- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.141
deseydın mazosıstım ben zevk alıyorum acı cekmekten poet tasımaktançok güldüm yaaa. topiğimizin mıktarı. hemoroidi olanı, kaşınanı saçını boyatanı ağda yapanı bilir. her topike lazım. süpersin.
bende izne ayrıldığımdan beri ona bakıyom. çocukların psikolojisi bozulacak.
kızz bana okul müdürümüz dedi sen artık ağır vasıtasın diye. ben böle hönkkkadam genelde konuşkan olmayınca zınk diye böle deyince şaşırıyosun. bide bi belge imzalatmaya gittim bana dedi hocam senin yüzün gözün şişmiş gibi geldi dedi. hay allahım yaaa dedim bende hamile olduğum 15 kilo aldığım için olabilir mi acaba?? cins
bende komşudan fırça yedim. hiç tanımıyorum merdivenden çıkarken karşılaştık asansör yok. merhaba dedim. ben sana çok kızıyorum hiç kendine dikkat etmiyorsun poşetleri taşıyorsun dedi bana bi ayar çekti teyze. şaştım kaldım.
offf sabah noldu? gece zaten 10 kere tualete kalkıyorum sabahta tualette sölemesi ayıp uykulu uykulu ama bende bir gaz var bir gaz var hiç ummazdım bırt diye gitti birden. çocuk bir irkildiiiiiii zıpladı karnım ama nasıl korktu yavrum.uyuyodu zahar. korktu yazık annesinin bırtına. aklıma geldikçe gülüyorum.ayy herifler soğumaz inş. şu gebelikte görmedikleri durum kalmadı. kızlar eşleriniz doğumda yanınıza girecek mi? girmeli mi sizce? lütfen cevap bekliyorum bu benim kararsız kaldığım bi konu. perde çekiyolar nasılsa orayı görmez ama soğur mu sonrasında cinsellijten filan. yoksa daha mı çok bağlanır doğuma şahit olup daha mı çok hisseder?
evet sesten korkuyolar aynı şey benim karnım guruldadığında yaşadım sıçradı felan çok gülmüştük eşimleofff sabah noldu? gece zaten 10 kere tualete kalkıyorum sabahta tualette sölemesi ayıp uykulu uykulu ama bende bir gaz var bir gaz var hiç ummazdım bırt diye gitti birden. çocuk bir irkildiiiiiii zıpladı karnım ama nasıl korktu yavrum.uyuyodu zahar. korktu yazık annesinin bırtına. aklıma geldikçe gülüyorum.ayy herifler soğumaz inş. şu gebelikte görmedikleri durum kalmadı. kızlar eşleriniz doğumda yanınıza girecek mi? girmeli mi sizce? lütfen cevap bekliyorum bu benim kararsız kaldığım bi konu. perde çekiyolar nasılsa orayı görmez ama soğur mu sonrasında cinsellijten filan. yoksa daha mı çok bağlanır doğuma şahit olup daha mı çok hisseder?
amın canım. Baska sıkıntımız olmadan kucagımıza alırız ıns...canım mm olarak fakülte bişey demiyo olması gerekenden büyük deyip geçiştiriyo ne oldugunu bilmiyorum büyükmüş sadece :) ama seninkisi cokda ileri değil 4mm normal daha ya canım hiç takma ben bile takmıyorum rabbim hayırlısını versin
canım seninki sütyenin geldiği yer kaşınıyodur nemlendir geçer o deri genişlediği için benimki özellikle ayak tabanından başlıyo avuç içleri saç bacak allah ne verdiyse hart hart dayanılmıcak gibi
triptofan; erkekler hırt biraz bazen ne dediklerini bilmiyolar ah ettim doğumu yapayım dal gibi olucam eşim çok dalga geçti benle gurur yaptımmçısçıtır olcemmmmm
offf sabah noldu? gece zaten 10 kere tualete kalkıyorum sabahta tualette sölemesi ayıp uykulu uykulu ama bende bir gaz var bir gaz var hiç ummazdım bırt diye gitti birden. çocuk bir irkildiiiiiii zıpladı karnım ama nasıl korktu yavrum.uyuyodu zahar. korktu yazık annesinin bırtına. aklıma geldikçe gülüyorum.ayy herifler soğumaz inş. şu gebelikte görmedikleri durum kalmadı. kızlar eşleriniz doğumda yanınıza girecek mi? girmeli mi sizce? lütfen cevap bekliyorum bu benim kararsız kaldığım bi konu. perde çekiyolar nasılsa orayı görmez ama soğur mu sonrasında cinsellijten filan. yoksa daha mı çok bağlanır doğuma şahit olup daha mı çok hisseder?
