- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.081
Kizla Derin im e kavustum cok sukur
Dun ultrasonda ciktigindan 400 gr fazla cikti bir de masallah
Sabaha kadar onu izlemek istiyorum ck guzel bir duygu Allah herkese yasatsin insallah
Birsen coook haklisin
Arkadasimiz tek dert kendinde varmis gibi surekli bosakio bosalip cikiyor...bugun hayirli dogumlar bile diyemeyecek kadar kendi dertleriyle mesguldu mesela
Arabasi olmayinca arkadaslarinin duragin onunden gecio gitmesi bile dunyanin en buyuk derdi...
Babasiz oda takimsiz parasiz cocuk buyuten onlarca insan var ama karamsarlik bambaska bi karaktermis arkadas yaaa!
Sabaha kadar onu izlemek istiyorum ck guzel bir duygu Allah herkese yasatsin insallah
Birsen coook haklisin
Arkadasimiz tek dert kendinde varmis gibi surekli bosakio bosalip cikiyor...bugun hayirli dogumlar bile diyemeyecek kadar kendi dertleriyle mesguldu mesela
Arabasi olmayinca arkadaslarinin duragin onunden gecio gitmesi bile dunyanin en buyuk derdi...
Babasiz oda takimsiz parasiz cocuk buyuten onlarca insan var ama karamsarlik bambaska bi karaktermis arkadas yaaa!
Ayyyy caniiimmmmmm. Yazik sana kiyamam yaa........
Hadi ben yapiyorum neyse de.. Sen bi de hamilesin yaniiiii... Benim evde hicbisey bana bakmiyo oh ne sansliyim! Yemeklerimi yapip onume koyan aşçim, temizligimi yapan yatili hizmetcim, camasirlarimi yikayip asip ütülerimi yapan son ütücüm, alisverisimi yapan usagim, ultra konfor arabamla beni istedigim yere kadar goturen şoförum, bebegi karninda tasiyan kocam, hatta cumadan beri dogum sancisiyla kivranan da kaynanam falan oldugu icin, ben sadece keyfimin kahyasiyla oturup dinleniyorum evet. bana bisey olmaz... Haklisin!
Sevtaporhan kusura bakma ama bu topikte uzun zamandir birlikteyiz. Hepimiz birbirimizin dertlerini dinledik paylastik destek olduk, hamilelikle ilgili olsun olmasin.. Dogru mu?
Esinin durumundan oturu topige cok giremediginin farkindaydik ama soru sorup kacip, dertlenip kacip durdun uzun zaman. Eyvallah.. Ne bir cevap ne bir tesekkur... Buna da eyvallah. Peki sen simdi niye durup dururken bi alisverise gittin iki temizlik yaptin diye bana bisey olmadiysa size hic olmaz tavrinda bi ileti yaziyosun?? Biz sana boyle mi destek olduk?
Ustelik markete arabanla gittigini soyluyosun. Mesela benim arabam yok. Bana alisveris yapip getirecek biri de yok. Ama ben kendimi ve bebegimi beslemek ugruna 200 metrelik yokusu cikip Allah bilir kac kilo posetleri ellerimle tasiyarak yuruyerek eve donuyorum!!! Yakindigin nedir yani? Biraz ayip olmuyo mu? Bari arabayla gittim deme. Bu topikte tek hamile ve tek markete giden sen diilsin. Hala otobuslerde ise giden arkadaslarimiz var. Hepimizin cesit cesit dertleri var. Sadece kendi derdine dusmeyip sen de burdaki arkadaslarinin dertlerine ortak olsaydin belki de boyle yapmazdin.
Bu yazdigina kirilmis onlarca kisi var su an burda. Sana aylardir destek olmaya calisan, hic degilse bu tipteki onemsiz seylerle kendini ve bebegini uzmemeni soyleyen, zaten senin adina yeterince uzulen, ama bunun karsiliginda sıkintilari hafife alinip arabayla markete gitmenin zorluguyla kiyaslanan onlarca kisi adina bunlari yazmak zorunda kaldim burda. Kusura bakma cunku hala anlamadin. Zaten verilen cevaplara cvp bile vermemissin yine...
