2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
bence sen çok olumsuz düşünüyosun. saydıklarını biz de yapıyoruz mesela dün akşam ben de kendim gittim markete. yarın da pazara gideceğim... hareket iyidirrr.. takma kafaya

neyseki bu kadarına gücünüz yetiyor. emnim çok zorluyordur sizi de bu kadarı bile. ama yine de iyi ki bu kadarını yapabiliyorsunuz. allah bozmasın. ben yalnız evden çıkamıyorum ne zamandır.sadece oğlumu okula götürüyorum o da çok yakın.aniden kasığıma bir ağrı giriyor,kalıveriyorum olduğum yerde, bir süre yürüyemiyorum hatta evde çay, tabak gibi kırılacak ,dökülecek şeyleri bile taşımıyorum. çünkü olduğu zaman bir an kasıktan itibaren bacağım boşa gidiyor ve düşeecek gibi oluyorum. yine de çok şükür beterin beteri var. son günlerimiz bunlar son bir sabır, bebişler kucağımızda olacak inş.

selammm kızlarr ben de uzun zamandır girmiyordum forma haayırlısıyla 36. haftamız doldu sayılır bu hafta. diğer arkadaşlar gibi değil benm doktor şimdiden 3 kez nst aldı beni bundan sonra muhtemelen her hafta giderim. özel doktorum çok pahalıya malolmaya başladı onun yanında doğum yapacağım özel hastane dr da görünüyorum. benm ağrılar başlamış nidilat verdi 2 hafta günde 4 kez içtim geçen cuma gittim dozu günde 8e çıkardı. benm kızçem 40. haftayı beklemeden gleicek gibi geliyo yane:)
doğuma gelince sezeryana karar verdim doğum açılan kesi canımı daha çok sııo açıkçası:) bakalım cuma özel doktorda ptesi de doğum yapacağım hastane dr randevum var doğum için konusuruz oyyy eyecan heyecan yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bakalım hayırlısıyla sağlıkla inşalah hepimizie....

AMANNN KIZLAR....şimdi annem aradı...kuzenimin oğlu dün sobada duran çaydanlığı üstüne çevirmşş çeneden aşağısı yanmış...havalede geçiriyomuş...antebe acil gitmşler yer yokmş ordanda kayseriyee gitmşler....çoçuğun durumu hiç iyi deilmş...daha 2,5 yaşında((benm başımdanda geçmşti..büyük oğlumun bacağına çaydanlıktan su dökülü vermişti...yavrumun her gün derilerini kazımıştık...aman yarabbimm(((allah kimseyi evladıyla sınamasın...

kızlarr iyi akşamlar napıosunuz nasılsınız
biz kızımla iyiyiz yaklaşık 2 haftamız kalmasına rağmen
meleğim ısrarla yukarı tırmanıyor midemin kaburgalarımın oralara
baskı yapıyor bu arada şekerlerim geldiiiii
sepet kayınvalidemin hediyesi bende şekerleri onun içine dizdim herşey hazır :)

geçmiş olsun canımm olsun tehlikeli zamanları atlattık inşallah bundan sonra istirahat et canını sıkma bebişini beklee

Ben de şimdi baktım biraz. Genelde geçiyormuş. Inş biz de atlatiriz bakalım...

Canım sağlıklı olun da gerisi onemli değil :) allah kolaylık versin...

çok geçmiş olsun, sağlıkla geçirirsin inşallah bu süreci.

Canım kacıncı haftanda lekelenme yasadın Allah saglıklı dogum nasip etsin

anne olmak çok zor ya... geçmiş olsun canım sağlıkla sonlandırırsın inşallah bu süreci

Geçmiş olsun en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bütün bebişler, seninkide inş.

canlarım hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum... hepimizin bebekleri sağlıcakla gelir insallah....sağlıklı huzurlu uzun ömür yaşarlar meleklerimiz...

ama bana da yazık değil mi biz aynı yerde çalışıyoruz benim ne şartlarda çalıştığımı görüyo biliyorr ona göre çok daha fazla yoruluyorum öyle değil mi... :):) bugün de akşam geldi diyo ki ooo ev tertemiz sevdim bu işiii :):) kızlar işin sırrı dırdır yapmıycan gerçi kişiden kişiye değişir. kimisi yapılacak işin söylenmesini ister kimisi söylenmeden yapmak ister eşlerimizi iyi tanıyalım derim.. bakalım bebek olduktan sonra ne olcak ben evde kaldığım müddetçe ben mi yapcam bu işleri o yardım eder mi zaman göstercek...

allah yardımcısı olsun o bebeğin cnm çok üzüldüm allah kimsenin
başına vermesin, benim kardeşim yeni emekliyordu sobayı ellemişti elinin
içi su topladı hepimizin canı yandı değilki senin kuzeninin çocuğu çok daha kötüsü olmuş
yarın da mevlid kandili rabbim bu güzel günün niyetine iyileştirir inşallah.

canlarım hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum... hepimizin bebekleri sağlıcakla gelir insallah....sağlıklı huzurlu uzun ömür yaşarlar meleklerimiz...

cnm çok geçmiş olsun sen de bol bol dinlen
inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğumunu yaparsın.

çok geçmiş olsun yanık çok kötüü ben de küçükken sürekli yanardım.. ayağım kolum çok yandı, çeken biliyo acısını. Allah acil şifalar versin canım..

Kızlar ben kontrolden geldim şimdi. Doğum yapanlardan haber var mi. Nasillar acaba.

