- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #38.941
epıdural canım anestezi istemıyorumkorkunun ecele faydası yok şekerim göründüğü üzere cuma günü tıpış tıpış gitcen hahahaha:))) edipurelmi olcak senn? genel anestezimi
kız bebekler erken gelir gelir derler benim 39. haftanın içindeyim normal doğum tarihi 02 şubat hala tık yok
iyi geceler kızlar..
memleketime geldim sonunda bi kaç gündür giremiyorum o yüzden, karaciğer enzimlerim yüksek çıkıyordu benim kolsetaz teşhisi konulmuştu,
şimdi biraz düştü ama halen yüksek,
bugün doktora gittik tıp fakültesine doktor 40. haftaya kadar bekleyemeyeceğimizi söyledi,
38. haftadan sonra ani bebek ölümleri olabiliyor o yüzden 38. haftada doğmuş olması lazımmış.
38 haftam 1 şubatta doluyor 1 şubat yada biraz öncesi sonrası sunni sancı verip normal doğumu deneyeceğiz,
başından beri normal doğumu çok istiyodum, sunni sancıyla doğumun başlayıp başlamayacağına dair endişelerim var
ama ben yinede denemeden sezeryan olmak istemiyorum.. açılma yada herhangi bir belirti olmadan sunni sancı işe yarayacak mı bakalım göreceğiz,
kaşınmaya devam ediyorum bu arada.. ilacın kaşıntıya bir etkisi olmuyor malesef,
36+2 olmuşuz bugün itibariyle bebeğim 50cm 2800 gr, kilosu birazcık düşük sanırım çünkü doktor idare eder dedi :)
hos geldın subat annesımı olacaksınıziyi geceler arkadaslar.siteye yeni kayit oldum.sizlerle tanismak isterim.ben 2.hamileligimi yasiyorum.dogum yapacaklarin allah yardimcisi olsun.
seninki daha farklı canım alerjik bi durum sanırım, bende hiç kabartı kızarıklık yok, normal görünüyor ama deli gibi kaşınıyor, kaşıyınca sadece kızarıyor ama oda geçiyor,senin durumun bana göre tehlikesi daha az bişey bildiğim kadarıyla , alerji hapı verdi mi doktorun?Merhaba zeysima..gecmis olsun sana topicte ameliyatla ilgili konusmustuk sanirim..benimde 1 haftadir korkunc kasintilarim var ama bana tahlil yapilmadan puppp teshisi konuldu bu hamilelikte hormonlara karsi olusan alerji durumu..gece gunduz kasiniyorum, bacaklarim ve kollarim kabarik ve kipkirmizisenin nasil vucudunda bu tip lezyonlar varmi?
arkadaşım doğum yaptı 15 gün önce kız bebek doğurdu.40+1 de doğum yaptı.aslında ilgisi yok kız erkek farketmiyo.bende beklemedeyim 40, haftamna girdim
ohhhhhh helede ılk emzırmeeeeeeeeeeee
cuma günü kontrolüm var benimde bu hafta sancım gelmezse.normal olması için 1 hafta daha bekleriz yine gelmezse suni sancı vercez dedi aynı senn gibi yanii.ama ben haftaya kalsın istemiyorum gelsin istiyorum artık.senn bebiş kızmı erkekmi benim erkek
kız bebekler erken gelir gelir derler benim 39. haftanın içindeyim normal doğum tarihi 02 şubat hala tık yok
kızlar bugün canım çok sıkıldı, yardımcı olabilirseniz sevinirim..
bugün rutin kontrolümüz vardı, hastaneye gittik, ama dr umuz acil bir doğuma girmek zorundaymış, bekletcez sizi dediler. ama o sırada benim tansiyonum düştüğü ve elim ayağım kesildiği için dr bana öncelik verdi, hemen 5 dk içerisinde ultrasona bakıp yollamaya kalktı. kilosu, suyu falan iyi ama kordon var boynunda, eğer hareketlerini hissetmezsen hemen gel dedi. gitti. ben zaten o an kendimde değildim pek, ne dedi anlamadım bile, Allahtan eşim yanımdaydı.
sonra çıkınca kafama dank etti, hareketlerini hissetmezsem zaten iş işten geçmiş olmayacak mı diyedaha önce de bir arkadaşım bebeğin boynuna kordon dolandığı için apar topar doğuma alınmıştı ama benim dr sadece söyledi ve gitti.. ben de panik oldum bu sefer, başka bir hastaneye başka bir dr.a gittim. o da evet dolanmış ama gevşek gibi görünüyor dedi, beni nst ye aldı içimiz rahat etsin diye. nst de bebeğin hareketleri iyi çıktı. dr da o zaman sorun olmaz, ama hareketi tamamen bitince değil de azalınca hemen çık gel, vakit kaybetme dedi.
akşamdan beri paranoya olmuş vaziyetteyim şimdi. psikolojik olarak mıdır nedir sanki azaldı gibi geliyor sonra güçlü bir tekme gelince rahatlıyorum. ama bu ne zamana kadar böyle sürecek, ben hep tetikte mi olacağım, o kadar yorgun olduğum halde uyuyamıyorum bile bebeğe bişey olacak diye
bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilir mi lütfen..
benmkı kız off beklemesı cok zor dımı?
yok canmm yaa nerdeee bende bugun 39+2 yım kızım olcak ama ne gelen var ne gden
en merak ettiğim anlardan biri, nasıl olacak,emecekmi, yapabilcekmiyim :)
Allah korusuuuuuuun çok üzüldüm canım ya allah sağ sağlim bebeğini kucağına almayı nasip etsin :/
nekadarlık hamiilesin ?
Bence icini rahat tut.ciddi birsey olsaydi seni eve gondermezlerdi.
amin canım :/
35+1deyiz bugün.. inş sağlıkla atlatırız bugünleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?