2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
herkesın kandılı mubarek olsun dogurım dıe kendımı gezmelere vurdum ama nafıle pes ettım artık bır gun gelır zarrr:):):):

dogum yapanlara gozlerı aydın olsun berrak sende hayrlısyla gıt gel ınsallah buarada hakıkaten topıgımıze bır bebek fotosu gelsın artık

Yaaaa hakkaten nazardan mı korkuyolar insan fırsat mı bulamıyor foto koymak icin ama kendi adıma görmek isterdim teyze sayılırız ama dimi

tşklerr canım..ne kadar dikkat etsekte kaza geldimi geliyo....ama en kötüsüde yanık olsa gerek...

:)) az kaldı doğacaklar mecbur.benimde dün geceden beri adet olcakmışım gibi karnım ağrıyo ama şiddetli değil

Arkadaşlar geçende yazdım ama cevap gelmedi doktor bana 2 hafta önce sancın göründü dedi nidilat verdi günde 4 adet içilecek. geçen hafta ise yine agrı çekiyosun dedi dozu 8e çıkardı. ben de artık bebiş iyice erken gelcekmiş gibi telaşlandım hazırlıklarımı yaptım. bgn de agdacı işim halloldu hafifledim. acaba erken gelme durumu olur mu? nidilat kullanan arkadaşlar var mı aranızda ya da duydğunuz? cevaplarsanız sevinirim..

.

Arkadaşım doğumunu orda yaptı,kendi memnun kaldı ama yenidoğan masrafını hiç beğenmedi,aşısının bile parasını almışlar.

benim korkum da o aslında zaten bayağı bi para vermek gerekiyor.birde ekstra masraflar bizi zorlar.iyice canım sıkıldı şimdi ya.

hoş buldum canım rabbim cümlemize nasip etin inşallah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı:) ilk bebeğim erkekim gelioinşallah çok heyecanlıyım yaa

cnm ben de normalde iliskide bile cok zorlaniyorum ama bebegim icin gevsiycem catima bile baktirdim soylemistim.

geçmş bugün baya olmuşş yeni bitirdim...bende doktordan geldim buğünn...kızım 3 haftada 200 gr almış şok oldum iri bebek iri bebek diyodu minnak bebek oldu bu hafta...yüzünü rahatça görürüm diodum kadın ultrosanla bakar bakmaz ''amanın doğum kanalına girmiş kızın beklenenden önce doğar ''demesiyle ne yüzünü gördüm,ne bişi anladım..ntsye gönderdi sancı çıkmadı...idrarımda mikrop çıktı...bu arada sancın oldumu yetişebilecekmsn dedi''EĞER ARABADA DOĞURURSAN YANINDA İP BULUNDUR KORDONU BAĞLA,YADA ELİNLE DÜĞÜM AT''dedi...bende kafa iyice gitti..geçen bi kadın yetişememiş bebeği arabada doğmuş,bebeği ölmüş dedi...çok dikkatli olmamı söledi...yani anlıcanız kafam allak bullak oldu..söledikleri beni korkuttu belkide burda doğum yaparım bilmiyorum((

kizlar hepimizin kandili mubarek olsun bebislerimize kendimize dua edelim. ben iyiyim bi kac gundur yazamadim cunku forum sifremi unuttum. bizim bebisin tum hazirliklari tamam. bugun hastane cantamida hazir etcem bitti. artik gelsin istiyorum. dun sabah beni tepisleriyle uyandirdi o kadar hostu ki yerim ben onu. balim benim. buarada ben humana still tea aldim sutum bol olsun die dogum tarihinden once icicem gunluk 1 bardak. gerci ter kokusu yapiyormus ben de hic sevmem ama olsun. buarada 4 gun sonra evlenme yil donumumuz :) esim genelde unutur boyle seyleri ama ben bisiler yapayim diyorum. disariya cikmak istiyorum ama feci tuvaletim geliyor tabi wc ye gittigimde 1-2 damla goruyorum oyle yani. ozlemisim sizi yaw kac gundur giremeyince. buarada oglum tepisliyor teyzeleri o da sizi ozlemis balim

merhaba sevgili anneler, arada gelip bakıyorum buraya da ama hiç yazmamıştım. bu güzel kandil gecesinde herkese sağlıklı bebekler ve hayırlı doğumlar diliyorum.

kızım bdt sinden 20 gün önce süpriz bir şekilde , rabbime binlerce şükür ki kolay bir doğumla dünyaya geldi.
7 sene bekledik biz kızımı,ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese nasip etsin.

O kadar kolaymi dogum hemen dogacak.en kolay dogumlarda bile belli sure gecer.sen kafani yorma canim.kaygilarin olacak cok normal ama kendini uzme.hayirlisiyla bitecek insallah.senle haftalarimiz yakin.sen 38.haftanda hazir ol bebis kac kilo olmus.bende cumaya gidicem doktora.

kuzuna atlatmıssınız zor gunlerı

hay allahım ne manyak dr bu yaaaa, bence senın korkundan faydalanıp senı sezeryana almaya calısıyor bu dr
of ya 10 taneye yakın bebişimiz oldu 1 tane resim yok.bence ilk resim meltemden gelicek

ben ev boreklerı yapan bı abladan avcı boregı sıparıs verdım 50 tane buzluga atıcam gelene kızartıcam ılk gunler ıcın 1 tepsı ev boregı sıparsı ettım 2 kg de sarma

valla nıdılat kullandıgın muddetce zor ama nıdılata ragmen dogum baslarsa zaten yapacak bısey yoktur
ohaaaaaaaa dıyorum baska da bısey demıyorum

kızım bdt sinden 20 gün önce süpriz bir şekilde , rabbime binlerce şükür ki kolay bir doğumla dünyaya geldi.
7 sene bekledik biz kızımı,ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese nasip etsin.
masallah sıze dogum bılgılerınız ne kac kılo boy -u dogum seklı?

vallahi bilmiyorum dev. hastanesinde yaptırdım yüksek çıktı özelde yaptırdım hiç bişey çıkmadı dr. sıkıntıdan dedi sana değerlerimi msj olarak atayım bi bakarsan sevinirim seninkiyle aynımı acaba karşılaştırayım :44::44:

ben kullanmadığım için cevap yazmamıştım canım..

hayel kusura bakma canım ama senin doktorun kafası güzel gibi yaa...insan hastasını öyle korkutur mu komşu teyzeler bile bu kadar korkutmuyo insanı...sen sakın canını sıkma öyle şey mi olur...evet bebek hastane dışında doğunca en güzeli göbek bağını ayakkabı bağcığıyla bağlamaktır ama bu çok seyrek görülen bişey çünkü o zamana kadar 10 kere yetişirsin hasteneye doğum yapmak o kadar mı kolay mı yaa

canım yaa doktorun anlayışsızca bazı şeyler söylemiş, 36. haftadan itibaren zaten kanala girmeye başlıyormuş çocukların çoğu, her kanala giren pırt diye doğuyor mu sanki sıkma tatlı canını bak ezelin bebeğinede 2700 dediler bi gün sonra 3100gr doğdu çocuk

Kafa bulmuş senle dr galiba:) canım bence başka biyere git:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…