- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.121
zeyzıme ve ezel123 canım kasınan arkadaslarbu arada benim kaşıntım sadece üzüntüden ALLAH kimseye vermesin gerçekten çokk kötü oldumm her yerim yara bere içinde uykusuzum üstelik doğuma daha 1 ay varrbi kaç kişi daha vardı benim gibi kaşınan inşş geçer biran önce..
AMANNN KIZLAR....şimdi annem aradı...kuzenimin oğlu dün sobada duran çaydanlığı üstüne çevirmşş çeneden aşağısı yanmış...havalede geçiriyomuş...antebe acil gitmşler yer yokmş ordanda kayseriyee gitmşler....çoçuğun durumu hiç iyi deilmş...daha 2,5 yaşında((benm başımdanda geçmşti..büyük oğlumun bacağına çaydanlıktan su dökülü vermişti...yavrumun her gün derilerini kazımıştık...aman yarabbimm (((allah kimseyi evladıyla sınamasın...
anneler güçlü olmalıdır. kaç gündür çalışan annelerin topiğini okuyorum pratik şeyler öğreneyim diye çocuk doğunca bocalamayım diye. eşin iş gereği mi yanında değil? ayy ne meraklıyım. istemiyorsan özelse anlatma canım. benimki öyle laf olsun. ay she konu sahibi arkadaş mı? Allah yardımcısı olsun. ya beşik için yürüyebilecek misin ben artık alışverişte çok yoruluyorum. kafanda model var mı? modele karar verip gidersen daha az yorulmuş olursun sanırım. park beşik mi alacaksın. ben mamma mia almıştım 2 ay önce 240 tl idi sanırım. bide sepetimiz var bambu onu da komşu verdi sağolsun heryere taşınıyor küçük hafif ama 5-6 ay kullanabiliyormuş.
yawwww agırlastım her hamıle gıbı hele yatakta esıme yer acmak ıcın ılerı gıtmek ıskence popomu gobegımı toplayamıyorum:) ama yurume konusunda yok hamıle gıbı yuruyemıyorum koltuktan bıle anıden kalkıyorum acele acele yuruyorum etrafımdakılerden fırca yıyorum hep bu yuzdenevet canım iş nedeniyle biz ilçede görev yapıyoruz hastanesi bile yok ilçenin kar yağsa 1 metre arabalar yolda kalıyo diye anneme geldim öncedenpark beşik alcam bende modelini sectim gidip almak kaldı sadece yürüme konusuna gelince yavaş yavaş dımtıs dımtıs yürücemm ağır vasıta oldum eşimin deyimiyle
amin canim. ins sixinki de kaybolur tamamen. ben simdi ultrason kagidina baktim 4 mm yaziyo. sizin kac
zeyzıme ve ezel123 canım kasınan arkadaslar
yawwww agırlastım her hamıle gıbı hele yatakta esıme yer acmak ıcın ılerı gıtmek ıskence popomu gobegımı toplayamıyorum:) ama yurume konusunda yok hamıle gıbı yuruyemıyorum koltuktan bıle anıden kalkıyorum acele acele yuruyorum etrafımdakılerden fırca yıyorum hep bu yuzden
bu arada benim kaşıntım sadece üzüntüden ALLAH kimseye vermesin gerçekten çokk kötü oldumm her yerim yara bere içinde uykusuzum üstelik doğuma daha 1 ay varrbi kaç kişi daha vardı benim gibi kaşınan inşş geçer biran önce..
