2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım ilacın seni rahatsız ettiğini neden söylemedin ki doktoruna, madem içemedinn kan ilacını pekmez, üzüm falan yeseydin, o şekilde dengelersin

hoşbulduk canım bende seni hatırladım evettt. aynen çorabımı ayakkabımı eşim giydiriyo artık. hoşuma gitmiyoda değil hani.gıdım çıktı benimde. ama yüzüm filan bi düzeldi. sivilcelerim siyah noktalarım çıkardı geçti.yüzüm bi parladı oğluşumun tek kıyağı bu oldu. tabi göbüşte çatladı ne kremler kullandım ama yok ı ıhh olacağı varsa oluyormuş.

son kararım gözümü karartıp gidecem. tertemiz miss. hergün uğraşmaktansa.

evet canım doktorum aldı randevuyu11 de orda ol dedi
ama ben 10.30 da olurum tez canlılık işte
benım adım da Derya bi seslensen duyarım

aayy gozumun onune geldı cok duygulandım Hastanede kucagıma aldıgım ılk anı hayal etmemıstım ...

Canım hayırlısıyla kucagına al haberlerini bekliyoruz.

cumaa doğuranlarr çokk ne güzell ben hastaneye götürücem bilgisayarı fırsat bulursam muhakkak yazmak istiyorumm:)

Cook sagolun kizlar
Insallah dediginiz gibi sagsalim atlatirim
Bi garip oldum tedirginlik var zaman geciverse de alsam kollarima sagsalim...

iyi akşamlar kızlar
doğumu belli olanlara hayırlı olsun diyorum inşallah sağlıcakla atlatırız bu süreci

bizimde kontrolümüz vardı bu gün
oğlum hala ters
sancım çıktı nst de ,doktor pazartesiye kada bekleyelim dedi ama bu hafta içi doğurma ihtimalinde yüksek dedi
pazartesi kadar sıkıntı olmazsa 28 de sezeryana alıcakmış daha fazla bekletemem dedi,sancıdan dolayı
hakkımızda hayırlısı artık

selammm kızlar bugün durumlar nasıl? ezel yarın doğuma gidiyormuşsun aradım ama açmadın canım hayırlı doğumlar diliyorum Derin bebekde geliyor ha ay ne güzel :))

Yaa ne güseel herkes doğurmaya başladı darısı bizim başımıza ama normal doğum yapan olmadı değilmi? tecrübelerini paylaşsaydı bizimle:44:

Kızlar ben geldim eşimin arkadaşı saolsun götürdükontrole bizi annemle...bebek düz normal her şeyi 3340 kg ama 3200 dofgoar dedi neden geri rakam söyledi acep ... Boyu 50 cm falan galiba fl den ben hesapladim dr demedi... Normal dogur dedi son kez soruyorum size ben cok korkagim tüp bebek bebegi riske atamam... Ya ikinamam çıkamaz allah korusun birşey olursa diye korkum var. Var mi boyle bisey mesela cesaret edemezsem çocuğa zarar gelecek birşey olur mu ... Normal yapabilir miyim... Sizce ... Seseryenden bile uyuyacak olmama rağmen korkan ben ... Offf... Cok kararsız kaldım nolur bisey deyin... Cok korkuyrm ... Açılma yokmuş sancı normal dedi 30 una gel 1 2 si gibi alalım dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…