- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.041
artık yanınıza sık uğrayamayacağım... çünkü geçen gün kahverengi lekelenme ve adet sancısı gibi sancılarım oldu.. hastanede nst çekildi ve çatı muaynesi yapıldı.. çatıda bir açıklık yok ama sancı var... yatak istiraati verdi dr um.. sadece tuvalete ve yemek yemek için kalkıyorum..insallah bir iki hafta daha bekler bebeğim...şimdilik ağrımda lekelenmem de yok.. ama istiraate devam... doğum tarihim tam belli olunca haber vermeye çalışırım...
bu arada doğum yapacak arkadaşlara sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum...hepinizi öpüyorum çok...
kızlar ezel arkadasımızda cansastr arkadasımızda sağlıklı bır sekılde kızlarına kavustular darısı bızlerın basına ınşallah
ben şekerin bu kadar ciddi bişey olduğunu bilmiyordum ya. sadece bebek kilolu oluyor anneye de gebelikte sıkıntı oluyor sanıyordum ama baksana baya insülin filan gerekiyor demekki. tabiki canım sen ve bebeğin iyi olun da sezaryen zaten %49 oranı türkiyede. bu 49 dan biri sensen biri de benim ne yapalım.
merhaba kızlar,
bugün göğüs ucumda minik bir parça çıkmıştı, sonradan sütyene falan takılıp kanamıştı, doktor onu kesti canlı canlı, öldüm acıdan. patolojiye yolladı...cumaya kadar geçmezse nasıl emziricem bebişimi die stres oldum iyice..
bir de birşey danışıcam; ben oturup kalkınca bacaklarımın gövdeme birleştiği yerde yani , kasıklarımın alt bölgesinde acayip bir ağrı oluyor, adım atmakta yürümekte zorlanıyorum...bu haftalarda bunu yaşayan var mı?meltem sende var mı mesela, haftamız falan aynı...yani bu gebelikle ilgili bir şey mi yoksa , bana özgü bişey mi merak ediyorum. yaşayan varsa cevap lütfen((
oğluma sinir oluyorum ne doğum pozisyonuna giriyor, nede ultrasona poz veriyor. ne inatçı çocuk bu. doğsun da poposundan poposundan ısıracam o sıpanın. aylardır yandan şöle lütfedip bi görünüyo o kadar. sıpaaaa. özlüyorum yaaa.
kızlar hastane çantamı arabaya indirdim nolur nolmaz. içinde gecelik,sabahlık pijama, bebeğğime 1 onlu,1 5 li hsatane çıkışı, havlu, battaniye, lohusa tacım, hastane verecekmiş ama ped bebek bezi filan. süt pompası ,şarj aleti,hurma, kişisel bakım ürünlerim diş macunu fırça makyaj malzemesi filan işte.kamera, başka ne gerekirkine?giderkende çikolatamızı alırız ama o telaşta düşünebilirsem. alsamda koysam bayatlar mı yada erir mi bilemedim ? alayım en iyisi.
artık yanınıza sık uğrayamayacağım... çünkü geçen gün kahverengi lekelenme ve adet sancısı gibi sancılarım oldu.. hastanede nst çekildi ve çatı muaynesi yapıldı.. çatıda bir açıklık yok ama sancı var... yatak istiraati verdi dr um.. sadece tuvalete ve yemek yemek için kalkıyorum..insallah bir iki hafta daha bekler bebeğim...şimdilik ağrımda lekelenmem de yok.. ama istiraate devam... doğum tarihim tam belli olunca haber vermeye çalışırım...
bu arada doğum yapacak arkadaşlara sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum...hepinizi öpüyorum çok...
kızlar bugün canım çok sıkıldı, yardımcı olabilirseniz sevinirim..
bugün rutin kontrolümüz vardı, hastaneye gittik, ama dr umuz acil bir doğuma girmek zorundaymış, bekletcez sizi dediler. ama o sırada benim tansiyonum düştüğü ve elim ayağım kesildiği için dr bana öncelik verdi, hemen 5 dk içerisinde ultrasona bakıp yollamaya kalktı. kilosu, suyu falan iyi ama kordon var boynunda, eğer hareketlerini hissetmezsen hemen gel dedi. gitti. ben zaten o an kendimde değildim pek, ne dedi anlamadım bile, Allahtan eşim yanımdaydı.
sonra çıkınca kafama dank etti, hareketlerini hissetmezsem zaten iş işten geçmiş olmayacak mı diyedaha önce de bir arkadaşım bebeğin boynuna kordon dolandığı için apar topar doğuma alınmıştı ama benim dr sadece söyledi ve gitti.. ben de panik oldum bu sefer, başka bir hastaneye başka bir dr.a gittim. o da evet dolanmış ama gevşek gibi görünüyor dedi, beni nst ye aldı içimiz rahat etsin diye. nst de bebeğin hareketleri iyi çıktı. dr da o zaman sorun olmaz, ama hareketi tamamen bitince değil de azalınca hemen çık gel, vakit kaybetme dedi.
akşamdan beri paranoya olmuş vaziyetteyim şimdi. psikolojik olarak mıdır nedir sanki azaldı gibi geliyor sonra güçlü bir tekme gelince rahatlıyorum. ama bu ne zamana kadar böyle sürecek, ben hep tetikte mi olacağım, o kadar yorgun olduğum halde uyuyamıyorum bile bebeğe bişey olacak diye
bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilir mi lütfen..
