2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızım bdt sinden 20 gün önce süpriz bir şekilde , rabbime binlerce şükür ki kolay bir doğumla dünyaya geldi.
7 sene bekledik biz kızımı,ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese nasip etsin.
gözün aydın allah analı babalı büyütsün cnm

nasıl yanı yaaa doktorun soledıklerı cok garıp geldı ben yarım saat uzaklıkta bır hastaneye gdyorum normalde dogum pat dıe olan bısı degıldır ama cevremdekıler yolda dogurursun falan dıe baya baskı yapınca doktora sordum doktor guldu bana ole dogum hemen olsa dedı helekı ılk dogum dedı kac saatte olcak dedı sennkı baya kordon falan sastım kaldım valla

olsun artık katlanıcan bi kaç saat dışarda yapacak bişey yok çıkın son kez başbaşa kutlayın bence

kızım bdt sinden 20 gün önce süpriz bir şekilde , rabbime binlerce şükür ki kolay bir doğumla dünyaya geldi.
7 sene bekledik biz kızımı,ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese nasip etsin.

maşallah gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah

tabı canım 5 dk da bıre dustugunde gıtsen bıle en az 3 -4 saat surer

at canım tabiki bakarım, inş değildir ama anlattığın kadarıyla öyle gibi duruyor,birde sürekli değişebiliyor ben haftada 2 gün kan veriyorum sürekli bakılıyor değerlerime

gökçe...
ben geçen zar zor girip allah razı olsun hepinizden yanımdasınız yazmıştım ama görmemişsiniz... mesajı bulmaya çalışıp kopyalayayım istersen... neyse.... yine de allah razı olsun. genelde cevapları beğeniydm sadece çünkü yazmak eziyeettti ekran gidiyor yazılan siliniyor sil baştan ekranı elle bastırmazsan yazamıysn falan filan... neyse sorun bu mu ya... arkadaşlar hepinizden tekrar alah razı olsun... bişey demiyrm hatam varsa özür de dilerim ama olduğunu düşünmüyrm çünkü yaşadıklarımı bir ben bilirim dediğim gibi yine şükür allah dert vermesin... hepinize hayırlı doğumlar... alah yavrularınıza yavrularımıza sağlık sıhhat versin... hakkınızı helal edin... ............. .....

helal olsun sen de hakkını helal et...
benim düşünce şeklimi de anlamanı isterdim çünkü aylardır yazışıyoruz burda 1 kere bile bilg da sorun var kızlar ondan cevap veremiyorum yazamadım demedin. nereden bilebilirim ki sen sebebini söylemediğin sürece neden yazmadığını ben de ister istemez daha önce yazdığım gibi düşündüm.

uzun süredir detaylı bi temizlik yapamıyordum.
ayın 3 şubata bayan ayarlamıştım temizlik için.
ama şimdi aradı ve gelemeyeceğini söyledi.
ortada kaldım ya kimi ayarlayacağım ben şimdi.güvenilir düzgün birini bulmak zor

Selam Kızlar... Yeni annelerimize hayırlı uğurlu olsun.Darısı kalanların başına.. yaaa kızlar benim şeker 2 gündür düşmüyor. Aynı durumu yaşayan var mı?? yarın doktoru arıcam ama erken sezeryan olur mu???

Aynı seyleri yaşayan biri olarak yazdıklarını okuyunca icim sızladı. Eşinin izin alamamasiyla , senin durumunu aynı kefeye koymuşlar kocaları gece yanlarında ama, yıllarca evlat hasretiyle yanmayan biri seni nasıl anlar?? Kocanla çektiklerini , her negatifte döktüğünüz gözyaşlarını , tam hamile kalınca da kocanın boş yere cezaevine gönderilmesini kim anlar? Benim esim daha elini karnıma koyup da bebek tekmesini bile hissetmedi neyse yazacak cok şey varda neyse. Hayır hiç cvp yazmasan ne olacak ki! Seni de öyle kabul etsinler ne var bunda. Wallahi cok komik. Bazen burada öyle seyler okuyorum ki şaşırıyorum. Zaten nadir giriyorum, yine birşey yazmazdim ama seninle aynı durumda oldugum icin yazma ihtiyacı duydum. Yaşamayan bilmez, kimin basına da ne gelecegi belli olmaz. Ayrıca esın de işsiz kaldı , borç diz boyu. Yasa her ay erteleniyor. Karamsarlığa dusmeyip de sevinç çığlığı mi atacaktın!! Neyse yazdikca daraliyorum, inşallah bu aksam yasa çıkmış olur, tekrar gözümüz aydin. Halden anlamayan kimseyi de ciddiye almamak lazım.

slm fıstıklar ben geldim bugün nstye gittik
hala sancı flan çıkmadı arada bir uzun çizgiler gördüm doktora dedim
bunlar sancı değil mi die yok bebek hareket etmiş dedi ben de umutlanmıştım sancı der
die usg den de baktı bebiş çok iyi hala kanala flan inmemiş
bende dedim daha erken gelmesi için ne yapmalıyım die
doktor da dedi bol bol yürüyüş yapacaksın, sıcak duş alacaksın bir de
hoşaf gidi lifli meyve suları içeceksin ki rahime enerji verecek ve
kasılmaya başlayacak eğer bebişinin erken gelmesini isteyen varsa paylaşayım dedim:)

şekerlerin çok şirin de kayınvalide ne oluyodu yaaa zuzu??? bizde ismi geçmiyoda hiç. haaa bitane battaniye örüyomuş hala biitirememiş onu da.oydu sanırım. neyse inş 2. çocuğuma yetişir.

