- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.061
bence sen çok olumsuz düşünüyosun. saydıklarını biz de yapıyoruz mesela dün akşam ben de kendim gittim markete. yarın da pazara gideceğim... hareket iyidirrr.. takma kafaya
geçmiş olsun canımm olsun tehlikeli zamanları atlattık inşallah bundan sonra istirahat et canını sıkma bebişini beklee
Ben de şimdi baktım biraz. Genelde geçiyormuş. Inş biz de atlatiriz bakalım...
Canım sağlıklı olun da gerisi onemli değil :) allah kolaylık versin...
çok geçmiş olsun, sağlıkla geçirirsin inşallah bu süreci.
Canım kacıncı haftanda lekelenme yasadın Allah saglıklı dogum nasip etsin
anne olmak çok zor ya... geçmiş olsun canım sağlıkla sonlandırırsın inşallah bu süreci
Geçmiş olsun en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bütün bebişler, seninkide inş.
EBRARKARAAAAAAAAA
anam bu nsl iş böle....bu kadarını nsl yapıyo eşin..walla brawooo ne diyim..benm eşim mutfağa geçer salata yapar dünyalar benm olur ama ev işi yaptırmam ben eşime...yazıkkkk yaa hem dışarda çalışsın, hem evdemi...
AMANNN KIZLAR....şimdi annem aradı...kuzenimin oğlu dün sobada duran çaydanlığı üstüne çevirmşş çeneden aşağısı yanmış...havalede geçiriyomuş...antebe acil gitmşler yer yokmş ordanda kayseriyee gitmşler....çoçuğun durumu hiç iyi deilmş...daha 2,5 yaşında((benm başımdanda geçmşti..büyük oğlumun bacağına çaydanlıktan su dökülü vermişti...yavrumun her gün derilerini kazımıştık...aman yarabbimm (((allah kimseyi evladıyla sınamasın...
canlarım hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum... hepimizin bebekleri sağlıcakla gelir insallah....sağlıklı huzurlu uzun ömür yaşarlar meleklerimiz...
AMANNN KIZLAR....şimdi annem aradı...kuzenimin oğlu dün sobada duran çaydanlığı üstüne çevirmşş çeneden aşağısı yanmış...havalede geçiriyomuş...antebe acil gitmşler yer yokmş ordanda kayseriyee gitmşler....çoçuğun durumu hiç iyi deilmş...daha 2,5 yaşında((benm başımdanda geçmşti..büyük oğlumun bacağına çaydanlıktan su dökülü vermişti...yavrumun her gün derilerini kazımıştık...aman yarabbimm (((allah kimseyi evladıyla sınamasın...
Kızlar ben kontrolden geldim şimdi. Doğum yapanlardan haber var mi. Nasillar acaba.
Doktorum bebekte biraz böbrek büyümesi var ama önemli değil dedi. Aynı şeyi yaşayanlar vardı di mi. Telaş etmeli miyim :/
ama bana da yazık değil mi biz aynı yerde çalışıyoruz benim ne şartlarda çalıştığımı görüyo biliyorr ona göre çok daha fazla yoruluyorum öyle değil mi... :):) bugün de akşam geldi diyo ki ooo ev tertemiz sevdim bu işiii :):) kızlar işin sırrı dırdır yapmıycan gerçi kişiden kişiye değişir. kimisi yapılacak işin söylenmesini ister kimisi söylenmeden yapmak ister eşlerimizi iyi tanıyalım derim.. bakalım bebek olduktan sonra ne olcak ben evde kaldığım müddetçe ben mi yapcam bu işleri o yardım eder mi zaman göstercek...