HİC ZANNETMİYORUM VERECEGİNİ YİNE AMA BUNA DA Bİ CEVAP VERMEZSEN SANİYORUM Kİ ARTİK BİRCOK İNSAN BURDA SEN YOKMUSSUN GİBİ DAVRANMAYA BASLAYACAK!!!
triptofan kiz sen nerdesin aylardir? Kac mesaj attim haber alamadim. Arada baska topiklere girdigini gordum. Bebegine busey oldu sandim Allah korusun.( neyse ki gordum rahatladim. Allah saglikla kavustursun cnm.
Cnm once gecmis olsun umarim gogsun gecer ve tehlikeli bisey cikmaz sonuclarda. Uzun sure bacagininkapali tutunca oluyodur o agri zannimca. Araya yastik koy yatarken, otururken de bacaklarini acarak otur. Azalacagini tahmin ediyorum.
kızlarr iyi akşamlar napıosunuz nasılsınız
biz kızımla iyiyiz yaklaşık 2 haftamız kalmasına rağmen
meleğim ısrarla yukarı tırmanıyor midemin kaburgalarımın oralara
baskı yapıyor bu arada şekerlerim geldiiiii
sepet kayınvalidemin hediyesi bende şekerleri onun içine dizdim herşey hazır :)
Eki Görüntüle 613702 Eki Görüntüle 613703
Birsen coook haklisin
maşallah sağlıkla büyük yavrunu inşş..buarada 400 gr fazla çıkması da çok ii bizde cuma annelri olarak hem hazırlık hemm stres debelenip duruoruz darısı başımıza:)
Allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin.. darısı da bizim başımıza inşallah, diyorum bugün kandilken doğursam ne iyi olur :):) ama daha erken sancım falan da yok, sanırım daha gelmeye niyeti yok oğluşumun....
Birsen coook haklisin
bu arada kandiliniz mübarek olsun kızlaar. bugün bol bol dua edelim. bakımı kolay ,hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun. lohusa sendromuyla annemizi,kocamızı, kaynanamızı kırmayalım..aldığımız kiloların hepsini doğumdan eve geldiğimizde vermiş olalım.aminnnn
ezelcim bebişin hayırlı olsunn seni üzmeyecek bi kız olsun inş.... bende sanıyorum başında sabahlarım. bide şu kusma işini kaygı ediyorum şimdiden kusarda boğulursa diye.yada emzirirrken ezersem diye..ya anlat anlat daha detaylı anlat hadi. doğumun nasıl geçti?
kızzzz bende size mesaj yazdım yazdım geri sildim göndermedim. nasıl olsa kimse farketmedi ayrıldığımı diyodum. meğersem ateşli avatarımlan akılda kalmışım. şu avatarı değiştirmeye de üşeniyorum birsen ya şimdi çatlak göbeğimle hiç uyuşmuyor. hee arada bir 2. el bebek arabası filan baktım sonra 2. el alınamayacak en önemli şeyin araba olduğunu anladım ve vazgeçtim. onun dışında hem yoğun hemde hasta günler geçirdim özür dilerim merakta bıraktıysam. besyoda yok sanırım yaa biriyle tartışıp daha da yazmamış. kızı doğdu sanırım keşke gelsede anlatsa nasıl geçti.
AMIIIN NE GUZEL DUA ETMISSINbu arada kandiliniz mübarek olsun kızlaar. bugün bol bol dua edelim. bakımı kolay ,hayırlı,sağlıklı evlatlarımız olsun. lohusa sendromuyla annemizi,kocamızı, kaynanamızı kırmayalım..aldığımız kiloların hepsini doğumdan eve geldiğimizde vermiş olalım.aminnnn
MASALLAH BEBISINE....Kizla Derin im e kavustum cok sukur
Birsen coook haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?