2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ayyy unuttuğum bişey aklıma geldi eşime verdiğim listeye tahin helvası yazmayı unutmuşummmmmmmbir yicem bir yicem ki sormayın

Selam kızlar doktordan geldim. Bugün 37+5im sezeryan günü verecekti ultrasondan baktı suyu ve dikislerin iyi dedi nstye girdim sancı çıkmadı ben şubati görsün istiyorum dedim. Doktorda zaten görecek gibi bekleyelim dedi. Haftaya salıya gel gün vericem dedi. Eğer kızım beklerse 39+0da doğmuş olacak 2. Sezeryan için geç değildir herhalde herşey normalmiş sevindim erken doğmak zorunda kalacak diye üzülüyordum.

arkadaşlar benim doğum yapacağım hastane hala belirsiz.doktorum dışardan .oda medicanada yapıyor doğumu.ama pahalı geliyo bana.3300 dedi aralıkta.ben zekai tahir istiyorum ama orda doktorum yok.
karıştı iyice kafam.
ankaradaki arkadaşlardan medicana da doğum yapacak olan yada orda doğum yapanlardan bilgisi olan var mı???

Son düzenleme:
kızlar kandilimiz mübarek olsun allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah doğum yapan arkadaşlarda allah bebklerine hayıorlı ömürler nasip etsin hafta sonu annem geliyor rahatlayacam
o kadar çok ağrım varki bacaklarım kalça kemiklerim dayanamıyorum artık bebeğin artık resmen kafasını vurduruyo aşağı sancıdan iki büklüm yürüyorum normal dimi bu ağrılar
doğum için hazırlıklara gelince daha çantamı bile hazırlamadım annem gelince artık buzlukda kışlık yiyecekler var birazda pasta börek yapıpğ koycam bebnim memleketten bi annme bide kayınvalidem gelecek burda kimsem yok o yüzden sadece komşular gelir onlar içinde tatlı yapıp ikram ederiz diye düşünüyorum
bu arada korkularım başladı ağlamak geliyor içimden hiç bi işe yaramaz hissediyorum kendimi eşime yemek bile hazırlayamıyorum ağrıdan zoruma gidiyor .............

Canım arkadaşımın yengesi yapmıştı medicana da bende orada yaparım doğumumu prensesler gibi bakılıyorsun demişti ama ben görmedim.. başka bir arkadaşım da zekai tahirde yaptı o da çok memnun kaldı, normal doğum yapacaksan zekai tahirde yap acil bir durum olunca hemen müdahale ediliyorsun doktorları çok iyi diyor ama ben gazi üniversitesinde yapcam inşallah üniversite hastanesi diye ilk orayı tercih etmiştim...

kızlar bir kaç gündür sanki bağırsaklarım bozulmuş gibi karnımda ağrı oluyor doğumla bir ilgisi varmı yoksa üşütüyormuyum bilgisi olan varmı

aynı sorunu bende yaşıyorum ya seninde dediğin gibi acaba üşütüyorum mu diye düşünüyorum ama her zaman da üşüttüğümü düşünmüyorum dikkat ediyorumda ama ne bileyim yalancı sancı herhalde böle bişi :))

günaydın canım nasıl geçti kontrolun dünde bakındım ama gelmedin hiç nasılsınız bakalım

Canım biraz canım sıkkın,o yüzden genelde okuyup çıktım.Doktorum istersen sancını bekle d,yo ama biliyorum bir yandan sezaryen olsun istiyo.Bana riskini al diyo.İyide sezaryen üstüne sezaryen daha riskliymiş,bunu söylemiyo.Annemler,eşim herkesi iki arada bıraktım.

Canım o tarafa geçmez zaten.Başında bekler,normal olursa başın öne doğru gelerek ıkınman gerekli,o orda yardımcı olur.

Arkadaşım doğumunu orda yaptı,kendi memnun kaldı ama yenidoğan masrafını hiç beğenmedi,aşısının bile parasını almışlar.

allah yardımcınız olsun canım inşallah bebeğinde sende sag sağlim kurtulursunuz bizede hayırlı hayırlı haberlerini duymak nasip olur

Çok güldüm benim de babası öpünce zıplıyodu bebek 3-5 derken dedim artık öpme manyak edicen bebeyi şimdi sesli kuvvetli öpmüyoruz yasak Esin doguma girmesi konusuna gelince benimde esim benim en yakın arkadasım herseyim. Devlette yapmasam isterdim yanımda olsun o anı benle paylassın, soguycak adam sogur zaten herseyden
Bebisi olanları takip edemedim bugun allah saglıklı uzun ömürler versin.

zekai tahirde doktorun yoksa tavsiye etmem. yani orda doğum yapanlar ya bir prof ,başhekim vs.yada torpil bulup özel muamele yaptırıyolar.yoksa kalabalık odalarda tavsiye etmiyorum diyorlardı.medicana da daha önceki sene normal doğumu 2500 e yapmıştı arkadaşım normal doğum yapmıştı ve memnundu. temiz diyordu. hrs düşünmez misin? daha uygun diye duymuştum zamnalnmadıysa.

canım mükemmel olmak zorunda değilsin. eşinde senin normal halini biliyodur. idare edecek artık. hemm çok zoorr zamanlarda da her şeyi becerirsek sonra alışıyolar beklentileri yükseliyor. tecrübeli kadınlar diyor bazende yapabilsen de yapamıyorum de diye. bende henüz bu taktiği uygulamadım ama sen zorunluluktan yemek yapamıyorsun. senden önemli mi Allah aşkına.

