- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.161
benim 8 yasina girdi kizim :)
Simdi de bir oglum olacak :)
Kızlar hepinize merhabalar. 1 hafta süre ayrılıktan sonra şükür evimize gelebildik. geçen hafta suyum azaldığı için sezeryanla kucağıma aldım yavrumu. ama suyum azaldığı için kuzum son 1 2 hafta beslenememiş ve 2200 gr doğdu. çok küçük olduğu için küvezde kaldı tabi. 1 haftdan beri hastanelerde perişan olduk günde sadece 1 kere gördüm oğlumu 5er dakika. kontroller serumlar iğneler derken Allahıma şükür dün odamıza verdiler bugünde evimize geldik. doğum hikayemi yazacak fırsatım yok şimdilik mazur görün :) oğluma birazcık doymam lazım. Allah hepinize hayrlı doğumlar versin. 9 ay beklememize değiyor gerçekten.hepinizi öpüyorum..
Bİrde sanki reglisin ama değilmişin gibi oluyo değil mi ??..Ben kayınvalideme sordum aynen dediğ sancı o say dedi...
çok güldüm yaaa. topiğimizin mıktarı. hemoroidi olanı, kaşınanı saçını boyatanı ağda yapanı bilir. her topike lazım. süpersin.
bende izne ayrıldığımdan beri ona bakıyom. çocukların psikolojisi bozulacak.
kızz bana okul müdürümüz dedi sen artık ağır vasıtasın diye. ben böle hönkkkadam genelde konuşkan olmayınca zınk diye böle deyince şaşırıyosun. bide bi belge imzalatmaya gittim bana dedi hocam senin yüzün gözün şişmiş gibi geldi dedi. hay allahım yaaa dedim bende hamile olduğum 15 kilo aldığım için olabilir mi acaba?? cins
bende komşudan fırça yedim. hiç tanımıyorum merdivenden çıkarken karşılaştık asansör yok. merhaba dedim. ben sana çok kızıyorum hiç kendine dikkat etmiyorsun poşetleri taşıyorsun dedi bana bi ayar çekti teyze. şaştım kaldım.
Gözün aydın çok sevindim iyi olmanıza analı babalı büyütün miniğinizi :)Kızlar hepinize merhabalar. 1 hafta süre ayrılıktan sonra şükür evimize gelebildik. geçen hafta suyum azaldığı için sezeryanla kucağıma aldım yavrumu. ama suyum azaldığı için kuzum son 1 2 hafta beslenememiş ve 2200 gr doğdu. çok küçük olduğu için küvezde kaldı tabi. 1 haftdan beri hastanelerde perişan olduk günde sadece 1 kere gördüm oğlumu 5er dakika. kontroller serumlar iğneler derken Allahıma şükür dün odamıza verdiler bugünde evimize geldik. doğum hikayemi yazacak fırsatım yok şimdilik mazur görün :) oğluma birazcık doymam lazım. Allah hepinize hayrlı doğumlar versin. 9 ay beklememize değiyor gerçekten.hepinizi öpüyorum..
Kızlar hepinize merhabalar. 1 hafta süre ayrılıktan sonra şükür evimize gelebildik. geçen hafta suyum azaldığı için sezeryanla kucağıma aldım yavrumu. ama suyum azaldığı için kuzum son 1 2 hafta beslenememiş ve 2200 gr doğdu. çok küçük olduğu için küvezde kaldı tabi. 1 haftdan beri hastanelerde perişan olduk günde sadece 1 kere gördüm oğlumu 5er dakika. kontroller serumlar iğneler derken Allahıma şükür dün odamıza verdiler bugünde evimize geldik. doğum hikayemi yazacak fırsatım yok şimdilik mazur görün :) oğluma birazcık doymam lazım. Allah hepinize hayrlı doğumlar versin. 9 ay beklememize değiyor gerçekten.hepinizi öpüyorum..
allah yardım etsin sana sende bebeğinde sağ salim kurtulursunuzTriptofan sen nerdesin kuzum yaaaa:26::26::26:kaç kere sormuşumdur topicde iyi sağlıklı sıhhatlisin ya merak ettim valla
evetttt yarında ben gidiorum doğumadualarınızı eksik etmeyin rabbim yar ve yardımcımız olsun...
saol canım ....allah yardım etsin sana sende bebeğinde sağ salim kurtulursunuzinş
offf sabah noldu? gece zaten 10 kere tualete kalkıyorum sabahta tualette sölemesi ayıp uykulu uykulu ama bende bir gaz var bir gaz var hiç ummazdım bırt diye gitti birden. çocuk bir irkildiiiiiii zıpladı karnım ama nasıl korktu yavrum.uyuyodu zahar. korktu yazık annesinin bırtına. aklıma geldikçe gülüyorum.ayy herifler soğumaz inş. şu gebelikte görmedikleri durum kalmadı. kızlar eşleriniz doğumda yanınıza girecek mi? girmeli mi sizce? lütfen cevap bekliyorum bu benim kararsız kaldığım bi konu. perde çekiyolar nasılsa orayı görmez ama soğur mu sonrasında cinsellijten filan. yoksa daha mı çok bağlanır doğuma şahit olup daha mı çok hisseder?
Triptofan sen nerdesin kuzum yaaaa:26::26::26:kaç kere sormuşumdur topicde iyi sağlıklı sıhhatlisin ya merak ettim valla
evetttt yarında ben gidiorum doğumadualarınızı eksik etmeyin rabbim yar ve yardımcımız olsun...
hayırlı doğumlar ALLAH yardımcın olsun sağlıcakla kucağını doldursun inş.saol canım ....
kızlar merhaba bugün çatı muayenesi oldum, daha doğurusu olamadım, benim kendimi kasma sorunum var, muayene esnasında otomatik olarak kendimi kasıyorum, doğal olarak doktorum muayene yapamadı, normal doğum için herşeyimin uygun olduğunu ancak doğum esnasında kendimi kasarsam bebeği boğabileceğimi söyledi, pazartesiye kadar düşünmemi istedi, pazartesiye kadar sezeryan dersem alacak, aranızda veya başkalarından vajinamus sorunu olup normal doğum yapan oldumu, lütfen bana bilgi verin kafam çok karıştı, normal doğum istiyorum, ama ya bebeğe zarar verirsem, yani doğum esnasında kendimi kasmam mümkünmüdür,
Berrakcım dualarım seninle, hayırlı ağrısız sızısız doğumlar dilerim..miniğine sağlıkla kavuş inşallah,bizi habersiz bırakma...evetttt yarında ben gidiorum doğumadualarınızı eksik etmeyin rabbim yar ve yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?