- 28 Şubat 2025
- 256
- 274
- 18
- 31
ay eveeeet çok sinir bozucu bir süre yürüyemeden kalıyorum bazen hapşırınca ya da hızlı dönünce de oluyorKızlar ayağı kalkınca anlık olarak kasıklarınıza bıçak saplanması gibi bi acı girip geçiyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay eveeeet çok sinir bozucu bir süre yürüyemeden kalıyorum bazen hapşırınca ya da hızlı dönünce de oluyorKızlar ayağı kalkınca anlık olarak kasıklarınıza bıçak saplanması gibi bi acı girip geçiyor mu
Bu norml mi pekiay eveeeet çok sinir bozucu bir süre yürüyemeden kalıyorum bazen hapşırınca ya da hızlı dönünce de oluyor
evet normal 15 20 saniyeden uzun sürmeyen ani hareket krampları normaldir.Bu norml mi peki
ben de tüm belirtilerim varken kusma batma mide bulantısı bir önceki bebeğimi kaybetmiştim ve farketmemiştim en ufak kanamam da olmamıştı hersey yolunda sanıyordumHanimlar 7.haftamin içindeyim haftasonu biraz kanama oldu kontrolde kese etrafın da ufak bir kanama alanı var ama mühim değil dedi dr karından baktı kese düzenli. Hatta kalp atışını görebilir miyiz demiştim çok erken dedi. Sonra kanama alanını alttan da kontrol edelim aklım da şüphe kalmasın dedim ve ekranda yanıp sönen kalbi gördüm . Ve kafamız rahat eve geldik. Ama dünden beri kasik batmalarim kayboldu. Göğüs hassasiyeti ve midem yanmam devam ediyor. Qma bu batmalarin kaybolmasi tedirgin ediyor beni. Var mi aranız da benim gibi olan. Ya da normal mi? Randevumuz cuma günü.
fitilden sonra lekelenme biraz artabiliyor diye bilmiyorum bende ilk kullandıgımda sanki fitil akıttı temizledi gibi hissetim daha sonrasında hiç lekelenme olmadı kullanmadan önce arastırdıgımda fitilden sonra lekelenme olması normal diyordu,akşam kullanmıstım o aksam ve sabah geldi daha sonra hiç akıntım olmadı bir haftadır kullanıyorumKızlar lekelenmelerim olunca doktor pazartesi günü Progestan fitil başlayalım nolur nolmaz demişti, iki gecedir kullanıyorum, bugün sabah daha yoğun bir lekelenme ile uyandım yani iç çamaşıra gelmiyor ama taharetlenirken geliyorbir de mercimeğe yakın pıhtı bile vardı bugün.. Cuma tekrar kontrolüm var, arada yoğun kanama olursa gel demişti. Ama gitmek de istemiyorum ben çok yoruldum şimdiden, bu sürece giren arkadaşlarımı falan zamanında hiç anlamamışım
sonuç olarak diyorum ki zaten Progestan başladı, ben de çok yormuyorum kendimi, bundan ilerisinde yapabileceğimiz başka bir şey yok ki. Rabbim hayırlısını versin
Teşekkür ederim sağolun, inşallah öyle olurfitilden sonra lekelenme biraz artabiliyor diye bilmiyorum bende ilk kullandıgımda sanki fitil akıttı temizledi gibi hissetim daha sonrasında hiç lekelenme olmadı kullanmadan önce arastırdıgımda fitilden sonra lekelenme olması normal diyordu,akşam kullanmıstım o aksam ve sabah geldi daha sonra hiç akıntım olmadı bir haftadır kullanıyorum
Benim 6. Hafta içerisinde kanamam olmuştu önceki gebeliğimde lekelenmem ara ara 7. Haftanın sonuydu sanırım bittiğinde .progestan kullanmıştım.Doktor kahverengi akıntıdan korkmana gerek yok içerideki beklemiş kan atılıyor demişti.o pıhtı da kahverengidir muhtemelen bende de ona benzer şeyler gelmişti 1-2 defa.Doktor kanama olmadan gelmene gerek yok progestan kullan dinlen yeter, bebek büyüdükçe kanama alanını kapatır demişti,sorun yaşamadım sonra.Kızlar lekelenmelerim olunca doktor pazartesi günü Progestan fitil başlayalım nolur nolmaz demişti, iki gecedir kullanıyorum, bugün sabah daha yoğun bir lekelenme ile uyandım yani iç çamaşıra gelmiyor ama taharetlenirken geliyorbir de mercimeğe yakın pıhtı bile vardı bugün.. Cuma tekrar kontrolüm var, arada yoğun kanama olursa gel demişti. Ama gitmek de istemiyorum ben çok yoruldum şimdiden, bu sürece giren arkadaşlarımı falan zamanında hiç anlamamışım
sonuç olarak diyorum ki zaten Progestan başladı, ben de çok yormuyorum kendimi, bundan ilerisinde yapabileceğimiz başka bir şey yok ki. Rabbim hayırlısını versin
Sağolun paylaştığınız içinBenim 6. Hafta içerisinde kanamam olmuştu önceki gebeliğimde lekelenmem ara ara 7. Haftanın sonuydu sanırım bittiğinde .progestan kullanmıştım.Doktor kahverengi akıntıdan korkmana gerek yok içerideki beklemiş kan atılıyor demişti.o pıhtı da kahverengidir muhtemelen bende de ona benzer şeyler gelmişti 1-2 defa.Doktor kanama olmadan gelmene gerek yok progestan kullan dinlen yeter, bebek büyüdükçe kanama alanını kapatır demişti,sorun yaşamadım sonra.
Fitille beraber içerideki beklemiş kan çıkmıştır. Artmadığı sürece sorun yok bence. Fitille bir kaç kez kahverengi lekelenme olmuştu bende de.Kızlar lekelenmelerim olunca doktor pazartesi günü Progestan fitil başlayalım nolur nolmaz demişti, iki gecedir kullanıyorum, bugün sabah daha yoğun bir lekelenme ile uyandım yani iç çamaşıra gelmiyor ama taharetlenirken geliyorbir de mercimeğe yakın pıhtı bile vardı bugün.. Cuma tekrar kontrolüm var, arada yoğun kanama olursa gel demişti. Ama gitmek de istemiyorum ben çok yoruldum şimdiden, bu sürece giren arkadaşlarımı falan zamanında hiç anlamamışım
MaşallahKızlar doktordan cıktım 5 haftalık geç döllenme bebeği gördük kalp atışı için haftaya çağardı inşallah onu da görürüz duyarız daha önce bir düşüğüm olduğu içinde aspirine başlattı ayrıca d vit. Ve içinde balık yağı bulunan bir folık asit
Teşekkür ederimFitille beraber içerideki beklemiş kan çıkmıştır. Artmadığı sürece sorun yok bence. Fitille bir kaç kez kahverengi lekelenme olmuştu bende de.
Hayırlı olsun canımKızlar merhabalar bende 5+4 günlük hamileyim doktor keseyi gördü kan idrar tahlili falan aldı ama bta degerime bakmamış sizce neden olabilir? En son 6 gün önce sağlık ocağında baktirmistim 450 çıkmıştı.eski sonuçları gösterdim yeni istememis anlamadım