anne olmak çok zor ya... geçmiş olsun canım sağlıkla sonlandırırsın inşallah bu süreciartık yanınıza sık uğrayamayacağım... çünkü geçen gün kahverengi lekelenme ve adet sancısı gibi sancılarım oldu.. hastanede nst çekildi ve çatı muaynesi yapıldı.. çatıda bir açıklık yok ama sancı var... yatak istiraati verdi dr um.. sadece tuvalete ve yemek yemek için kalkıyorum..insallah bir iki hafta daha bekler bebeğim...şimdilik ağrımda lekelenmem de yok.. ama istiraate devam... doğum tarihim tam belli olunca haber vermeye çalışırım...
kizlar ne guzel dinlenebiliyorsunuz ben yeni oturdum... hersey bana bakiyor ev temizligi sonra arabayla git pazar yap market yap... yeni oturdum. benim cocuk yollarda,digacak.. masallah bana birsey olmadiysa allaha sukur size birsey olmaz...
cnm sende allaha emanet ol hayırlısıyla bebeğini kucağına al inş.iii akşamlar herkese uzun zamandır aranıza gelemiyordum artık yavaş yavas doğumlar başlamış allahım analı babalı büyütsün bebeişlerimizi bende yarın doğuma giidyorum kızıma kavusacam sonunda dualarınıza ihtiyacım var :) cok heyecanlım ne yazacağımı bile bilemiyorum görüşemessek hepinizin bebeğinizi alalhım esirgesinnnn allaha emanet olun
valla aklıma gelenler edaa86 lestana cilemm papapa besyo85 ezel123 cansastr varmıydı baska yaaaw:26: benden once yarın bı arkadas var galıba persembe berrak varmaşallah yaaa 10 oldu mu topiğin bebekleri. olası sıralamada sıra sizde sanırım meltem cuma anneleri hadi bakalım. senin doğum haberini bize kim ulaştıracak?
evet canımAmiiin... Sezaryen oldular di mi
benımde oluyor catı acılmasıyla ılgılı olabılırmerhaba kızlar,
bugün göğüs ucumda minik bir parça çıkmıştı, sonradan sütyene falan takılıp kanamıştı, doktor onu kesti canlı canlı, öldüm acıdan. patolojiye yolladı...cumaya kadar geçmezse nasıl emziricem bebişimi die stres oldum iyice..
bir de birşey danışıcam; ben oturup kalkınca bacaklarımın gövdeme birleştiği yerde yani , kasıklarımın alt bölgesinde acayip bir ağrı oluyor, adım atmakta yürümekte zorlanıyorum...bu haftalarda bunu yaşayan var mı?meltem sende var mı mesela, haftamız falan aynı...yani bu gebelikle ilgili bir şey mi yoksa , bana özgü bişey mi merak ediyorum. yaşayan varsa cevap lütfen((
kizlar ne guzel dinlenebiliyorsunuz ben yeni oturdum... hersey bana bakiyor ev temizligi sonra arabayla git pazar yap market yap... yeni oturdum. benim cocuk yollarda,digacak.. masallah bana birsey olmadiysa allaha sukur size birsey olmaz...
aynen sana katılıyorum aybukecım esım hafta ıcı saat 10 a dogru gelıyor ve evın butun market alısverısını ben yapmak zorunda kalıyorum , gocunmuyorum bu ısten de, eskıden kadınlar cok daha agır sartlarda hamılelık yasıyormus , benım kuzenım askerdeyken esı hamılelık gecırdı ve dogum yaptı hemde esı bosna hersekte ıdı tamda savas zamanıydı kız 1 kere bıle olumsuz konusmadı hemde, bence bu kadar negatıf dusunce bebegıne de yansır , bak dıgum yapmak uzeresın son gunlerının tadını cıkartıp sukretmeye bak derım nacızane fıkrımbence sen çok olumsuz düşünüyosun. saydıklarını biz de yapıyoruz mesela dün akşam ben de kendim gittim markete. yarın da pazara gideceğim... hareket iyidirrr.. takma kafaya
iii akşamlar herkese uzun zamandır aranıza gelemiyordum artık yavaş yavas doğumlar başlamış allahım analı babalı büyütsün bebeişlerimizi bende yarın doğuma giidyorum kızıma kavusacam sonunda dualarınıza ihtiyacım var :) cok heyecanlım ne yazacağımı bile bilemiyorum görüşemessek hepinizin bebeğinizi alalhım esirgesinnnn allaha emanet olun
ahh canm bu dedıklerını 9 aydır tek basıma yapıorum hep yapıoruz yanıı tek degılsın
iii akşamlar herkese uzun zamandır aranıza gelemiyordum artık yavaş yavas doğumlar başlamış allahım analı babalı büyütsün bebeişlerimizi bende yarın doğuma giidyorum kızıma kavusacam sonunda dualarınıza ihtiyacım var :) cok heyecanlım ne yazacağımı bile bilemiyorum görüşemessek hepinizin bebeğinizi alalhım esirgesinnnn allaha emanet olun
Geçmiş olsun en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bütün bebişler, seninkide inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?