- Konu Sahibi papatya3459
-
- #38.881
gerçekten sürekli kafamda evin temizliği var hiç olmadığım kadar titiz oldum :)) akşamları doğumu nasıl yapıcamı dusunmekten uyuyamıyorum sürekli kafamda nasıl olcak dıye soru ısaretlerı ıns hayırlısı olsun allahım herkesın yardımcısı olsun
hoşbulduk canımm.mide bulantısı mııı? haylaaa mıı? Allah yardımcın olsun.bende bendeee ilk sancımı gece yaşadım. oğlum sancı sırasında kıpır kıpırdı sıpaa. beni tedirgin etti korktum gelirse daha erken diye.en az 38 olur inş. erken gelmesin erken olursa sarılık ihtimalide artıyomuş sanırım.
aaaaaaaaaa hosgeldın canım yoktun ortalarda, bız de buralarda 9 ayı doldurduk gordugun gıbı sırayla dogum sırası beklıyoruz kuzu kuzu topık doguran ve dogurmayı bekleyenler le dolu(baska ne olacaksa) bebegının ve senın ıyı olmana sevındım
bende yaptırdımkiiiiiiiiiiiiiii cıkısşar serberst ne zaman ısterse gelebılır ruzgar bey
zuzumm ağda deneyimin nasıl geçti. ben kuaförde ilk defa gidecem de kararsızım aslında gitsemmi evde halledebilir miyim? utanıyorum yaa bide çok acırsa yada açılmaya sebep olursa filan gibi endişelerim var. sen ne dersen onu yapıcam bak yeter düşündüğüm.
Allah yardımcın olsunn. inşallah çok kolay geçicek rhatalayacaksın. buraya gelip bize de yazmayı unutma. şu sertleşme olayını ben ayırt edemiyorum sanırım bende de çok fazla oluyor o doğum sebebi mi? ben normal sanıyordum hiç bahsetmedim doktoruma.Kizlaaar..yarin 4 te dogurucam derinimi insallah
Hem sertlesmeler hem de karaciger enzimlerim yuzunden bekleyemedik
36+6da gelecek aceleci kuzum
Dua edin sorunsuz atlatalim ikimiz dee
Buarada karnin sertlesmesi bebk toplanmasi degil
Bende agri yok sadece cok sertlesiuodu
yok cnm ben çok şükür hamileliğim boyunca mide bulantısı yaşamadım
ama dün gece bulandı neyseki o kadar şiddetli değildi bende kalktım belki geçer die bişeyler
atıştırdım biraz hafifletti, ben 38. haftadayım cnm bundan sonra istediği zaman
gelebilir meleğim büyük bir heyecanla bekliyorum onu.
aynen cnm kar kalktı yollar açıldı
cnm ben yıllardır evde kendim yaptım o yüzden bu ilk ağdam değildi
sadece ilk defa başak birine yaptırdım yani tüylerim yolunmaya alışık :)
tabiki bende utandım ama kendim eğilemiyodum zaten hiç bi yeri göremiyorum
ve jilet yapmak istemiyodum çünkü yıllarca ağda yapmışım o kadar azaldı zayıfladı
tekrardan onları beslemek istemedim üstelik ben jiletten daha çok korkarım.
benim haftam seninkinden daha önce cnm bana bişey olmadıysa sana hiç bişey olmaz :)
tabiki gideceğin yeri önceden araştır hijyenik mi nasıl yapıyolar die, jiletle iki gün sonra kaşına
kaşına tekrardan çıkıyo ama ben şimdi çok rahatım 1 ay idare eder bu beni tabi meleğim biraz geç gelirse
ufak da çıksalar yine gitcem, inşallah onlar çıkmadan bebeğim gelir
Kizlaaar..yarin 4 te dogurucam derinimi insallah
hazır sadece bebek cıkolatalarımız kaldı onuca netten bonnyfooddan sıparıs verecegız dırek hastaneye geecek ıns.hoşbulduk canımm. 9 ay ben burda olsam kafayı yerdim kıı bak şimdi de taktım ben niye magnezyum kullanmadım acaba diye? sıra sende sanırım. hadi bakem rüzgar bebek fırtına gibi esecek mi tosuncuk. herşeyin hazırdır şimdi senin.çantan? odan? şekerin? hepsi var mı geçmişte? abisi karneyi alacak sende bebeği. tatil hediyesi abisine.
