- Konu Sahibi papatya3459
-
- #38.981
Benim 2,bebek ilki sezeryandi 38+5te oldu.sat 16 mayis.normal dogum tarihi 20 subat.ama ne zamana gun verir ne olur bilmiyorum.cuma gidicem bakalim ne dicek.
ben anlamıyorum bu kordon ısıını benım ılk oglumda da vardı kordon ve sezeryan sırasında gorıdu dr, oncesınde haberımız yoktu , kordonun boynunda olmasının tek zararı normal dogumu zorlastırıyor dıye bılıyorum kordon boyu kısalıp bebegın asagı ınmesını zroluyor, bırde bu bebekler anne karnında nefes almıyorkı kordon boynunda olunca onun nefes almasına yada beslenmesıne zarar degıl kı .....kızlar bugün canım çok sıkıldı, yardımcı olabilirseniz sevinirim..
bugün rutin kontrolümüz vardı, hastaneye gittik, ama dr umuz acil bir doğuma girmek zorundaymış, bekletcez sizi dediler. ama o sırada benim tansiyonum düştüğü ve elim ayağım kesildiği için dr bana öncelik verdi, hemen 5 dk içerisinde ultrasona bakıp yollamaya kalktı. kilosu, suyu falan iyi ama kordon var boynunda, eğer hareketlerini hissetmezsen hemen gel dedi. gitti. ben zaten o an kendimde değildim pek, ne dedi anlamadım bile, Allahtan eşim yanımdaydı.
sonra çıkınca kafama dank etti, hareketlerini hissetmezsem zaten iş işten geçmiş olmayacak mı diyedaha önce de bir arkadaşım bebeğin boynuna kordon dolandığı için apar topar doğuma alınmıştı ama benim dr sadece söyledi ve gitti.. ben de panik oldum bu sefer, başka bir hastaneye başka bir dr.a gittim. o da evet dolanmış ama gevşek gibi görünüyor dedi, beni nst ye aldı içimiz rahat etsin diye. nst de bebeğin hareketleri iyi çıktı. dr da o zaman sorun olmaz, ama hareketi tamamen bitince değil de azalınca hemen çık gel, vakit kaybetme dedi.
akşamdan beri paranoya olmuş vaziyetteyim şimdi. psikolojik olarak mıdır nedir sanki azaldı gibi geliyor sonra güçlü bir tekme gelince rahatlıyorum. ama bu ne zamana kadar böyle sürecek, ben hep tetikte mi olacağım, o kadar yorgun olduğum halde uyuyamıyorum bile bebeğe bişey olacak diye
bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilir mi lütfen..
seda_ecrin arkadasımız gayet ıyı dogum tarıhını beklıyorkizlar seda ecrin arkadasimiz ne oldu. haber alan var mi. kayiplara karisti. bebegi dogdu mu. cok sikintilari vardi bebeginin. merak ettim. ama cok zaman oldu goremiyorum burada. digum yapan arkadaslara cok seviniyorum. bebiskerini kucaklarina aldilar. hasretgideriyorlar. darisi dogum yapmayi bekleyenlere ben de dahil :)
iyi geceler arkadaslar.siteye yeni kayit oldum.sizlerle tanismak isterim.ben 2.hamileligimi yasiyorum.dogum yapacaklarin allah yardimcisi olsun.
kızlar bugün canım çok sıkıldı, yardımcı olabilirseniz sevinirim..
bugün rutin kontrolümüz vardı, hastaneye gittik, ama dr umuz acil bir doğuma girmek zorundaymış, bekletcez sizi dediler. ama o sırada benim tansiyonum düştüğü ve elim ayağım kesildiği için dr bana öncelik verdi, hemen 5 dk içerisinde ultrasona bakıp yollamaya kalktı. kilosu, suyu falan iyi ama kordon var boynunda, eğer hareketlerini hissetmezsen hemen gel dedi. gitti. ben zaten o an kendimde değildim pek, ne dedi anlamadım bile, Allahtan eşim yanımdaydı.
,
sonra çıkınca kafama dank etti, hareketlerini hissetmezsem zaten iş işten geçmiş olmayacak mı diyedaha önce de bir arkadaşım bebeğin boynuna kordon dolandığı için apar topar doğuma alınmıştı ama benim dr sadece söyledi ve gitti.. ben de panik oldum bu sefer, başka bir hastaneye başka bir dr.a gittim. o da evet dolanmış ama gevşek gibi görünüyor dedi, beni nst ye aldı içimiz rahat etsin diye. nst de bebeğin hareketleri iyi çıktı. dr da o zaman sorun olmaz, ama hareketi tamamen bitince değil de azalınca hemen çık gel, vakit kaybetme dedi.
akşamdan beri paranoya olmuş vaziyetteyim şimdi. psikolojik olarak mıdır nedir sanki azaldı gibi geliyor sonra güçlü bir tekme gelince rahatlıyorum. ama bu ne zamana kadar böyle sürecek, ben hep tetikte mi olacağım, o kadar yorgun olduğum halde uyuyamıyorum bile bebeğe bişey olacak diye
bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilir mi lütfen..
seninki daha farklı canım alerjik bi durum sanırım, bende hiç kabartı kızarıklık yok, normal görünüyor ama deli gibi kaşınıyor, kaşıyınca sadece kızarıyor ama oda geçiyor,senin durumun bana göre tehlikesi daha az bişey bildiğim kadarıyla , alerji hapı verdi mi doktorun?
bugun topıgımızde 2 guzel dogum haberı beklıyoruz cansastr arkadasımız sabah gırecektı muhtemelen almıstır ada kızı kollarına oğleden sonrada ezel arkadasımızdan beklıyoruz hayırlı haberlerını
bızde de 7/8 bebek oldu galıba yaBizim mart bebekleri aceleci çıktı. 2 tane bebiğimiz oldu daha şimdiden. Sizde doğumlar ne alemde? Umarım hepsi zamanını bekler
Benim de canim sikkin biraz bugun...
Dun aksam kontrolum vardi doktor yine cati kontrolu yapti her zamanki gibi
Acikiklik var mi diye bakmak icin....
Amaaa ooff yani bu sefer de acikliklik var mi anlayamiyorum dedi...
Gecen gidisimizde yok demisti
simdi yumusak hissediliyor ama acikliktan mi anlayamiyorum diyor...
Koruyucu siviyida patlatamadi... Cok icerdeymis...
Niye eco ile bakmadiki acikliga bu kadin yine yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?