2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

çok geçmiş olsun, sağlıkla geçirirsin inşallah bu süreci.

Kısmet, hayırlısı olsun herseyin.

Çok geçmiş olsun, bende hamileliğim boyunca ufak ufak bir sürü ben çıktı boynumda felan belli belirsizler hormonlardan mı nedir, Göğüs ucundakide öyle birsey miydi acaba inşallah çabucak iyileşirsin, doğuma kadar iyileşir bence sıkıntı yapma. Eklem ve kemik ağrısı bende 6.aydan beri var normal olduğunu soyluyor herkes organlarımız yer değiştiriyor, kemiklerimiz açılıyor, bir ara sanki bir yere çarpmışım gibi ağrıyordu şimdide sanki zonkluyor gibi... Birde uzun süre otururken veya yatakta dönerken daha çok ağrıyor bende ...

ben aldım canım çikolatayı koydum, zaten paketin içinde bayatlamaz bence. terlik, çorap, atlet, battaniye bebeğe ( kalın ve ince ) ekstradan eldiven ve şapka, ağız silme mendili aklıma gelenler bunlarr

Canım kacıncı haftanda lekelenme yasadın Allah saglıklı dogum nasip etsin

iii akşamlar herkese uzun zamandır aranıza gelemiyordum artık yavaş yavas doğumlar başlamış allahım analı babalı büyütsün bebeişlerimizi bende yarın doğuma giidyorum kızıma kavusacam sonunda dualarınıza ihtiyacım var :) cok heyecanlım ne yazacağımı bile bilemiyorum görüşemessek hepinizin bebeğinizi alalhım esirgesinnnn allaha emanet olun

canımbiraz geç bir cevap ama kordon hiçbir şeye engel değil, bence boşuna stres yapma boynunda kaç kat kordonla normal doğumla onlarca bebk dünyaya geliyor demişti doktorum bana. kordon normalden kısa değilse bebeğin dışarı çıkmasına fazla fazla yetecek uzunlukta. bizim de kordon vardı boynumuzda hatta eltimin bebğinde de sonra bebek hareket ettikçe çıkardı. çıkarmasa da sıkıntı değil yani boşuna canını üzme. biz de bebğini hareketlerini takip ediyoruz. her bebk için rutin bi takip aslında bebk hareketleri...içini ferah tut. sen rahat bebek rahat ok?

anne olmak çok zor ya... geçmiş olsun canım sağlıkla sonlandırırsın inşallah bu süreci

kizlar ne guzel dinlenebiliyorsunuz ben yeni oturdum... hersey bana bakiyor ev temizligi sonra arabayla git pazar yap market yap... yeni oturdum. benim cocuk yollarda,digacak.. masallah bana birsey olmadiysa allaha sukur size birsey olmaz...

bence sen çok olumsuz düşünüyosun. saydıklarını biz de yapıyoruz mesela dün akşam ben de kendim gittim markete. yarın da pazara gideceğim... hareket iyidirrr.. takma kafaya

cnm sende allaha emanet ol hayırlısıyla bebeğini kucağına al inş.

maşallah yaaa 10 oldu mu topiğin bebekleri. olası sıralamada sıra sizde sanırım meltem cuma anneleri hadi bakalım. senin doğum haberini bize kim ulaştıracak?
valla aklıma gelenler edaa86 lestana cilemm papapa besyo85 ezel123 cansastr varmıydı baska yaaaw:26: benden once yarın bı arkadas var galıba persembe berrak var
Amiiin... Sezaryen oldular di mi
evet canım
benımde oluyor catı acılmasıyla ılgılı olabılır
kizlar ne guzel dinlenebiliyorsunuz ben yeni oturdum... hersey bana bakiyor ev temizligi sonra arabayla git pazar yap market yap... yeni oturdum. benim cocuk yollarda,digacak.. masallah bana birsey olmadiysa allaha sukur size birsey olmaz...
bence sen çok olumsuz düşünüyosun. saydıklarını biz de yapıyoruz mesela dün akşam ben de kendim gittim markete. yarın da pazara gideceğim... hareket iyidirrr.. takma kafaya
aynen sana katılıyorum aybukecım esım hafta ıcı saat 10 a dogru gelıyor ve evın butun market alısverısını ben yapmak zorunda kalıyorum , gocunmuyorum bu ısten de, eskıden kadınlar cok daha agır sartlarda hamılelık yasıyormus , benım kuzenım askerdeyken esı hamılelık gecırdı ve dogum yaptı hemde esı bosna hersekte ıdı tamda savas zamanıydı kız 1 kere bıle olumsuz konusmadı hemde, bence bu kadar negatıf dusunce bebegıne de yansır , bak dıgum yapmak uzeresın son gunlerının tadını cıkartıp sukretmeye bak derım nacızane fıkrım

Son düzenleme:

ahh canm bu dedıklerını 9 aydır tek basıma yapıorum hep yapıoruz yanıı tek degılsın

dert ettiğin şeye bak canım...aynılarını ben sadece dün 1 günde yaptım hastaneye de gittim 1.5 saat araba sürüp dönerken de market yaptım..geldim banyo temizledim yemek yaptım burada temizlikçi de yok her türlü temizliğimi kendim yapıyorum...eşim de dağda şu an tatbikatları var zaten olmasa da bana bi hayrı yok maalesef... asıl dün ben doğurmadıysam sen hayatta doğurmazsın

bütün güzel dileklerim seninle umarım kızını sağsalım kucagına alırsın iyi düşün iyi olsun allahın izniyle.....

Allah yardımcın olsun inş..

EBRARKARAAAAAAAAA

anam bu nsl iş böle....bu kadarını nsl yapıyo eşin..walla brawooo ne diyim..benm eşim mutfağa geçer salata yapar dünyalar benm olur ama ev işi yaptırmam ben eşime...yazıkkkk yaa hem dışarda çalışsın, hem evdemi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…