yerım ben senın derınını ben cumaya kaldım onesınde amelıyathanede bosluk bulamadıkKizlaaar..yarin 4 te dogurucam derinimi insallah
evettttttt cuma sabah 8 bucukta dogumda oalcagım nasıpse , demekkı senle hastane korısdorunda kuzularımızla tanısacagızzzz:) epıdural sezeryan olacak canım benımkıherkes iyidir umarım
doğum yapanalr olmuş
ALlah sağlıklı ömür versin evlatlarına
darısı bize
MELTEM
bir şey soracağım canım
günümüz aynı hatta hastanemiz de ayn
ben 12 de gireceğim nasipse doğuma
epidural olcak
seninki nasıl olacak merak etim de:26:
ynen beimde belli değil dönerse normal gibi gerçi çatıyada bakılmadı. ama her ikisine de hazırlamak lazım kendini. normalden korkuyorsan normalin güzel yönlerini okuyup o sancıların filan bebeğe faydalarını öğrenip o acılar sırasında onun bebeğe faydalı dünyaya uyum sağlamasına yardımcı daha güçlü bir bebek olması için gerekli olduğunu filan düşünüp o sancıya katlanabilirsin.bende tam tersini yapıyorum sezaryenin güzel yönlerini bulup şöyle rahat edicem böyle zamanı belli olacak annemler uzaktan daha rahat gelecek gibi şeylerle kendimi o fikrede alıştırıyorum.2 side olursa üzülmeycem.
hazır sadece bebek cıkolatalarımız kaldı onuca netten bonnyfooddan sıparıs verecegız dırek hastaneye geecek ıns.
yerım ben senın derınını ben cumaya kaldım onesınde amelıyathanede bosluk bulamadık
evettttttt cuma sabah 8 bucukta dogumda oalcagım nasıpse , demekkı senle hastane korısdorunda kuzularımızla tanısacagızzzz:) epıdural sezeryan olacak canım benımkı
o zaman cumaya tanısıyoruz hastanede:) sen 11 de mı geleceksın hastaneye benı 1 saat oncew cagırdılar 7 bucukta olucam , senın geldıgın saatte ben dogurmus olacagım naspse odamda kuzumu sevıyor olacagım allahın ıznıyleayy hadi hayırlısı ben de dediğim gibi 12de gireceğim
ALlah yardımcımız olsun
herkes dogurmayı beklıyor ısteeeeeeeeeee:)selam kızlarrrrr bizde geldik kızımla nasılsınız bebişleriniz nasıllar
herkes dogurmayı beklıyor ısteeeeeeeeeee:)
valla nette var bazı seyler bı arastır bakalım nurkubra da donmemıstı obı yontem denıcek donerse sende denersınaman aman kuzum iyi olunda doğurmayı bekleyin bende çarşamba günü gideceğim doktora benim bebiş hala dönmedi oturuyor içeride teyzesi dönermi ne dersin ?
zuzumm ağda deneyimin nasıl geçti. ben kuaförde ilk defa gidecem de kararsızım aslında gitsemmi evde halledebilir miyim? utanıyorum yaa bide çok acırsa yada açılmaya sebep olursa filan gibi endişelerim var. sen ne dersen onu yapıcam bak yeter düşündüğüm.
kesınlıkle vala temız ıs oluyor hemdeeeecanım ben ilk defa cumartesi gittim ama cok utandım hemen bitti 10 dak sürüyo ,ilk defa baska birine aldırdım hatta kuaför dediki ya sen nasıl doğum yapcaksın o kadar terledim ki ama rahatlık varmıs valla git yaptır bence gözlerini kapa:))
valla nette var bazı seyler bı arastır bakalım nurkubra da donmemıstı obı yontem denıcek donerse sende denersın
Kizlaaar..yarin 4 te dogurucam derinimi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?