- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.201
ayyy unuttuğum bişey aklıma geldi eşime verdiğim listeye tahin helvası yazmayı unutmuşummmmmmmbir yicem bir yicem ki sormayın
arkadaşlar benim doğum yapacağım hastane hala belirsiz.doktorum dışardan .oda medicanada yapıyor doğumu.ama pahalı geliyo bana.3300 dedi aralıkta.ben zekai tahir istiyorum ama orda doktorum yok.
karıştı iyice kafam.
ankaradaki arkadaşlardan medicana da doğum yapacak olan yada orda doğum yapanlardan bilgisi olan var mı???
kızlar bir kaç gündür sanki bağırsaklarım bozulmuş gibi karnımda ağrı oluyor doğumla bir ilgisi varmı yoksa üşütüyormuyum bilgisi olan varmı
günaydın canım nasıl geçti kontrolun dünde bakındım ama gelmedin hiç nasılsınız bakalım
offf sabah noldu? gece zaten 10 kere tualete kalkıyorum sabahta tualette sölemesi ayıp uykulu uykulu ama bende bir gaz var bir gaz var hiç ummazdım bırt diye gitti birden. çocuk bir irkildiiiiiii zıpladı karnım ama nasıl korktu yavrum.uyuyodu zahar. korktu yazık annesinin bırtına. aklıma geldikçe gülüyorum.ayy herifler soğumaz inş. şu gebelikte görmedikleri durum kalmadı. kızlar eşleriniz doğumda yanınıza girecek mi? girmeli mi sizce? lütfen cevap bekliyorum bu benim kararsız kaldığım bi konu. perde çekiyolar nasılsa orayı görmez ama soğur mu sonrasında cinsellijten filan. yoksa daha mı çok bağlanır doğuma şahit olup daha mı çok hisseder?
arkadaşlar benim doğum yapacağım hastane hala belirsiz.doktorum dışardan .oda medicanada yapıyor doğumu.ama pahalı geliyo bana.3300 dedi aralıkta.ben zekai tahir istiyorum ama orda doktorum yok.
karıştı iyice kafam.
ankaradaki arkadaşlardan medicana da doğum yapacak olan yada orda doğum yapanlardan bilgisi olan var mı???
Triptofan sen nerdesin kuzum yaaaa:26::26::26:kaç kere sormuşumdur topicde iyi sağlıklı sıhhatlisin ya merak ettim valla
evetttt yarında ben gidiorum doğumadualarınızı eksik etmeyin rabbim yar ve yardımcımız olsun...
Çok güldüm benim de babası öpünce zıplıyodu bebek 3-5 derken dedim artık öpme manyak edicen bebeyi şimdi sesli kuvvetli öpmüyoruz yasakofff sabah noldu? gece zaten 10 kere tualete kalkıyorum sabahta tualette sölemesi ayıp uykulu uykulu ama bende bir gaz var bir gaz var hiç ummazdım bırt diye gitti birden. çocuk bir irkildiiiiiii zıpladı karnım ama nasıl korktu yavrum.uyuyodu zahar. korktu yazık annesinin bırtına. aklıma geldikçe gülüyorum.ayy herifler soğumaz inş. şu gebelikte görmedikleri durum kalmadı. kızlar eşleriniz doğumda yanınıza girecek mi? girmeli mi sizce? lütfen cevap bekliyorum bu benim kararsız kaldığım bi konu. perde çekiyolar nasılsa orayı görmez ama soğur mu sonrasında cinsellijten filan. yoksa daha mı çok bağlanır doğuma şahit olup daha mı çok hisseder?
karıştı iyice kafam.
canım mükemmel olmak zorunda değilsin. eşinde senin normal halini biliyodur. idare edecek artık. hemm çok zoorr zamanlarda da her şeyi becerirsek sonra alışıyolar beklentileri yükseliyor. tecrübeli kadınlar diyor bazende yapabilsen de yapamıyorum de diye. bende henüz bu taktiği uygulamadım ama sen zorunluluktan yemek yapamıyorsun. senden önemli mi Allah aşkına.kızlar kandilimiz mübarek olsun allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah doğum yapan arkadaşlarda allah bebklerine hayıorlı ömürler nasip etsin hafta sonu annem geliyor rahatlayacam
o kadar çok ağrım varki bacaklarım kalça kemiklerim dayanamıyorum artık bebeğin artık resmen kafasını vurduruyo aşağı sancıdan iki büklüm yürüyorum normal dimi bu ağrılar
doğum için hazırlıklara gelince daha çantamı bile hazırlamadım annem gelince artık buzlukda kışlık yiyecekler var birazda pasta börek yapıpğ koycam bebnim memleketten bi annme bide kayınvalidem gelecek burda kimsem yok o yüzden sadece komşular gelir onlar içinde tatlı yapıp ikram ederiz diye düşünüyorum
bu arada korkularım başladı ağlamak geliyor içimden hiç bi işe yaramaz hissediyorum kendimi eşime yemek bile hazırlayamıyorum ağrıdan zoruma gidiyor .............
