- 24 Ekim 2011
- 1.043
- 9
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #39.221
herkesın kandılı mubarek olsun dogurım dıe kendımı gezmelere vurdum ama nafıle pes ettım artık bır gun gelır zarrr:):):):
dogum yapanlara gozlerı aydın olsun berrak sende hayrlısyla gıt gel ınsallah buarada hakıkaten topıgımıze bır bebek fotosu gelsın artık
allah korusun yavruşları ve çok geçmiş olsun. benim oğlumun 8-9 aylıkken el bileği yanmıştı çok az. bir elimde küçük bir çelik sahan diğer kolumda oğlım vardı. yanıktan çok korktuğum için çok dikkat ediyordum hep ama oğlumun bir kolumdan diğerine uzanabileceğini hiç düşünememiştim. sonra çok üzülmüştüm niye bu dikkatsizliği yaptım diye. insan çok üzülüyor ve suçu olmasada kendini suçluyor. çooook geçmiş olsun.
herkesın kandılı mubarek olsun dogurım dıe kendımı gezmelere vurdum ama nafıle pes ettım artık bır gun gelır zarrr:):):):
dogum yapanlara gozlerı aydın olsun berrak sende hayrlısyla gıt gel ınsallah buarada hakıkaten topıgımıze bır bebek fotosu gelsın artık
zekai tahirde doktorun yoksa tavsiye etmem. yani orda doğum yapanlar ya bir prof ,başhekim vs.yada torpil bulup özel muamele yaptırıyolar.yoksa kalabalık odalarda tavsiye etmiyorum diyorlardı.medicana da daha önceki sene normal doğumu 2500 e yapmıştı arkadaşım normal doğum yapmıştı ve memnundu. temiz diyordu. hrs düşünmez misin? daha uygun diye duymuştum zamnalnmadıysa..
Canım arkadaşımın yengesi yapmıştı medicana da bende orada yaparım doğumumu prensesler gibi bakılıyorsun demişti ama ben görmedim.. başka bir arkadaşım da zekai tahirde yaptı o da çok memnun kaldı, normal doğum yapacaksan zekai tahirde yap acil bir durum olunca hemen müdahale ediliyorsun doktorları çok iyi diyor ama ben gazi üniversitesinde yapcam inşallah üniversite hastanesi diye ilk orayı tercih etmiştim...
.
Arkadaşım doğumunu orda yaptı,kendi memnun kaldı ama yenidoğan masrafını hiç beğenmedi,aşısının bile parasını almışlar.
kızlar merhaba bugün çatı muayenesi oldum, daha doğurusu olamadım, benim kendimi kasma sorunum var, muayene esnasında otomatik olarak kendimi kasıyorum, doğal olarak doktorum muayene yapamadı, normal doğum için herşeyimin uygun olduğunu ancak doğum esnasında kendimi kasarsam bebeği boğabileceğimi söyledi, pazartesiye kadar düşünmemi istedi, pazartesiye kadar sezeryan dersem alacak, aranızda veya başkalarından vajinamus sorunu olup normal doğum yapan oldumu, lütfen bana bilgi verin kafam çok karıştı, normal doğum istiyorum, ama ya bebeğe zarar verirsem, yani doğum esnasında kendimi kasmam mümkünmüdür,
Kızlar hepinize merhabalar. 1 hafta süre ayrılıktan sonra şükür evimize gelebildik. geçen hafta suyum azaldığı için sezeryanla kucağıma aldım yavrumu. ama suyum azaldığı için kuzum son 1 2 hafta beslenememiş ve 2200 gr doğdu. çok küçük olduğu için küvezde kaldı tabi. 1 haftdan beri hastanelerde perişan olduk günde sadece 1 kere gördüm oğlumu 5er dakika. kontroller serumlar iğneler derken Allahıma şükür dün odamıza verdiler bugünde evimize geldik. doğum hikayemi yazacak fırsatım yok şimdilik mazur görün :) oğluma birazcık doymam lazım. Allah hepinize hayrlı doğumlar versin. 9 ay beklememize değiyor gerçekten.hepinizi öpüyorum..
