- Konu Sahibi papatya3459
-
- #38.961
kızlar bugün canım çok sıkıldı, yardımcı olabilirseniz sevinirim..
bugün rutin kontrolümüz vardı, hastaneye gittik, ama dr umuz acil bir doğuma girmek zorundaymış, bekletcez sizi dediler. ama o sırada benim tansiyonum düştüğü ve elim ayağım kesildiği için dr bana öncelik verdi, hemen 5 dk içerisinde ultrasona bakıp yollamaya kalktı. kilosu, suyu falan iyi ama kordon var boynunda, eğer hareketlerini hissetmezsen hemen gel dedi. gitti. ben zaten o an kendimde değildim pek, ne dedi anlamadım bile, Allahtan eşim yanımdaydı.
sonra çıkınca kafama dank etti, hareketlerini hissetmezsem zaten iş işten geçmiş olmayacak mı diyedaha önce de bir arkadaşım bebeğin boynuna kordon dolandığı için apar topar doğuma alınmıştı ama benim dr sadece söyledi ve gitti.. ben de panik oldum bu sefer, başka bir hastaneye başka bir dr.a gittim. o da evet dolanmış ama gevşek gibi görünüyor dedi, beni nst ye aldı içimiz rahat etsin diye. nst de bebeğin hareketleri iyi çıktı. dr da o zaman sorun olmaz, ama hareketi tamamen bitince değil de azalınca hemen çık gel, vakit kaybetme dedi.
akşamdan beri paranoya olmuş vaziyetteyim şimdi. psikolojik olarak mıdır nedir sanki azaldı gibi geliyor sonra güçlü bir tekme gelince rahatlıyorum. ama bu ne zamana kadar böyle sürecek, ben hep tetikte mi olacağım, o kadar yorgun olduğum halde uyuyamıyorum bile bebeğe bişey olacak diye
bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilir mi lütfen..
canım şuan 12 yi geçtiği için salı diye farzediyorum bugünü yarın yani çarşamba günü bebeğimi kucağıma almaya gdicem hastaneyee ALLAH'ın izniyle :)
Allah sizide bir avazda kurtarsın inşşş çok heycanlıyııım[/QU
ne güzelll canım inşallah senide kurtarır sağlıklı bir şekilde
canım şuan 12 yi geçtiği için salı diye farzediyorum bugünü yarın yani çarşamba günü bebeğimi kucağıma almaya gdicem hastaneyee ALLAH'ın izniyle :)
Allah sizide bir avazda kurtarsın inşşş çok heycanlıyııım[/QU
ne güzelll canım inşallah senide kurtarır sağlıklı bir şekilde
amin canııım :)
kızlar bugün canım çok sıkıldı, yardımcı olabilirseniz sevinirim..
bugün rutin kontrolümüz vardı, hastaneye gittik, ama dr umuz acil bir doğuma girmek zorundaymış, bekletcez sizi dediler. ama o sırada benim tansiyonum düştüğü ve elim ayağım kesildiği için dr bana öncelik verdi, hemen 5 dk içerisinde ultrasona bakıp yollamaya kalktı. kilosu, suyu falan iyi ama kordon var boynunda, eğer hareketlerini hissetmezsen hemen gel dedi. gitti. ben zaten o an kendimde değildim pek, ne dedi anlamadım bile, Allahtan eşim yanımdaydı.
sonra çıkınca kafama dank etti, hareketlerini hissetmezsem zaten iş işten geçmiş olmayacak mı diyedaha önce de bir arkadaşım bebeğin boynuna kordon dolandığı için apar topar doğuma alınmıştı ama benim dr sadece söyledi ve gitti.. ben de panik oldum bu sefer, başka bir hastaneye başka bir dr.a gittim. o da evet dolanmış ama gevşek gibi görünüyor dedi, beni nst ye aldı içimiz rahat etsin diye. nst de bebeğin hareketleri iyi çıktı. dr da o zaman sorun olmaz, ama hareketi tamamen bitince değil de azalınca hemen çık gel, vakit kaybetme dedi.
akşamdan beri paranoya olmuş vaziyetteyim şimdi. psikolojik olarak mıdır nedir sanki azaldı gibi geliyor sonra güçlü bir tekme gelince rahatlıyorum. ama bu ne zamana kadar böyle sürecek, ben hep tetikte mi olacağım, o kadar yorgun olduğum halde uyuyamıyorum bile bebeğe bişey olacak diye
bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilir mi lütfen..
Kizlaaar..yarin 4 te dogurucam derinimi insallah
Hem sertlesmeler hem de karaciger enzimlerim yuzunden bekleyemedik
36+6da gelecek aceleci kuzum
Dua edin sorunsuz atlatalim ikimiz dee
Buarada karnin sertlesmesi bebk toplanmasi degil
Bende agri yok sadece cok sertlesiuodu
Bende uyku uyuyamayanlardanim.dun gece ben kendime corba yapmistim.patateste fena olmaz aslindaama ben bu gece yemicem.afiyet olsunn...
allahım uyku yok gene.. napıyorsunuz gerçi fazla kişi kalmamış..bende bi uğriyim dedim..gece gece ne alakasa patetes kızartıcam kendime:)))birden kafama takıldı durdu..evdekilerde kokusuna uyanmassa iyi..gerçi uyananla yerim bende..hadi size iyi geceler...ben kızartma yapmaya gidiyorum:)))
Offff ya insan uyuyamayinca acikiyo belki bende yaparim
off yaa canımı çektirdiniz,hayatta bu saatte yemem ama fena canım çekti napsam yahuuuuuuuu
Canim istedi ama cok usendimyapmicam sanirim.hayel79 ve desica kacinci haftalardasiniz....
Kizlaaar..yarin 4 te dogurucam derinimi insallah
Hem sertlesmeler hem de karaciger enzimlerim yuzunden bekleyemedik
36+6da gelecek aceleci kuzum
Dua edin sorunsuz atlatalim ikimiz dee
Buarada karnin sertlesmesi bebk toplanmasi degil
Bende agri yok sadece cok sertlesiuodu
hayırlısıyla sağ salim doğum yapıp bebeklerinizi kucağınıza alın inş.canım şuan 12 yi geçtiği için salı diye farzediyorum bugünü yarın yani çarşamba günü bebeğimi kucağıma almaya gdicem hastaneyee ALLAH'ın izniyle :)
Allah sizide bir avazda kurtarsın inşşş çok heycanlıyııım
Afiyet olsun canim yarasin.bende 36,haftadayim.cuma gunu kontrole gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?