2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
zeyzıme ve ezel123 canım kasınan arkadaslar

allah korusun yavruşları ve çok geçmiş olsun. benim oğlumun 8-9 aylıkken el bileği yanmıştı çok az. bir elimde küçük bir çelik sahan diğer kolumda oğlım vardı. yanıktan çok korktuğum için çok dikkat ediyordum hep ama oğlumun bir kolumdan diğerine uzanabileceğini hiç düşünememiştim. sonra çok üzülmüştüm niye bu dikkatsizliği yaptım diye. insan çok üzülüyor ve suçu olmasada kendini suçluyor. çooook geçmiş olsun.

evet canım iş nedeniyle biz ilçede görev yapıyoruz hastanesi bile yok ilçenin kar yağsa 1 metre arabalar yolda kalıyo diye anneme geldim önceden park beşik alcam bende modelini sectim gidip almak kaldı sadece yürüme konusuna gelince yavaş yavaş dımtıs dımtıs yürücemm ağır vasıta oldum eşimin deyimiyle

yawwww agırlastım her hamıle gıbı hele yatakta esıme yer acmak ıcın ılerı gıtmek ıskence popomu gobegımı toplayamıyorum:) ama yurume konusunda yok hamıle gıbı yuruyemıyorum koltuktan bıle anıden kalkıyorum acele acele yuruyorum etrafımdakılerden fırca yıyorum hep bu yuzden

amin canim. ins sixinki de kaybolur tamamen. ben simdi ultrason kagidina baktim 4 mm yaziyo. sizin kac

canım mm olarak fakülte bişey demiyo olması gerekenden büyük deyip geçiştiriyo ne oldugunu bilmiyorum büyükmüş sadece :) ama seninkisi cokda ileri değil 4mm normal daha ya canım hiç takma ben bile takmıyorum rabbim hayırlısını versin

meltemmm :)) sabah sabah güldürdün he canım aynen ya bi yerde otururken falan yer açılıyo geni geniş oturuyorum bende ama şu yatakta da yer tanısalar inan cok zor dönmek azcık kımıldamak of pof diye diye :) uyanıyo eşim sonra gideyim mi diyo hayır yat, zaten kendimi yalnız hissediyorum, bide sen git tam olsun diye bide duygu sömürüsü yapınca sesi çıkmıyo bidaha :))

doğumdan sonra geçer inş. nede olsa hormonlar vs herşey tepetaklak.

sevtap ben sonradan dahil olmak istemiyorum topiği uzun süredir takip etmediğim için yanlış tesbitte bulunmak istemiyorum ama kolay değil yaşadıkların o konuda herkes sana katılıyor. senin dünki mesajın diğer herkes yan gelip yatıyor izlenimi vermiş ki benim gibi evde olanlarda var ama gerçekten çokk yoğun çalışanda. talihsizlik diyelim. bişeler söylemek istemişsin ucu başka yere gitmiş.daha önceki mesajımda dediğim gibi ben seni eğitimhaneden de biliyorum 3. sınıf öğrt.yim bende özellikle haberlerde bişe duyarsam acaba sevtaba yarayacak gelişmeler varmı diye dinliyorum ama kızlar eleştiriyorsa haklılık payı vardır diyorum. keşke sende açıklasaydın bilgisayarım bozuk diye. ya hep şanssızlık diyelim o zaman. benim mesajlarıma da cevap yazmadın mesela beğenmişsin biraz bozulmuştum açıkçası devamlı olsa bende artık cevap yazmazdım. işte söylemen lazımdı pc bozuk diye. sende bunun üstüne topiği bırakma küsüpte gitme yine de. haberdar et kendinden ve bebeğinden olur böyle şeyler .yüzyüze olmayınca yazışınca çok yanlış anlaşılmalar oluyor kızların birbiri arasında olur böyle şeyler. bazen karşıdaki anlar diyoruz ama açıklamak gerekiyor demekki.