Doktorum bebekte biraz böbrek büyümesi var ama önemli değil dedi. Aynı şeyi yaşayanlar vardı di mi. Telaş etmeli miyim :/

canım rabbim şifasını versin inşallah... duanı et bişeycik olmaz.. malesef bi tek benim bebeğimin böbreklerindeki büyüme 24.haftadan beri hala küçülmedi....ama seninkisi az bi büyüme denilmiş inşallah atlatırsınız

yarabbi hiç güleceğim yoktu...eşinin eve gelince evin tertemiz olmasına sevinmesi beni güldürdü...biliyo
yoksa başına ne geleceğini...ne diyim allah kolaylık versn...(eşine):)))

zuzum ve ebrarkara teşekkür ederim..rabbim inşlh şifasını tez günde verir..allah kimsennn başına vermesn..ne kadar dikkat etsende olacak oluyo...

kızlar mubarek bi günün ilk saatlerinde hepinizin kandilini kutlarım..rabbim bütün müslüman alemine sağlık,mutluluk,huzurlu,bereketli ve barış dolu günler yaşatsın..bizim gibi hamileleride hayırlısıyla kurtarsn...bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsn,olmayanlarada bu sevgiyi yaşatsın ve bütün hastanede olup şifa bekleyenlere rabbim şifa versn inşlh...

çok geçmiş olsun çok üzüldüm.. Allah şifa versin, benimde dayımın oğlunun üzerine kazandan kaynar su dökülmüştü seneler evvel suyun içine atılan elektrik ısıtıcları ile su ısıtıyorlarmış o zaman aylarca hastanede yattı ama şimdi çok şükür iyi kocaman adam oldu onunda vucudunun buyuk kısmı yanıktı valla şimdi turp gibi çok fazla izde kalmadı. İnşallah sizin bebekde toparlanır allah ona sağlık anne babasına da sabır versin...

amin canim. ins sixinki de kaybolur tamamen. ben simdi ultrason kagidina baktim 4 mm yaziyo. sizin kac

saol canım...inşlh bizimkide iyileşir,izide kalmaz inşlh...

kizlar ne guzel dinlenebiliyorsunuz ben yeni oturdum... hersey bana bakiyor ev temizligi sonra arabayla git pazar yap market yap... yeni oturdum. benim cocuk yollarda,digacak.. masallah bana birsey olmadiysa allaha sukur size birsey olmaz...
Ayyyy caniiimmmmmm. Yazik sana kiyamam yaa........
Hadi ben yapiyorum neyse de.. Sen bi de hamilesin yaniiiii... Benim evde hicbisey bana bakmiyo oh ne sansliyim! Yemeklerimi yapip onume koyan aşçim, temizligimi yapan yatili hizmetcim, camasirlarimi yikayip asip ütülerimi yapan son ütücüm, alisverisimi yapan usagim, ultra konfor arabamla beni istedigim yere kadar goturen şoförum, bebegi karninda tasiyan kocam, hatta cumadan beri dogum sancisiyla kivranan da kaynanam falan oldugu icin, ben sadece keyfimin kahyasiyla oturup dinleniyorum evet. bana bisey olmaz... Haklisin!

Sevtaporhan kusura bakma ama bu topikte uzun zamandir birlikteyiz. Hepimiz birbirimizin dertlerini dinledik paylastik destek olduk, hamilelikle ilgili olsun olmasin.. Dogru mu?
Esinin durumundan oturu topige cok giremediginin farkindaydik ama soru sorup kacip, dertlenip kacip durdun uzun zaman. Eyvallah.. Ne bir cevap ne bir tesekkur... Buna da eyvallah. Peki sen simdi niye durup dururken bi alisverise gittin iki temizlik yaptin diye bana bisey olmadiysa size hic olmaz tavrinda bi ileti yaziyosun?? Biz sana boyle mi destek olduk?

Ustelik markete arabanla gittigini soyluyosun. Mesela benim arabam yok. Bana alisveris yapip getirecek biri de yok. Ama ben kendimi ve bebegimi beslemek ugruna 200 metrelik yokusu cikip Allah bilir kac kilo posetleri ellerimle tasiyarak yuruyerek eve donuyorum!!! Yakindigin nedir yani? Biraz ayip olmuyo mu? Bari arabayla gittim deme. Bu topikte tek hamile ve tek markete giden sen diilsin. Hala otobuslerde ise giden arkadaslarimiz var. Hepimizin cesit cesit dertleri var. Sadece kendi derdine dusmeyip sen de burdaki arkadaslarinin dertlerine ortak olsaydin belki de boyle yapmazdin.

Bu yazdigina kirilmis onlarca kisi var su an burda. Sana aylardir destek olmaya calisan, hic degilse bu tipteki onemsiz seylerle kendini ve bebegini uzmemeni soyleyen, zaten senin adina yeterince uzulen, ama bunun karsiliginda sıkintilari hafife alinip arabayla markete gitmenin zorluguyla kiyaslanan onlarca kisi adina bunlari yazmak zorunda kaldim burda. Kusura bakma cunku hala anlamadin. Zaten verilen cevaplara cvp bile vermemissin yine...

HİC ZANNETMİYORUM VERECEGİNİ YİNE AMA BUNA DA Bİ CEVAP VERMEZSEN SANİYORUM Kİ ARTİK BİRCOK İNSAN BURDA SEN YOKMUSSUN GİBİ DAVRANMAYA BASLAYACAK!!!

triptofan kiz sen nerdesin aylardir? Kac mesaj attim haber alamadim. Arada baska topiklere girdigini gordum. Bebegine busey oldu sandim Allah korusun. ( neyse ki gordum rahatladim. Allah saglikla kavustursun cnm.

Cnm once gecmis olsun umarim gogsun gecer ve tehlikeli bisey cikmaz sonuclarda. Uzun sure bacagininkapali tutunca oluyodur o agri zannimca. Araya yastik koy yatarken, otururken de bacaklarini acarak otur. Azalacagini tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…