neyse hatunlar size doyum olmaz ben kaçıyım yavaş yavaş bebişimin son eksiklerinide alıp geleyim
Benim esim istemesem de ne yazikki orada olacak(
Burada esler hep giriyor.. ve perde falan olmuyor bizim burada
hersey meydanda oluyor anlayacagin.;
Bana soz verdi otarafa bebek cikana kadar bakmayacagina benim yuzume donuk olacagina ama yine de istemiyorum ben...
Ama el mecbur benim durumumda
canım ben fakülteye gittiğimden dolayı zaten almazlar ama gelmesini istemezdim ya ne bilim pek de hoş bi görüntü olmazdı gbi geliyo yinede merak ediyolarsa girsinler ama ya sonra soğursalar :))
evet sesten korkuyolar aynı şey benim karnım guruldadığında yaşadım sıçradı felan çok gülmüştük eşimledoğumda eşimi istemiyom ben korkar garibim bayılır felan dr. benimlemi ilgilensin eşimlemii ben istemem girmesini sonrada yakınlaşmaz felan gerek yok hoş normal olupta aniden doğurursam eşim yetişebilecekmi oda varrr
yaaa nasıl çarptın kızz.bişe olmaz inş merak etme ya onun etrafı sularla çevrili en fazla biraz sörf yapmıştır. bende bazen unutup masaya çarpıyorum ama hafif. ama nabzın düşmesi kafamı karıştırmadı değil. kı benim nabzım hep düşük 10 a 5 ti en son kontolde doktor olumsuz bişe sölemedi. senin kaç çıktı daha mı düşüktü.
canım seninki sütyenin geldiği yer kaşınıyodur nemlendir geçer o deri genişlediği için benimki özellikle ayak tabanından başlıyo avuç içleri saç bacak allah ne verdiyse hart hart dayanılmıcak gibi
triptofan; erkekler hırt biraz bazen ne dediklerini bilmiyolar ah ettim doğumu yapayım dal gibi olucam eşim çok dalga geçti benle gurur yaptımmçısçıtır olcemmmmm
Ben de psiklojik olarak erken aylarda paytak yürüyordum bazen :) zevkli oluyo valla :)bende cok göbiş çıkmadı suyum yokmuş muş muş ya ondan dedi doktor ama yinede biraz var bnde paytak paytak yürümeyi özendiğimden biraz abartarak gidiyorum işte ama hala metroda falan yer veren olmuyoo çok istiyordum yer versinler bende böle agır agır gecip oturayım ama nerdeee :)) kimse anlamıyo mu ne anlamadım
aman sorma cnm ya denge problemii başladı sallanıyorum yürürken. senin yazdığın tansiyon . benim de hep 10-6 , 11-5 falan. benim nabzım 100 lerdeydi 70 lerde geziyor şimdi. onu söyledim dr a. bakalım ne diycek gidince.
kızlar bir kaç gündür sanki bağırsaklarım bozulmuş gibi karnımda ağrı oluyor doğumla bir ilgisi varmı yoksa üşütüyormuyum bilgisi olan varmı
bende bunu sormayı düşüüyordum.bende de aynısı var.bende diyorum sürekli üşütüyor olamam heralde.karnımda sürekli gaz sancısı gibi bi sancı var.acaba bunlar doğuma hazırlık sancısı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?