2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Benim 2,bebek ilki sezeryandi 38+5te oldu.sat 16 mayis.normal dogum tarihi 20 subat.ama ne zamana gun verir ne olur bilmiyorum.cuma gidicem bakalim ne dicek.

ilkin sezeryansa gene sezeryan olursun büyük ihtimalle..benden önce doğurursun ne güzel...benmde 2 oğlum var..şimdi inşlh bi kızım olacak..kızlar erken doğar diyolar walla bilmiyorum ..erken gelsin sevinirim, gelsin başımın üstünde yeri var kızımın:))

Ne guzel.benim 2,de kiz kizim 4 yasinda.biran once gun verse diye bakiyorum.son zamanlar cok zor.ilk kizimda 38+4 te sanci baslamisti.herkese gore farkli tabi ama 40 haftayi saniyorum cogunluk pek doldurmuyo.hayirlisi....

Son düzenleme:
kızlar yemeği yedim, üstüne yatmak gerek:))walla benm uyku geldi..herifte gel artık diyo..ne işe yarıyosak bu halimizle:)))neyse ben kaçar ..size iyi sabahlamalar:))

Gunaydiiinnnnnn
Aksam kasintilar pek uyutmadi sabah da 8e kadar kahvalti etmis olmam gerekiyo kalktik bakalim.

Hepinize iyi dilekleriniz icin coook tesekkurler kiZlar
Sorunsuz sikintisiz yazmak nasip olsun buraya insallah

Duygularim karmakarisik sorsaniz anlatamam yani:))
Kimseye de bisi yazamiyorum odaklanip kusura bakmayin.

kizlar seda ecrin arkadasimiz ne oldu. haber alan var mi. kayiplara karisti. bebegi dogdu mu. cok sikintilari vardi bebeginin. merak ettim. ama cok zaman oldu goremiyorum burada. digum yapan arkadaslara cok seviniyorum. bebiskerini kucaklarina aldilar. hasretgideriyorlar. darisi dogum yapmayi bekleyenlere ben de dahil :)

ben anlamıyorum bu kordon ısıını benım ılk oglumda da vardı kordon ve sezeryan sırasında gorıdu dr, oncesınde haberımız yoktu , kordonun boynunda olmasının tek zararı normal dogumu zorlastırıyor dıye bılıyorum kordon boyu kısalıp bebegın asagı ınmesını zroluyor, bırde bu bebekler anne karnında nefes almıyorkı kordon boynunda olunca onun nefes almasına yada beslenmesıne zarar degıl kı .....
seda_ecrin arkadasımız gayet ıyı dogum tarıhını beklıyor

bugun topıgımızde 2 guzel dogum haberı beklıyoruz cansastr arkadasımız sabah gırecektı muhtemelen almıstır ada kızı kollarına oğleden sonrada ezel arkadasımızdan beklıyoruz hayırlı haberlerını

anlamıyorum bazen bu dr.ları. gece uyumadan bekleyeceknmisin yani. geceleri nolacak?benim kasılmalarım oluyor diye saat sayıyordum, gece 4 e kadar bekledim bi gün. sonra azalmadı sıklığı allahtan ama seninki çok daha zor bir durum.bence tekrar dr.a sor. bunu ne kadar takip edeceğim, geceleri korkuyorum uyuyamıyorum, takibimden kaçarsa ne yaparım diye. bebek hareket ettikçe nst de nabız yükseliyor, nst de 90 altına düşerse acil doğuma alınıyor diye biliyorum.en azından nst ye girebilirsin sık sık, ağrım sancım var diye. ama açılma var mı diye bakarlar muhtemelen bu mua. seni rahatsız eder mi bilmiyorum.karar senin ama çok can sıkıcı bir durum. sağlıkla atlatırsın inş bu günleri.

Verdi ya hap ve kortizonlu krem verdi banamisin demiyo..Allahtan son haftadayim yoksa kesin erken dogurmustum o kadar kasiyorumki kendimi cok zor bi durum ya kimsenin basina vermesin..neyse sende Allahtan ameliyata gerek kalmadan geldin bu haftalara kadar..Hamileyken ameliyat oldum zor toparlandim cunku..ahh ahh cok eziyet etti bu bebisler bize cok sonu hayrolsun

Bizim mart bebekleri aceleci çıktı. 2 tane bebiğimiz oldu daha şimdiden. Sizde doğumlar ne alemde? Umarım hepsi zamanını bekler

Son düzenleme:
40 haftalıkların yorumlarını okudum bende 36 yı bıtırmek uzereyım son haftayı cok merak edıyorum sımdıden gecmek bilmiyor sanki.. Bıde herkes arayıp soracak naptın dogurdunmu dogurmadımmı diye stres yapcekler son hafta olmadan gelse oglum :) tabi yıne keyfi nezaman isterse gelcek saglıklı olsunda Allahım cok bekletmeden kavustursun

Benim de canim sikkin biraz bugun...
Dun aksam kontrolum vardi doktor yine cati kontrolu yapti her zamanki gibi
Acikiklik var mi diye bakmak icin....
Amaaa ooff yani bu sefer de acikliklik var mi anlayamiyorum dedi...
Gecen gidisimizde yok demisti
simdi yumusak hissediliyor ama acikliktan mi anlayamiyorum diyor...
Koruyucu siviyida patlatamadi... Cok icerdeymis...
Niye eco ile bakmadiki acikliga bu kadin yine yaaa...

böyle git gel mua. ol buda zor valla. geçmiş olsun. yumuşama yaklaştığını gösterir slında ama dr. ne kadar yakın olduğunu anlamaya çalışıyor sanırım. sık sık gidiyormusun kont.e?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…