çok teşekkür ederim cnm, kız güldürdün beni, kayınvalide konusunda biraz
şanslıyım cnm bi sürü şey yaptı kadın valla inkar edemem benden daha heyecanlı diyebilirim
bizde de benim annem de var sıkıntı yani yatak yorgan yastık yaptı onları süsletti
bir de bir ikiçıtçıtlı badi flan aldı ama ben daha çok şey yapmasını beklerdim
yani kayınvalidemle kıyasladığımda anneminki çok az ve küçük kalıyo
bende başlarda çok üzüldüm ama artık bişey demiyorum takmıyorum.

cnm ben inşallah bi sıkıntı olmazsa normal doğum düşünüyorum ben de çok
duydum ve anlatıyolar erkek soğur tiksinir flan die yani düşününce mantıklı geliyo
olabilir böle şeyler ama ben de yanımda destek istiyorum elimi tutsun istiyorum
sadece sonucunu değil de ne yaşıyorsam birlikte yaşayalım istiyorum
eşim istiyo doğuma girmek bende inatla hayır diyodum anlattım neden istemediğimi
o da öyle bişey olmaz dedi, bugün nst de elimi tut alış dedim doğumda elini sıkcam dedim
o da hani istemiyodun dedi bende istiyorum ama aşağı bakma dedim o da ben bakarım dedi
hiç de bişey olmaz öyle şeyler beni etkilemez dedi, bende sen bakarsan doğurmam dedim
yani yanımda olsun istiyorum ama çıkışa da bakmasını istemiyorum bakalım son anda belli olacak galiba :)

kardeım ıstedıgını cıddıye alıp almamakta ozgursun ama buraya gelıp bunları yazıyorsan da bızı cıdddıye almak zorundasın derım sana kımse kımsenın halınden anlayamaz evet haklısın bız zaten esının durumu ıle ılgılı hıcbır zaman olumsuz yorum yapmadık , her zaman destek olmaya calıstık, bızım yazdıklarımızda yıende kotu bır cumle gormuyorum soyledıgım her cunlenın arkasındayım esı ızın alamayan benım evet, burda anlatmak ıstedıgım sadece esınız yanınızda degıl dıye sız yasamıyorsunuz bu durum ılk yazımda kuzenımden bahsettım bosna da askerdı kursunların altındaydı onun esı bır kere dert yanmadı gocunmadı neden ben demedı , ben sevtapı yargılamıyorum tabıkı derdını yazacak buraya benım ona tavsıyem bebegını uzmemesıydı , sen neresınden anladın bılemem , kımse burda benım ahbabım degıl ama yınede burdakı sıkıntıları gordukce elımden geldıkce dılım dondukce cevaplarım cunku aynı yola bas koymusuz buradakı anneler olarak , nadır gırıyorsun farkındayım , zaten hamıleleıgınle ılgılı pek bısey paylasmadın sevtapa yasa ıle ılgılı yazıp cıktın burda hıvbırımızde demedık sana neden bunu baska platformda yazmıyosunuz demedık, saygı duyduk sızı cıddıye aldık ama sen buraya gelıp te cıddıye almıyorum demen bıraz agır kacmıs arkadas!!!!

şekerinin kaç olduğuna bağlı canım...bir de doktorun insiyatifine..ama en erken 38 de alıyolar bebeği diye biliyorum şeker olsa da...

ilk bebeğin dimi bu öle kolay kolay doğurulmuyo abarttıkca abartmış dr

neyseeee dogurmak uzereyım ve daha da gerılmek ıstemıyorum bu hafta ust uste aldıgım kotu haberler yettı de arttı , dogacak bebegımıde dusunmem lazım.......

bu arada saka maka yedım safagıııııııııııııııııııı:18::18::18::18::18::18: nerdeyse son 36 saatımmmmmmmmmmmmm yusuflar bastı beniiiiiiiiiiii.....
karısık duygular ıcındeyım yepyenı bır hayat benı beklıyor oglumun hayatı degısecek acabalarım var yapabılecekmıyım endıselerım var buyuk oglum ıcın endıselerım var......
sutum olacakmı , sarılık ne olacak, bebek gazlı mı oalcak kıme benzeyecek offfff anam offfffffffffff

hemen yardımcı olayım sana salih için korkma bişey olmaz ona...sütün olacak taşacak bol bol...rüzgar sarılık olmayacak olsa da 1-2 güne sık sık emzirince geçecek...gazı çok az olacak sırtını sıvazlayınca çıkacak ama ayaklarını üşütmiycen şortla gezmiycen...abisine benzeyecek....

benden bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…