- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #2.221
Evet haklısınız biraz araştırınca ve sizler de anlatınca rahatladımBazı bebekler kendini geç gösterir endişelenme zaten kalbının attıgını görmüş zaten doktor korkma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet haklısınız biraz araştırınca ve sizler de anlatınca rahatladımBazı bebekler kendini geç gösterir endişelenme zaten kalbının attıgını görmüş zaten doktor korkma
ben pazr günü gittim evdeydım diye,kalp atımı oluşmuş daha cok yeni dinletmedi normalde buraya devam edıceksen 4 hafta sonra gel dediherşey sağlıklı ilerliyor dedi çok şükür ,başka doktora devam edeceğim perşembe günü randevum var 7+1 oluyorum muhtemelen orada duyarım inşallah
ben de 6+5 acıkınca mide bulantısı kendini belli ediyor çok fazlaBenim 6+5de öğürme ve kusma arttı. Tüm gün devam ediyor neredeyse
İnşallahben pazr günü gittim evdeydım diye,kalp atımı oluşmuş daha cok yeni dinletmedi normalde buraya devam edıceksen 4 hafta sonra gel dediherşey sağlıklı ilerliyor dedi çok şükür ,başka doktora devam edeceğim perşembe günü randevum var 7+1 oluyorum muhtemelen orada duyarım inşallah
inşallah,hepimize maşallahİnşallahmaşallah subhanallah bebişine
![]()
Doğum teminatlı sigortam vardı da doğuma denk gelmiyorNormal doğum sigortanız mı vardı yoksa doğum paketi mi aldınız? Ben de gebelik öncesi bekleme süresi var diye sigorta yaptıramadım doğum paketi bakacağım özele aklıma başka bir şey gelmiyor herhalde tek yolu da bu
Olsa bir dert olmasa bir derdi çekmeye hoşgeldinBenim de bugün itibariyle bulantım başladı, nedense hiç olmayacak diye düşünmüştüm garipsedimarkadaşlar iyi dayanıyormuşsunuz bu baya zor bir şeymiş
Allah kolaylık versin
Gaviscon veriyorlar genelde doktorlarBu arada bir şey soracağım, mide yanması için doktoru renie ya da gaviscon öneren oldu mu
Ben de biraz yanmam olduğu için artarsa gaviscon kullanabilir miyim diye kendim sormuştum, kullanabilirsin dedi canımBu arada bir şey soracağım, mide yanması için doktoru renie ya da gaviscon öneren oldu mu
Bende bulantıdan ziyade mide yanması oluyor ilk haftalarda olmama rağmen ve baya sıkıntı yaşıyorum öyle olunca doktor gaviscon verdi hamilelikte sıkıntısız kullanılıyor dedi. Tabi şurupla aram hiç iyi olmadığından birkaç kez anca içebildim faydası oluyor içinceBu arada bir şey soracağım, mide yanması için doktoru renie ya da gaviscon öneren oldu mu
Bana doktorum önerdi mide yanması bulantı olduğunda rennie veya gaviscon içebilirsin dedi.Bu arada bir şey soracağım, mide yanması için doktoru renie ya da gaviscon öneren oldu mu
Öyle zor ki Allah düşmanımın başına vermesin .En kısa sürede hepimizin bulantıları biter inşallah.Benim ilki de böyleydi aklım fikrim bulantı yani dayanmaya çalışıyorum.Benim de bugün itibariyle bulantım başladı, nedense hiç olmayacak diye düşünmüştüm garipsedimarkadaşlar iyi dayanıyormuşsunuz bu baya zor bir şeymiş
Allah kolaylık versin
Endişe etmeyin. Devlet hastanelerinde cihazlar genelde eski. Daha hafta olarak çok küçük karından baktılarsa zaten çok zor duyulur. Ultrasonda kalp atışını gördüyseniz zaten oluşmuş.2 hafta sonra güçlendiğinde duyacaksınız sabretmesi zor bizim için ama sabret annesiSata göre 7+1 doktora göre 6+5 miş. Kalp atışı oluşmuş ama duyamadık dedi. Annemin yanındayım sadece devlet hastanesi ve 1 doktor var. Doktor korkma 2 hafta sonra bakarız dedi. Çok huzursuzum duyulması gerekmez mi başkası da yok ki gideyim![]()
Endişe etmeyin. Devlet hastanelerinde cihazlar genelde eski. Daha hafta olarak çok küçük karından baktılarsa zaten çok zor duyulur. Ultrasonda kalp atışını gördüyseniz zaten oluşmuş.2 hafta sonra güçlendiğinde duyacaksınız sabretmesi zor bizim için ama sabret annesi
Tesekkur ederim ne güzel tesadüf ozamanHayırlı uğurlu olsun
Tahmini tarihi benim doğum günümmüş minnoşun![]()
benim doktorum da bunu yazdı tıpkı tansiyon ilaçları gibi çalışıyormuş düzenli içildiğinde uzun vadede kesiyor dediler. Cidden sihir gibi daha ilk hapta kesti benim.Doktor prizin bulantı ilacı yazdı prilam kesmediği için bir üstü bu dedi bu ilacı kullanan var mı kızlar umudumu buna bağladım inşallah fayda görürüm.yeni bir ilaçmış 2-3 senelik yarın denicem bakalım.Prilam gibi uyutmaz dedi.Olmazsa zofer denicem.