- Konu Sahibi papatya3459
-
- #38.921
Kızlar ben geldim eşimin arkadaşı saolsun götürdükontrole bizi annemle...bebek düz normal her şeyi 3340 kg ama 3200 dofgoar dedi neden geri rakam söyledi acep ... Boyu 50 cm falan galiba fl den ben hesapladim dr demedi... Normal dogur dedi son kez soruyorum size ben cok korkagim tüp bebek bebegi riske atamam... Ya ikinamam çıkamaz allah korusun birşey olursa diye korkum var. Var mi boyle bisey mesela cesaret edemezsem çocuğa zarar gelecek birşey olur mu ... Normal yapabilir miyim... Sizce ... Seseryenden bile uyuyacak olmama rağmen korkan ben ... Offf... Cok kararsız kaldım nolur bisey deyin... Cok korkuyrm ... Açılma yokmuş sancı normal dedi 30 una gel 1 2 si gibi alalım dedi .
canım ben balıkesirdeyim, bursadaydım önceden. O yüzden doğum balıkesirde olacak, benim bebeğin kilosu normal dedi doktor yani 3300 - 3400 falan doğar dedi, birde iyice yerleşmiş her an olabilir dedi, ama bende ağrı falan yok, sanki duracak gibi, çarşamba çatı muayenesi var o zaman netleşir diye düşünüyorum, ama belirsizlik insanı gerçekten çok yoruyor. Açılma şimdiden oluyormu, yani çatı muayenesi yaparken açılmayada mı bakılıyor.
Kizlaaar..yarin 4 te dogurucam derinimi insallah
Hem sertlesmeler hem de karaciger enzimlerim yuzunden bekleyemedik
36+6da gelecek aceleci kuzum
Dua edin sorunsuz atlatalim ikimiz dee
Buarada karnin sertlesmesi bebk toplanmasi degil
Bende agri yok sadece cok sertlesiuodu
evet yaaaaa patır patır dokuluyoruz artık ne guzellllne garip ne güzel hergün birlerini doğuma yolluyoruz artık. mutlu mutlu alırsın bebeğini kucağına inş. hayırlı haberlerini bekliyoruz. bizi habersiz bırakma....
iyi geceler kızlar..
memleketime geldim sonunda bi kaç gündür giremiyorum o yüzden, karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyordu benim kolsetaz teşhisi konulmuştu,
şimdi biraz düştü ama halen yüksek,
bugün doktora gittik tıp fakültesine doktor 40. haftaya kadar bekleyemeyeceğimizi söyledi,
38. haftadan sonra ani bebek ölümleri olabiliyor o yüzden 38. haftada doğmuş olması lazımmış.
38 haftam 1 şubatta doluyor 1 şubat yada biraz öncesi sonrası sunni sancı verip normal doğumu deneyeceğiz,
başından beri normal doğumu çok istiyodum, sunni sancıyla doğumun başlayıp başlamayacağına dair endişelerim var
ama ben yinede denemeden sezeryan olmak istemiyorum.. açılma yada herhangi bir belirti olmadan sunni sancı işe yarayacak mı bakalım göreceğiz,
kaşınmaya devam ediyorum bu arada.. ilacın kaşıntıya bir etkisi olmuyor malesef,
36+2 olmuşuz bugün itibariyle bebeğim 50cm 2800 gr, kilosu birazcık düşük sanırım çünkü doktor idare eder dedi :)
benim durumumla ilgili canım herkes için geçerli değil,38. haftadaki bebek ölümleri genelmi yoksa senn durumunla mı ilgili????bu arada hiç böle bişi duymadım açılma ,sancı yokken sadece suni sancıyla doğum başlatıla bilirmiki.....bana çok tuhaf geldi..çünkü suyu gelip,sancısı başlayan,açılması olana bile suni sancı verdikleri halde doğum genede vaktini bekleye biliyo..şaşırdım walla ne diyim hakkında hayırlısı olsun...