hay allahım ne manyak dr bu yaaaa, bence senın korkundan faydalanıp senı sezeryana almaya calısıyor bu drkızlar merhaba bugün çatı muayenesi oldum, daha doğurusu olamadım, benim kendimi kasma sorunum var, muayene esnasında otomatik olarak kendimi kasıyorum, doğal olarak doktorum muayene yapamadı, normal doğum için herşeyimin uygun olduğunu ancak doğum esnasında kendimi kasarsam bebeği boğabileceğimi söyledi, pazartesiye kadar düşünmemi istedi, pazartesiye kadar sezeryan dersem alacak, aranızda veya başkalarından vajinamus sorunu olup normal doğum yapan oldumu, lütfen bana bilgi verin kafam çok karıştı, normal doğum istiyorum, ama ya bebeğe zarar verirsem, yani doğum esnasında kendimi kasmam mümkünmüdür,
of ya 10 taneye yakın bebişimiz oldu 1 tane resim yok.bence ilk resim meltemden gelicek
ben ev boreklerı yapan bı abladan avcı boregı sıparıs verdım 50 tane buzluga atıcam gelene kızartıcam ılk gunler ıcın 1 tepsı ev boregı sıparsı ettım 2 kg de sarmakızlar doğum adına kendimizi hazırlıyoruz da ev olarak ne hazırlık yapıyosunuz? çok kalabalık olur mu ilk zamanlar yoksa gelen giden 40 ı çıkınca mı gelir? yemekli mi gelirler. buzluğa filan bişeler hazırlayıp koyuyo musunuz? başka unuttuğumuz detaylar var mı acaba. akıl akıldan üstün özellikle biz ilk anne olacaklara anlatın da rezil olmayalım.yatılı gelenler için nevresimlerimi gözden geçirdim hepsini yıkadım ütüledim.evde erzak namına eksik gedik liste çıakardım annem yemek yaparken zorlanmasın diye bugün alışverişe gidecem. mutfakta eşyaların yerini kocama öğretiyorum karıştırmasın diye.benim hazırlıklarım bunlar. sezaryen olursa çok yatmak gerekiyor mu evde?
valla nıdılat kullandıgın muddetce zor ama nıdılata ragmen dogum baslarsa zaten yapacak bısey yokturArkadaşlar geçende yazdım ama cevap gelmedi doktor bana 2 hafta önce sancın göründü dedi nidilat verdi günde 4 adet içilecek. geçen hafta ise yine agrı çekiyosun dedi dozu 8e çıkardı. ben de artık bebiş iyice erken gelcekmiş gibi telaşlandım hazırlıklarımı yaptım. bgn de agdacı işim halloldu hafifledim. acaba erken gelme durumu olur mu? nidilat kullanan arkadaşlar var mı aranızda ya da duydğunuz? cevaplarsanız sevinirim..
ohaaaaaaaa dıyorum baska da bısey demıyorumgeçmş bugün baya olmuşş yeni bitirdim...bende doktordan geldim buğünn...kızım 3 haftada 200 gr almış şok oldum iri bebek iri bebek diyodu minnak bebek oldu bu hafta...yüzünü rahatça görürüm diodum kadın ultrosanla bakar bakmaz ''amanın doğum kanalına girmiş kızın beklenenden önce doğar ''demesiyle ne yüzünü gördüm,ne bişi anladım..ntsye gönderdi sancı çıkmadı...idrarımda mikrop çıktı...bu arada sancın oldumu yetişebilecekmsn dedi''EĞER ARABADA DOĞURURSAN YANINDA İP BULUNDUR KORDONU BAĞLA,YADA ELİNLE DÜĞÜM AT''dedi...bende kafa iyice gitti..geçen bi kadın yetişememiş bebeği arabada doğmuş,bebeği ölmüş dedi...çok dikkatli olmamı söledi...yani anlıcanız kafam allak bullak oldu..söledikleri beni korkuttu belkide burda doğum yaparım bilmiyorum((
kızım bdt sinden 20 gün önce süpriz bir şekilde , rabbime binlerce şükür ki kolay bir doğumla dünyaya geldi.
7 sene bekledik biz kızımı,ne kadar güzel bir duyguymuş.rabbim herkese nasip etsin.
vallahi bilmiyorum dev. hastanesinde yaptırdım yüksek çıktı özelde yaptırdım hiç bişey çıkmadı dr. sıkıntıdan dedi sana değerlerimi msj olarak atayım bi bakarsan sevinirim seninkiyle aynımı acaba karşılaştırayım :44::44:merhaba kızlar herkese kaşınmaya devam ediyorum, birde kasıklarımda ağrı var sanki regl olacakmışım gibi ya da gaz sancısı gibi gece uyutmadı beni, burda başka arkadaşlarda yazmış aynı şeyleri normal olduğunu düşünmüştüm bende dert edilecek bişey yok sanırım :) kaşınmaktan sürekli ayaklarımın altını soğuk tuttuğum için üşüttüğümü düşünmüştüm demekki değilmiş..
bu arada ezel123 ve cansastr doğum yapmışlar hayırlı olsun bebekleriniz Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı ömür nasip etsin darısı başımıza.. ezelcim kaşınmaya devam ediyormuşsun canım inş bir an önce geçer rahatlarsın..
canım benim Allah yardımcın olsun inş güzel haberlerini bekliyoruz seninde..canım üzüntüden kaşınanı ilk defa duyuyorumama ellerin ve ayak altın kaşınıyosa bana pek üzüntüyle alakalı gibi gelmedi tam bizim kaşıntımızı anlatıyorsun yani karaciğer kaynaklı.. değerlerin ne durumda bilmiyorum ama ALT AST fln bilirubinler, o değerlerdeki çok az bi yükselme bile kaşıntıya sebep olabiliyormuş.. doktoruna güveniyorsan sen bilirsin ama ezelde bende ilaç kullanıyoruz ezelin doktoru prof bende şimdi yeni doçente başladım, istersen doktoruna bir daha hatırlat.. kaçıncı haftadasın bilmiyorum gerçi?
