2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

cnm geçmiş olsun allah hayırlı evlat etsin

Çok hoş aslında bunlar hamile olunca topluma mal oluyorsun, ne yaparsınn:))) yoksa nerde görürdük hi tanımadığın birisi gelecek karnını okşayacak hahaa:)))

kızlar merhaba bugün çatı muayenesi oldum, daha doğurusu olamadım, benim kendimi kasma sorunum var, muayene esnasında otomatik olarak kendimi kasıyorum, doğal olarak doktorum muayene yapamadı, normal doğum için herşeyimin uygun olduğunu ancak doğum esnasında kendimi kasarsam bebeği boğabileceğimi söyledi, pazartesiye kadar düşünmemi istedi, pazartesiye kadar sezeryan dersem alacak, aranızda veya başkalarından vajinamus sorunu olup normal doğum yapan oldumu, lütfen bana bilgi verin kafam çok karıştı, normal doğum istiyorum, ama ya bebeğe zarar verirsem, yani doğum esnasında kendimi kasmam mümkünmüdür,

Gözün aydın çok sevindim iyi olmanıza analı babalı büyütün miniğinizi :)

Gözün aydın canım:) geçmiş olsun. Çok güzel günler geçirin birlikte ins...

Triptofan sen nerdesin kuzum yaaaa:26::26::26:kaç kere sormuşumdur topicde iyi sağlıklı sıhhatlisin ya merak ettim valla

evetttt yarında ben gidiorum doğuma dualarınızı eksik etmeyin rabbim yar ve yardımcımız olsun...

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.. Hayırlısı ile bizde o mutluluğu yaşarız inşallah

allah yardım etsin sana sende bebeğinde sağ salim kurtulursunuz inş

:):) valla çok güldüm canım..bende doğuma eşimin girmesi konusunda kararsızım ayrıca üniversite hastanesine gidiyorum özel odada doğum ücretli olucakk, kararsızım açıkcası ne yapacağım konusunda...

öncelikle geçmiş olsun neyseki atlatmışsınız bebişin ve sen iyisin artık ne mutlu size ALLAH hiç ayırmasın...mis kokusunu çek içine ne güzel.darısı biz bekleyenlerin başına inş. hayırlısıyla gelir hepsi...

saol canım ....
hayırlı doğumlar ALLAH yardımcın olsun sağlıcakla kucağını doldursun inş.

Benimde cati muayanelerim cok zorlu geciyo kasiyorum kendimi doktorda kiziyo..ama normal istiyorum benim derdim oranin kurcalanmasi yoksa bebek gelirken sorun yasicagimi dusunmuyorum..zaten epidurel istiyorum..bence sende oyle dusun..

evetttt yarında ben gidiorum doğuma dualarınızı eksik etmeyin rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Berrakcım dualarım seninle, hayırlı ağrısız sızısız doğumlar dilerim..miniğine sağlıkla kavuş inşallah,bizi habersiz bırakma...

mlkdmn çok geçmiş olsun, çok şükür zor günleri atlatmışsınız. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…