- 21 Kasım 2012
- 256
- 2
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.241
gözün aydın allah analı babalı büyütsün cnmkızım bdt sinden 20 gün önce süpriz bir şekilde , rabbime binlerce şükür ki kolay bir doğumla dünyaya geldi.
7 sene bekledik biz kızımı,ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese nasip etsin.
geçmş bugün baya olmuşş yeni bitirdim...bende doktordan geldim buğünn...kızım 3 haftada 200 gr almış şok oldum iri bebek iri bebek diyodu minnak bebek oldu bu hafta...yüzünü rahatça görürüm diodum kadın ultrosanla bakar bakmaz ''amanın doğum kanalına girmiş kızın beklenenden önce doğar ''demesiyle ne yüzünü gördüm,ne bişi anladım..ntsye gönderdi sancı çıkmadı...idrarımda mikrop çıktı...bu arada sancın oldumu yetişebilecekmsn dedi''EĞER ARABADA DOĞURURSAN YANINDA İP BULUNDUR KORDONU BAĞLA,YADA ELİNLE DÜĞÜM AT''dedi...bende kafa iyice gitti..geçen bi kadın yetişememiş bebeği arabada doğmuş,bebeği ölmüş dedi...çok dikkatli olmamı söledi...yani anlıcanız kafam allak bullak oldu..söledikleri beni korkuttu belkide burda doğum yaparım bilmiyorum((
kizlar hepimizin kandili mubarek olsun bebislerimize kendimize dua edelim. ben iyiyim bi kac gundur yazamadim cunku forum sifremi unuttum. bizim bebisin tum hazirliklari tamam. bugun hastane cantamida hazir etcem bitti. artik gelsin istiyorum. dun sabah beni tepisleriyle uyandirdi o kadar hostu ki yerim ben onu. balim benim. buarada ben humana still tea aldim sutum bol olsun die dogum tarihinden once icicem gunluk 1 bardak. gerci ter kokusu yapiyormus ben de hic sevmem ama olsun. buarada 4 gun sonra evlenme yil donumumuz :) esim genelde unutur boyle seyleri ama ben bisiler yapayim diyorum. disariya cikmak istiyorum ama feci tuvaletim geliyor tabi wc ye gittigimde 1-2 damla goruyorum oyle yani. ozlemisim sizi yaw kac gundur giremeyince. buarada oglum tepisliyor teyzeleri o da sizi ozlemis balim
kızım bdt sinden 20 gün önce süpriz bir şekilde , rabbime binlerce şükür ki kolay bir doğumla dünyaya geldi.
7 sene bekledik biz kızımı,ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese nasip etsin.
tabı canım 5 dk da bıre dustugunde gıtsen bıle en az 3 -4 saat surernasıl yanı yaaa doktorun soledıklerı cok garıp geldı ben yarım saat uzaklıkta bır hastaneye gdyorum normalde dogum pat dıe olan bısı degıldır ama cevremdekıler yolda dogurursun falan dıe baya baskı yapınca doktora sordum doktor guldu bana ole dogum hemen olsa dedı helekı ılk dogum dedı kac saatte olcak dedı sennkı baya kordon falan sastım kaldım valla
at canım tabiki bakarım, inş değildir ama anlattığın kadarıyla öyle gibi duruyor,birde sürekli değişebiliyor ben haftada 2 gün kan veriyorum sürekli bakılıyor değerlerimevallahi bilmiyorum dev. hastanesinde yaptırdım yüksek çıktı özelde yaptırdım hiç bişey çıkmadı dr. sıkıntıdan dedi sana değerlerimi msj olarak atayım bi bakarsan sevinirim seninkiyle aynımı acaba karşılaştırayım :44::44:
canım msj kutun dolu galibaat canım tabiki bakarım, inş değildir ama anlattığın kadarıyla öyle gibi duruyor,birde sürekli değişebiliyor ben haftada 2 gün kan veriyorum sürekli bakılıyor değerlerime
Allah bagıslasın canım gözün aydın darısı basımızakızım bdt sinden 20 gün önce süpriz bir şekilde , rabbime binlerce şükür ki kolay bir doğumla dünyaya geldi.
siliyorum hemencanım msj kutun dolu galiba
gökçe...