kotu haber ezel hala kasınıyormus herhalde 1 kac gunde gecer ama ,ezel123 çok şükür kurtulduda zeysima ve ben kaşınmaya devammm
ALLAHTAN eşim yanımda yatmıyo tek yatarken biile daralıyorum zaten ben ateşli hatunum hemen sıkılırım öyle sıkıntıya gelemiyommyawwww agırlastım her hamıle gıbı hele yatakta esıme yer acmak ıcın ılerı gıtmek ıskence popomu gobegımı toplayamıyorum:) ama yurume konusunda yok hamıle gıbı yuruyemıyorum koltuktan bıle anıden kalkıyorum acele acele yuruyorum etrafımdakılerden fırca yıyorum hep bu yuzden
meltemmm :)) sabah sabah güldürdün he canım aynen ya bi yerde otururken falan yer açılıyo geni geniş oturuyorum bende ama şu yatakta da yer tanısalar inan cok zor dönmek azcık kımıldamak of pof diye diye :) uyanıyo eşim sonra gideyim mi diyo hayır yat, zaten kendimi yalnız hissediyorum, bide sen git tam olsun diye bide duygu sömürüsü yapınca sesi çıkmıyo bidaha :))
bende ıstemıyorum gıtmesını zaten karı koca olarak son zamanlarda tek bagımız aynı yatakta yatmakALLAHTAN eşim yanımda yatmıyo tek yatarken biile daralıyorum zaten ben ateşli hatunum hemen sıkılırım öyle sıkıntıya gelemiyommyürüme konusunda annem saolsun yavaşlattı beni yürürken kolumdan çekiştire çekiştire
bu arada benim kaşıntım sadece üzüntüden ALLAH kimseye vermesin gerçekten çokk kötü oldumm her yerim yara bere içinde uykusuzum üstelik doğuma daha 1 ay varrbi kaç kişi daha vardı benim gibi kaşınan inşş geçer biran önce..
zeyzıme ve ezel123 canım kasınan arkadaslar
bende izne ayrıldığımdan beri ona bakıyom. çocukların psikolojisi bozulacak.herkese günaydınnn kandiliniz mübarek olsun canlar müge anlı'ya bakıyorum kendinize iyi bakın
evet canım iş nedeniyle biz ilçede görev yapıyoruz hastanesi bile yok ilçenin kar yağsa 1 metre arabalar yolda kalıyo diye anneme geldim öncedenpark beşik alcam bende modelini sectim gidip almak kaldı sadece yürüme konusuna gelince yavaş yavaş dımtıs dımtıs yürücemm ağır vasıta oldum eşimin deyimiyle
yawwww agırlastım her hamıle gıbı hele yatakta esıme yer acmak ıcın ılerı gıtmek ıskence popomu gobegımı toplayamıyorum:) ama yurume konusunda yok hamıle gıbı yuruyemıyorum koltuktan bıle anıden kalkıyorum acele acele yuruyorum etrafımdakılerden fırca yıyorum hep bu yuzden
onunki karaciğere bağlı olduğu için 1-2 hafta sonra geçermişkotu haber ezel hala kasınıyormus herhalde 1 kac gunde gecer ama ,
canım bı sey sorucam. Benım sag gogsumun altında gobegımın ust kısmında tahrıs olmus gıbı bı acı oluyo, kasıntı oluyo. Hanı bı yerın terler de kasınır ya. Oyle bı kasıntı. Hafıf de yanıyo. Sızın kasıntılar da boyle bı sey mı. Ben bakıyorum tahrıs oldu da mı kasınıyo dıye. Tahrıs fılan yok.ezel123 çok şükür kurtulduda zeysima ve ben kaşınmaya devammm
canım bı sey sorucam. Benım sag gogsumun altında gobegımın ust kısmında tahrıs olmus gıbı bı acı oluyo, kasıntı oluyo. Hanı bı yerın terler de kasınır ya. Oyle bı kasıntı. Hafıf de yanıyo. Sızın kasıntılar da boyle bı sey mı. Ben bakıyorum tahrıs oldu da mı kasınıyo dıye. Tahrıs fılan yok.
bende ıstemıyorum gıtmesını zaten karı koca olarak son zamanlarda tek bagımız aynı yatakta yatmakonuda ayırmak ıstemıyorum:)))
ben cok begenırım paytak paytak yuruyen hamılelerı cıkkkks olmuyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?