Canım biraz canım sıkkın,o yüzden genelde okuyup çıktım.Doktorum istersen sancını bekle d,yo ama biliyorum bir yandan sezaryen olsun istiyo.Bana riskini al diyo.İyide sezaryen üstüne sezaryen daha riskliymiş,bunu söylemiyo.Annemler,eşim herkesi iki arada bıraktım.
ya canım sıkma canını. ben senle konuştuktan sonra mutlaka sende okumuşsundur topikleri okudum sezaryenden sonra 5 çocuk doğurup biri normal biri sezayeryen yapan varmış. normalden sonra searyen yapan çok varmış. ama genelde sezaryenden sonra sezaryen zararlı diye ilk defa senden duydum. araştırıyosun baştan beri bunun için niyetleniyorsun yine en doğru kararı sen vereceksin. sende doktor olsan sende risk almak istemezsin belki. yada hastana tüm olasılıkları söylemen gerekir. sen şimdi kimseyi değil kendini bi dinle. içinden en çok hangisi geçiyor. hangisini seçtiğini düşündüğünde için daha rahat edecek.annen eşin ne diyor?
Canım o tarafa geçmez zaten.Başında bekler,normal olursa başın öne doğru gelerek ıkınman gerekli,o orda yardımcı olur.
Arkadaşım doğumunu orda yaptı,kendi memnun kaldı ama yenidoğan masrafını hiç beğenmedi,aşısının bile parasını almışlar.
Bu arada unutmusum herkesin mevlit kandili mübarek olsun allah hepimize hayırlı dogumlar ve evlatlar nasip etsin.
Bu da gecen gün keceden yaptıgım taclarım pijamaya göre takıcam bakalımEki Görüntüle 614275 Eki Görüntüle 614276
Sagol cnm kece tabanca kolay yani beceriklilik istemiyoellerine sağlık maşallah becerikli anneler var aramızda.
canım benim Allah yardımcın olsun inş güzel haberlerini bekliyoruz seninde..Triptofan sen nerdesin kuzum yaaaa:26::26::26:kaç kere sormuşumdur topicde iyi sağlıklı sıhhatlisin ya merak ettim valla
evetttt yarında ben gidiorum doğumadualarınızı eksik etmeyin rabbim yar ve yardımcımız olsun...
canım üzüntüden kaşınanı ilk defa duyuyorumonunki karaciğere bağlı olduğu için 1-2 hafta sonra geçermişbenimde enzimlerim yüksek çıktı ama dr bana kaşıntın karaciğerle alakalı değil dedi
triptofan
canım yemin ederim ki genelde etmem ama... ben o mesajı nasıl yan gelip yatıyosunuz diye yazayım... moral vermek kendimi tiye almak için yazmıştım... öyle anlaşılacağı aklımın ucuna gelmemişti ki öyle anlaşılmış çok şaşırdım.. cvp konusunda da evet pc bozuk inan bir yandan ekranı tutuyrm bir yandan tek parmakla yazıyrm yazdıklarım geri gidiyor... baştan yaz.... bugün biraz düzeldi kafasına göre takılıyor... girip herkesi takip ediyorum sizler birşey yazınca burda seviniyorum, işler iyiyye gidince size yazamasam da yemin ederim sizinle beraber seviniyorum... neyse dediğin gibi yanlış anlaşıldım... canınızı sıkmayayım daha fazla... herkese hayırlı doğumlar... üç günlük dünya herşey gelir geçer... kalp kırmaya değmez... annemin bir lafı vardır taş taşa değmeyince duvar olmazmış... olabilir böyle şeyler... siz bakmayın bana...
Kizla Derin im e kavustum cok sukur
Dun ultrasonda ciktigindan 400 gr fazla cikti bir de masallah
Sabaha kadar onu izlemek istiyorum ck guzel bir duygu Allah herkese yasatsin insallah
Birsen coook haklisin
Arkadasimiz tek dert kendinde varmis gibi surekli bosakio bosalip cikiyor...bugun hayirli dogumlar bile diyemeyecek kadar kendi dertleriyle mesguldu mesela
Arabasi olmayinca arkadaslarinin duragin onunden gecio gitmesi bile dunyanin en buyuk derdi...
Babasiz oda takimsiz parasiz cocuk buyuten onlarca insan var ama karamsarlik bambaska bi karaktermis arkadas yaaa!
mrb kızlar hamileliğimin başından beri takip ediorum subat anneleri bölümünü yazdıklarınız çok hoşuma gidiodu bende üye olayım dedim anca bu zamana nasip oldu.bende şubatın 10 unda alacam bebişimi kucağıma inşallah tabi doktor öle dedi ama ben daha erken olur diye düşünüorum içime öle doğuo neyse yani anlayacağınız bundan sonra bende aranızdayım tabi kabul ederseniz bu arada hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?