2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kizla Derin im e kavustum cok sukur
Dun ultrasonda ciktigindan 400 gr fazla cikti bir de masallah
Sabaha kadar onu izlemek istiyorum ck guzel bir duygu Allah herkese yasatsin insallah

Birsen coook haklisin
Arkadasimiz tek dert kendinde varmis gibi surekli bosakio bosalip cikiyor...bugun hayirli dogumlar bile diyemeyecek kadar kendi dertleriyle mesguldu mesela
Arabasi olmayinca arkadaslarinin duragin onunden gecio gitmesi bile dunyanin en buyuk derdi...
Babasiz oda takimsiz parasiz cocuk buyuten onlarca insan var ama karamsarlik bambaska bi karaktermis arkadas yaaa!

gözün aydın sağsağlim kurtulmuşsunuz online olduğunu görünce sevindim bol bol öp annesi kuzunu darısıda bekleyenlerin başına

Son düzenleme:
Kizlar slm ve herkese gunadin ark.kaliyorum ondan giremedim gecmis yaptim dogum yapanlara cok sevindim allah anali babali buyutsun
Herkese iyi kandiller.
Bir arkadas kirdon dolanmasini sormus benim arkadasimda hamile son 10 gunu obdada kordon dolanmasi var 1kere dolanmis ve dr. 2 gunde1 gidip kontrolunu oluyor.dr. dedigine gore 2 yada3 kez dolanmasi sorunmus
Sende istersen kontrol sureni siklastir icin rahat etsin.hayirlisiyla atlatirsin ins.

ezelcim bebişin hayırlı olsunn seni üzmeyecek bi kız olsun inş.... bende sanıyorum başında sabahlarım. bide şu kusma işini kaygı ediyorum şimdiden kusarda boğulursa diye.yada emzirirrken ezersem diye..ya anlat anlat daha detaylı anlat hadi. doğumun nasıl geçti?

kızzzz bende size mesaj yazdım yazdım geri sildim göndermedim. nasıl olsa kimse farketmedi ayrıldığımı diyodum. meğersem ateşli avatarımlan akılda kalmışım. şu avatarı değiştirmeye de üşeniyorum birsen ya şimdi çatlak göbeğimle hiç uyuşmuyor. hee arada bir 2. el bebek arabası filan baktım sonra 2. el alınamayacak en önemli şeyin araba olduğunu anladım ve vazgeçtim. onun dışında hem yoğun hemde hasta günler geçirdim özür dilerim merakta bıraktıysam. besyoda yok sanırım yaa biriyle tartışıp daha da yazmamış. kızı doğdu sanırım keşke gelsede anlatsa nasıl geçti.

Son düzenleme:

şekerlerin çok şirin de kayınvalide ne oluyodu yaaa zuzu??? bizde ismi geçmiyoda hiç. haaa bitane battaniye örüyomuş hala biitirememiş onu da.oydu sanırım. neyse inş 2. çocuğuma yetişir.

günaydın cetaw ,, behisee sizide uyku tutmadı mı yoksa işe gitme durumlarından mecburi kalkış mı? 6 dan beri uyuyamıyorum. Rabbim uykusuz gecelere hazırlıyor şimdiden. bende kocama kahvaltı hazırlayayım şöle güzel. kızartma yapasım var doğumdan sonra diyete girecem için son günlerde ne yesem o kar modundayım biraz.

kızlar ya siz sevtap konusunda ne dertliytmişsiniz. ben bide dün kıza yazdım ne güçlüsün ne olumlu bakıyosun filan. demekki topiği yarım yamalak takip edince bana öyle geldi olaylara esprili yaklaşıyor gibi.cevap vermediğini bilmiyorum ama yine de yaşadıkları kolay değil. kocası operasyona giden arkadaşın da, şu hafta olmuş erken doğum riskine rağmen çalışanında, 2. hatta 3. çocuğu olanında hiiiç kolay değil.vallahi biz kadınlar çok güçlüyüz hemde erkeklerden güçlüyüz. dün eşim 11 de geldi gece bende perdeleri ütüledim o gelmeye yakın ütüledim ki kırışmadan taksın diye. biraz oturdu dedim şunları tak diyo ya biraz dinlenseydim. mübarek arkadaşlarınla oturdun oturdun muhabbet ettin arabayla da rahat rahat geldin. takıver demi o kadar ütülemişim. biz dışardan gelince nasılız motor takmış gibi şeyimize.

