2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
deseydın mazosıstım ben zevk alıyorum acı cekmekten poet tasımaktan

canım ben fakülteye gittiğimden dolayı zaten almazlar ama gelmesini istemezdim ya ne bilim pek de hoş bi görüntü olmazdı gbi geliyo yinede merak ediyolarsa girsinler ama ya sonra soğursalar :))

evet sesten korkuyolar aynı şey benim karnım guruldadığında yaşadım sıçradı felan çok gülmüştük eşimle doğumda eşimi istemiyom ben korkar garibim bayılır felan dr. benimlemi ilgilensin eşimlemii ben istemem girmesini sonrada yakınlaşmaz felan gerek yok hoş normal olupta aniden doğurursam eşim yetişebilecekmi oda varrr

amın canım. Baska sıkıntımız olmadan kucagımıza alırız ıns...

bende bendeee... zayıflama topiklerinde baya bi geçmişim var zaten birlikte cuma zayıflama yarışmalarına katılalım çok motive edici oluyor bir ara ben 10 kilodan fazla verdim oralarda ama geri aldım bilinçsizliğimden.ama 2. çocuğa daha zayıf gircem inş.

Kaşinmayi Allah dusmanimin basina vermesin gercekten cok kotu..agliyorum hungur hungur hertarafim kabarik yara bere icinde buyuk ihtimalle izleride kalicak cok zor cokk dogumdan sonra boyle devam ederse sutumde gelmez sinirden stresten

Benim esim istemesem de ne yazikki orada olacak (
Burada esler hep giriyor.. ve perde falan olmuyor bizim burada
hersey meydanda oluyor anlayacagin.;
Bana soz verdi otarafa bebek cikana kadar bakmayacagina benim yuzume donuk olacagina ama yine de istemiyorum ben...
Ama el mecbur benim durumumda

neyse hatunlar size doyum olmaz ben kaçıyım yavaş yavaş bebişimin son eksiklerinide alıp geleyim

bende çıkayım oğluma hatıra olsun diye bi blog açmıştım taaa ne zamandır ilgilenmiyorum. oraya cicilerinin resmini filan ekleyeyim duygularımı yazayım. çocuk nerdeyse doğacak bi kaç hatıra kalsın örgü mörgü öremedim bari blogumu gösteririrm. kızlar bu arada bi arkadaşım hotmail hesabı almış çocuğuna hamileyken.hergünde mail atmış. ben eşime söyledim ne dersin diye yaa abartmayın bu kaa dedi bende yapmadım.zaten şifre hatırlama özürlüyüm.

canım ben fakülteye gittiğimden dolayı zaten almazlar ama gelmesini istemezdim ya ne bilim pek de hoş bi görüntü olmazdı gbi geliyo yinede merak ediyolarsa girsinler ama ya sonra soğursalar :))

genel olarak girmemesi yönünde düşünülüyo sanırım. olmazsa kendisi karar versin.

aman sorma cnm ya denge problemii başladı sallanıyorum yürürken. senin yazdığın tansiyon . benim de hep 10-6 , 11-5 falan. benim nabzım 100 lerdeydi 70 lerde geziyor şimdi. onu söyledim dr a. bakalım ne diycek gidince.

Yok sutyenin bitiminden daha alt tarafta. Bebek dayaniyodur ondandır dediler ama bilemedim :/
7. Ayına kadar bende eşime laf attım valla :) hangimizin gobusu daha büyük diye :)
Sonra o da espriye vurdu işi. Benimki vuruyo seninki napiyo diye :) doğumdan sonra beraber zayiflamayi planliyo :)

Ben de psiklojik olarak erken aylarda paytak yürüyordum bazen :) zevkli oluyo valla :)
Benim de en büyük derdim yer vermiyorlar hala yaaaa ayakta çok zorlanmiyorum ama insan istiyo yine de :) şimdi yer vermiycekler de ne zaman vericekler.

selam annişler herkesin kandili mübarek olsun.
dün kontrolümüz vardı.bizim oğlanın kafası çok büyük ben 35+3 üm onun kafa 39-40.haftlaarda.
bizim baba da doğduğunda koca kafalıymış.kafayı taşıyamıyormuş.anlayacağınız yapısal bişey.
tabi bu kafayla dr direk sezeryan düşünüyor.bende normal doğumdan umudumu kestim malesef.
birde söylemiştim geçen haftalarda tansiyondan hastaneye yatmıştım.hala tansiyonum 13-9 çıkıyor inmiyor.sabitlendi.
hamilelikte büyük 10-11 küçükte 7-8 gibiydi.
şimdi inmiyor.dr gnc veya solgarın sarmısak hapını kullanmaya başla dedi.aldım ama ameliyattan 2 hafta önce bırakın diyor.
dr kullan diyor.bende kullanmak istemedim.erken doğum riskim var ne zaman nolcak belirsiz.
araınzda tansiyon proplemi olan var mı?bişey kullanıyor musunuz??

kızlar bir kaç gündür sanki bağırsaklarım bozulmuş gibi karnımda ağrı oluyor doğumla bir ilgisi varmı yoksa üşütüyormuyum bilgisi olan varmı

bende bunu sormayı düşüüyordum.bende de aynısı var.bende diyorum sürekli üşütüyor olamam heralde.karnımda sürekli gaz sancısı gibi bi sancı var.acaba bunlar doğuma hazırlık sancısı mı?

slm kızlar nasılsınız bir süredir giremiorum... sanırım birkaç arkadaş daha doğurmuş. hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün...darısı başımıza yarının doğum listesi de kabarıktı. şimdiden allah kavuştursun....

Bİrde sanki reglisin ama değilmişin gibi oluyo değil mi ??..Ben kayınvalideme sordum aynen dediğ sancı o say dedi...

Kızlar hepinize merhabalar. 1 hafta süre ayrılıktan sonra şükür evimize gelebildik. geçen hafta suyum azaldığı için sezeryanla kucağıma aldım yavrumu. ama suyum azaldığı için kuzum son 1 2 hafta beslenememiş ve 2200 gr doğdu. çok küçük olduğu için küvezde kaldı tabi. 1 haftdan beri hastanelerde perişan olduk günde sadece 1 kere gördüm oğlumu 5er dakika. kontroller serumlar iğneler derken Allahıma şükür dün odamıza verdiler bugünde evimize geldik. doğum hikayemi yazacak fırsatım yok şimdilik mazur görün :) oğluma birazcık doymam lazım. Allah hepinize hayrlı doğumlar versin. 9 ay beklememize değiyor gerçekten.hepinizi öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…