ben geçen zar zor girip allah razı olsun hepinizden yanımdasınız yazmıştım ama görmemişsiniz... mesajı bulmaya çalışıp kopyalayayım istersen... neyse.... yine de allah razı olsun. genelde cevapları beğeniydm sadece çünkü yazmak eziyeettti ekran gidiyor yazılan siliniyor sil baştan ekranı elle bastırmazsan yazamıysn falan filan... neyse sorun bu mu ya... arkadaşlar hepinizden tekrar alah razı olsun... bişey demiyrm hatam varsa özür de dilerim ama olduğunu düşünmüyrm çünkü yaşadıklarımı bir ben bilirim dediğim gibi yine şükür allah dert vermesin... hepinize hayırlı doğumlar... alah yavrularınıza yavrularımıza sağlık sıhhat versin... hakkınızı helal edin... ............. .....
kızlar kandilinizi kutlayayım diye girdim... eskileri okuken şok oldum. ben naptım da bu kadar acımasızca yazılara maruz kaldım... otobüsle gitmeyi bile sorun etmiş, oda takımı yokmuş, herkes öyle büyütüyor .... :) öncelikle doğum yapan arkadaşların allah bebeklerini analı babalı büyütsün... gelelim bana... ben tüp bebekle hamile kaldım ve çocuk hasretiyleyanmayan biri beni asla anlayamaz... asla...... o hayallerle çocuğumuz olunca< şöyle yaparız şunu alırız bunu alırız derken ( ki şuanda hiç önemi yok) bir haber eşini alıp götürüyorlar... o gün dayak yediğini yerde yattığını aç bırakıldığını öğreniyorsun. ulaşamıyorsun... görüş yok....... günler sonra ilk gördüğünde harapbitap ... tek başınasın.... hamilesin... ben gemlikteyim eşim bursanın şehir dışına yakın yerinde otobüsle 3 saatte anca gidiliyor. istediğin saat gidemiyorsun, saat 8 de orda olmalısın. 5 te kalk, kar, yağmur soğuk, ki sabah ayazını ilk defa iliklerime kadar tattım. ayda sadece bir kere... saaatlerce tek başına otobüs bekle... nereye gideceksin diyenlere cezaevine dediğinde o insanların yüz ifadelerini gör... ha isyan ediyor muyum hayır... allahım şükür diyerek biniyorum her otobüse... ayda sadece 1 kere... sadece 40 dk. zil çalıyor ve siz onca yolu 1 ay beklemek üzere geri geliyorsunuz... yine isyan mı bir kere bile etmedim şükür..... dr. bursada çağırır 15 günde bir... oraya gitmek nasıl bir eziyet bilemezsiniz... yol mu dert evet o da var, tuvalete gidemicem allahım çok sıkıştırıyor güç ver oraya kadar tutayım diyerek gidiyorum. allahım biri rast gelse götürse diyorum içimden dua ediyorum o sancılarla... üşüdükçe kasılıyorum. otobüs durağında arkadaşlar önümden geçerken nolur beni de götürseler diye dua etmek suç mu???? ha bunlar isyan mı hayır... dr. a gittin, bekleme salonunda eşleri kadınların göbeklerini okşarken şakalaşırken, sen tek başınasın. dr. a giriyorsun eşşin yok mu diyor... yok diyorsun kahretsin ki yok... ona gistermeyi oysa o kadar çok isterdim ki... olsun diyorum hiç bulamayan da var, verdin ya rabbim sağlıklı ya o da yeter... bu mu dert... tek başıma izleyip çıkıyorum.... olsun izleyebiliyorum yaaaaa, allahım binlerce şükür... çarşıda markette her yerde el ele tutuşan alışveriş yapan çiftler... siz hiç bu duyguyu yaşadınız mı... bilemezsiniz... siz hiç cezaevini gördünüz mü??? nasıl bir yer biliyor musunuz? ben de bilmiyordum... eşinizin her gidişinde orda eridiğini görmek ... olsun, toprak altında değil ya, şükür... siz ben bunları yaşarken oda takımını kıyafeti zartı zurtu dert ettiğimi mi düşünüyorsunuz? çok komik... ha hevesleniyorum, evet... ama derdim bu mu sizce... ha derdim yine dediğiniz gibi birçok derde göre fos... bunu biliyorum... ama dle getirmek suç mu???? allahım kimseye yaşatmasın bu küçük dertleri... ne kadar konuşsam boş...........