Dogumun hayirli olsun.forumda yeniyim daha.bebegini sagliklica buyut insallah.sen sirani atlatmissin.ne mutlu sana.sadece dualarini istiyorum.sevgiyle kal....allaha emanet ol.

maşallah sağlıkla büyük yavrunu inşş..buarada 400 gr fazla çıkması da çok ii bizde cuma annelri olarak hem hazırlık hemm stres debelenip duruoruz darısı başımıza:)

maşallah sağlıkla büyük yavrunu inşş..buarada 400 gr fazla çıkması da çok ii bizde cuma annelri olarak hem hazırlık hemm stres debelenip duruoruz darısı başımıza:)

son hazırlıklarından bahsetsene canım. hem bizde öğrenelim hemde unuttuğun bişe varsa hatırlatalım.ilk fotoğraflar çok önemli süsünü püsünü tacını hazırladın mı?

bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlaar. bugün bol bol dua edelim. bakımı kolay ,hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun. lohusa sendromuyla annemizi,kocamızı, kaynanamızı kırmayalım..aldığımız kiloların hepsini doğumdan eve geldiğimizde vermiş olalım.aminnnn

Allah analı babalı büyütmek nasip etsin Ezel.Yavrunuz yuvanıza bereket ve mutluluk katsın.Darısı başımıza.

Amin canım.Bu arada mesaj kutun dolmuş.

günaydın fıstık anneler. ezel ve diğer doğum yapan arkadaşların gözü aydın. Rabbim hepimizi kazasız belasız kurtarsın inş. ben de uyuyamadım. gecenin 2 sinde karnımı yatak başlığına çarptım baya canım yandı. çok kokrtum. nabzım hep yüksektir tam tersi düştü. sabahı zor ettim kuzum da pek oynamadı. dr .la konuştum bugün kontrole çağırdı. hayırlı kandiller bu arada hepinize.mübarek günün hürmetine Allah dualarımızı kabul etsin. beni de unutmayın dualarınızda.

aşk olsun unutur muyuz yaa? :) besyo doğum yaptı cnm evet. o da kızı da iyi çok şükür. niye hasta oldun ya çok üzüldüm iyisindir umarım şimdi.

günaydın canım nasıl geçti kontrolun dünde bakındım ama gelmedin hiç nasılsınız bakalım

herksesin kandili mübarek olsun arkadaşlar şu mübarek günde tüm dualrımız kbul olsun rabbim hepimize jayırlı doğum nasip etsin doğum yapan arkadaşlrıda tebrk ediyorum Allahım analı bablı büyütsün darısı bizleirn başına inşş AMİNNNNNNNN

ezelcim bebisin hayirli olsun. darisi bizlerin basina. triptofen arkadasim uykusuz uykusuz gormemisim yazdigini. bazen pc basinda uyuyakaliyorum. esim kapatiyor. sanirim oyle oldu. bu gece kasikagrim oldu. sanirim ilaclarin etkisi. sanci gibi gelmisti oysa ki. artik istiyorum bebegimi kucagimda gormek.

AMIIIN NE GUZEL DUA ETMISSIN

MASALLAH BEBISINE.... GOZUN AYDIN SIZ BEBEKLERINIZI KUCAGINIZA ALDIKCA BENIM ICIN DAHA SOMUT HALE GELMEYE BASLLAD BU IS :) DUN HASTANE CANTAMI HAZIRLADIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…