç şüphen olmasın

kızlar çokyoğun olduğum ve halaizne ayrılamadığım için çok takılamıyorum forumda ama merak ediyorum herkesiyidir umarım bizde de heyecan dorukta artık 3.5 haftamız kaldı:)
walla güzelim ben de pek giremedim..geçmişi okuduğum kadarıyla da herkes iyi..konuşulan konular ise: ağrılar..sızılar..uykusuz geceler..kilolar..alışverişler..nstler..ben de dahil hemen hepimiz yarın doğuracak gibi hissediyoruz..

valla ben pek güvenemiyorum bu 24 hafta olayına o bakımdan 37.haftama kadar allahım izin verirse çalışacam,o da tam 25 ocağa denk geliyor okul kapanıyor ben izne ayrılıyorum.umarım çıkar beni utandırır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…