şekerlerin çok şirin de kayınvalide ne oluyodu yaaa zuzu??? bizde ismi geçmiyoda hiç. haaa bitane battaniye örüyomuş hala biitirememiş onu da.oydu sanırım. neyse inş 2. çocuğuma yetişir.
offf sabah noldu? gece zaten 10 kere tualete kalkıyorum sabahta tualette sölemesi ayıp uykulu uykulu ama bende bir gaz var bir gaz var hiç ummazdım bırt diye gitti birden. çocuk bir irkildiiiiiii zıpladı karnım ama nasıl korktu yavrum.uyuyodu zahar. korktu yazık annesinin bırtına. aklıma geldikçe gülüyorum.ayy herifler soğumaz inş. şu gebelikte görmedikleri durum kalmadı. kızlar eşleriniz doğumda yanınıza girecek mi? girmeli mi sizce? lütfen cevap bekliyorum bu benim kararsız kaldığım bi konu. perde çekiyolar nasılsa orayı görmez ama soğur mu sonrasında cinsellijten filan. yoksa daha mı çok bağlanır doğuma şahit olup daha mı çok hisseder?
kardeım ıstedıgını cıddıye alıp almamakta ozgursun ama buraya gelıp bunları yazıyorsan da bızı cıdddıye almak zorundasın derım sana kımse kımsenın halınden anlayamaz evet haklısın bız zaten esının durumu ıle ılgılı hıcbır zaman olumsuz yorum yapmadık , her zaman destek olmaya calıstık, bızım yazdıklarımızda yıende kotu bır cumle gormuyorum soyledıgım her cunlenın arkasındayım esı ızın alamayan benım evet, burda anlatmak ıstedıgım sadece esınız yanınızda degıl dıye sız yasamıyorsunuz bu durum ılk yazımda kuzenımden bahsettım bosna da askerdı kursunların altındaydı onun esı bır kere dert yanmadı gocunmadı neden ben demedı , ben sevtapı yargılamıyorum tabıkı derdını yazacak buraya benım ona tavsıyem bebegını uzmemesıydı , sen neresınden anladın bılemem , kımse burda benım ahbabım degıl ama yınede burdakı sıkıntıları gordukce elımden geldıkce dılım dondukce cevaplarım cunku aynı yola bas koymusuz buradakı anneler olarak , nadır gırıyorsun farkındayım , zaten hamıleleıgınle ılgılı pek bısey paylasmadın sevtapa yasa ıle ılgılı yazıp cıktın burda hıvbırımızde demedık sana neden bunu baska platformda yazmıyosunuz demedık, saygı duyduk sızı cıddıye aldık ama sen buraya gelıp te cıddıye almıyorum demen bıraz agır kacmıs arkadas!!!!Aynı seyleri yaşayan biri olarak yazdıklarını okuyunca icim sızladı. Eşinin izin alamamasiyla , senin durumunu aynı kefeye koymuşlarkocaları gece yanlarında ama, yıllarca evlat hasretiyle yanmayan biri seni nasıl anlar?? Kocanla çektiklerini , her negatifte döktüğünüz gözyaşlarını , tam hamile kalınca da kocanın boş yere cezaevine gönderilmesini kim anlar? Benim esim daha elini karnıma koyup da bebek tekmesini bile hissetmedi neyse yazacak cok şey varda neyse. Hayır hiç cvp yazmasan ne olacak ki! Seni de öyle kabul etsinler ne var bunda. Wallahi cok komik. Bazen burada öyle seyler okuyorum ki şaşırıyorum. Zaten nadir giriyorum, yine birşey yazmazdim ama seninle aynı durumda oldugum icin yazma ihtiyacı duydum. Yaşamayan bilmez, kimin basına da ne gelecegi belli olmaz. Ayrıca esın de işsiz kaldı , borç diz boyu. Yasa her ay erteleniyor. Karamsarlığa dusmeyip de sevinç çığlığı mi atacaktın!! Neyse yazdikca daraliyorum, inşallah bu aksam yasa çıkmış olur, tekrar gözümüz aydin. Halden anlamayan kimseyi de ciddiye almamak lazım.
