- Konu Sahibi papatya3459
- #3.881
TATLIM sinirli olmamin topik sahibi olmakla bir ilgisi yok.
arasira zaman buldukca topige ugruyorum herkes gibi.yani hamieligim pc basinda gecmiyor.
hergun gezmekte tozmaktayim.yani bilgi veriyim esim isten gelene kadar burdayim ondan sonra aksama kadar gezmelerde.
topikten cekilmekte veya gormekte herkes ozgur.ve farkindaysan simdi sana 1 hatirlatma yapiyim.
TOPIK ILK ACILDIGINDA BIR ARKADASIN DIGER ARKADASA YAZISINA KARISTIM VE OLAYLAR BASLADI BEN SUCLU OLDUM
VE SIMDI AYNI SEY BANA KARSI YAPILDI BIR ARKADASA YAZIMA DIGER ARKADAS KARSITI VE KONU BUYUDU.SIMDI YINE BENMI SUCLU OLDUM???
LUTFEN SENDE KARISMA.
yani brin digeriyle yazisyor ve baskalarida konuya katilinca iste o zaman mevzu buyuyor.
listede kayitli kim varsa hepsi zamanla giriyorlar ve paylasim yapiyorlar,bunun icin uzulme herkesin keyfi yerinde.
VE AYRICA ilk gunlerde topik sahibi oldugum icin kavga cikaranlar topikten kendi istekleriyle ciktilar ve bu konu coktan kapandi.
ogunden sonra herkes cok guzel ve rahat paylasimlar yapiyor.
farkindaysaniz bazen bana sinirle yaziyorlar neden listede yokum veya neden beni atladin ama ben karsiliginda cok sakin halde cevaplar veriyorum.
LUTFEN KIMSE TARAFCI OLMASIN.
Taraf tutacak kadar kimseyi tanımıyorum, yine yanlış anladın ve gerildin, topic te yazdıklarını tekrar oku ne demek istediğimi anlarsın ayrıca ben seni kırmadan güzelce ifade etmeye çalıştım kendimi, ama sen yine sert cevap veriyorsun.
Diğer tartışmaların hiçbirine karışmadım ama bu tür mevzular çoğaldıkça canım sıkılıyor, ve diğerleri de öyle düşünüyor eminim...
ben senin biraz sakinleşmeni istedim o kadar..