2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım ben 3 tane normal doğum yaptım...normal doğumda yanlısıyım ama sezeryanada karşı deilim gerektiği sürece...normal doğum yapmış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim..bi kere rabbim öle bi güç kuvvet veriyo ki sabredip o sancılara dayana biliyosun..en önemliside doğumdan sonra rahatça ayağa kalkıp,kendinede bebeğinede bakabiliyosun..ayrıca benmkiler çok dikişli olduğu halde..genede seni etkilemek istemem hakkında hangisi hayırlısa o olsun ...sonuçta bebişin doğsun,hayırlısıylada kucağına alda hangisi olursa olsun....

çatı mua. si farklı aslında. bebeğin normal doğumla olabilecek mi, bebeğin boyutları ile senin kemik yapın uyumlu mu ona bakılıyor. eğer bebek büyükse çatı normalde olsa doğum zor olabilir.ya da bebek büyüktür ama çatıda geniştir nispeten o doğum normal yapılabilir. buna karar veriyor dr. açılma ise doğum sancıları ile başlıyor. eğer sen sancı, suyun gelmesi, kanama gibi bir şikayetle gitmezsen sanırım açılmada olmaz.
çatı mua. son ana bırakıyorlar mümkün olduğunca, bebeğin kilosu için bir tahminde bulunuyorlar ve kemikler,kaslar , bağlar hepsi doğuma hazırlık için gevşemeye başlıyor. son zamanlarda 1 ay öncesine göre daha genişleyebiliyor yapı. ancak o zaman karar verebiliyorlar

ne garip ne güzel hergün birlerini doğuma yolluyoruz artık. mutlu mutlu alırsın bebeğini kucağına inş. hayırlı haberlerini bekliyoruz. bizi habersiz bırakma....

iyi geceler kızlar..
memleketime geldim sonunda bi kaç gündür giremiyorum o yüzden, karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyordu benim kolsetaz teşhisi konulmuştu,
şimdi biraz düştü ama halen yüksek,
bugün doktora gittik tıp fakültesine doktor 40. haftaya kadar bekleyemeyeceğimizi söyledi,
38. haftadan sonra ani bebek ölümleri olabiliyor o yüzden 38. haftada doğmuş olması lazımmış.
38 haftam 1 şubatta doluyor 1 şubat yada biraz öncesi sonrası sunni sancı verip normal doğumu deneyeceğiz,
başından beri normal doğumu çok istiyodum, sunni sancıyla doğumun başlayıp başlamayacağına dair endişelerim var
ama ben yinede denemeden sezeryan olmak istemiyorum.. açılma yada herhangi bir belirti olmadan sunni sancı işe yarayacak mı bakalım göreceğiz,
kaşınmaya devam ediyorum bu arada.. ilacın kaşıntıya bir etkisi olmuyor malesef,
36+2 olmuşuz bugün itibariyle bebeğim 50cm 2800 gr, kilosu birazcık düşük sanırım çünkü doktor idare eder dedi :)

38. haftadaki bebek ölümleri genelmi yoksa senn durumunla mı ilgili????bu arada hiç böle bişi duymadım açılma ,sancı yokken sadece suni sancıyla doğum başlatıla bilirmiki.....bana çok tuhaf geldi..çünkü suyu gelip,sancısı başlayan,açılması olana bile suni sancı verdikleri halde doğum genede vaktini bekleye biliyo..şaşırdım walla ne diyim hakkında hayırlısı olsun...

benim durumumla ilgili canım herkes için geçerli değil,
bende senin gibi düşünyordum ama doktorum başlatılabileceğini daha öncede bunu yaptığını ve doğumun gerçekleştiğini söyledi..
doktorum tecrübeli bi doktor doçent ona güvenmekten başka çarem yok zaten,
ihtimal düşükte olsa normal doğumu denemeden sezeryan olmak istemiyorum, bi sıkıntı olursa eğer nasılsa sezeryanla alırlar diye düşünüyorum inş sıkıntı olmaz normal şekilde doğururum, tabi en önemliside sağlıklı şekilde doğururum, doktorum alıcaz sezeryana derse itiraz etmicem zaten..

Ezell benimde çok sertleşmeler var karnımda korktum şimdi herkeste yokmu bu sertleşmeler bu zamanda

CANIMMM ne zaman peki doğum?

Ezell benimde çok sertleşmeler var karnımda korktum şimdi herkeste yokmu bu sertleşmeler bu zamanda

CANIMMM ne zaman peki doğum?
bekleyebildiğimiz kadar beklicez canım ama 1 şubatta 38 hafta doluyor büyük ihtimelle o tarihlerde olacak
sertleşmeler bende de var canım doktor normal dedi, ezelin ilki sezeryan olduğu için dikişlerin açılma yapabilir demiş doktoru o yüzden alınacak onunki

Son düzenleme:

bende 1 şubtda doğumda olcam nasipse okdr sertki karnım canımı yakıyo bazen bide ben dün gece baya baya çıkardım yine gecenin biyarısı neyin nesi anlamadım ((

Ezelcim dualarım seninle..hayırlısıyla kuzunu kucağına almayı nasip etsin rabbim.güzel haberlerle inşallaaahh

ezelllllllll guzel haberlerını beklyurzzz hayırlısıyla gıt gell:)

40 haftasında olanınız varmı neler hissedıyolar :)

40.haftama gırdımmm sabırsızım beklemedeyım aceleceyım ve bu bebek artık hıc gelmıcek gıbı hıssedyrum:)

bende 40, haftamdayım gelmicek sanki :))

evet senle muhtemel tarıhımzde aynı sankı banada ole gelıo pazartessı doktor kontrole cagrdı ozmana kadar dogum olmazsa dedı bende buyuk ıhtımal pazartesı gorusurz dedım:)sonrasında 5 gun daha beklıomus yoksa artık mecburen sezeryan dedı sana ne dıo doktorun

bugun alıyordu benı doguma 2. kez kactım yıneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) salı carsamba amelıyathane dolu randevu alamadı persembe boşluk vardı bende gerek yok zaten cumaya ne kaldı dedım

korkunun ecele faydası yok şekerim göründüğü üzere cuma günü tıpış tıpış gitcen hahahaha:))) edipurelmi olcak senn? genel anestezimi

cuma günü kontrolüm var benimde bu hafta sancım gelmezse.normal olması için 1 hafta daha bekleriz yine gelmezse suni sancı vercez dedi aynı senn gibi yanii.ama ben haftaya kalsın istemiyorum gelsin istiyorum artık.senn bebiş kızmı erkekmi benim erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…