Kizlaaar..yarin 4 te dogurucam derinimi insallah
Hem sertlesmeler hem de karaciger enzimlerim yuzunden bekleyemedik
36+6da gelecek aceleci kuzum
Dua edin sorunsuz atlatalim ikimiz dee
Buarada karnin sertlesmesi bebk toplanmasi degil
Bende agri yok sadece cok sertlesiuodu
benim durumumla ilgili canım herkes için geçerli değil,
bende senin gibi düşünyordum ama doktorum başlatılabileceğini daha öncede bunu yaptığını ve doğumun gerçekleştiğini söyledi..
doktorum tecrübeli bi doktor doçent ona güvenmekten başka çarem yok zaten,
ihtimal düşükte olsa normal doğumu denemeden sezeryan olmak istemiyorum, bi sıkıntı olursa eğer nasılsa sezeryanla alırlar diye düşünüyorum inş sıkıntı olmaz normal şekilde doğururum, tabi en önemliside sağlıklı şekilde doğururum, doktorum alıcaz sezeryana derse itiraz etmicem zaten..
bekleyebildiğimiz kadar beklicez canım ama 1 şubatta 38 hafta doluyor büyük ihtimelle o tarihlerde olacakEzell benimde çok sertleşmeler var karnımda korktum şimdi herkeste yokmu bu sertleşmeler bu zamanda
CANIMMM ne zaman peki doğum?
bekleyebildiğimiz kadar beklicez canım ama 1 şubatta 38 hafta doluyor büyük ihtimelle o tarihlerde olacak
sertleşmeler bende de var canım doktor normal dedi, ezelin ilki sezeryan olduğu için dikişlerin açılma yapabilir demiş doktoru o yüzden alınacak onunki
Ezelcim dualarım seninle..hayırlısıyla kuzunu kucağına almayı nasip etsin rabbim.güzel haberlerle inşallaaahh
40 haftasında olanınız varmı neler hissedıyolar :)
oyyyyyyyyyyyyy esınle sen doguramadınız bı turlu yaaaaf:)ezelllllllll guzel haberlerını beklyurzzz hayırlısıyla gıt gell:)
40.haftama gırdımmm sabırsızım beklemedeyım aceleceyım ve bu bebek artık hıc gelmıcek gıbı hıssedyrum:)
oyyyyyyyyyyyyy esınle sen doguramadınız bı turlu yaaaaf:)
ezelllllllll guzel haberlerını beklyurzzz hayırlısıyla gıt gell:)
40.haftama gırdımmm sabırsızım beklemedeyım aceleceyım ve bu bebek artık hıc gelmıcek gıbı hıssedyrum:)
bende 40, haftamdayım gelmicek sanki :))
oyyyyyyyyyyyyy esınle sen doguramadınız bı turlu yaaaaf:)
allahım ne acayıp bır olay ben dogumdan kacıyorum sen dogurmaya calısıyon hayat ıstevalla bugun doktora gıttım meltem bu hafta kendılıgınden gelmezse haftaya kacısı yok ıstemesede gelecekkk:):):
bugun alıyordu benı doguma 2. kez kactım yıneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) salı carsamba amelıyathane dolu randevu alamadı persembe boşluk vardı bende gerek yok zaten cumaya ne kaldı dedımmeltemmm bugün belli olcaktı senin günün cumamı yoksa çarşambamı gidiyosun doğuma
bugun alıyordu benı doguma 2. kez kactım yıneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) salı carsamba amelıyathane dolu randevu alamadı persembe boşluk vardı bende gerek yok zaten cumaya ne kaldı dedım
evet senle muhtemel tarıhımzde aynı sankı banada ole gelıo pazartessı doktor kontrole cagrdı ozmana kadar dogum olmazsa dedı bende buyuk ıhtımal pazartesı gorusurz dedım:)sonrasında 5 gun daha beklıomus yoksa artık mecburen sezeryan dedı sana ne dıo doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?