çok geçmiş olsun çok üzüldüm.. Allah şifa versin, benimde dayımın oğlunun üzerine kazandan kaynar su dökülmüştü seneler evvel suyun içine atılan elektrik ısıtıcları ile su ısıtıyorlarmış o zaman aylarca hastanede yattı ama şimdi çok şükür iyi kocaman adam oldu onunda vucudunun buyuk kısmı yanıktı valla şimdi turp gibi çok fazla izde kalmadı. İnşallah sizin bebekde toparlanır allah ona sağlık anne babasına da sabır versin...AMANNN KIZLAR....şimdi annem aradı...kuzenimin oğlu dün sobada duran çaydanlığı üstüne çevirmşş çeneden aşağısı yanmış...havalede geçiriyomuş...antebe acil gitmşler yer yokmş ordanda kayseriyee gitmşler....çoçuğun durumu hiç iyi deilmş...daha 2,5 yaşında((benm başımdanda geçmşti..büyük oğlumun bacağına çaydanlıktan su dökülü vermişti...yavrumun her gün derilerini kazımıştık...aman yarabbimm (((allah kimseyi evladıyla sınamasın...
amin canim. ins sixinki de kaybolur tamamen. ben simdi ultrason kagidina baktim 4 mm yaziyo. sizin kaccanım rabbim şifasını versin inşallah... duanı et bişeycik olmaz.. malesef bi tek benim bebeğimin böbreklerindeki büyüme 24.haftadan beri hala küçülmedi....ama seninkisi az bi büyüme denilmiş inşallah atlatırsınız
çok geçmiş olsun çok üzüldüm.. Allah şifa versin, benimde dayımın oğlunun üzerine kazandan kaynar su dökülmüştü seneler evvel suyun içine atılan elektrik ısıtıcları ile su ısıtıyorlarmış o zaman aylarca hastanede yattı ama şimdi çok şükür iyi kocaman adam oldu onunda vucudunun buyuk kısmı yanıktı valla şimdi turp gibi çok fazla izde kalmadı. İnşallah sizin bebekde toparlanır allah ona sağlık anne babasına da sabır versin...
Ayyyy caniiimmmmmm. Yazik sana kiyamam yaa........kizlar ne guzel dinlenebiliyorsunuz ben yeni oturdum... hersey bana bakiyor ev temizligi sonra arabayla git pazar yap market yap... yeni oturdum. benim cocuk yollarda,digacak.. masallah bana birsey olmadiysa allaha sukur size birsey olmaz...
triptofan kiz sen nerdesin aylardir? Kac mesaj attim haber alamadim. Arada baska topiklere girdigini gordum. Bebegine busey oldu sandim Allah korusun.oğluma sinir oluyorum ne doğum pozisyonuna giriyor, nede ultrasona poz veriyor. ne inatçı çocuk bu. doğsun da poposundan poposundan ısıracam o sıpanın. aylardır yandan şöle lütfedip bi görünüyo o kadar. sıpaaaa. özlüyorum yaaa.
kızlar hastane çantamı arabaya indirdim nolur nolmaz. içinde gecelik,sabahlık pijama, bebeğğime 1 onlu,1 5 li hsatane çıkışı, havlu, battaniye, lohusa tacım, hastane verecekmiş ama ped bebek bezi filan. süt pompası ,şarj aleti,hurma, kişisel bakım ürünlerim diş macunu fırça makyaj malzemesi filan işte.kamera, başka ne gerekirkine?giderkende çikolatamızı alırız ama o telaşta düşünebilirsem. alsamda koysam bayatlar mı yada erir mi bilemedim ? alayım en iyisi.
Cnm once gecmis olsun umarim gogsun gecer ve tehlikeli bisey cikmaz sonuclarda. Uzun sure bacagininkapali tutunca oluyodur o agri zannimca. Araya yastik koy yatarken, otururken de bacaklarini acarak otur. Azalacagini tahmin ediyorum.merhaba kızlar,
bugün göğüs ucumda minik bir parça çıkmıştı, sonradan sütyene falan takılıp kanamıştı, doktor onu kesti canlı canlı, öldüm acıdan. patolojiye yolladı...cumaya kadar geçmezse nasıl emziricem bebişimi die stres oldum iyice..
bir de birşey danışıcam; ben oturup kalkınca bacaklarımın gövdeme birleştiği yerde yani , kasıklarımın alt bölgesinde acayip bir ağrı oluyor, adım atmakta yürümekte zorlanıyorum...bu haftalarda bunu yaşayan var mı?meltem sende var mı mesela, haftamız falan aynı...yani bu gebelikle ilgili bir şey mi yoksa , bana özgü bişey mi merak ediyorum. yaşayan varsa cevap lütfen((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?