2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Aynen bende de durum bu bu cuma kontrole çağırdı, 37nin bitmesine 2 gün kalıyor, şekerden dolayı sezeryan olacağım 38. bitince alacak yani bu durumda kontrolden bir hafta sonra doğuma gideceğim gibi görünüyor benimde :)

Ama demekki durumunuz da merak edilecek bisey yok.. Yoksa daha sik cagirirdi
Benim bir sonraki randevum haftaya pazartesiydi ama bana dun gorulen hicbir sorunun olmadigini pazartesi gitmeme gerek olmadigini eger kendim israr edersem gitmek icin gidip tekrar kontrole girebilecegimi soyledi

şekerden dolayı neden sezaryen oluyor ki? bebiş kilolu mu oluyor, yoksa sana bir zararı olmasın diye mi?

şekerden dolayı neden sezaryen oluyor ki? bebiş kilolu mu oluyor, yoksa sana bir zararı olmasın diye mi?
doktorumuz insülin kullanan annelerin bebeklerini sezeryan ile aldıklarını hem bebeği hem anneyi riske atmamak için olduğunu söyledi, günde 4 kere insülin kullanıyorum, 34. haftamızda 2890 du kilosu,bebek iri ben minyonum, doktorum normal doğum yanlısı bir doktor olmasa atıyor diyeceğim ama türkiyede riskli gebeliklerde uzman drlardan birisi özellikle annne karnındaki bebek sağlığı ile ilgili 100 dr dan birisi, normal doğumu destekliyor arkadaşımında doktoru 40 hafta bitimine kadar normal doğum için bekletti bebeğin suyu azaldığı için 40+ 3 te acil szeryan ile aldılar bebeği hakkaten de bebek doğduğunda her yeri kuru kuru olmuştu. Birde doktorum söylemedi ama şekeri olan annelerin bebeklerini 38. hafta dolunca almak istiyorlar 38. haftadan sonra bebekle ilgili sıkıntılar olabiliyormuş. Gene şekerden dolayı en az 1 gece kuvöz de kalabileceğinide söyledi ama sağlıklı olsunlarda kuvöz yada sezaryen hiç farketmez..

bır sorun gormeyınce kendılerı gereklı olduklarını dusunduklerı zamanda cagırıyorlar bence...........bende 37 deyim 37 + 2 de hıc nst ye baglanmadım !! pazartesi kontrolüm var sanmıyorum ama baglarsa yazarım.

Kızlar ben kontrolden geldim şimdi. Doğum yapanlardan haber var mi. Nasillar acaba.

Doktorum bebekte biraz böbrek büyümesi var ama önemli değil dedi. Aynı şeyi yaşayanlar vardı di mi. Telaş etmeli miyim :/

artık yanınıza sık uğrayamayacağım... çünkü geçen gün kahverengi lekelenme ve adet sancısı gibi sancılarım oldu.. hastanede nst çekildi ve çatı muaynesi yapıldı.. çatıda bir açıklık yok ama sancı var... yatak istiraati verdi dr um.. sadece tuvalete ve yemek yemek için kalkıyorum..insallah bir iki hafta daha bekler bebeğim...şimdilik ağrımda lekelenmem de yok.. ama istiraate devam... doğum tarihim tam belli olunca haber vermeye çalışırım...
bu arada doğum yapacak arkadaşlara sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum...hepinizi öpüyorum çok...

Kızlar ben kontrolden geldim şimdi. Doğum yapanlardan haber var mi. Nasillar acaba.

