2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
böyle git gel mua. ol buda zor valla. geçmiş olsun. yumuşama yaklaştığını gösterir slında ama dr. ne kadar yakın olduğunu anlamaya çalışıyor sanırım. sık sık gidiyormusun kont.e?

2 hafta + 2 gunde bir.....
Sorun o da degim ben hala tam gun calisiyorum
Yollarda dogurucam sonunda karda kista...
Aciklik olup olmadigi anlayamadigini soyledi ama yumusak oldugunu soyledi..
gecen sefer kesin olarak aciklik yok demisti...
::::

ya kızlar normal doğum tecrübesi olan annişler sancısı adet sancısı gibi mi oluyor benim 2 gündür öyle ağrılarım oluyo bi de bebek döndüyse suni sancıyla acılma olmaz mı ben normal istiyorum hayırlısı neyse o olsun gerci de

Canim Benim ilk dogumuum normal dogumdu
Ever adet sancilarini andiriyor ama cok daha siddetli..
Dogum sancisi basladiginda anlamaman pek mumkun degil yani :)

aynen ole oluyo canm arayanlar daha naber bıle demeden dogurdunmu dıe sryolar psıkolojın bozuluo

günaydın kızlaaarrrr.. sancısız bir gecenin ardındannn güneşli bir ankara sabahııı..süperrr..

evet dünki gibi Ankara çok güzel sabah sabah temizlik aşkım tuttu evimi bir güzel temizledim şimdi dinleniyrum ama birazdan çıkmayı düşünüyorum bir yürüyüş yapayım oksijen gitsin beynime

bişey daha sormak istiyorum canım cok bozulma oluyo mu genital bölgede sonrasını etkilicek kadar

Doktorunla anlas onceden ki herhangi bir yirtilma olusmadan vakitlice kessinler dogum sirasinsa genital bolgeni... benim oyle yaptilar ve bir sorun, bozulma olmadi..
Ama kesik atilmadiginda za miktarda bozulmalar onemsenmiyormus ve dikilmiyorlarmis bile..

evet dünki gibi Ankara çok güzel sabah sabah temizlik aşkım tuttu evimi bir güzel temizledim şimdi dinleniyrum ama birazdan çıkmayı düşünüyorum bir yürüyüş yapayım oksijen gitsin beynime

bende temizlik yaptım yorulunca dedim az dinleneyim. birazdan kalkıp devam edicem. tam cam silme günüydü aslında ama bu halde de gözüm kesmiyor.annem gelince onun ellerinden öper artık. ya eşim çok tembelleşti bişey söylüyorum yap diye kaaaçç kere söylememe gerekiyor yapması iiçin.alışmasını istiyorum ama beni çok yoruyor. kızlar eşlerinizi ev işlerine alıştırırken ne gibi taktikler uyguladınız?? pes etmek istemiyorum sonra tüm yük bana kalacak ve oda alışacak. ama devamlı dır dır da eden bi kadın olmakta istemiyorum. taktikleri alayıımmm.

canım haftan erken değil mi neden sık sık gidiliyor? bizde mi öyle gidecez artık. ya benim doktor geçen kontrolde ultrasondan baktı açıklık var mı diye bende kendi rahmimi gördüm kapalıydı ordan görünmüyor mu? bide şu patlatma meselesini anlamadım. erlken doğumu tetiklemez mi? peki bu işlemler canını acıtıyor mu?bayaa ropörtaj gibi oldu

ayyy çok heycanlı. nasıl yoğunlardır şimdi bebek emecek,gelen giden.. lohusa sendromu denen şeyde varmış sanırım kimseyle görüşmek istememe filan. herkeste oluyo mu acaba? kızlar gelsede foto filan görsek ne güzel olurdu bizide motive ederdi. korkularımızdan arınırdık vesselam o bıdıkları görme heyecanıyla.

Canim zaten benim doguma 2 hafta kaldi
simdi 38. haftadayim ama bebek buyudukce buyuyor bu gidisle dogum zor olacak.. benim doktorum erken doguma cok karsi hep bekle derdi ama o da artik cikmasinda bir sakinca yok buyudu iice diyor. ve benim cok sikintilarim var
bebek zaten aylar onceden kanala inmis durumda ve ben zor yuruyorum ya da oturuyorum cok basinc yapiyor ve migdem iflas etmis durumda
O nedenle bana yardimci olmak icin koruyucu mukozu parmaklayarak sokmekdi plan ama olmadi..... Rahmin cok icerde ulasamiyorum dedi dun..
benim cati muayenesi her gidisimde el ile yapiliyor.. ben de anlamiyorum niye inat ediyor eco ile yapmamak icin.....
Normal cati kontrol pek can acitmiyor sadece pek hos bir durum degil tabii ama dun cok zorladi... Cok asiri itti.. Ve okadar rahatsizligin sonunda tek soyleyebilecegi yumusama oldugu ama acikliklikla alakasi olup olmadigini soyleyemeyecegi eger haftaya carsamba gunune kadar dogurmamis olursan yine gel kontrol edelim tekrar deneyelim .....

anladım canım. vallahi bravo bunlara rağmen çalışıyosun gerçekten tebrik ederim. yabancı bir kitap okuyorum bu aralar orda diyodu doğumu başlatmak için suni sancı verilir diye en son ihtimal öyle mi yaparlar sana acaba?

HErkese selam, ya bakıyorum benim haftalarda herkes haftada bir kontrole gidiyor nts ye bağlanıyor, ben en son 3 hafta önce gittim kontrole ve cuma günü gideceğim tekrar sanırım ve hiç nts ye sokmadılar beni 37. haftama girdim benim doktroum mu çok rahat gerçi bende çok rahatım ama şaşırıyorum bu kadar sık kontrole ve nts ye girenleri görünce :)

Merak etme hic
Ben Persembe gunu 39. haftama girecegim ve daha hic nst ye girmedim ve anladigim kadari ile sancilarim baslayana kadar da sokmayacaklar...

sanmiyorum..; Suni sanciyi ancak 41 haftanin sonuna kadar dogurmazsam verecekler anlasilan
offff ya ben nasil doguracagim oocaman bebegi

Ben 1 hafta önce 36+0 da gittim 3 hafta sonraya randevu verdi yani doguma 1 hafta kala gidicem tekrar ( dogurmazsam, ki bu kız 40 dan önce cıkmaz). Nst ye gelince hic yapmadı ve sancılanıp gitmedigim sürece yapacagını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…