Bu arada unutmusum herkesin mevlit kandili mübarek olsun allah hepimize hayırlı dogumlar ve evlatlar nasip etsin.
Bu da gecen gün keceden yaptıgım taclarım pijamaya göre takıcam bakalım

merhaba kızlar herkese kaşınmaya devam ediyorum, birde kasıklarımda ağrı var sanki regl olacakmışım gibi ya da gaz sancısı gibi gece uyutmadı beni, burda başka arkadaşlarda yazmış aynı şeyleri normal olduğunu düşünmüştüm bende dert edilecek bişey yok sanırım :) kaşınmaktan sürekli ayaklarımın altını soğuk tuttuğum için üşüttüğümü düşünmüştüm demekki değilmiş..
bu arada ezel123 ve cansastr doğum yapmışlar hayırlı olsun bebekleriniz Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı ömür nasip etsin darısı başımıza.. ezelcim kaşınmaya devam ediyormuşsun canım inş bir an önce geçer rahatlarsın..
canım benim Allah yardımcın olsun inş güzel haberlerini bekliyoruz seninde..
onunki karaciğere bağlı olduğu için 1-2 hafta sonra geçermiş benimde enzimlerim yüksek çıktı ama dr bana kaşıntın karaciğerle alakalı değil dedi
canım üzüntüden kaşınanı ilk defa duyuyorum ama ellerin ve ayak altın kaşınıyosa bana pek üzüntüyle alakalı gibi gelmedi tam bizim kaşıntımızı anlatıyorsun yani karaciğer kaynaklı.. değerlerin ne durumda bilmiyorum ama ALT AST fln bilirubinler, o değerlerdeki çok az bi yükselme bile kaşıntıya sebep olabiliyormuş.. doktoruna güveniyorsan sen bilirsin ama ezelde bende ilaç kullanıyoruz ezelin doktoru prof bende şimdi yeni doçente başladım, istersen doktoruna bir daha hatırlat.. kaçıncı haftadasın bilmiyorum gerçi?

herkese hayırlı kandiller arkadaşlar allah ne isteğiniz varsa kabul eder inşallah bu gece eminim herkes sağ salim bebişini kucağına almak için dua edecek

sevtapcım bence son yazdığın msja takılma çünkü kendi adıma benim tepki vermemin sebebi son yazdığın msj değildi o sadece bi patlama noktasıydı..benim şahsi sebebim sürekli şikayetlerini yazıp sana destek olmaya çalışan,sana cevap yazan insanları sallamaman...hepimiz eşinin durumundan haberdarız..hepimiz senin için dua ettik ve yanlış anlama hala ediyoruz bu ayrı bi konu inşallah eşin doğumuna yetişir ve bi daha da hiç ayrılmak zorunda kalmazsınız...

ama baştan beri sen her yazdığında herkes sana cevap veriyodu elimizden bişey geleceğinden değil sadece destek olmak için...ama sen bir kere bile 'kızlar allah razı olsun yanımda oldunuz' demedin..hep şikayetlerini sıraladın biz sana yardımcı olmak için cevap yazana kadar çıktın.tamam zamanın kısıtlı çalışıyosun diyelim ama bi dahaki sefere girdiğinde silbaştan yine sadece şikayetini yazıp yine çıktın,her seferinde bu böyle oldu...hepimizin çeşitli şikayetleri var hepimiz gelip buraya yazıyoruz en saçma şeyleri bile...belim ağrıyo,bacağım ağrıyo vs...ama biri 'aaa benim de belim ağrıyo şöyle yatınca azaldı sen de bi dene istersen' dediğinde de teşekkür ediyoruz en azından... teşekkür beklediğimden de değil yanlış anlaşılma olmasın ama yardımcı olmaya,dertlerini paylaşmaya çalıştığın birinden bi cevap beklemek sence de normal değil mi?

bu kadar insanın aynı anda tepki vermesinin sebebinin de herkesin aynı şeyi düşünmesi ama kimsenin kimseyi kırmak istememesi olduğunu düşünüyorum. sanırım bir kişi yazınca herkes de döküldü bir anda..ve bence herkese serzenişte bulunacağına şunu düşün : bu topikte herkes şikayetlerini,yeri gelince kişisel problemlerini hatta eşiyle olan kavgasını bile yazıyor..ama senden başka hiçkimse böyle bi tepki görmedi. neden herkes sana tepki gösteriyor? neden başlarda herkes sana destek olmak için yarışıp senin attığın 1 msja sayfalarca cevap verirken şimdi 2-3 kişi ancak cevap veriyor? çünkü herkes senden cevap alamamaktan,kendi kendine yazışmaktan,tek taraflı arkadaşlık kurmaya çalışmaktan sıkıldı. olay bundan ibarettir.

mrb kızlar hamileliğimin başından beri takip ediorum subat anneleri bölümünü yazdıklarınız çok hoşuma gidiodu bende üye olayım dedim anca bu zamana nasip oldu.bende şubatın 10 unda alacam bebişimi kucağıma inşallah tabi doktor öle dedi ama ben daha erken olur diye düşünüorum içime öle doğuo neyse yani anlayacağınız bundan sonra bende aranızdayım tabi kabul ederseniz bu arada hayırlı kandiller

Son düzenleme:

hayırlı olsun allah ananlı,babalı büyütsün...darısı bizeeeee

hoşgeldinnnn inşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına...kız mı olacak erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…