2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yalnız değilmişim:) her akşam saatlerce doğum nasıl olacak diye düşünüyorum, yatmadan önce evin dağınıklığını topluyorum gece bişi olursa ev temiz dursun diye :)

yok cnm ben çok şükür hamileliğim boyunca mide bulantısı yaşamadım
ama dün gece bulandı neyseki o kadar şiddetli değildi bende kalktım belki geçer die bişeyler
atıştırdım biraz hafifletti, ben 38. haftadayım cnm bundan sonra istediği zaman
gelebilir meleğim büyük bir heyecanla bekliyorum onu.

aynen cnm kar kalktı yollar açıldı

cnm ben yıllardır evde kendim yaptım o yüzden bu ilk ağdam değildi
sadece ilk defa başak birine yaptırdım yani tüylerim yolunmaya alışık :)
tabiki bende utandım ama kendim eğilemiyodum zaten hiç bi yeri göremiyorum
ve jilet yapmak istemiyodum çünkü yıllarca ağda yapmışım o kadar azaldı zayıfladı
tekrardan onları beslemek istemedim üstelik ben jiletten daha çok korkarım.
benim haftam seninkinden daha önce cnm bana bişey olmadıysa sana hiç bişey olmaz :)
tabiki gideceğin yeri önceden araştır hijyenik mi nasıl yapıyolar die, jiletle iki gün sonra kaşına
kaşına tekrardan çıkıyo ama ben şimdi çok rahatım 1 ay idare eder bu beni tabi meleğim biraz geç gelirse
ufak da çıksalar yine gitcem, inşallah onlar çıkmadan bebeğim gelir

sevgili 2013 şubat anneleri
allah hepinize yavrularınızı hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin...son günlerinizin tadını çıkarın bende 2012 eylül annesiydim bebeğim simdi 6 aylık olcak anne olmak cok güzel inş.hepiniz yasıcaksınız ama insan hamilelik dönemlerini çok özlüyorr o yüzden içinizdeki o kıpırdanmaların zevkini sürün doğumdan sonra sanki hala içinizdeymişde niye kıpırdamıyoki diye düşünceksiniz ve eliniz bi çok kez karnınıza gidicek o kıpırdamayı arıcak hamilelik cok farklı ve özel gerçekteenn inş.herşey güzel olur sizler için sevgiyle kalın

Allah yardımcın olsunn. inşallah çok kolay geçicek rhatalayacaksın. buraya gelip bize de yazmayı unutma. şu sertleşme olayını ben ayırt edemiyorum sanırım bende de çok fazla oluyor o doğum sebebi mi? ben normal sanıyordum hiç bahsetmedim doktoruma.

anladım canım bakayım ben cesaretimi toplayayım istediği zaman gelirse bebeğim aklımda bide o olmasın.offff

cnm hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli doğar inşallah meleğin
senin için dua etcem, sende bizi habersiz brakma

ben kaçıyorum kızlar eşim geldi gezmeye gitcezzzzzz :) öpüyorum sizi

hazır sadece bebek cıkolatalarımız kaldı onuca netten bonnyfooddan sıparıs verecegız dırek hastaneye geecek ıns.
yerım ben senın derınını ben cumaya kaldım onesınde amelıyathanede bosluk bulamadık

evettttttt cuma sabah 8 bucukta dogumda oalcagım nasıpse , demekkı senle hastane korısdorunda kuzularımızla tanısacagızzzz:) epıdural sezeryan olacak canım benımkı

aynen canım bende üzülmeyeceğim ikiside olursa, aslında fark etmez, yani hangisi iyi olacaksa tabiki o olsun, işte insan korkuyor, birde belirsizlik olunca sinir oluyor, evet okuyorum sürekli güzel yönlerini, korkularımı yenmeye çalışıyorum, artık akışına bırakmak lazım diyorum ama olmuyor işte :)[/QUOTE]

bu kadar kişi doğuruyorsa bende doğururum diyorum kendime. çocuğu içinde kalan yok ya diyorum. böyle kendi kendime konuşuyorum işte

kızlar akşam 21.00 de dr da olucam ne dicek bakalım doğum tarihini verecek... ya o değil de canım sıkıldı şimdi... ben ilaç fobisi olan biriyim kimseye anlatamıyorum . kalsiyum magnezyum ve kan ilacı yazmıştı en baştan sona kadar kullan dedi ben düzenli kullanmadım kullandım dedim çünkü kızıyor aramız açılıyor dr. la. hele o kan ilacını bir içeyim diyorum 3 gün kendime gelemiyrm. içmedim ben de... benden kan testi de istemedihiç. sadece sağlık ocağına başka şikayetle gidince yapıyordu aile hekimi kansızsın iç diyordu.ben de dr. uma söylemedim sormuyr test istemyr sinir oldum. neyse dün yine içiyim dedim olmadı. kendime gelemedim 1 gün. içemiyorum.... içemedim..... arada bir içtim... noolcak??????

ayyy topik ne zamandir ilk defa kalabalik...
triptofan hosgeldin seni hatirliyorum ins cokk iyisindir ne guzel aramiza donmen.
kizlar ya ben artik hamilelik bitsin istiyorum. totomu kaldiramiyorum halim yok, corap giyemiyorum ayakkabi giyemiyorum.
canim hic bisi de yapmak istemiyor. gidim cikti ayaklarim sisti...biktim ya

ayy hadi hayırlısı ben de dediğim gibi 12de gireceğim
ALlah yardımcımız olsun

ayy hadi hayırlısı ben de dediğim gibi 12de gireceğim
ALlah yardımcımız olsun
o zaman cumaya tanısıyoruz hastanede:) sen 11 de mı geleceksın hastaneye benı 1 saat oncew cagırdılar 7 bucukta olucam , senın geldıgın saatte ben dogurmus olacagım naspse odamda kuzumu sevıyor olacagım allahın ıznıyle

Son düzenleme:

canım ben ilk defa cumartesi gittim ama cok utandım hemen bitti 10 dak sürüyo ,ilk defa baska birine aldırdım hatta kuaför dediki ya sen nasıl doğum yapcaksın o kadar terledim ki ama rahatlık varmıs valla git yaptır bence gözlerini kapa:))

kesınlıkle vala temız ıs oluyor hemdeeee

allah sağ salim kucağına almayınasip etsin inşallahhhh canımm. Sorunsuz bir şeklide geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…