- Konu Sahibi papatya3459
-
- #38.901
kızlar akşam 21.00 de dr da olucam ne dicek bakalım doğum tarihini verecek... ya o değil de canım sıkıldı şimdi... ben ilaç fobisi olan biriyim kimseye anlatamıyorum . kalsiyum magnezyum ve kan ilacı yazmıştı en baştan sona kadar kullan dedi ben düzenli kullanmadım kullandım dedim çünkü kızıyor aramız açılıyor dr. la. hele o kan ilacını bir içeyim diyorum 3 gün kendime gelemiyrm. içmedim ben de... benden kan testi de istemedihiç. sadece sağlık ocağına başka şikayetle gidince yapıyordu aile hekimi kansızsın iç diyordu.ben de dr. uma söylemedim sormuyr test istemyr sinir oldum. neyse dün yine içiyim dedim olmadı. kendime gelemedim 1 gün. içemiyorum.... içemedim..... arada bir içtim... noolcak??????
ayyy topik ne zamandir ilk defa kalabalik...
triptofan hosgeldin seni hatirliyorum ins cokk iyisindir ne guzel aramiza donmen.
kizlar ya ben artik hamilelik bitsin istiyorum. totomu kaldiramiyorum halim yok, corap giyemiyorum ayakkabi giyemiyorum.
canim hic bisi de yapmak istemiyor. gidim cikti ayaklarim sisti...biktim ya
canım ben ilk defa cumartesi gittim ama cok utandım hemen bitti 10 dak sürüyo ,ilk defa baska birine aldırdım hatta kuaför dediki ya sen nasıl doğum yapcaksın o kadar terledim ki ama rahatlık varmıs valla git yaptır bence gözlerini kapa:))
o zaman cumaya tanısıyoruz hastanede:) sen 11 de mı geleceksın hastaneye benı 1 saat oncew cagırdılar 7 bucukta olucam , senın geldıgın saatte ben dogurmus olacagım naspse odamda kuzumu sevıyor olacagım allahın ıznıyle
tamam canım ruzgarın annesı meltem dıye seslen bende duyarım senı:) erken gelırsen oglumu gormeye gelllllevet canım doktorum aldı randevuyu11 de orda ol dedi
ama ben 10.30 da olurum tez canlılık işte
benım adım da Derya bi seslensen duyarım
aayy gozumun onune geldı cok duygulandımo zaman cumaya tanısıyoruz hastanede:) sen 11 de mı geleceksın hastaneye benı 1 saat oncew cagırdılar 7 bucukta olucam , senın geldıgın saatte ben dogurmus olacagım naspse odamda kuzumu sevıyor olacagım allahın ıznıyle:d
ohhhhhh helede ılk emzırmeeeeeeeeeeeeaayy gozumun onune geldı cok duygulandımHastanede kucagıma aldıgım ılk anı hayal etmemıstım ...
Kizlaaar..yarin 4 te dogurucam derinimi insallah
Hem sertlesmeler hem de karaciger enzimlerim yuzunden bekleyemedik
36+6da gelecek aceleci kuzum
Dua edin sorunsuz atlatalim ikimiz dee
Buarada karnin sertlesmesi bebk toplanmasi degil
Bende agri yok sadece cok sertlesiuodu
o zaman cumaya tanısıyoruz hastanede:) sen 11 de mı geleceksın hastaneye benı 1 saat oncew cagırdılar 7 bucukta olucam , senın geldıgın saatte ben dogurmus olacagım naspse odamda kuzumu sevıyor olacagım allahın ıznıyle
tamam canım ruzgarın annesı meltem dıye seslen bende duyarım senı:) erken gelırsen oglumu gormeye gelllll
evet yaaa ben oyuzden erken saatte ıstedım dogum sonraya sarkarsa panık olurum benisterim tabiii
panik halinde olmazsam
Cook sagolun kizlar
Insallah dediginiz gibi sagsalim atlatirim
Bi garip oldum tedirginlik var zaman geciverse de alsam kollarima sagsalim...
yok canım su ana a dek olanlar sezercikkkkYaa ne güseel herkes doğurmaya başladı darısı bizim başımıza ama normal doğum yapan olmadı değilmi? tecrübelerini paylaşsaydı bizimle:44:
yok canım su ana a dek olanlar sezercikkkk
ben demek ısterdimmmmm kiiiiiiiiiiiiiebeett yaa normal doğum hala ve hala gözümü korkutuyo belkim biri korkmadıııııımmm pıııt diye doğurdum derse cesaaretlenirim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?