ALLAHTAN eşim yanımda yatmıyo tek yatarken biile daralıyorum zaten ben ateşli hatunum hemen sıkılırım öyle sıkıntıya gelemiyomm yürüme konusunda annem saolsun yavaşlattı beni yürürken kolumdan çekiştire çekiştire

bende ıstemıyorum gıtmesını zaten karı koca olarak son zamanlarda tek bagımız aynı yatakta yatmak onuda ayırmak ıstemıyorum:)))

ben cok begenırım paytak paytak yuruyen hamılelerı cıkkkks olmuyor bende

zeyzıme ve ezel123 canım kasınan arkadaslar

çok güldüm yaaa. topiğimizin mıktarı. hemoroidi olanı, kaşınanı saçını boyatanı ağda yapanı bilir. her topike lazım. süpersin.

herkese günaydınnn kandiliniz mübarek olsun canlar müge anlı'ya bakıyorum kendinize iyi bakın
bende izne ayrıldığımdan beri ona bakıyom. çocukların psikolojisi bozulacak.

kızz bana okul müdürümüz dedi sen artık ağır vasıtasın diye. ben böle hönkkk adam genelde konuşkan olmayınca zınk diye böle deyince şaşırıyosun. bide bi belge imzalatmaya gittim bana dedi hocam senin yüzün gözün şişmiş gibi geldi dedi. hay allahım yaaa dedim bende hamile olduğum 15 kilo aldığım için olabilir mi acaba?? cins

bende komşudan fırça yedim. hiç tanımıyorum merdivenden çıkarken karşılaştık asansör yok. merhaba dedim. ben sana çok kızıyorum hiç kendine dikkat etmiyorsun poşetleri taşıyorsun dedi bana bi ayar çekti teyze. şaştım kaldım.

ezel123 çok şükür kurtulduda zeysima ve ben kaşınmaya devammm
canım bı sey sorucam. Benım sag gogsumun altında gobegımın ust kısmında tahrıs olmus gıbı bı acı oluyo, kasıntı oluyo. Hanı bı yerın terler de kasınır ya. Oyle bı kasıntı. Hafıf de yanıyo. Sızın kasıntılar da boyle bı sey mı. Ben bakıyorum tahrıs oldu da mı kasınıyo dıye. Tahrıs fılan yok.

triptofan
canım yemin ederim ki genelde etmem ama... ben o mesajı nasıl yan gelip yatıyosunuz diye yazayım... moral vermek kendimi tiye almak için yazmıştım... öyle anlaşılacağı aklımın ucuna gelmemişti ki öyle anlaşılmış çok şaşırdım.. cvp konusunda da evet pc bozuk inan bir yandan ekranı tutuyrm bir yandan tek parmakla yazıyrm yazdıklarım geri gidiyor... baştan yaz.... bugün biraz düzeldi kafasına göre takılıyor... girip herkesi takip ediyorum sizler birşey yazınca burda seviniyorum, işler iyiyye gidince size yazamasam da yemin ederim sizinle beraber seviniyorum... neyse dediğin gibi yanlış anlaşıldım... canınızı sıkmayayım daha fazla... herkese hayırlı doğumlar... üç günlük dünya herşey gelir geçer... kalp kırmaya değmez... annemin bir lafı vardır taş taşa değmeyince duvar olmazmış... olabilir böyle şeyler... siz bakmayın bana...

canım seninki sütyenin geldiği yer kaşınıyodur nemlendir geçer o deri genişlediği için benimki özellikle ayak tabanından başlıyo avuç içleri saç bacak allah ne verdiyse hart hart dayanılmıcak gibi

triptofan; erkekler hırt biraz bazen ne dediklerini bilmiyolar ah ettim doğumu yapayım dal gibi olucam eşim çok dalga geçti benle gurur yaptımm çısçıtır olcemmmmm

offf sabah noldu? gece zaten 10 kere tualete kalkıyorum sabahta tualette sölemesi ayıp uykulu uykulu ama bende bir gaz var bir gaz var hiç ummazdım bırt diye gitti birden. çocuk bir irkildiiiiiii zıpladı karnım ama nasıl korktu yavrum.uyuyodu zahar. korktu yazık annesinin bırtına. aklıma geldikçe gülüyorum.ayy herifler soğumaz inş. şu gebelikte görmedikleri durum kalmadı. kızlar eşleriniz doğumda yanınıza girecek mi? girmeli mi sizce? lütfen cevap bekliyorum bu benim kararsız kaldığım bi konu. perde çekiyolar nasılsa orayı görmez ama soğur mu sonrasında cinsellijten filan. yoksa daha mı çok bağlanır doğuma şahit olup daha mı çok hisseder?

Son düzenleme:

bende cok göbiş çıkmadı suyum yokmuş muş muş ya ondan dedi doktor ama yinede biraz var bnde paytak paytak yürümeyi özendiğimden biraz abartarak gidiyorum işte ama hala metroda falan yer veren olmuyoo çok istiyordum yer versinler bende böle agır agır gecip oturayım ama nerdeee :)) kimse anlamıyo mu ne anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…