Doktorum bebekte biraz böbrek büyümesi var ama önemli değil dedi. Aynı şeyi yaşayanlar vardı di mi. Telaş etmeli miyim :/
bızde de 20 . haftadan 29 a kadar vardı kendılıgınden gectı allaha sukur

geçmiş olsun canımm olsun tehlikeli zamanları atlattık inşallah bundan sonra istirahat et canını sıkma bebişini beklee

kızlar ezel arkadasımızda cansastr arkadasımızda sağlıklı bır sekılde kızlarına kavustular darısı bızlerın basına ınşallah

ben şekerin bu kadar ciddi bişey olduğunu bilmiyordum ya. sadece bebek kilolu oluyor anneye de gebelikte sıkıntı oluyor sanıyordum ama baksana baya insülin filan gerekiyor demekki. tabiki canım sen ve bebeğin iyi olun da sezaryen zaten %49 oranı türkiyede. bu 49 dan biri sensen biri de benim ne yapalım.

bızde de 20 . haftadan 29 a kadar vardı kendılıgınden gectı allaha sukur
Ben de şimdi baktım biraz. Genelde geçiyormuş. Inş biz de atlatiriz bakalım...

Canım sağlıklı olun da gerisi onemli değil :) allah kolaylık versin...

kızlar ezel arkadasımızda cansastr arkadasımızda sağlıklı bır sekılde kızlarına kavustular darısı bızlerın basına ınşallah

maşallah yaaa 10 oldu mu topiğin bebekleri. olası sıralamada sıra sizde sanırım meltem cuma anneleri hadi bakalım. senin doğum haberini bize kim ulaştıracak?

kizlar ne guzel dinlenebiliyorsunuz ben yeni oturdum... hersey bana bakiyor ev temizligi sonra arabayla git pazar yap market yap... yeni oturdum. benim cocuk yollarda,digacak.. masallah bana birsey olmadiysa allaha sukur size birsey olmaz...

oğluma sinir oluyorum ne doğum pozisyonuna giriyor, nede ultrasona poz veriyor. ne inatçı çocuk bu. doğsun da poposundan poposundan ısıracam o sıpanın. aylardır yandan şöle lütfedip bi görünüyo o kadar. sıpaaaa. özlüyorum yaaa.

kızlar hastane çantamı arabaya indirdim nolur nolmaz. içinde gecelik,sabahlık pijama, bebeğğime 1 onlu,1 5 li hsatane çıkışı, havlu, battaniye, lohusa tacım, hastane verecekmiş ama ped bebek bezi filan. süt pompası ,şarj aleti,hurma, kişisel bakım ürünlerim diş macunu fırça makyaj malzemesi filan işte.kamera, başka ne gerekirkine?giderkende çikolatamızı alırız ama o telaşta düşünebilirsem. alsamda koysam bayatlar mı yada erir mi bilemedim ? alayım en iyisi.

kizlar ne guzel dinlenebiliyorsunuz ben yeni oturdum... hersey bana bakiyor ev temizligi sonra arabayla git pazar yap market yap... yeni oturdum. benim cocuk yollarda,digacak.. masallah bana birsey olmadiysa allaha sukur size birsey olmaz...

canım bi zorunluluğum yok ama inan bende durmuyorum yerimde. söylesem kızlar bana kızar diye söylemiyom yaptıklarımı da eminim sende boş olsan bile boş durmazsın. hem aktif hamilelik pasiften iyi diyorlar. yürümek özellikle. kaslanmışsındır ıkınınca pırt diye çıakrırsın bebişini valla ev temizliğinde ne kadar zor durumda olsam da yardımcı tutamıyorum ben ya benimde öyle garip bi huyum var nedense. senin annen filan yanında mıydı?

merhaba kızlar,
bugün göğüs ucumda minik bir parça çıkmıştı, sonradan sütyene falan takılıp kanamıştı, doktor onu kesti canlı canlı, öldüm acıdan. patolojiye yolladı...cumaya kadar geçmezse nasıl emziricem bebişimi die stres oldum iyice..

bir de birşey danışıcam; ben oturup kalkınca bacaklarımın gövdeme birleştiği yerde yani , kasıklarımın alt bölgesinde acayip bir ağrı oluyor, adım atmakta yürümekte zorlanıyorum...bu haftalarda bunu yaşayan var mı?meltem sende var mı mesela, haftamız falan aynı...yani bu gebelikle ilgili bir şey mi yoksa , bana özgü bişey mi merak ediyorum. yaşayan varsa cevap lütfen ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…