2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

doktorun seni yeteri kadar aydınlatmadığı için panik yapmışsın canım, bir arkadaşında bu şekilde boynuna dolanmıştı ve daha sonra çıktı, yani şuan boynunda diye hep boynunda kalmayabilir merak etme, tabiki hareketlerini dinlemek insanı yoruyor, ama kordon olsun olmasın hepimiz zaten hareketlerinin azaldığını hissetmiyormuyuz. aklın sürekli hareketlerinde olursa zorlanırsın, zaten azalırsa hissedersin merak etme canım, bir daha ne zaman çağırdı peki seni kontrole

ewt böyle çok oluyor ve sonra kordon çıkıyor düzeliyor.inşallah sennde öyle olur.ve hatta bazen bikaçkez kordon dolanıp yine bişey olmuyor bebeğe.rabbim evladını sana bağışlasın içini ferah tut.ve sırt üstü yatma birde ani hareketten kaçın.

bol şans diliyorum ezelcim,sana ve bebeğine hayırlı doğumlar diliyorum, bizi habersiz bırakma...

allahım uyku yok gene.. napıyorsunuz gerçi fazla kişi kalmamış..bende bi uğriyim dedim..gece gece ne alakasa patetes kızartıcam kendime:)))birden kafama takıldı durdu..evdekilerde kokusuna uyanmassa iyi..gerçi uyananla yerim bende..hadi size iyi geceler...ben kızartma yapmaya gidiyorum:)))

Bende uyku uyuyamayanlardanim.dun gece ben kendime corba yapmistim.patateste fena olmaz aslinda ama ben bu gece yemicem.afiyet olsun size...

Son düzenleme:

off yaa canımı çektirdiniz,hayatta bu saatte yemem ama fena canım çekti napsam yahuuuuuuuu

Canim istedi ama cok usendim yapmicam sanirim.hayel79 ve desica kacinci haftalardasiniz....

Son düzenleme:

hayırlısıyla sağ salim doğum yapıp bebeklerinizi kucağınıza alın inş.

Benim 2,bebek ilki sezeryandi 38+5te oldu.ama normal sanciyla gidip sezeryan olmustu.sat 16 mayis.normal dogum tarihi 20 subat.ama ne zamana gun verir ne olur bilmiyorum.cuma gidicem bakalim ne dicek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…