Arkadaşlar geçende yazdım ama cevap gelmedi doktor bana 2 hafta önce sancın göründü dedi nidilat verdi günde 4 adet içilecek. geçen hafta ise yine agrı çekiyosun dedi dozu 8e çıkardı. ben de artık bebiş iyice erken gelcekmiş gibi telaşlandım hazırlıklarımı yaptım. bgn de agdacı işim halloldu hafifledim. acaba erken gelme durumu olur mu? nidilat kullanan arkadaşlar var mı aranızda ya da duydğunuz? cevaplarsanız sevinirim..
geçmş bugün baya olmuşş yeni bitirdim...bende doktordan geldim buğünn...kızım 3 haftada 200 gr almış şok oldum iri bebek iri bebek diyodu minnak bebek oldu bu hafta...yüzünü rahatça görürüm diodum kadın ultrosanla bakar bakmaz ''amanın doğum kanalına girmiş kızın beklenenden önce doğar ''demesiyle ne yüzünü gördüm,ne bişi anladım..ntsye gönderdi sancı çıkmadı...idrarımda mikrop çıktı...bu arada sancın oldumu yetişebilecekmsn dedi''EĞER ARABADA DOĞURURSAN YANINDA İP BULUNDUR KORDONU BAĞLA,YADA ELİNLE DÜĞÜM AT''dedi...bende kafa iyice gitti..geçen bi kadın yetişememiş bebeği arabada doğmuş,bebeği ölmüş dedi...çok dikkatli olmamı söledi...yani anlıcanız kafam allak bullak oldu..söledikleri beni korkuttu belkide burda doğum yaparım bilmiyorum((
canım yaa doktorun anlayışsızca bazı şeyler söylemiş, 36. haftadan itibaren zaten kanala girmeye başlıyormuş çocukların çoğu, her kanala giren pırt diye doğuyor mu sanki sıkma tatlı canını bak ezelin bebeğinede 2700 dediler bi gün sonra 3100gr doğdu çocukgeçmş bugün baya olmuşş yeni bitirdim...bende doktordan geldim buğünn...kızım 3 haftada 200 gr almış şok oldum iri bebek iri bebek diyodu minnak bebek oldu bu hafta...yüzünü rahatça görürüm diodum kadın ultrosanla bakar bakmaz ''amanın doğum kanalına girmiş kızın beklenenden önce doğar ''demesiyle ne yüzünü gördüm,ne bişi anladım..ntsye gönderdi sancı çıkmadı...idrarımda mikrop çıktı...bu arada sancın oldumu yetişebilecekmsn dedi''EĞER ARABADA DOĞURURSAN YANINDA İP BULUNDUR KORDONU BAĞLA,YADA ELİNLE DÜĞÜM AT''dedi...bende kafa iyice gitti..geçen bi kadın yetişememiş bebeği arabada doğmuş,bebeği ölmüş dedi...çok dikkatli olmamı söledi...yani anlıcanız kafam allak bullak oldu..söledikleri beni korkuttu belkide burda doğum yaparım bilmiyorum((
geçmş bugün baya olmuşş yeni bitirdim...bende doktordan geldim buğünn...kızım 3 haftada 200 gr almış şok oldum iri bebek iri bebek diyodu minnak bebek oldu bu hafta...yüzünü rahatça görürüm diodum kadın ultrosanla bakar bakmaz ''amanın doğum kanalına girmiş kızın beklenenden önce doğar ''demesiyle ne yüzünü gördüm,ne bişi anladım..ntsye gönderdi sancı çıkmadı...idrarımda mikrop çıktı...bu arada sancın oldumu yetişebilecekmsn dedi''EĞER ARABADA DOĞURURSAN YANINDA İP BULUNDUR KORDONU BAĞLA,YADA ELİNLE DÜĞÜM AT''dedi...bende kafa iyice gitti..geçen bi kadın yetişememiş bebeği arabada doğmuş,bebeği ölmüş dedi...çok dikkatli olmamı söledi...yani anlıcanız kafam allak bullak oldu..söledikleri beni korkuttu belkide burda doğum yaparım bilmiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?