2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Stres yapmayın normal durumlar bunlar,bebek kendını doguma haxırlıyor 7 aydır rahomı yukarı tasıdı sımdıde asagı tasıyor dogum ıcın kasılmaların araşıgı ve suresı onemlı be sancıyla olması ben 36.haftadıyım benım kasılmalarım artık sancı ıle oluyor

Kızlar hastane cantasını ne boy hazırladınız??????? En kucuk boy valize sıgmıcak gıbı

günaydın hanımlar,, meltemcim ben iki tane hazırladım bir küçük valiz anne çantası birde bebek için aldığım malzeme çantasınada bebişe hazırladım birde portbebe var onun içinede kapı süsünü peluş battaniyesini falan koydum vallaa hastaneye giderken taşınıyoo gibi olacaz ama napayım anca sığdı

benım esım panık anında herseyı unutur valla o yuxden tek canta hazırlamam lazımmm

Meltem rüyamda seni gördüm bacım, ikimiz de aynı hastanede aynı gün sezaryen oluyoruz. Ama sen genel anestezi ile olmuşsun senin bebeğini bana veriyorlar arkadaşın uyanana kadar bak diye. Çok tatlı sapsarı bi bebeğin var. Ama benim bebek ortalarda yok . Ananem var yanımda, rüzgarın altını açıyor, rüzgar da hemen çiş ve kaka yapıyor. Ananem zeytinyağlı mendiller siliyo poposunu ama kakası poposuna iyice dağılıyo. Ben de diyorum ki böyle olmaz, emanet bebek, pis pis mi vericez kıza diyorum. Poposuna bi yıka diyorum başlıyor komple yıkamaya. Napıyosun sen, sadece poposunu yıka diyorum. Sus sen ne bilecen diyo bana ) ben de diyorum ki biz konuşmuştuk yıkamıcaz bebekleri bi süre, kremsi sıvıyla kalacak 1 hafta falan diyorum. Neyse rüzgar uyuyor, ben kendi bebeğimi sormaya başlıyorum. Geçiştiriyorlar. En son çığlık çığlığa bebeğim nerde falan diye ortalığı ayağa kaldırıyorum, rüzgar bu sırada uyanıyor ama ağlamıyor hiç. Ama ben nasıl bağırıyorum. Ağlıyorum falan. Bana 10-11 yaşlarında bi erkek çocuk getiriyorlar senin çocuğun bu diye. İyice çıldırıyorum benimle dalga mı geçiyorsunuz diye. Meğer benim oğlumu evlâtlık vermişler.

Ağlamışım gece yatakta bağırıyormuşum, eşim uyandırdı sonra

e bi karar verin
yallah o zaman,tıpış
bak gıderım haaaaaaaaaaaa:)
amannnn ne karısık ruya gunduz hayrına olsun , guzelmıydı ruzgar anlatsanaaaaaaaaaaaaaaaa

bak gıderım haaaaaaaaaaaa:)

amannnn ne karısık ruya gunduz hayrına olsun , guzelmıydı ruzgar anlatsanaaaaaaaaaaaaaaaa

Canım çok güzel temiz bi bebekti, sapsarıydı, beyaz tenliydi, küçücüktü avuç içi kadar poposu vardı ve çok bilmiş bakışları ve tavrı vardı. Çok sakin ve usluydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…