Aynı seyleri yaşayan biri olarak yazdıklarını okuyunca icim sızladı. Eşinin izin alamamasiyla , senin durumunu aynı kefeye koymuşlarkocaları gece yanlarında ama, yıllarca evlat hasretiyle yanmayan biri seni nasıl anlar?? Kocanla çektiklerini , her negatifte döktüğünüz gözyaşlarını , tam hamile kalınca da kocanın boş yere cezaevine gönderilmesini kim anlar? Benim esim daha elini karnıma koyup da bebek tekmesini bile hissetmedi neyse yazacak cok şey varda neyse. Hayır hiç cvp yazmasan ne olacak ki! Seni de öyle kabul etsinler ne var bunda. Wallahi cok komik. Bazen burada öyle seyler okuyorum ki şaşırıyorum. Zaten nadir giriyorum, yine birşey yazmazdim ama seninle aynı durumda oldugum icin yazma ihtiyacı duydum. Yaşamayan bilmez, kimin basına da ne gelecegi belli olmaz. Ayrıca esın de işsiz kaldı , borç diz boyu. Yasa her ay erteleniyor. Karamsarlığa dusmeyip de sevinç çığlığı mi atacaktın!! Neyse yazdikca daraliyorum, inşallah bu aksam yasa çıkmış olur, tekrar gözümüz aydin. Halden anlamayan kimseyi de ciddiye almamak lazım.[/QUOTE
var ya nasıl anlamak istiyosanız öyle anlıyosunuz...kim sevinç çığlığı atsın dedi? kim anlatma içimizi karartıyosun dedi? kendi adıma bi yaptığın işlerin aynısını ben de yapıyorum eşinin yanında olup olmaması bazı şeylerde farketmiyo dedim (ki benim eşim de yanımda yok) bi de bize cevap yazmadın derdini yazıp yazıp çıktın tek taraflı arkadaşlık olmuyo dedim...bunlardan nasıl yazdıklarını çıkardın hayret ettim...aylardır takip ediyoruz biz burada eşleriniz ha çıktı ha çıkacak diye sizinle beraber dua ediyoruz..........çok yazık
Selam Kızlar... Yeni annelerimize hayırlı uğurlu olsun.Darısı kalanların başına.. yaaa kızlar benim şeker 2 gündür düşmüyor. Aynı durumu yaşayan var mı?? yarın doktoru arıcam ama erken sezeryan olur mu???
geçmş bugün baya olmuşş yeni bitirdim...bende doktordan geldim buğünn...kızım 3 haftada 200 gr almış şok oldum iri bebek iri bebek diyodu minnak bebek oldu bu hafta...yüzünü rahatça görürüm diodum kadın ultrosanla bakar bakmaz ''amanın doğum kanalına girmiş kızın beklenenden önce doğar ''demesiyle ne yüzünü gördüm,ne bişi anladım..ntsye gönderdi sancı çıkmadı...idrarımda mikrop çıktı...bu arada sancın oldumu yetişebilecekmsn dedi''EĞER ARABADA DOĞURURSAN YANINDA İP BULUNDUR KORDONU BAĞLA,YADA ELİNLE DÜĞÜM AT''dedi...bende kafa iyice gitti..geçen bi kadın yetişememiş bebeği arabada doğmuş,bebeği ölmüş dedi...çok dikkatli olmamı söledi...yani anlıcanız kafam allak bullak oldu..söledikleri beni korkuttu belkide burda doğum yaparım bilmiyorum((
neyseeee dogurmak uzereyım ve daha da gerılmek ıstemıyorum bu hafta ust uste aldıgım kotu haberler yettı de arttı , dogacak bebegımıde dusunmem lazım.......
bu arada saka maka yedım safagıııııııııııııııııııı:18::18::18::18::18::18: nerdeyse son 36 saatımmmmmmmmmmmmm yusuflar bastı beniiiiiiiiiiii.....
karısık duygular ıcındeyım yepyenı bır hayat benı beklıyor oglumun hayatı degısecek acabalarım var yapabılecekmıyım endıselerım var buyuk oglum ıcın endıselerım var......
sutum olacakmı , sarılık ne olacak, bebek gazlı mı oalcak kıme benzeyecek offfff anam offfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?